Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μαντζουράκης: «Θέλαμε τη νίκη και τη θέλαμε πολύ»


Μαντζουράκης: «Θέλαμε τη νίκη και τη θέλαμε πολύ»

Στη σημασία της νίκης κόντρα στον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού έστειλε μήνυμα ενίσχυσης ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει αλλά και στην ανάγκη συνεχούς βελτίωσης. Τέλος, έστειλε μήνυμα ενίσχυσης ενόψει Ιανουαρίου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο και να τους ευχηθώ καλές γιορτές. Η ομάδα μας είναι σε μια τέτοια θέση που όλα της τα παιχνίδια τα δίνει με άγχος και πίεση. Και έτσι θα είναι και στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι. Σήμερα οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι στην αναμέτρηση. Θέλαμε τη νίκη και τη θέλαμε πολύ. Στο ημίχρονο σπρώξαμε τον αντίπαλο στα καρέ του και δημιουργήσαμε ευκαιρίες ενώ στη συνέχεια ήρθαν και τα γκολ. Κλείσαμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και δώσαμε μια χαρά στον κόσμο που μας στήριξε.

Με τις τελικές που είχαμε θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά χρειάζεται να είμαστε λίγο πιο τυχεροί και λίγο πιο σοβαροί στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Για τις μεταγραφές: «Προσπαθούμε. Ήμαστε σε κουβέντες και συζητήσεις, αλλά προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι, ότι πρέπει να ενισχυθούμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: