Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

«Κρεμάστηκε» ο Φρανκ Λάμπαρντ!! (pics)


«Κρεμάστηκε» ο Φρανκ Λάμπαρντ (pics)

Το κλαμπ των εργένηδων αποχαιρέτησε επίσημα ο Φρανκ Λάμπαρντ που το αποφάσισε και πήρε τελικά το κορίτσι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο στο Λονδίνο.

Άργησε, αλλά τελικά το πήρε απόφαση ο Φρανκ Λάμπαρντ που στα 37 του χρόνια, αποχαιρέτησε το κλαμπ των παντρεμένων και παντρεύτηκε την εντυπωσιακή σύζυγο του, Κριστίν Μπλέικλι, με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο γάμος του Άγγλου ποδοσφαιριστή με την εντυπωσιακή σύντροφο του έγινε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, παρουσία της υψηλής ποδοσφαιρικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο του Φρανκ Λάμπαρντ

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «σπάει» το χορευτικό των Νεϊμάρ – Ντάνι Άλβες!! (video)


Τα «σπάει» το χορευτικό των Νεϊμάρ – Ντάνι Άλβες (video)

Η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων για τρίτη φορά, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες με τις χορευτικές τους ικανότητες!










*Πηγή: sport-fm.gr*

Τεννές: «Δεν παραιτούμαι από τον Απόλλωνα»


Τεννές: «Δεν παραιτούμαι από τον Απόλλωνα»

Τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για παραίτηση του από τον Απόλλωνα, έβαλε ο Μπάμπης Τεννές, που ξεκαθάρισε ότι δεν αποχωρεί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στο τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει οριστικά ο Μπάμπης Τεννές, που ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από το τιμόνι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», βάζοντας τέλος στις φήμες περί παραίτησης και αποχώρησης του.

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν να παραιτείται μετά τις δηλώσεις του Σταμάτη Βελλή στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπάμπη Τεννέ

«Τα δημοσιεύματα περί παραίτησής μου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ανυπόστατα και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα».

Λούμπος Μίχελ, ο… αντί-Κάκος στον ΠΑΟΚ!!


Λούμπος Μίχελ, ο… αντί-Κάκος στον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη έκπληξη αποτελούν τα δύο νέα άτομα στο ΔΣ του ΠΑΟΚ. Το ένα εξ αυτών είναι η πρώην μεγάλη «σφυρίχτρα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Λούμπος Μίχελ και ο δεύτερος ο Αρτούρ Νταβιτιάν.

Από δύο νέα πρόσωπα, που προκάλεσαν έκπληξη (ειδικά το ένα), αποτελείται το νέο ΔΣ του ΠΑΟΚ. Ο πρώην διαιτητής από τη Σλοβακία, Λούμπος Μίχελ, εισέρχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και ο Αρτούρ Νταβιτιάν.

Ο δεύτερος είναι άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη και έχει περάσει από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί το πώς θα χρησιμοποιηθούν οι δύο τους, τι πόστο θα αναλάβουν.

Ο τρίτος που επανέρχεται στο Δ.Σ της ΠΑΕ είναι ο Ηλίας Γεροντίδης, του οποίου τη θέση πήρε ο Νίκος Βεζυρτζής.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ανέφερε: «Για τον κ. Κούδα θα ανακοινώσουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του και ποια η θέση του στον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά:


Ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, με κύριο θέμα την έγκριση της εισόδου νέων μελών στο ΔΣ Με δεδομένη την είσοδο του κ. Νίκου Βεζυρτζή στην προηγούμενη τακτική γενική συνέλευση, η σημερινή απόφαση αφορά την επέκταση του ΔΣ, το οποίο πλέον γίνεται οκταμελές.

Πέρα από την επάνοδο σε αυτό του κ. Ηλία Γεροντίδη (ο οποίος είχε παραιτηθεί τυπικά για να αντικατασταθεί από τον κ. Νίκο Βεζυρτζή) στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας έγιναν δυο σημαντικές προσθήκες.

Ο κ. Λούμπος Μίχελ, πρώην διεθνής διαιτητής, αλλά και βουλευτής Σλοβακίας είναι το ένα νέο μέλος. Με σπουδαία διαιτητική καριέρα, ο 47χρονος Σλοβάκος (γεν. 16/5/1968 στο Στροπκόβ της πρώην Τσεχοσλοβακίας) είναι ο 6ος καλύτερος διαιτητής του 21ου αιώνα σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου, με παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (Πόρτο – Σέλτικ 2003), Τσάμπιονς Λιγκ (Μάντσεστερ-Τσέλσι 2008), Παγκόσμια Κύπελλα (2002 και 2006) και Ευρωπαϊκά Κύπελλα (2004 και 2008). Ο κ. Μίχελ θα αναλάβει το κομμάτι των Διεθνών Σχέσεων της εταιρίας.

Δεύτερο νέο μέλος στο Δ.Σ. είναι ο κ. Αρτούρ Νταβιντιάν. O 38χρονος (γεν. 28/10/1977 στο Ροστόφ) κάτοχος MBA του Oxford University ανήκει στο επιτελείο των επιχειρήσεων του κ. Ιβάν Σαββίδη και ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Dimera. Ο κ. Νταβιντιάν θα ενισχύσει τον τομέα της οικονομικής και εταιρικής ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όπως διαμορφώθηκε μετά τη σημερινή έκτακτη Γ.Σ. έχει ως εξής:


Ιάκωβος Αγγελίδης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Νικόλαος Βεζυρτζής – Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γκαγκάτσης – Αντιπρόεδρος

Maria Goncharova – Μέλος

Δημοκράτης Παπαδόπουλος – Μέλος, Εκπρόσωπος Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ηλίας Γεροντίδης – Μέλος

Lubos Michel – Μέλος

Σκέψεις για επιστροφή Ντρογμπά στην Τσέλσι!!


Σκέψεις για επιστροφή Ντρογμπά στην Τσέλσι

Έτοιμος να φέρει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά πίσω στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι ο Ραμάν Αμπράμοβιτς, που ετοιμάζεται να δώσει σημαντικό πόστο στον Ιβοριανό πρώην άσο της Τσέλσι.

Με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τσέλσι «φλερτάρει» έντονα το τελευταίο διάστημα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να φέρεται πως πρότεινε σοβαρό πόστο στο τεχνικό επιτελείο, στον πρώην άσο των «μπλε».

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ντρογκμπά έχει την εκτίμηση του ισχυρού άνδρα της Τσέλσι, που φαίνεται να του πρότεινε να αναλάβει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο, στο πλάι του Γκους Χίτινγκ αρχικά και του διαδόχου του στη συνέχεια, αν υπάρξει αλλαγή προπονητή το προσεχές καλοκαίρι.

Τα δημοσιεύματα φούντωσαν μετά την παρουσία του Ιβοριανού, στο πλάι των Αμπράμοβιτς και Χίτινγκ, στο πρόσφατο ματς της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ, με τις φήμες να κάνουν λόγο για επιστροφή του, ώστε να «ψηθεί» προπονητικά και να αναλάβει κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα της Τσέλσι.

Άλλωστε φαίνεται πως στόχος του Αμπράμοβιτς είναι να δημιουργήσει ένα πρότζεκτ όπως αυτό της Μπάγερν Μονάχου, αξιοποιώντας τους πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε σημαντικά πόστα.

Πάντως δεν ξεκαθαρίζεται αν η επιστροφή Ντρογκμπά θα γίνει άμεσα, ή το καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το «κίτρινο τρένο» και η διαφορά με πέρυσι…!!


Το «κίτρινο τρένο» και η διαφορά με πέρυσι…

Ο Τάσος Νικολόπουλος γράφει στο sportfm.gr για τον διαφορετικό Άρη, που δεν χάνει φέτος την άνοδο ούτε με… αυτοκτονία, αλλά και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στου δρόμου τα μισά και πλέον μπορούν να βγουν ξεκάθαρα συμπεράσματα για τη μάχη της ανόδου. Ρίχνοντας μια ματιά στους τέσσερις ομίλους, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, που αξίζει να καταγραφούν. Άλλωστε, επειδή μιλάμε για ερασιτεχνική κατηγορία, δεν τυγχάνει μεγάλης προβολής.

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Ο Άρης είναι το πιο «βαρύ» όνομα, το οποίο… κυκλοφορεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία και φαίνεται ότι φέτος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στη Football League. Μετά από 16 αγωνιστικές, οι «κίτρινοι» οδηγούν με άνεση την κούρσα στον Α’ όμιλο, έχοντας αποκτήσει πλέον διψήφια διαφορά από τους διώκτες τους. Ο Νέστος Χρυσούπολης και η Δόξα Δράμας είναι ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για να δυσκολέψουν την ξέφρενη πορεία των Θεσσαλονικέων.

Σε σχέση με πέρυσι, ο Άρης παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους αριθμούς, θα το καταλάβει. Το +10 που έχουν αποκτήσει οι «κίτρινοι» ήταν ο βασικός στόχος στο πρώτο μισό της σεζόν, όπως αποκάλυψε ο «Αλενατόρε» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου. Φέτος, σε 16 παιχνίδια, ο Άρης μετράει 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα και σε 15 ματς, ο απολογισμός ήταν 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, που έφερναν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην τρίτη θέση, πίσω από Πανσερραϊκό και Καβάλα. Η διαφορά είναι τεράστια, δεν νομίζετε;

Βέβαια, καλοί είναι οι αριθμοί, αλλά για να… προκύψουν, χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Ένα από αυτά είναι το σαφώς πιο «πλούσιο» ρόστερ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στο διοικητικό κομμάτι δεν υπάρχουν οι περυσινές παλινωδίες, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Σοβαρότητα και καλύτερη οργάνωση, αλλά μετά την οριστική εμπλοκή Καρυπίδη, είναι δύο λέξεις που δεν υπήρχαν την περυσινή σεζόν. Με δεδομένο ότι η ομάδα φτιάχτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, είναι λογικό να ενδιαφέρουν σε πρώτη φάση οι βαθμοί. Εκτιμώ ότι στον δεύτερο γύρο και αφού ξεμπερδέψει μια και καλή με την άνοδο, ο Άρης θα μπορέσει να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτοσκοπός φέτος, αλλά πρέπει να το κάνει.

Ο Α’ όμιλος, στον οποίο αγωνίζεται ο Άρης, είναι ο μοναδικός που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο, η οποία μάλλον έχει «καθαρίσει». Στους άλλους τρεις γίνεται… «αίμα και άμμος».

Ξεκινώντας από τον Β’ όμιλο, στο τέλος του πρώτου γύρου την κούρσα οδηγεί η ΑΕ Καραϊσκάκης, όντας μόλις στο +3 από τον Αιγινιακό. Το ίδιο ισχύει και στον Γ’ όμιλο και ενώ απομένει ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Στο ρετιρέ είναι η Σπάρτη και ακολουθεί ο Παναργειακός, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται μεταξύ τους στο ντέρμπι με το οποίο θα «μπει» το 2016. Τέλος, στον Δ’ όμιλο και με δύο παιχνίδια να απομένουν, προβάδισμα τριών βαθμών έχει ο Φωστήρας, που νοιώθει «καυτή» την ανάσα της Τριγλίας Ραφήνας και του Ιαλυσού.

Σε σύνολο 64 ομάδων φέτος, αήττητη θα κλείσει τη χρονιά μόλις μια και συγκεκριμένα η Τριγλία Ραφήνας, που αγωνίζεται στον Δ’ όμιλο. Από την άλλη, χωρίς νίκη θα αποχαιρετήσουν το 2015 ο Οπούντιος Μαρτίνου και ο Φωκικός, ομάδες του Β’ ομίλου. Τις περισσότερες νίκες έχει ο Άρης (14 σε σύνολο 16 αγώνων) και στον αντίποδα, η ομάδα με τις περισσότερες ήττες είναι ο Φωκικός με 11 σε 16 παιχνίδια. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης διαθέτουν και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 36 τέρματα, ενώ η καλύτερη άμυνα ανήκει στον Εθνικό Φιλιππιάδας, που έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 16 ματς, με έξι ισοπαλίες χωρίς τέρματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μην μας σπάτε άλλο τα νεύρα...!!


Μην μας σπάτε άλλο τα νεύρα...

Ο Θοδωρής Τσούτσος γράφει στο sport-fm.gr για ένα ελληνικό πρωτάθλημα που πλέον στερεί από το φίλαθλο και τις μικρές χαρές που του είχαν απομείνει.

Του Θοδωρή Τσούτσου

Ακόμη και το αυτονόητο για οποιαδήποτε (άλλη) ποδοσφαιρική κοινωνία το έχουμε ξεπεράσει. Το να θέλουμε, δηλαδή, ένα πρωτάθλημα με αγωνιστικό ενδιαφέρον τουλάχιστον μέχρι τον Φλεβάρη ρε αδερφέ. Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να το ζητάμε. Θα έπρεπε να το θεωρούμε de facto. Κι όμως, φτάσαμε στο σημείο να μην το έχουμε και να το θεωρούμε και φυσιολογικό.

Αυτό από μόνο του δείχνει τον ξεπεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά έστω κι έτσι, σε έναν κανονικό ποδοσφαιρικό κόσμο, εκείνος που θέλει να βρει ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να το βρει. Να ξεπεράσει το αυτονόητο, ένα πρωτάθλημα που δεν έχει νόημα και να αναζητήσει αλλού τις μικρές χαρές του.

Αμ δε. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει το 30 στα 30 χωρίς να χαλάει κάθε τρεις και λίγο το νευρικό σύστημα ακόμη και δικών του οπαδών. Και στο κάτω - κάτω, αν δεν το κάνει γιατί κάποιο ματς θα στραβώσει και δεν θα... στραβωθεί ο διαιτητής να δώσει το πεναλτάκι για να το ισιώσει, δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Ο ΠΑΟΚ έσπασε κι εκείνος τα νεύρα της Τούμπας κόντρα στον Πλατανιά. Κυρίως με το πέναλτι που πήρε, γιατί κάτι τέτοια 0-0 τα έχει ξαναζήσει τα τελευταία χρόνια. Τόσο πολύ, όμως, όσο με την "κάλπικη" νίκη δεν είχε γιουχάρει. Στο Περιστέρι τα ίδια με τη διαιτησία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν και οι Κυριακές που ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, θα χάνει από τον Πανθρακικό. Οπως κι έγινε. Αλλιώς το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να έχει νόημα. Και ακριβώς επειδή αυτές οι Κυριακές είναι απαραίτητες, όταν για κάποιους έχουν πάψει να υπάρχουν, το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται λανθάνουσες γενιές οπαδών. Οπως αυτές που πλέον υπάρχουν στην Ελλάδα.

Δεν γίνεται, όμως, ρε παιδιά να αποφεύγουμε τους αγώνες που από πριν γνωρίζουμε ότι θα μας σπάσουν τα νεύρα και να μας "χαλάτε" και τα Ατρόμητος - Πανιώνιος. Τα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (τυχαία επιλογή). Να μας "χαλάτε" και το Κύπελλο. Αυτό είναι "ψυχρός" πόλεμος. Και ο "ψυχρός" πόλεμος δεν παλεύεται. Δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα σκαρφιστείτε να μας "χαλάσετε" στη συνέχεια. Ισως και τα φιλικά...

Μην μας σπάτε άλλο τα νεύρα. Αφήστε μας τουλάχιστον να χαρούμε άλλους αγώνες, που δεν έχουν τόση ...χάρη όσο οι υπόλοιποι. Οι "δικοί" σας. Εκείνος που θέλει να δει ποδόσφαιρο και όχι απλώς και μόνο νίκες, θα βρει τον τρόπο να διασκεδάσει ανεξαρτήτως ποιοι είναι οι αντίπαλοι. Μην το στερείτε και αυτό!

Και έρχεται και αυτή η Ντόρτμουντ Δευτεριάτικα να μας ανακοινώσει ότι σε μία χρονιά που κινδύνεψε ακόμη και με υποβιβασμό, σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν από κοντά αγώνες της. Για να μας σπάσει κι άλλο τα νεύρα...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καταθέτει έφεση στο CAS ο Μπλάτερ!


Καταθέτει έφεση στο CAS ο Μπλάτερ

Ο Σεπ Μπλάτερ δεν αποδέχεται την τιμωρία που του επιβλήθηκε και θα καταθέσει έφεση στο CAS.

Ειλημμένη η απόφαση του Σεπ Μπλάτερ να αντιταχθεί με όλες του τις δυνάμεις κατά της Επιτροπής Ηθικής της FIFA και της τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Ο Ελβετός, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής απλώς επεσήμανε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη, όπως και έκανε.

Εκπρόσωπός του όμως μιλώντας με τους δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει έφεση στο CAS κατά της ποινής που του επέβαλε η Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χαμός στην άφιξη Μπλάτερ στη Ζυρίχη μετά την βαριά ποινή!! (video)


Χαμός στην άφιξη Μπλάτερ στη Ζυρίχη μετά την βαριά ποινή (video)

Με οκτώ χρόνια αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο τιμωρήθηκε ο Ζεπ Μπλάτερ για το σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA. Δείτε την άφιξη του στη Ζυρίχη μετά την ανακοίνωση της βαριάς ποινής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί ο Ζεπ Μπλάτερ, μετά την απόφαση της τιμωρίας του από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της FIFA τιμωρήθηκε με οκτώ χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, ποινή την οποία δήλωσε πως δεν αποδέχεται.

Δείτε την άφιξη του στη Ζυρίχη μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του



 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενίσχυση στον «άσο» για Νίκη Βόλου!!


Ενίσχυση στον «άσο» για Νίκη Βόλου

Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Σπύρου Βρονταρά προχώρησε η Νίκη βόλου.

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είναι ο Σπύρου Βρονταράς, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών η ομάδα της Μαγνησίας. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Πανθρακικό και Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον Σπύρο Βρονταρά.

Ο Σπύρος Βρονταράς γεννήθηκε στις 11/12/1984 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τον Πανθρακικό, όπου αγωνίστηκε ως το 2010 (61 συμμετοχές).

Την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε στην Scoda Ξάνθη, το 2011-12 στον Φωκικό (21 συμμετοχές), στο α΄ εξάμηνο της περιόδου 2012-13 ήταν στην Παναχαΐκή και στο β΄ εξάμηνο επέστρεψε στον Πανθρακικό. Το 2013-14 είχε 17 παρουσίες με την Κασσιόπη, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Μπλάτερ: «Ακόμη και μέσα στη FIFA δεν έχουν καταλάβει γιατί τιμωρήθηκα»


Μπλάτερ: «Ακόμη και μέσα στη FIFA δεν έχουν καταλάβει γιατί τιμωρήθηκα»

Ο Ζεπ Μπλάτερ εξέφρασε τη λύπη του για την τιμωρία που του επιβλήθηκε, επεσήμανε ότι δεν την αποδέχεται και πως δεν μπορούν ακόμη και μέλη της FIFA να καταλάβουν τον λόγο που τιμωρήθηκε.

Εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA ο Ζεπ Μπλάτερ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με τα όσα αποφάσισαν τα μέλη της Επιτροπής.

«Το να πω ότι είναι μια ημέρα μεγάλη για τη FIFA θα είναι ένα λάθος», ανέφερε ο Ελβετός ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι έγινε ο σάκος του μποξ σε μια οργάνωση για την οποία έχει δώσει όλη του τη ζωή και έκανε αναφορά στον Νέλσον Μαντέλα και τα όσα πρέσβευε για τον ανθρωπισμό τα οποία όπως –άφησε να εννοηθεί- δεν τηρούνται στην περίπτωση του.

«Ο Νέλσον Μαντέλα μιλούσε για τον ανθρωπισμό. Είναι ο κόσμος μας. Χρειάζεται μόνο να σεβόμαστε τους ανθρώπους. Το λέω γιατί το 2010 είχαμε ως σλόγκαν αυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα σλόγκαν το οποίο ουσιαστικά είχε δημιουργηθεί από τον Νέλσον Μαντέλα. Το λέω αυτό σήμερα γιατί απλώς είμαι αποδέκτης μιας νέας τιμωρίας. Γιατί τα ΜΜΕ έχουν λάβει την είδηση πριν από τα άτομα που αφορά; Δεν ξέρω», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είμαι λυπημένος. Είμαι λυπημένος γιατί παραμένω ένας σάκος του μποξ. Είμαι λυπημένος για το ποδόσφαιρο. Είμαι λυπημένος για τα περισσότερα από 400 μέλη της FIFA. Είμαι λυπημένος από τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετωπίζουν».

Ο Μπλάτερ επεσήμανε ότι είχε πιστέψει αυτός και οι συνεργάτες του ότι είχε πείσει για την αθωότητα του τα μέλη της Επιτροπής και υποστήριξε πως τα μέλη της FIFA δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που τιμωρήθηκε...

«Μπορείτε να με πείτε αισιόδοξο. Πιστέψαμε ότι είχαμε πείσει την Επιτροπή για τις πληρωμές μεταξύ της FIFA και τον Μισέλ Πλατινί για ένα συμβόλαιο το οποίο ποτέ δεν τερματίστηκε. Είχαμε μια συμφωνία κυρίων. Αυτή έγινε το ’98 μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο όταν ο Πλατινί με προσέγγισε και μου είπε πως θέλει να δουλέψει για την FIFA. Μου είπε «ειμαι ένας άνθρωπος του οποίου οι υπηρεσίες είναι ακριβές». Του απάντησα εντάξει αλλά θα σε πληρώσουμε αργότερα. Αυτό που με άφησε άφωνο είναι ότι δεν πίστεψαν την ύπαρξη της συμφωνίας αυτή.

Εχω τιμωρηθεί με οκτώ χρόνια για ποιον λόγο; Οι άνθρωποι της FIFA πραγματικά δεν μπορούνε να καταλάβουν γιατί ο πρόεδρος τιμωρήθηκε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ώρα για ξεκούραση και… ανασύνταξη!!


Ώρα για ξεκούραση και… ανασύνταξη

Την τελευταία προπόνηση πριν την εορταστική άδεια έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ειδικό πρόγραμμα ξανά οι Μπεργκ, Τελάντερ. Διάστρεμμα ο Αγγελόπουλος. Πιθανό το ενδεχόμενο να επιβληθεί πρόστιμο.

Με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ μετά και την ήττα (1-0) από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και αφού είχαν μόλις λίγες ώρες στην Αθήνα, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί ώστε να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν την άδεια των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα του Αντρέα Στραματσόνι, που τα «έψαλε» στους παίκτες του χθες αμέσως μετά το ματς, περιελάμβανε αποφόρτιση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή, ενώ ζέσταμα αρχικά και παιχνίδι στη συνέχεια έκαναν οι υπόλοιποι.

Ο Μεντί Αμπέντ, ο οποίος μπήκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε αποφόρτιση σήμερα. Θεραπεία και ατομικό έκαναν Μπεργκ και Τελάντερ. Ο Βασίλης Αγγελόπουλος έχει υποστεί διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και δεν προπονήθηκε.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό του τιμ έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα.

Παραμένει η σκέψη από τους ανθρώπους του συλλόγου να επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες για την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χιλιάδες σημαίες θα ανεμίζουν στο «Emirates» (pics)


Χιλιάδες σημαίες θα ανεμίζουν στο «Emirates» (pics)

«Καυτό» θα προσπαθήσει να κάνει το «Emirates» η Άρσεναλ στο αποψινό ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι και για αυτό το λόγο φρόντισε ώστε να υπάρχει μία σημαία για κάθε οπαδό.

Αναμφίβολα το «Emirates» δεν αποτελεί γήπεδο από αυτά που λες «έδρα» και τα οποία μπορούν να δώσουν ώθηση σε μια ομάδα.

Όμως το σημερινό ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι κομβικής σημασίας για την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να προσπαθούν να αξιοποιήσουν το γήπεδο τους όσο μπορούν καλύτερα, προκειμένου να «υποτάξουν» τους «σίτιζενς».

Για αυτό το λόγο σε κάθε κάθισμα του «Emirates» θα υπάρχει ένα σημαιάκι, προκειμένου να βοηθηθεί η δημιουργία ατμόσφαιρας από τους οπαδούς των «Gunners».

inner
1
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αθλητική Προσωπικότητα της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία ο Άντι Μάρεϊ!!


Αθλητική Προσωπικότητα της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία ο Άντι Μάρεϊ

Αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία ο Άντι Μάρεϊ στα βραβεία που διοργανώνει το BBC για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία ο Άντι Μάρεϊ από το BBC για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια μετά και την κατάκτηση του Davis Cup με την εθνική ομάδα. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο αθλητής του ράγκμπι Κέβιν Σίνφιλντ και την τρίτη η Ολυμπιονίκης αθλήτρια του στίβου, Τζέσικα Ένις Χιλ.

Ο 28χρονος τενίστας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, την ομάδα του, αλλά και την σύζυγο του Κιμ, η οποία λόγω εγκυμοσύνης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Ο Μάρεϊ είχε και δεύτερη διάκριση με τη συμμετοχή του στην ομάδα της χρονιάς ενώ κορυφαία προσωπικότητα όσον αφορά τους προπονητές, αναδείχθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, Μάρτιν Ο'Νιλ μετά την πρόκριση στο Euro του 2016.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λάρισα: «Με την ΑΕΚ θα ξαναπαίξουμε και θα είναι αλλιώς. Δεν ξεχνάμε ποτέ»


Λάρισα: «Με την ΑΕΚ θα ξαναπαίξουμε και θα είναι αλλιώς. Δεν ξεχνάμε ποτέ»

Δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεχάσουν τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στη Λάρισα, με τους «βυσσινί» να βγάζουν νέα ανακοίνωση κατά των «κιτρινόμαυρων». «Δεν ξεχνάμε ποτέ, θα ξαναβρεθούμε» το μήνυμα της ΑΕΛ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τους οπαδούς μας για όλα όσα έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα.


Μόνο μέσα σε 5 μήνες καταφέρατε να δημιουργήσετε την πιο ομορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλαδα.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα 28 νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες στιγμές, καταφέρατε η ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσουμε πολύ ψηλά.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για αλλη μια φορά συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ήττα οφείλονταν σε ειδικες συνθήκες, αλλά θέλουμε και να δηλώσουμε προς όλους αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ότι ο Θεός είναι μεγάλος και ότι δικαιώνει πάντοτε αυτούς που είναι καλοί και προσπαθούν. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Θέλουμε να μας συγχωρήσετε τα λάθη μας μέχρι τώρα και να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους.

Καλά Χριστούγεννα και το μυαλό όλων μας να είναι συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουμε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη, με δικά της παιδιά, με δικούς της μόνιμους προπονητές.

Ραντεβού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάντα υπάρχει ένας ηλίθιος»


«Πάντα υπάρχει ένας ηλίθιος»

Ο Ροντόλφο Ντ’ Ονόφριο σχολίασε τον οπαδό της Ρίβερ που έφτυσε τον Μέσι.

«Πάντα, υπάρχει ένα ηλίθιος. Ο Μέσι είναι ένας κύριος. Σκόραρε και σήκωσε το χέρι του απολογητικά. Μου είπε ότι μικρός θα έπαιζε στη Ρίβερ»...

Ο Ροντόλφο Ντ’ Ονόφριο εμφανώς εκνευρισμένος από το περιστατικό που είχε ένας εκ των οπαδών της Ρίβερ με τον Μέσι κλήθηκε να σχολιάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τον αστέρα της Μπάρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της Ρίβερ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Μαστσεράνο στην ομάδα.

«Έχουμε μιλήσει και μιλάμε και φυσικά προσπαθούμε να τον πείσουμε να επιστρέψει και να κλείσει τον κύκλο που έχει κάνει κατακτώντας τα πάντα», τόνισε και κατέληξε:

«Αισθάνομαι ότι χρειάζεται να ενισχύσουμε την ομάδα. Ναι με παίκτες που έχουν κερδίσει τα πάντα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ευχές του Πίρλο στη Γιουβέντους!! (video)


Οι ευχές του Πίρλο στη Γιουβέντους (video)

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έστειλε τις ευχές του στη Γιουβέντους και τους οπαδούς της, ο Αντρέα Πίρλο. Δείτε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Ιταλού ποδοσφαιριστή.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτο κάρφωμα λυκειόπαιδου και τρομερές αντιδράσεις!! (video)


Απίστευτο κάρφωμα λυκειόπαιδου και τρομερές αντιδράσεις (video)

Ο Τρόι Μπάξτερ, που πηγαίνει ακόμη στο λύκειο, έκανε ένα τρομερό κάρφωμα στα... μούτρα αντιπάλου. Δείτε την εκπληκτική φάση και τις τρομερές αντιδράσεις που καταγράφηκαν στην κερκίδα.






Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @hoopmixtape στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Σβαϊνστάιγκερ: «Δεν είμαι και ο… Γιουσέιν Μπολτ!»


Σβαϊνστάιγκερ: «Δεν είμαι και ο… Γιουσέιν Μπολτ!»

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής απαντά στους επικριτές του που τον κατηγορούν για χαμηλές ταχύτητες.

Οι φιλοδοξίες για τον Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ ήταν προφανώς πολύ μεγάλες κατά την άφιξή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως αποδεικνύεται από την κριτική που δέχεται, προς το παρόν έχουν παραμείνει φιλοδοξίες.

Ο 31χρονος μέσος έχει ουκ ολίγες φορές λοιδορηθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου για τις –όχι και τόσο μεγάλες- ταχύτητες που αναπτύσσει μέσα στο γήπεδο. «Δεν εκπλήσσομαι από την κριτική, θεωρώ όμως ότι το επίπεδο της απόδοσής μου είναι εφάμιλλο με εκείνο του Μουντιάλ του 2014. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ανταγωνιστώ τον Γιουσέιν Μπολτ. Αλλά το να είσαι γρήγορος ή αργός στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το σπριντ», εξηγεί ο Σβαϊνστάιγκερ και συνεχίζει: «Σημασία έχει να είσαι γρήγορος και στο μυαλό. Και αυτό το έχω σίγουρα. Αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης, δεν είμαι και ο πιο αργός».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επικό: Το πιο αποτυχημένο freestyle όλων των εποχών!!


Επικό: Το πιο αποτυχημένο freestyle όλων των εποχών

Ένας οπαδός σε παιχνίδι της League Two κλήθηκε να δείξει τις ικανότητες του στο freestyle στο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα είναι να καταγραφεί ένα από τα πιο αποτυχημένα freestyle όλων των εποχών.








 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Το show του Φελντέιν στην Αμαλιάδα!! (video)


Το show του Φελντέιν στην Αμαλιάδα (video)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Αμαλιάδα νικώντας τον Κόροιβο με 75-57 με τον Τζέιμς Φελντέιν να οργιάζει σταματώντας στους 25 πόντους. Δείτε τα πράσινα highlights.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Ούτε «αντίο» δεν είπε στον Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς!!


Ούτε «αντίο» δεν είπε στον Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς

Καμία επαφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, μετά την απόφαση της απόλυσης του Special One. Οι συνεργάτες του Ρώσου μεγιστάνα ανακοίνωσαν στον Πορτογάλο τα δυσάρεστα νέα.

Οι συνεργάτες του Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν αυτοί που ανακοίνωσαν στον Ζοζέ Μουρίνιο τα δυσάρεστα νέα της απόλυσης του από τον πάγκο της Τσέλσι, με τον Ρώσο μεγιστάνα σύμφωνα με την Telegraph να μην έχει καμία επαφή με τον Πορτογάλο τεχνικό, μετά την απόφαση του να τον απομακρύνει.

Οι Αμπράμοβιτς και Μουρίνιο είχαν συνάντηση την περασμένη Τετάρτη, μία μόλις μέρα νωρίτερα από την απόφαση της απόλυσης του Special One, που σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είχε καμία επαφή από εκείνη τη μέρα και έπειτα με το αφεντικό των «μπλε».

Ο Αμπράμοβιτς φαίνεται πως αποχώρησε από το Λονδίνο αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Μουρίνιο, με τους συνεργάτες του να είναι αυτοί που ανακοίνωσαν στον πρώην τεχνικό της Τσέλσι την απόφαση του Ρώσου μεγιστάνα.

Μάλιστα, ακόμα και την Παρασκευή που ο Αμπράμοβιτς βρέθηκε στην προπόνηση της Τσέλσι για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, δεν συναντήθηκε με τον Μουρίνιο, παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος βρισκόταν ήδη εκεί για να μαζέψει τα πράγματα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο έφηβος πλέι μέικερ που «πετά»!!


Ο έφηβος πλέι μέικερ που «πετά»

Έχει ύψος μόλις 1,89μ., αλλά άλμα που φτάνει. στο Θεό.Ο Κουέ Πάρκερ,που πηγαίνει ακόμη στο λύκειο αλλά έχει ήδη κλείσει στο κολέγιο του Τενεσί, έκανε ένα απίθανο κάρφωμα μπροστά στους συμμαθητές του.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Λάντρι η Χιπουσκόα!


Ανακοίνωσε Λάντρι η Χιπουσκόα

Τον Αμερικανό φόργουορντ Μάρκους Λάντρι ανακοίνωσε η Χιπουσκόα.

Ο Μάρκους Λάντρι επιστρέφει στην Ισπανία. Ο 30χρονος φόργουορντ (2,02μ.), που δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αποδεσμεύτηκε από τους Μπακς στα τέλη Οκτωβρίου, υπέγραψε στη Χιπουσκόα.

Στο παρελθόν έχει παίξει στην ACB σε Μανρέσα, Σεβίλλη και Σαραγόσα έχοντας πέρσι με την τελευταία 10,4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ and 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα τα λεφτά στον Λεβαντόφσκι!!


Όλα τα λεφτά στον Λεβαντόφσκι

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρεάλ Μαδρίτης, έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπει κι αυτή στον χορό των προσφορών για τον Πολωνό επιθετικό.


Τι λείπει αυτή την στιγμή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ένας παίκτης να βάζει την μπάλα στο πλεκτό. Τι δεν λείπει; Το χρήμα. Αν συνδυάσουμε τα δύο παραπάνω, δεν φαίνεται απίθανο το σενάριο να κατατεθεί πρόταση στην Μπάγερν Μονάχου για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Mundo Deportivo, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, προκειμένου να αποκτήσουν τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου.

Ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσουν περίπου 70 εκατ. ευρώ, ποσό που αναμένεται να φτάσει η –ενδεχόμενη- μεταγραφή του…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους τελείωσαν: Οκτώ χρόνια αποκλεισμός σε Μπλάτερ και Πλατινί!!


Τους τελείωσαν: Οκτώ χρόνια αποκλεισμός σε Μπλάτερ και Πλατινί

Καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA για τους Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί. Οκτώ χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα η τιμωρία!

Βαρύτατος έπεσε ο πέλεκυς της Επιτροπής Ηθικής της FIFA προς τους Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί για το σκάνδαλο διαφθοράς.

Και στους δύο άνδρες επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα για οκτώ χρόνια μια απόφαση η οποία –ουσιαστικά- αποτελεί και το τέλος των δύο ανδρών από το ποδόσφαιρο.

Στην σχετική απόφαση, την οποία και ανακοίνωσε ο δικαστής Χανς Γιοακιμ Έκερτ, επικεφαλής της Επιτροπής Ηθικής, επισημαίνεται ότι κρίθηκε παράνομη η μεταβίβαση του ποσού 1,8 εκατ. ευρώ από τον Μπλάτερ στον Πλατινί.

Να τονίσουμε, ότι στην περίπτωση των δύο ανδρών δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη. Η επιτροπή δεοντολογίας δεν περίμενε νομικές διαδικασίες, πήρε τα στοιχεία, τα εξέτασε και αποφάσισε να "τελειώσει" ουσιαστικά τους δύο άνδρες.

«Ο κ.Μπλάτερ από τη θέση του προέδρου της FIFA, ενέκρινε την πληρωμή προς τον Μισέλ Πλατινί η οποία δεν έχει καμία νομική βάση στη γραπτή συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των δύο αξιωματούχων στις 25 Αυγούστου 1999» ανέφερε και συνέχισε:

«Ούτε σε γραπτή δήλωση, ούτε στην προσωπική του ακρόαση ο κ.Μπλάτερ ήταν σε θέση να αποδείξει άλλη νομική βάση για την πληρωμή αυτή. Ο ισχυρισμός του της προφορικής συμφωνίας κρίθηκε ως μη πειστικός και απορρίφθηκε».

Εκτός της ποινής του αποκλεισμού και οι δύο άνδρες τιμωρήθηκαν με ένα πρόστιμο. Ο Μπλάτερ καλείται να καταβάλει το ποσό των 50.000 ελβετικών φράγκων και ο Μισέλ Πλατινί 80.000.

«Ο κ.Πλατινί απέτυχε να ενεργήσει με απόλυτη αξιοπιστία και ακεραιότητα κάτι που δείχνει την άγνοια της σημασίας των καθηκόντων, των υποχρεώσεων και των ευθυνών που είχε», αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της UEFA και συνεχίζει:

«Οι ενέργειές τους δεν έδειξαν καμία δέσμευση στην ηθική στάση που οφείλει να έχει, αποτυγχάνοντας να σεβαστεί όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς καθώς και το πλαίσιο κανόνων της FIFA στο βαθμό που πρέπει να τηρείται σε αυτόν, επιδεικνύοντας μια καταχρηστική εκτέλεση των καθηκόντων του ως αντιπρόεδρος της FIFA και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, σε παράβαση του άρθρου 13 του γενικού κώδικα συμπεριφοράς», καταλήγει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σοκ με Μάρκοβιτς για Μάλαγα!!


Σοκ με Μάρκοβιτς για Μάλαγα

Εκτός δράσης για πολύ καιρό θα μείνει ο Στέφαν Μάρκοβιτς της Μάλαγα, καθώς υπέστη κάταγμα περόνης.

Άσχημα νέα για τη Μάλαγα. Ο Στέφαν Μάρκοβιτς, ένας από τους πλέον πολύτιμους παίκτες της ομάδας, τέθηκε νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες καθώς υπέστη κάταγμα περόνης στον αγώνα με τη Σαραγόσα.

Ο Σέρβος γκαρντ θα επανεξεταστεί για να αποφασιστεί αν και πότε θα χειρουργηθεί. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ πιθανό να αναζητηθεί αντικαταστάτης του εν όψει του Top 16, όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον πέμπτο όμιλο.

O διεθνής με τη Σερβία άσος έχει φέτος 5,3 πόντους, 3,9 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μεσούτ Εζίλ: «Θαύμαζα τον Ζιντάν και τον αντέγραψα»

Το Άρσεναλ – Μαν. Σίτι συγκεντρώνει τα βλέμματα και με αφορμή το ματς, ο Μεσούτ Εζίλ έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στους «Times». Διαβάστε τι λέει για τον Ζιντάν, το Μουσουλμανισμό και τη Μπαρτσελόνα!

Μεσούτ Εζίλ: «Θαύμαζα τον Ζιντάν και τον αντέγραψα»Σπουδαίο παιχνίδι φιλοξενεί σήμερα το βράδυ το «Emirates» με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα σημαντικό ματς για την πορεία που κάνουν οι δύο ομάδες προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βαρόμετρο για τους «κανονιέρηδες» αποτελεί ο Μεσούτ Εζίλ που με αφορμή το παιχνίδι έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στους «Times», αποκαλύπτοντας πράγματα για τη ζωή και την καριέρα του.

Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα στα οποία αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός του λονδρέζικου συλλόγου, είναι ο θαυμασμός του για τον Ζινεντίν Ζιντάν και κατά πόσο ο «Ζιζού» αποτέλεσε ποδοσφαιρικό πρότυπο του, προσπαθώντας να τον μιμηθεί.

«Ο Ζιντάν ήταν το είδωλο μου. Πάντα τον θαύμαζα και προσπαθούσα να κάνω ότι κάνει. Αντέγραφα τις κινήσεις και τα κόλπα του και παρατηρούσα αυτά που έκανε. Ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν προσπαθούσε να εντυπωσιάσει με τα κόλπα του» δήλωσε ο Εζίλ.

Αναφερόμενος στη θρησκεία που ασπάζεται τόνισε: «Είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Κάθε μέρα επισκέπτομαι το τζαμί και προσεύχομαι. Προσεύχομαι και μέσα στο γήπεδο. Έτσι μου έμαθε η οικογένεια μου, έτσι κάνω. Οι συμπαίκτες μου το σέβονται, όπως σέβομαι και εγώ τις θρησκείες τους».

Για το ματς με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι η καλύτερη και δυσκολότερη να παίξεις ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Δεν φοβόμαστε. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ραφίνια της Μπάγερν τραγουδάει (και αρκετά καλά) το: «ai se eu te pego»! (video)

Την καλλιτεχνική του πλευρά, μετά την ποδοσφαιρική, φανέρωσε ο δεξιός μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Ραφίνια, τραγουδώντας το «ai se eu te pego». Δεν τα πήγε κι άσχημα…

Ο Ραφίνια της Μπάγερν τραγουδάει (και αρκετά καλά) το: «ai se eu te pego»! (video)Σε γιορτινό mood βρίσκεται ο Ραφίνια, ο οποίος επιδίωξε να τραγουδήσει το «ai se eu te pego», του συμπατριώτη του, Μισέλ Τέλου, που έγινε μεγάλη επιτυχία το 2011.

Πάντως, πρέπει να του αναγνωριστεί ότι δεν το «εκτέλεσε», όπως κάνουν κατά καιρούς διάφοροι συνάδελφοι του με τραγούδια.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο παίκτης Ζντοβτς «προδίδει» τον προπονητή!!

Ο Γιούρε Ζντοβτς συνιστά ρίσκο για την ΑΕΚ. Το προφίλ του ως παίκτη, όμως, αποτελεί την καλύτερη υπόσχεση για το έργο του σαν προπονητή. Γράφει ο Χρήστος Ρομπόλης.

Ο παίκτης Ζντοβτς «προδίδει» τον προπονητήΗ επιλογή του Γιούρε Ζντοβτς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί υπολογισμένο ρίσκο, αλλά… σιγά το νέο. Ρίσκο είναι οποιαδήποτε επιλογή προπονητή, απλώς όσο πλουσιότερο το βιογραφικό, τόσο θεωρητικά μικρότερος ο κίνδυνος αποτυχίας. Και-κακά τα ψέματα-αυτή τη στιγμή η «Ένωση» μπορεί να έχει μεν τη διάθεση και τα χρήματα, αλλά όχι ακόμη το στάτους που θα προσελκύσει έναν καταξιωμένο και από το πρώτο ράφι προπονητή τύπου Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς ή άλλων. Εδώ δεν το έκαναν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα πείτε και θα έχετε δίκιο.

Ποιος είναι ο κόουτς Γιούρε Ζντοβτς; Όποιος πει πως διαθέτει εμπεριστατωμένη άποψη για το προπονητικό του προφίλ θα είναι ψεύτης. Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και Γκαζιαντέπ δεν είναι, δα, και ομάδες που παρακολουθούμε φανατικά στην Ελλάδα, ενώ το έργο του στην εθνική Σλοβενίας δεν συνιστά μέτρο σύγκρισης γιατί έχουμε δει προπονητές να διαπρέπουν σε εθνικούς πάγκους και να καταποντίζονται σε συλλογικό επίπεδο και αντίστροφα.

Η καλύτερη «πηγή» πληροφοριών για τον προπονητή Ζντοβτς είναι ο… παίκτης Ζντοβτς. Η φιλοσοφία του από την άκρη του πάγκου δεν θα μπορούσε να απέχει πολύ από εκείνη που είχε στο παρκέ. Άλλωστε υπήρξε από τους παίκτες που ήταν η προέκταση του προπονητή μέσα στο παρκέ και η επιλογή του να ακολουθήσει αυτό το δρόμο όταν αποσύρθηκε δεν εξέπληξε κανέναν. Ο παίκτης Ζντοβτς, λοιπόν, για όσους είχαμε την τύχη να τον ζήσουμε, δεν ήταν ο πιο προικισμένος με θείο χάρισμα, ούτε ο πιο αθλητικός. Ήταν όμως ένα «κομπιούτερ», που έκανε τη βέλτιστη των επιλογών, αξιοποιούσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπαίκτες του, απέφευγε ρίσκα και προτιμούσε την ουσία, ενώ ήταν «σκυλί» στην άμυνα και ο πιο πιστός στρατιώτης του προπονητή του.

Οι λίγες εικόνες που έχουμε από τον προπονητή Ζντοβτς παραπέμπουν εκεί. Δεν είχε στα χέρια του τις πλέον ταλαντούχες ομάδες, αλλά με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό, έμφαση στην πειθαρχία, πάθος και άμυνα κατάφερε να πάρει μάλλον το μέγιστο που μπορούσε από αυτές. Όποιος παρακολούθησε τη Σλοβενία στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ πήρε μια γεύση. Έκανε μια ομάδα αποψιλωμένη από ταλέντο ένα «σφιχτό» και πειθαρχημένο σύνολο με μαχητές που έφτασε ίσως και πιο μακριά από τις προδιαγραφές της.

Η ΑΕΚ τον επέλεξε με σκεπτικό πως είναι ένας προπονητής που έχει παρουσιάσει δείγματα καλής δουλειάς και δεν θα κάνει το «αγροτικό» του στην καμπούρα της, έχει φιλοδοξίες για να κάνει το επόμενο βήμα μιας κι έδειχνε να «βαλτώνει» στην Γκαζιαντέπ, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και φυσικά αποτελεί μια προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει παλιούς και νέους.

Φυσικά το έργο του δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Αναλαμβάνει μια ομάδα που έφτιαξε άλλος και με λιγοστές δυνατότητες παρέμβασης στο ρόστερ (αν και δεν αποκλείονται προσθαφαιρέσεις), με έναν συχνά περισσότερο απαιτητικό από όσο πρέπει κόσμο και την ΑΕΚ να έχει ήδη αποτύχει στους δύο από τρεις φετινούς της στόχους και με «υποθηκευμένη» (λόγω της εντός έδρας από τον Άρη ήττας) την προσπάθεια για την τρίτη θέση στην Basket League.

Από την άλλη, δε, ο Ζντοβτς θα έχει το χρόνο που θέλει για να φτιάξει την ΑΕΚ όπως εκείνος τη θέλει. Τόσο επειδή υπέγραψε για 1,5+1 χρόνο κι όχι με… υποσχετική για το καλοκαίρι, όσο και γιατί πλέον η ομάδα του με ένα παιχνίδι την εβδομάδα και χωρίς τις κοπιαστικές μετακινήσεις του Eurocup θα μπορεί να «χτίζεται» μέσα από τις προπονήσεις.

Η λέξη «κλειδί» είναι και πάλι η υπομονή. Δεν είναι εύκολο για τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά πιθανότατα αξίζει τον κόπο. Όποιος έχει διάθεση και κυρίως χρήματα, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί, έστω κι αν χρειαστεί να υποφέρει αρκετά. Το παράδειγμα των οικογενειών Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλου-που είδαν κι έπαθαν μέχρι να χτίσουν τις αυτοκρατορίες τους-είναι «φωτεινό». Αρκεί και η ΑΕΚ να μαθαίνει από τα λάθη της, να μην τα επαναλαμβάνει και να βγαίνει πιο σοφή και δυνατή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το βραβείο στον Μάρεϊ, το κράξιμο στον Φέρι!!


Το βραβείο στον Μάρεϊ, το κράξιμο στον Φέρι

Ο Βρετανός τενίστας αναδείχθηκε Αθλητική Προσωπικότητα της Χρονιάς για το BBC και καταχειροκροτήθηκε. Στον αντίποδα, ο Φέρι πρέπει να μετάνιωσε την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην τελετή…

Τον τίτλο της κορυφαίας Αθλητικής Προσωπικότητας κατέκτησε για 2η φορά μέσα σε τρία χρόνια ο Άντι Μάρεϊ και όχι άδικα. Ο 28χρονος τενίστας υπήρξε ο ηγέτης της βρετανικής ομάδας που κέρδισε το πρώτο Davis Cup μετά από 79 χρόνια.

Ο Μάρεϊ, εμφανώς ικανοποιημένος κατά την διάρκεια της βράβευσής του, συνεχάρη όλη την ομάδα για το επίτευγμα και δήλωσε: «Τα τελευταία 5 χρόνια ήταν ένα απίθανο ταξίδι. Ήμασταν στον πάτο του τένις και τώρα είμαστε στην κορυφή. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό το άθλημα και δουλεύω πολύ σκληρά για να σας κάνω χαρούμενους».

Την δεύτερη θέση πήρε ο αθλητής του ράγκμπι Κέβιν Σάινφιλντ και τρίτη ήρθε η επταθλήτρια Τζέσικα Ένις Χιλ.

Έντονες αντιδράσεις για τον Φέρι

Το κλίμα για τον Τάισον Φέρι όμως, δεν ήταν το ίδιο φιλικό. Ο πυγμάχος από το Μάντσεστερ με τις κατά καιρούς δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους, τις γυναίκες αλλά και το θέμα της έκτρωσης, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τις ενώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Λίγες ώρες πριν την απονομή των βραβείων, σε συνέντευξή του ερωτώμενος για το αν θα τον συνοδεύει η σύζυγός του στην τελετή απάντησε πως όχι διότι: «Έχει να μου μαγειρέψει». Λίγο αργότερα, χειροτέρεψε τα πράγματα υπονοώντας πως όταν εκείνη δεν βρίσκεται στην κουζίνα είναι «Αλυσοδεμένη στο κρεβάτι».

inner

Περίπου 130,000 άνθρωποι υπέγραψαν επιστολή στο BBC με την οποία ζητούσαν να εξαιρεθεί ο Φέρι από την λίστα των υποψηφίων ενώ 30-40 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το SSE Arena στο Μπέλφαστ για να διαμαρτυρηθούν εναντίον του.
Το BBC ωστόσο, δεν προέβη σε καμία διαγραφή. Μάλιστα ο βρετανός μποξέρ είχε την ευκαιρία να απολογηθεί κατά την διάρκεια των βραβείων: «Αν είπα κάτι το οποίο πλήγωσε κάποιους, λυπάμαι. Έχω πει πολλά πράγματα στο παρελθόν, αλλά δεν είχα ποτέ πρόθεση να πειράξω κανέναν. Δεν είμαι και πολύ σοβαρός τύπος», δήλωσε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*