Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τα λένε και αποφασίζουν!!


Τα λένε και αποφασίζουν

Σύσκεψη κορυφής θα πραγματοποιηθεί προσεχώς στον Παναθηναϊκό και θα παρθούν αποφάσεις για ενδεχόμενες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Τα έψαλλε στους παίκτες του ο Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2015 με άσχημο τρόπο, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και στην εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε πρόκειται να παρθούν αποφάσεις ώστε να βελτιωθεί και να αφυπνιστεί η ομάδα.

Φυσικά, αυτό θα γινόταν και να είχε νικήσει το «τριφύλλι» την Κυριακή, αλλά με αυτό το αποτέλεσμα, το κλίμα πιθανόν να ‘χει γίνει ακόμη πιο βαρύ για κάποιους. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβληθεί και κάποιο πρόστιμο από τη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές. Στα επόμενα 24ωρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, κάτι που γίνεται πάντως σχεδόν μετά από κάθε ματς, αλλά αυτήν τη φορά θα ειπωθούν πολλά και ενδιαφέροντα. Το «παρών» θα δώσουν Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έχει γεμάτο δεκαήμερο μπροστά του και θα παραμείνει ως γνωστόν στην Ελλάδα, θα παραδώσει προσεχώς έκθεση αξιολόγησης στους δύο τελευταίους.

Όπως φαίνεται στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Κάποιοι θα δοθούν, κάποια συμβόλαια θα λυθούν και οι «πράσινοι» θα ψάξουν δεξιό μπακ και δεν είναι απίθανο να αποκτηθεί και επιθετικός. Το τελευταίο θέμα σχετίζεται άμεσα, όπως γίνεται κατανοητό και με την υπόθεση του Νίκου Καρέλη.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους από την Κομοτηνή οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα μεταβούν στο Κορωπί για προπόνηση και μετά το τέλος της θα ξεκινήσει η άδεια τους (επιστροφή στις 28 του μήνα).

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν έξαλλος με την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανθρακικό και τους τα… έχωσε στα αποδυτήρια για ένα δεκάλεπτο. Ο 39χρονος προπονητής ήταν εκνευρισμένος για τη νοοτροπία που έδειξαν και ειδικά μετά το γκολ που δέχθηκαν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: