Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

«Δώρο» της Ατλέτικο στην… Μπάρτσα!! (video)


«Δώρο» της Ατλέτικο στην… Μπάρτσα (video)

Η Μπαρτσελόνα σηκώνει τίτλους στην άλλη άκρη της Γης και η τύχη της δουλεύει στην Ισπανία. Η Μάλαγα σόκαρε στο τέλος την Ατλέτικο Μαδρίτης κι έδωσε την ευκαιρία στους μπλαουγκράνα να… ξεφύγουν.

Όλα… τέλεια για την Μπαρτσελόνα. Όχι μόνο σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία, αλλά την ίδια ώρα είδε μια εντός συνόρων αντίπαλό της να… σοκάρεται!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης λοιπόν έχασε 1-0 από την Μάλαγα κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη. Παραμένει ισόβαθμη με τους μπλαουγκράνα, οι οποίοι έχουν βέβαια παιχνίδι λιγότερο..

Οι ροχιμπλάνκος τα βρήκαν σκούρα στην Ανδαλουσία και στο 56' τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γκάμπι στο 56'. Κι όμως αν και με δέκα, οι Μαδριλένοι έδειξαν μεγαλύτερη... ψυχή στο τελευταίο μισάωρο και αν ο Τόρες ήταν πιο συγκεντρωμένος (με αποκορύφωμα τετ-α-τετ), ίσως να 'χε αποδράσει με διπλό η ομάδα του Σιμεόνε.

Όσο κυλούσε η ώρα, η Μάλαγα όλο και περισσότερο αύξανε την πίεσή της και τελικά με ένα τυχερό γκολ -καθώς το σουτ του Τσαρλς κόντραρε κι άλλαξε πορεία- στο 86' λυτρώθηκε και πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο, φράζοντας παράλληλα το δρόμο της Ατλέτικο!



Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Βαλένθια – Χετάφε 2-2

Εσπανιόλ – Λας Πάλμας 1-0

Μπέτις – Σεβίλλη 0-0

Λα Κορούνια – Εϊμπάρ 2-0

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 10-2

Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα (έχει αναβληθεί λόγω της συμμετοχής των Καταλανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Μπιλμπάο-Λεβάντε 2-0

Γρανάδα – Θέλτα 0-2

Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ 0-2

Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: