Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σαββίδης: «Δεν ήρθα για να είμαι δεύτερος»

Μόνο η κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ενδιαφέρει τον Ιβάν Σαββίδη. Κι αυτό τόνισε σε εκδήλωση που βραβεύτηκε. Ποια η… σχέση του γάμου του με τον ΠΑΟΚ.

Σαββίδης: «Δεν ήρθα για να είμαι δεύτερος»
Το 'χει πει και παλιά. Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον δει κυρίαρχο στο ελληνικό στερέωμα. Και το ίδιο επανέλαβε σε εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αχαρνών, Παναγιώτη Γρηγοριάδη, όπου τιμήθηκε για την προσφορά του.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με λίγα λόγια και… καλά, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω την αντίληψη του δεύτερου και δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να χαίρομαι τη δεύτερη θέση».

Και στη συνέχεια ήρθαν οι «αποκαλύψεις» για ένα ωραίο περιστατικό που συνέβη πριν 30 χρόνια. Όταν, δηλαδή το 1984 παντρεύτηκε και ένας απ’ τους φίλους του, του έδωσε ως γαμήλιο δώρο μια φανέλα των Θεσσαλονικέων!

Από τότε… κόλλησε με τα ασπρόμαυρα, δηλώνοντας: «Από τότε είχα δώσει την προσοχή μου στα ασπρόμαυρα χρώματα και είμαι πολύ χαρούμενος που η τύχη με έφερε κοντά σας και με έχει δέσει μαζί σας μέσα από αυτά τα χρώματα... Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μα έδωσε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε και θα κάνουμε κάτι καλύτερο».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: