Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τζαβέλλας: «Ευτυχώς, έδωσε το πέναλτι και κερδίσαμε»


Τζαβέλλας: «Ευτυχώς, έδωσε το πέναλτι και κερδίσαμε»

Χωρίς να είναι 100% σίγουρος για το αν του έγινε πέναλτι, ο Γιώργος Τζαβέλλας δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να πέσει κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά.

Πρωταγωνιστής στη φάση που θα συζητηθεί περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη την 15η αγωνιστική ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για το οποίο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να πέσει και απλά περίμενε μέχρι να τον βρει ο αντίπαλος, ενώ παραδέχτηκε πως δεν είναι 100% σίγουρος σχετικά με το αν υπήρξε παράβαση.

Διαβάστε τι είπε:

Για τη φάση του πέναλτι: «Προστάτευσα την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι 100% πέναλτι, αλλά δεν είχα πρόθεση να πέσω. Όπως στη Λιβαδειά, για τη φάση του Μπερμπάτοφ, κάποια μίλησαν για 50-50, το ίδιο ισχύει και σε αυτή την φάση του αγώνα με τον Πλατανιά. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, αλλά εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να το δώσει, θα μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά
: «Ήμασταν διαβασμένοι, παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν είναι τυχαία η φετινή πορεία του Πλατανιά».

Για τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη
: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε, από την άλλη, όμως, ο Κωνσταντινίδης έπαθε ζημιά και αυτό είναι λυπηρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: