Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Με Μπουονανότε βασικό κόντρα στον Λεβαδειακό!!


Με Μπουονανότε βασικό κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Ντίεγκο Μπουονανότε αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Πέτρου Μάνταλου, στο αυριανό ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Τον Λεβαδειακό υποδέχεται αύριο η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αναζητά το τρίποντο για να κάνει... καλές γιορτές.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πέτρου Μάνταλου, αλλά ούτε και στου τραυματία Αλάιν Μπαρόχα. Τη θέση του Έλληνα μέσου αναμένεται να πάρει ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ενώ αυτή του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα ο Γιάννη Ανέστης.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, σε μία άσκηση που έκανε στη σημερινή προπόνηση, έδειξε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει αύριο.

Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Γκάλο, αριστερό ο Ντίντακ και στόπερ οι Άρθο, Κολοβέτσιος με τον Λαμπρόπουλο να έχει πιθανότητες για το βασικό σχήμα, αντί του Ισπανού κεντρικού αμυντικού. Στον άξονα, ο Σιμόες θα είναι ο κόφτης, με τους Γιόχανσον και Μπουονανότε να αποτελούν τους εσωτερικούς μέσους. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μπαρμπόσα, αριστερό ο Αραβίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

Οι παραπάνω σκέψεις του Πογιέτ δεν αναμένεται να αλλάξουν ακόμη και εάν επιλέξει να χρησιμοποιήσει διάταξη 4-4-2 αντί για 4-3-3. Σε αυτή την περίπτωση, ο Μπουονανότε θα είναι αριστερά, ο Μπαρμπόσα δεξιά και οι Τζιμπούρ-Αραβίδης θα αποτελούν το δίδυμο της επίθεσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: