Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Παίζεται το κεφάλι του Φαν Χάαλ, στο «ακουστικό» ο Μουρίνιο!!


Παίζεται το κεφάλι του Φαν Χάαλ, στο «ακουστικό» ο Μουρίνιο

Καθοριστικά για τον Λουίς Φαν Χάαλ και το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο «ακουστικό» του αναμένει ο Μουρίνιο, που μοιάζει να είναι ο πρώτος «επιλαχών»

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να «φλερτάρει» έντονα με τον ενδεχόμενο της απόλυσης.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος, με Στόουκ και Τσέλσι, είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων», αφού σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πιθανόν να αποχαιρετήσει την ομάδα.

Βέβαια δεν αποκλείεται το σενάριο, να παρθούν αποφάσεις άμεσα για την παραμονή ή όχι του Φαν Χάαλ, θέμα που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και μέσα στη μέρα.

Την ίδια ώρα, ο πρόσφατα απολυμένος Ζοζέ Μουρίνιο, παραμένει στο ακουστικό του, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, όσον αφορά το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Το όνομα του Μουρίνιο «παίζει» δυνατά για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» σε περίπτωση απομάκρυνσης του Φαν Χάαλ, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία κάποιας ομάδας στην Αγγλία.

Πάντως, υπάρχει και το σενάριο για ανάληψη της ηγεσίας από τον Ράιαν Γκιγκς, με τον «πιστό στρατιώτη» της Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμος να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι.

Φυσικά στο τραπέζι υπάρχει πάντα και το όνομα του Γκουαρντιόλα, μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης του από τη Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: