Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Β-ροχιμπλάνκος!!

Σαν καταιγίδα συνεχίζει και στο Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» δε νίκησαν απλώς, αλλά… έβρεξαν γκολ στη Μίλαν και με το 4-1 πέρασαν πανηγυρικά στους «8» της διοργάνωσης.

Β-ροχιμπλάνκος!
Η Ατλέτικο ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την ιστορία, ύστερα από 17 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγκο Κόστα από πολύ νωρίς έβαλε τα θεμέλια της πρόκρισης για την ισπανική ομάδα, μετά από όμορφη πάσα του Κόκε.

Παρά την αντίδραση της Μίλαν που για ένα τέταρτο κατάφερε να μπει στο ματς με το γκολ του Κακά στο 27ο και να χάσει μεγάλη ευκαιρία δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 1-2, ο Ατλέτικο πήρε πανεύκολα και πανάξια την πρόκριση, αφού ο Αρντά Τουράν μετά από στρώσιμο του Κόκε με το στήθος έκανε το 2-1, αφού η μπάλα βρήκε και στον Ραμί με αποτέλεσμα ν’ αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον Αμπιάτι.

Από εκεί και μετά το δεύτερο μέρος και παρά την είσοδο του Ρομπίνιο ήταν υπόθεση της καλύτερης ομάδας, που κρατούσε μπάλα και έκανε τις ευκαιρίες. Ο Γκάμπι στο 48’ είχε το σουτ στο δοκάρι, αλλά στο 71’ κι ενώ η Μίλαν με σποραδικά σουτ, προσπαθούσε να ξαναμπεί στο κόλπο, κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση. Ο Κόκε με φάουλ έστειλε άλλη μια συστημένη μπαλιά σε συμπαίκτη του, με τον Ραούλ Γκαρθία με κεφαλιά να γράφει το 3-1.

Ο Ντιέγκο Κόστα είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Με υπέροχη προσπάθεια στο 85ο λεπτό, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Έγινε ο παίκτης που σκοράρει και στα 5 πρώτα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» επανήλθαν στους «8» της κορυφαίας διοργάνωσης μετά από 17 χρόνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Σουάρεθ,Γκάμπι, Αρντά Τουράν (78’ Κ. Ροντρίγκεζ), Κόκε (82΄Ντιέγκο), Ραούλ Γκαρθία (72΄Σόσα), Ντιέγκο Κόστα

Στον πάγκο έμειναν: Αρανθούμπια, Αλντεβάιρελντ, Ινσούα, Βίγια

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ραμί, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Εσσιέν (68’ Πατσίνι), Ντε Γιονγκ (78’ Μουντάρι), Τααράμπτ (46’ Ρομπίνιο), Κακά, Πόλι, Μπαλοτέλι

Στον πάγκο έμειναν: Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μεξές, Ζακάρντο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: