Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα για ξεκούραση και… ανασύνταξη!!


Ώρα για ξεκούραση και… ανασύνταξη

Την τελευταία προπόνηση πριν την εορταστική άδεια έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ειδικό πρόγραμμα ξανά οι Μπεργκ, Τελάντερ. Διάστρεμμα ο Αγγελόπουλος. Πιθανό το ενδεχόμενο να επιβληθεί πρόστιμο.

Με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ μετά και την ήττα (1-0) από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και αφού είχαν μόλις λίγες ώρες στην Αθήνα, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί ώστε να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν την άδεια των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα του Αντρέα Στραματσόνι, που τα «έψαλε» στους παίκτες του χθες αμέσως μετά το ματς, περιελάμβανε αποφόρτιση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή, ενώ ζέσταμα αρχικά και παιχνίδι στη συνέχεια έκαναν οι υπόλοιποι.

Ο Μεντί Αμπέντ, ο οποίος μπήκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε αποφόρτιση σήμερα. Θεραπεία και ατομικό έκαναν Μπεργκ και Τελάντερ. Ο Βασίλης Αγγελόπουλος έχει υποστεί διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και δεν προπονήθηκε.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό του τιμ έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα.

Παραμένει η σκέψη από τους ανθρώπους του συλλόγου να επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες για την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: