Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αλεξίου στο Metropolis: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για το άλμα στην Σούπερ Λίγκα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος τοποθετήθηκε τόσο στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ηρακλή, όσο και στην επόμενη μέρα των «κοκκινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας έκανε φάση ο Ηρακλής και αν είχαμε μια καλή τελική προσπάθεια μπορούσαμε να προηγηθούμε σε 1-2 καλές περιπτώσεις. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε πίεση για ένα δεκάλεπτο, δεν αντιδράσαμε σωστά και δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια αλλάξαμε κάποια πράγματα γυρίσαμε το ματς εκεί που θέλαμε, όμως, το δεύτερο γκολ που μας έβαλε ο αντίπαλος ήταν καθοριστικό».

Για την επόμενη μέρα του Απόλλωνα: «Δεν είμασταν έτοιμοι φέτος να κάνουμε το άλμα προς τη Σούπερ Λίγκα. Για την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον πήχυ. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα επίπεδο για να επιτύχει τους στόχους του και γι' αυτό πρέπει να κάνουμε μια ομάδα όπως αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα παιδιά ιδίως στον δεύτερο γύρο που είμαστε μια καινούργια ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: