Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Από κάτω τον… ΠΑΟΚ!!

Την προετοιμασία του για το ματς με την Βέροια συνέχισε ο Ατρόμητος την Τρίτη, με σκοπό να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη του και να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Από κάτω τον… ΠΑΟΚ
Μόνο το πώς θα συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, με σκοπό να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας και πάνω από τον ΠΑΟΚ, έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Παράσχος και σε αυτό το μήκος κύματος συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να προφυλάξει τους Γιαννούλη, Δημούτσο και Παπαδόπουλο, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ παράλληλα, θεωρήθηκε καλό και για τον Μιχάλη Σηφάκη, που συνεχίζει ταλαιπωρείται από ίωση, να μην γυμναστεί ούτε σήμερα.

Κατά τ’άλλα, έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με την Βέροια, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με στόχο οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν την τέταρτη σερί τους και να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος αγωνίζεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: