Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ελαμπντελαουί: «Αυτό είναι το μυστικό μας»


Ελαμπντελαουί: «Αυτό είναι το μυστικό μας»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με την Καλλονή για το μυστικό της φετινής ομάδας.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα επισημαίνοντας ποιο είναι –κατά τη γνώμη του- το μυστικό των επιτυχιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή.

-για το ρεκόρ και το σερί νικών:

«Αισθανόμαστε πάρα πολύ καλά για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Παίξαμε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα και τους έχουμε νικήσει όλους. Δεν θα μπορούσε κανείς να υπάρξει κάτι καλύτερο από αυτό. Πετύχαμε ακόμη πέντε νίκες στις άλλες διοργανώσεις και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την ομάδα μας και τους εαυτούς μας».

-για τα παιχνίδια με την Άντερλεχτ:

«Ξέρουμε καλά ότι μας περιμένουν πολλές, διαδοχικές και δύσκολες υποχρεώσεις με το ξεκίνημα στο νέο έτος. Έχουμε τώρα την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για λίγες ημέρες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά αλλά οφείλουμε να επιστρέψουμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά μας. Είμαστε μόλις στη μέση. Και έχουμε να διαχειριστούμε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Υπάρχει η πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ που ανεξάρτητα από τον αντίπαλο είναι μια διοργάνωση με πολλές δυσκολίες αλλά μέχρι τότε έχουμε πολύ χρόνο. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης».

- για το μυστικό της επιτυχίας:

«Ο καθένας μας δουλεύει για τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Είμαστε ενωμένοι υπάρχει ένα σαφές πλάνο το οποίο ακολουθούμε πιστά, έχουμε ένα ρόστερ με πολλούς και πολύ ποιοτικούς παίκτες καθώς και αρκετά πολύ ταλαντούχα νεαρά παιδιά. Αυτά τα στοιχεία μας έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ από νίκη σε νίκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: