Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Έστειλαν το υπόμνημα!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ το γραπτό υπόμνημα με το οποίο απολογείται για το κατηγορητήριο που αφορά τα όσα έγιναν στο ματς με την Ντόρτμουντ (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή θα εκδικάσει την υπόθεση στις 22 Οκτώβρη, μέρα που ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται την Κράσνονταρ στην Τούμπα. Στην ΠΑΕ ελπίζουν σε χρηματικό πρόστιμο και όχι σε αποκλεισμό της έδρας.
*Πηγή: metrosport.gr*

Θα πάει Καυτανζόγλειο ο Ιβάν!!

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, έχουν ήδη ενημερωθεί ότι βάσει του προγραμματισμού που έχει κάνει, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έρθει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει το παρών στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο.

Έχει λάβει πρόσκληση από τον ισχυρό άνδρα του Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη και θα παρακολουθήσουν παρέα, από τη σουίτα του τελευταίου, το παιχνίδι. Όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες, δεν αποκλείεται να συναντηθούν και πάλι τις παραμονές του παιχνιδιού. Η παρουσία του Σαββίση στο Καυτανζόγλειο είναι ένας επιπλέον λόγος για την πίεση που ασκεί και ο ίδιος για διεξαγωγή του ντέρμπι παρουσία και οπαδών του ΠΑΟΚ.  
*Πηγή: metrosport.gr*

Οι υποδομές στα «χάι» τους!!

Γράφει ο Γιώργος Καστάνης  
Ο τρόπος που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής, είναι όχι απλά επαγγελματικός για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά κυριολεκτικά αγγίζει τα επίπεδα στα οποία κινούνται μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Ήθελα εδώ και αρκετές ημέρες να αναφερθώ σε αυτό το θέμα και σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία, εξαιτίας βεβαίως και της αγωνιστικής απραξίας που υπάρχει καθώς δεν έχουμε σε εξέλιξη υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ «σαρώνει» τα πάντα στο «πέρασμά» του. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε περιοχή, ανεξάρτητα αν αναφερόμαστε στη Βόρειο Ελλάδα ή τη Νότιο. Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα που έχει περισσότερες συνεργαζόμενες ακαδημίες ποδοσφαίρου στο εξωτερικό σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Προσθέστε και το γεγονός που είχαμε αναλύσει προ ημερών, πως είναι ο μοναδικός σύλλογος που στεγάζει τα παιδιά του, που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής, σε ένα επταόροφο κτίριο που νοικιάστηκε στην οδό Βασσιλίσης Όλγας, χάρη στην επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη και τις συντονισμένες προσπάθειες των στενών συνεργατών του. Προσφέρει παράλληλα στα νέα παιδιά, όλες τις ανέσεις για να μπορούν απερίσπαστα να παίζουν ποδόσφαιρο, βελτιώνοντας την τεχνική τους κατάρτιση, δίνοντας όμως και βαρύτητα στην μόρφωση τους.

Ο ΠΑΟΚ επίσης δημιούργησε δέκα προπονητικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τις ακαδημίες.

Ήδη στην επαγγελματική ομάδα συμμετέχουν από το καλοκαίρι, αρκετοί νέοι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Οι Κίτσιου, Πέλκας (χθες ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση της εθνικής), Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαββίδης, Πόζογλου, Δελληγιαννίδης, προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Όπως βεβαίως και ο Κλάους Αθανασιάδης που θεωρείται «παλιοσειρά». Υπάρχουν όμως και δανεικοί παίκτες: Ο Πούγγουρας αγωνίζεται στην Βέροια, ο Τσολακίδης στον Πανελευσιανικό, οι Κιόσε και Πόποβιτς  στον Πανσερραικό, ο Κουλούρης στη Ανόρθωση, ο Παπαδόπουλος στην Ενωση Παραλιμνίου, οι Βασαίτης και Παναγιωτούδης στον Λαγκαδά, ο Πολύζος στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πασπαλάς στον Καμπανιακό.

Αυτή η πρόοδος που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην επιμονή του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου που έδειξαν από το 2007 ακόμη, μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής. Ευτυχώς βέβαια με την οικονομική ανάσταση που ήρθε με την έλευση του Σαββίδη, απογειώθηκαν τα τμήματα. Και αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια.

Η πρόοδος ήρθε και από την αξιοποίηση του αθλητικού κέντρου στην Νέα Μεσημβρία, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που υπήρξαν κατά περιόδους, γιατί οι νέοι παίκτες αισθάνθηκαν πως ο σύλλογος επένδυσες σε αυτούς και ήθελαν να αξιοποιήσουν την μεγάλη ευκαιρία. Αντιλαμβάνεστε, πως με τον ζήλο που εργάζονται οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου σε αυτά τα τμήματα, θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Δεν μπορώ να αποκλείσω, εφόσον κατατεθεί στην ΠΑΕ μία δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού μετά από μερικούς μήνες, για κάποιον από τους νεαρούς παίκτες, να συζητηθεί πολύ σοβαρά.

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο πρωτοπορεί αλλά και πρωτοστατεί με στόχο τα περισσότερα παιδιά να κάνουν καριέρα.

Όπως έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ: «Τίτλοι για εμάς είναι οι παίκτες που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα». Και δεν έχουν άδικο. Όπως και να το κάνουμε η υποδομή είναι στα χάι της.
*Πηγή: metrosport.gr*

Παυλίδης: «Να τελειώνουμε νωρίς την υπόθεση πρωτάθλημα»

Γράφει ο Γιώργος Καστάνης
Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης και μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με την Καβάλα και τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η νίκη οφείλεται στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να το γυρίσουμε το ματς γιατί μείναμε πίσω μόλις στο 3ο λεπτό.»

Για το αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης: «Φυσικά και έχουμε περιθώρια βελτίωσης αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα. Σημασία έχει ότι πήραμε το αποτέλεσμα.»

Για το γήπεδο της Καβάλας: «Σε αυτές τις κατηγορίες είναι δύσκολα τα τερέν αλλά δύσκολα βρίσκεις πιο πάνω τέτοιο χάλια αγωνιστικό χώρο.»

Για το αν ο Άρης είναι το φαβορί: «Εμείς είμαστε σοβαροί, κοιτάμε τη δουλειά μας, είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε χθες σε μία δυνατή αντίπαλο και πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση πρωτάθλημα όσο πιο νωρίς γίνεται.»

Για το αν στα εντός έδρας θα παίξει καλύτερα: «Είναι καλύτερα γιατί και ο αγωνιστικός χώρος είναι καλύτερος, εκεί θα υπάρχει και ο κόσμος του Άρη που είναι χιλιάδες.»

Για τις φιλοδοξίες του Καρυπίδη: «Το πριμ δεν ήταν τίποτα. Δεν έχει δει ακόμη τίποτα από το τι μπορεί να κάνει ο πρόεδρος.»


 *Πηγή: metrosport.gr*

Η «καφρίλα» δεν μας έλειψε, η χαρά των ντέρμπι μας έλειψε!!

Αρθρογραφεί ο Στέλιος Γρηγοριάδης 
Μέχρι κι πέρσι οι διακοπές του Πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας είχαν ένα νόημα, αφού η Ελλλάδα πήγαινε καλά στα προκριματικά του Παγκοσμίου και του Ευρωπαικού Κυπέλλου και εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στα τελικά. Τώρα, έτσι όπως κατάντησε, η διακοπή του Πρωταθλήματος απλώς «ξενερώνει» τους φιλάθλους και δημιουργεί προβλήματα στον ρυθμό και την προετοιμασία των ομάδων.

Η επόμενη αγωνιστική, πάντως, φέρνει ένα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη από αυτά που μας είχαν λείψει. Θεωρητικά, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει πίσω του μια τριετία με Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο Ηρακλής την εφιαλτική περιπέτεια της Γ’ και της Β’ Εθνικής, αλλά και μόνο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες τίθενται πάλι αντιμέτωπες στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έχει τη μεγάλη αξία του. Οπως την είχε και το πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπως θα την έχουν και τα τοπικά ντέρμπι  με τη συμμετοχή του Αρη όταν λήξει η δική του περιπέτεια.

Δεν υπάρχουν πολλοί παράγοντες που να δίνουν λάμψη στο Πρωτάθλημα. Εάν λείπουν και ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ηρακλής και ο Αρης, το ενδιαφέρον ατονεί ακόμη περισσότερο. Λέμε το αυτονόητο. Το οποίο, όμως, δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ορισμένοι θερμοκέφαλοι. Εκείνοι που επιμένουν να θεωρούν το  ποδόσφαιρο πόλεμο και όχι ψυχαγωγία. Εκείνοι που περιμένουν την αφορμή της διεξαγωγής τέτοιων αγώνων για να εκδηλώσουν την «καφρίλα» τους. Εκείνοι, που, ουσιαστικά, εμποδίζουν τη διεξαγωγή των μεγάλων αγώνων χωρίς την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων στις κερκίδες.

Το Ηρακλής - ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ - Ηρακλής είναι δύο ματς που πρέπει όλοι μας να τα χαρούμε και να τα απολαύσουμε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να «σκεπάσει» αυτά τα παιχνίδια με φανατισμό και μίσος. Καθόλου δεν μας έλειψαν οι θηριωδίες σ’ αυτή την πόλη. Αντίθετα, μας έλειψε η ικανοποίηση από τις αναμετρήσεις των ομάδων μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Μας έλειψε το ποδόσφαιρο και όχι τα κτηνώδη ένστικτα των λίγων που επιμένουν να χαλάνε τη γιορτή των πολλών.

Νιώθω την οργή των οπαδών του Ηρακλή. Είναι 1000% δικαιολογημένη. Η ομάδα τους ήταν το θύμα του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπέστη βασανιστήρια, όταν άλλες ομάδες «την έβγαζαν καθαρή» γιατί είχαν «μπάρμπα στην Κορώνη». Αλλά κανένας αντίπαλος του Ηρακλή δεν οφείλει να υποστεί αντίποινα. Οι ένοχοι του σκανδάλου είναι άλλοι. Και θα μείνουν, δυστυχώς, ατιμώρητοι, εξ αιτίας της σαπίλας του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Κατανοώ και την ενόχληση των οπαδών του ΠΑΟΚ όταν η ομάδα τους αντιμετωπίζεται ως μισητός εχθρός από τους οπαδούς μιας συμπολίτισας ομάδας. Οπως κατανοώ και τη δυσφορία τους για την κατάσταση που έχουν επιβάλει στο ελληνικό ποδόσφιρο οι ανά περιόδους ερυθρόλευκοι και πράσινοι «νταβατζήδες» του. Αυτή, όμως, η ενόχληση, αυτή η δυσφορία, αυτή η οργή ακόμη, δεν ωφελεί να μετατρέπεται σε φανατισμό και μίσος. Μέχρι την «καζούρα» στα καφενεία η κόντρα είναι αποδεκτή μεταξύ των οπαδών. Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα και δεν ωφελεί κανέναν. Δεν έχουν κανέναν λόγο να «σφάζονται» μεταξύ τους οι φίλαθλοι, ή να ξεσπούν σε βάρος των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας. Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός είναι εκείνος που ωφελεί.


ΥΓ. Δεν περίμενα τις βλακώδεις κινήσεις της ΠΑΕ για τη στελέχωση της επιτροπής που θα εργαστεί για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ για να καταλάβω ότι κάποια στελέχη της δεν είναι μόνο ανίκανα, αλλά έχουν και παντελή άγνοια του τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Τα δείγματα γραφής των «επικοινωνιολόγων» εξ’ Αθηνών ήταν ήδη πολλά και εξίσου άθλια. Εχουν εκθέσει άπειρες φορές με τις γκάφες τους τον επίσημο ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Εχουν, όμως, το... προσόν να είναι «φιλαράκια» με ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που τους έδωσαν πόστα στην ΠΑΕ κι αυτοί είναι που τους καλύπτουν. Απορώ πώς δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη ο Σαββίδης τι συμβαίνει. Αν δεν του φτάνουν οι απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις του Γιώργου Κούδα, του Νίκου Βεζυρτζή και του Μιλτιάδη Κανώτα, για τη φαεινή ιδέα που είχαν να βάλουν (εν αγνοία τους) τα ονόματά τους σε ψηφοφορία ώστε να συμπληρωθεί η επιτροπή, θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο μαξιμαλιστής κατά τα άλλα Ιβάν είναι πολύ ολιγαρκής ως προς την ποιότητα και την αξία των στελεχών της ΠΑΕ...


*Πηγή: metrosport.gr*

«Να ασκήσουμε πίεση στους δημιουργούς της Σολνόκι»

Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/10, 19:00) στο Eurocup που μπαίνει στη διοργάνωση, υποδεχόμενος στο "Παλατάκι" την Σολνόκι Ολάι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ανέλυσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και όλες τις παραμέτρους του αγώνα.

"Ξεκινάμε το ταξίδι του Eurocup με πολύ ενθουσιασμό αφού θα έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και να εκμεταλλευτούμε τους δύο αγώνες την εβδομάδα ώστε να βρούμε πιο γρήγορα τη χημεία μας ως ομάδα και να ενταχθούν άμεσα οι νέοι παίκτες στη φιλοσοφία του προπονητή μας. Στην προετοιμασία μας επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, πολύ δυνατά φιλικά μακριά από το σπίτι μας, ώστε να δούμε άμεσα τα στοιχεία του παιχνιδιού μας που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρωτίστως όμως τα πολλά νέα πρόσωπα να έχουν τον χρόνο να δεθούν μεταξύ τους και να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, γιατί στο "Παλατάκι" ΟΜΑΔΑ σημαίνει, να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να θυσιαστείς για τον διπλανό σου!

Γνωρίζουμε ότι η όλη διαδικασία θα μας σκληραγωγήσει και σωματικά και πνευματικά, αλλά αυτό είναι μια θαυμάσια πρόκληση για να εκπαιδευτούμε και να κρατάμε τη συγκέντρωση, τη συνοχή μας και το πνεύμα του πολεμιστή όπου κι αν παίζουμε. Άλλωστε είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε να τιμάμε τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας και στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για απογοήτευση γιατί ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός και πρέπει τα αντανακλαστικά μας να λειτουργούν άμεσα, αξιολογώντας το κάθε ματς. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά στοιχεία και να διορθώνουμε τα λάθη μας και να τα αφήνουμε πίσω, γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για μας από το επόμενο παιχνίδι.

Πρώτος αντίπαλος η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Σολνόκι. Πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε το σπίτι μας ώστε να αγοράσουμε λίγο χρόνο για να βρούμε τις ισορροπίες μας ως ομάδα αλλά και να επανέλθουν οι τραυματίες μας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα με πολύ ταλέντο στην περιφέρεια όπου δεσπόζει ο δεινός σκόρερ Βοϊβόντα που ξεκίνησε τη σαιζόν ‘’σεληνιασμένος’’, αλλά και η ηγετική παρουσία του αμερικανού Γκριν, που είναι πλαισιωμένοι από ικανότατους σουτέρ όπως οι Μπορίσοφ και Ουίτμαν.

Με την παρουσία του εγκεφαλικού Κραφτ στον άσο δημιουργούν προϋποθέσεις για να περάσoυν την μπάλα στη ρακέτα στον επιβλητικό Νατιάζκο ή στον εκρηκτικό αμερικανό Γκρέγκορι. Κέλερ και Μιλόσεβιτς επίσης με το all around παιχνίδι τους αποτελούν σημαντικά γρανάζια της ομάδας.

Όπως σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να μπαίνουμε με το ισχυρότερο δυνατό κίνητρο και να ασκήσουμε μεγάλη πίεση στην μπάλα αλλά και στις αποφάσεις που παίρνουν οι δημιουργοί τους, ώστε να περιορίσουμε τους χώρους και τους χρόνους που εκτελούν. Επίσης με πολύ συγκέντρωση και πάθος, πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ για να κυνηγήσουμε το εύκολο καλάθι στο τρανζίσιον ή αλλιώς να πάμε με υπομονή στις συνεργασίες μας και στους αυτοματισμούς μας σε παιχνίδι μισού γηπέδου.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα! Άλλωστε όπως λέμε και στην ομάδα μας "το μπάσκετ είναι γιορτή’'!
*Πηγή: metrosport.gr*

«Πολύ καλύτερος από πέρσι ο Άρης»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χωρίς καμία αμφιβολία ο Άρης είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό. Έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές με παίκτες οι οποίοι κάνουν τη διαφορά σε νευραλγικές θέσεις στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ικανότητα και 1-2 σε κάθε γραμμή πολύ υψηλού επιπέδου. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να έρχονται από τον πάγκο παίκτες εξίσου ικανοί σε κάθε γραμμή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Προφανώς και δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Αλλά δεν πρέπει και να γλυκαίνουμε το χάπι. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, όχι όμως και να πούμε ότι τέλειωσαν όλα από τις 10 Οκτώβρη. Σίγουρα είναι ένας μεγάλος αντίπαλος με δυναμική, προφανώς, όμως, έχουμε δρόμο και οι ομάδες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε παίκτες ικανούς και το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Κορυφαίος του μήνα ο Τζαβέλλας!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε την ανοδική πορεία που έχει τους τελευταίους μήνες και με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μέσω της ψηφοφορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Έλληνα αμυντικό ως τον πολύτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ τον μήνα Σεπτέμβριο.
Διαβάστε όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο μαθήματα πως η σκληρή δουλειά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να κερδίσεις ό,τι σου αναλογεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η επικράτηση του Γιώργου Τζαβέλλα στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP αποτελεί ακόμα ένα.
Από το ναδίρ της περασμένης προβληματικής για όλους χρονιάς, την… απομόνωση στην Κ20 και τις αποδοκιμασίες της κερκίδας, ο Έλληνας αμυντικός έφτασε στο σημείο ν’ αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ χάρη στη ψήφο του κοινού.

Του κόσμου του Δικεφάλου, ο οποίος εκτίμησε το πάθος και τη δύναμή του, αλλά πολύ περισσότερο – μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο – την σταθερά πολύ καλή απόδοσή του στην άμυνα από την αρχή της σεζόν. Το σημείο που κάνει τη διαφορά για τον Γιώργο Τζαβέλλα , είναι η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις. Η απομόνωση, αυτή τη φορά από εξωγενείς παράγοντες, που πάντα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν (όχι αμιγώς ποδοσφαιρική) συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του.

Με 49,48% ο Τζαβέλλας κατέκτησε το βραβείο του 11888 MVP Σεπτεμβρίου που είναι και ο πρώτος του τέτοιου είδους ατομικός τίτλος από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

Στη δεύτερη θέση, ο μόνιμος πρωταγωνιστής στην επιθετική γραμμή της ομάδας από τον Ιούλιο μέχρι και τώρα. Ο κάτοχος του τίτλου Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος περιορίστηκε στο 27,76%, αλλά αν συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς βάζει βάσεις για το μεγάλο βραβείο του MVP της σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης το χαρακτηριστικότερο ίσως παράδειγμα παίκτη που δουλεύει συστηματικά κι αθόρυβα έχοντας κερδίσει την αναγνώριση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Με το μυαλωμένο παιχνίδι του θεωρείται δικαίως αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή. Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 22,76% των ψήφων.
*Πηγή: arenafm.gr*

«Η αστυνομία πάντα λέει όχι…»

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης εκ των υπευθύνων ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , που βρέθηκε στην σημερινή σύσκεψη, μίλησε στον ArenaFM 89.4 μετά την απόφαση της αστυνομίας να απαγόρευση την μετακίνηση οπαδών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Διαβάστε όσα ανέφερε στον ArenaFM 89.4:
«Η Αστυνομία πάντα λέει όχι, ποτέ δεν λέει ναι. Εμείς θέλουμε κανονικά να ανταλλάξουμε εισιτήρια, θέλουμε οι οπαδοί μας να πηγαίνουν παντού αλλά και εμείς να φιλοξενούμε οπαδούς άλλων ομάδων, αυτή άλλωστε είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η αστυνομία πριν καν γίνει η σύσκεψη πρόλαβε και έστειλε χαρτί στον υπουργό για την απόφαση. Αυτό συνήθως γίνεται μετά την σύσκεψη… Προτείνουν μάλιστα να απαγορεύσουν και την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών».
Αναφορικά με την απόφαση του υπουργό: « Περιμένουμε ότι θα είναι αρνητική»
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα επιτρέψει στον δεύτερο γύρο μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή: «Στην θύρα 7 έχουμε τόσα διαρκείας, χωρίς να πάμε εμείς δεν βλέπω λόγω γιατί να γίνει κάτι τέτοιο».
Για αυτούς που μπήκαν μέσα με την Ντόρτμουντ: «Ξέρουμε ποιοι είναι αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ήτανε μια κακιά στιγμή. Αν ανοίγαμε την πόρτα πέντε λεπτά αργότερα δεν θα γινόταν τίποτα. Σε σωστό χρόνο άνοιξε η πόρτα, αλλά θα μπορούσαν να το καθυστερήσουν λίγο. Οι κάμερες στο γήπεδο της Τούμπας λειτουργούν κανονικά, και οι εξωτερικές αλλά και οι εσωτερικές και μην ξεχνάτε ότι στον ΠΑΟΚ έχουμε ονομαστικά εισιτήρια».
Για την δήλωση του Σαββίδης ότι θα τους… τελειώσει : «Αυτοί που θέλουν να δημιουργούν προβλήματα δεν είναι οργανωμένοι, οι οργανωμένοι λειτουργούν ως ασπίδα για τον ΠΑΟΚ» .*Πηγή: arenafm.gr*

Αιματολογικές εξετάσεις στον Άρη!!

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (14/10, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας (δεν προέκυψε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα από το χθεσινό ματς), ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Για αύριο, Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα των Αμπελοκήπων.
Επίσης αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα περάσουν κατά γκρουπ από αιματολογικές εξετάσεις.
*Πηγή: arenafm.gr*

Τοp 5 μαγείας NBA!! (vid)

Στο Νο. 1 του Top 5 του NBA της Δευτέρας βρίσκεται ο Ότο Πόρτερ και η ντρίμπλα του κάτω από τα πόδια του αντίπαλου αμυντικού.
Δυνατά καρφώματα, τάπες, ντρίμπλες και μια… δόση από Κόμπι Μπράιαντ!
Δείτε το:







*Πηγή: arenafm.gr*

«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στον Arena fm για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό: «Φοβερή η ατμόσφαιρα. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος. ‘Έχουμε μια πικρία γιατί έτσι όπως πήγε το ματς, θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει. Μπράβο στη διοίκηση για τη δουλειά που γίνεται, αλλά και ένα μπράβο στον κόσμο ειδικά αυτόν τον κόσμο που έμεινε έξω.
Για μεγάλο διάστημα ήμασταν μπροστά στο σκορ, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά χάσαμε στις μικρές λεπτομέρειες.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο της Αθήνας και τις υπόλοιπες ομάδες. Προσπαθούμε να κλείσουμε την ψαλίδα με τις επενδύσεις που έχει κάνει η διοίκηση. Θέλει πολλή δουλειά, αργά και σταθερά βήματα.
Και ο Παναθηναϊκός πέρασαν 7-8 χρόνια μέχρι να φτάσει στους τίτλους. Ο κόσμος μας είχε συνηθίσει στα τρόπαια, αλλά πρέπει να είναι υπομονετικός. Έχουμε πολλα καινούργια πρόσωπα και πρέπει να δέσουμε μεταξύ μας.
Απίστευτο συναίσθημα με Γκάλη. Δίνει ώθηση σε όλους μας. Ξεκινήσαμε το μπάσκετ με τον Γκάλη και τον Άρη . Μεγαλώσαμε με τα ματς ΠΑΟΚ-Άρης. Αυτά ήταν τα ντέρμπι τότε.
*Πηγή: arenafm.gr*

Στα τελικά η Ρωσία!!

Το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στη Γαλλία τσέκαρε σήμερα η Ρωσία με την νίκη της 2-0 επί του Μαυροβουνίου. Στα μπαράζ η Σουηδία.

Στα τελικά η Ρωσία!
Δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτό και μάλιστα μέσα σε ένα πεντάλεπτο έφεραν τους Ρώσους στα ουράνια... Και στη Γαλλία.

Στο σημερινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του 7ου ομίλου η Ρωσία επικράτησε 2-0 του Μαυροβουνίου, ένα αποτέλεσμα με το οποίο εξασφάλισε την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. Στο 33ο λεπτό ο Κούζμιν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 37ο λεπτό ο Κοκόριν με πέναλτι έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.



Οριστικά στην τρίτη θέση η Σουηδία, η οποία έκανε το... καθήκον της απέναντι στην Μολδαβία αλλά δεν είδε το Μαυροβούνιο να κάνει τη ζημιά στους ρώσους. Έτσι πλέον θα αναζητήσει την πρόκριση στην τελική φάση στα μπαράζ. Στο παιχνίδι ο Ιμπραϊμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό και το Ζενγκίν στο 48ο έκανε το 2-0.

Η πρωτοπόρος Αυστρία ολοκλήρωσε πανηγυρικά την πορεία της στα προκριματικά. Νίκησε 3-0 το Λιχτενστάιν με τον Αρναούτοβιτς να σκοράρει στο 12ο και τον Γιάνκο στο 54ο και 57ο λεπτό.



Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου

Αυστρία – Λιχτενστάιν 3-0
(12’ Αρναούτοβιτς, 54’ 57’ Γιάνκο)

Ρωσία – Μαυροβούνιο 2-0
(33’ Κούζμιν, 37’ πεν. Κοκόριν)

Σουηδία – Μολδαβία 2-0
(24’ Ιμπραϊμοβιτς, 48’ Ζενγκίν)

Η βαθμολογία

Αυστρία 28β. (+17)
Ρωσία 20β. (+16)
Σουηδία 18β. (+6)
Μαυροβούνιο 11β. (-3)
Λιχτενστάιν 5β. (-24)
Μολδαβία 2β. (-12)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η τεράστια ρωσική σημαία!! (pic)

Εντυπωσιακό σκηνικό έστησαν οι φίλοι της Ρωσίας στο ματς με το Μαυροβούνιο, όπου με νίκη η εθνική τους ομάδα θα προκριθεί απευθείας στο Euro της Γαλλίας.

Η τεράστια ρωσική σημαία (pic)
Μία πελώρια σημαία της Ρωσίας άπλωσαν οι οπαδοί της εθνικής τους ομάδας στο «πέταλο» του γηπέδου, πριν την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, όπου μία νίκη θα στείλει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας απευθείας στα τελικά του Euro που θα γίνει στη Γαλλία.

Τη σημαία της Ρωσίας, συνόδευαν φράσεις από τον εθνικό ύμνο της χώρας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκολ αλά Ζλάταν από τον Ζενγκίν!! (video)


Δεν βάζει μόνο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλανιάρικα γκολ στην εθνική Σουηδίας! Ο Ερκάν Ζενγκίν είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα της Μολδαβίας και με ωραίο σκαφτό πλασέ πέτυχε το 2-0.

Γκολ αλά Ζλάταν από τον Ζενγκίν (video)












Goal Erkan Zengin - Sweden 2-0 Moldova (12.10... από 109253pr


*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βόμβα» στη Ριζούπολη!! (video)


«Σεφτέ» στις νίκες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έκανε ο Αχαρναϊκός στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη (1-0) με γκολ του Ομπράντοβιτς στο 72’.

«Βόμβα» στη Ριζούπολη! (video)

Οι «πράσινοι» με γκολ του Ομπράντοβιτς στο 72’ «δραπέτευσαν» με το μεγάλο διπλό από τη Ριζούπολη κόντρα σε ένα εκ των φαβορί της κατηγορίας, τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να δημιουργήσουν επί της ουσίας κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο β’ μέρος η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του Βοσνιάδης «ζωντάνεψε» λόγω της εισόδου του Βάντερσον, με τον Βραζιλιάνο όμως να εμφανίζεται πολλές φορές φλύαρος στην τελική προσπάθεια.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς και συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς που με άψογο σουτ στο 72’ χάρισε τη νίκη στον Αχαρναϊκό.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ο Απόλλων την έχασε στο 92’ όταν ο Γάλλος Παρπέξ έπιασε ένα «ξερό» σουτ από πολύ μακριά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.



Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 9/10


Πανελευσινιακός-Κέρκυρα 1-3
(88' Μπλάνκο - 30', 34', 72' Ντουαλά)

Σάββατο, 10/10

Παναιγιάλειος-ΑΕΛ 0-1
(19’ Λαμπρόπουλος)

Κυριακή, 11/10

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή 1-0
(90+2’ Μοσχάκης)

Εργοτέλης-Λαμία 1-1
(87’ Παμλίδης – 10’ Κοντέον)

Τρίκαλα-Καλλιθέα 2-0
(28’ Ριζογιάννης – 50’ Στεβάνοβιτς)

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 1-2
(63’ Φουρτάδο – 37’ Γέσιτς, 47’ Βελλίνης)

Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά 1-0
(78’ Δεπέτρης)

Ζάκυνθος-Κισσαμικός 0-0

Δευτέρα, 12/10

Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός 0-1
(72’ Ομπράντοβιτς)

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Παρασκευή, 16/10


Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος (17:00)

Σάββατο, 17/10

Λάρισα-Εργοτέλης (17:00)

Κυριακή, 18/10 (17:00)

Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός
Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναχαϊκή-Τρίκαλα

Δευτέρα, 19/10 (17:00)

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης
Καλλιθέα-Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου
Χανιά-Κισσαμικός
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστόπουλος: «Όταν σε καλεί ο Άρης, πας όπου και να παίζει!»

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξήγησε γιατί δε δυσκολεύτηκε να πει «ναι» στον Άρη. Ο «αλενατόρε» μίλησε επίσης για τις δυσκολίες της κατηγορίας, την πίεση για άνοδο και το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή.

Αναστόπουλος: «Όταν σε καλεί ο Άρης, πας όπου και να παίζει!»
Κανένα ενδοιασμό για την αποστολή που ανέλαβε να φέρει εις πέρας στον Άρη δεν έχει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αιτιολόγησε γιατί δέχθηκε να αποτελέσει μέρος αυτής της προσπάθειας και σχολίασε όλη την «κίτρινη» επικαιρότητα.

Αναλυτικά, όσα είπε στον «Libero 107.4»:

Για τη νίκη επί της Καβάλας: «Είμαστε μια νέα ομάδα κι αυτό ήταν μόλις το 4ο παιχνίδι που παίζουν οι ίδιοι παίκτες. Μία ομάδα πρέπει να έχει έναν κορμό και ανάλογα με τη φόρμα και τον αντίπαλο να αλλάζει 2-3 παίκτες. Το πιο θετικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ότι παρόλο που δεχθήκαμε γρήγορα ένα γκολ, δεν παρατήσαμε τον αγώνα. Επιβάλλαμε από την αρχή το παιχνίδι μας κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα ίσως είχαμε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που το γήπεδο δεν μας ευνοούσε, ισοφαρίσαμε, κάναμε το 2-1 κι αν είχε 5 λεπτά ακόμα θα βάζαμε κι άλλο γκολ. Γενικά θα σταθώ στην πολύ μεγάλη διάθεση των παικτών και στο γεγονός ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ο Άρης έχει πολλά χρόνια να γυρίσει παιχνίδι και να κάνει ανατροπή».

Για τη σημασία του αγώνα με την Καβάλα: «Οι συγκυρίες το έκαναν σημαντικό. Λόγω συγκυριών ο Άρης αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία και υποτίθεται ότι παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για το αν η συγκεκριμένη νίκη αποτελεί μήνυμα στις άλλες ομάδες ότι ο Άρης θα κερδίσει την άνοδο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες και τα αποτελέσματά τους. Σαν Άρης το μόνο που κοιτάμε είναι οι δικοί μας αγώνες και το πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς κάθε αγωνιστική. Όταν κάνεις αυτό που πρέπει σαν Άρης δεν σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αυτή είναι η νοοτροπία του Συλλόγου. Ο κόσμος της ομάδας έχει κουραστεί με χαμένα κύπελλα, με 25.000 φιλάθλους μέσα να χάνονται οι τελικοί εύκολα, με εκδρομές-λαοθάλασσα στην Αθήνα 30.000 στο ΟΑΚΑ και να χάνονται τα παιχνίδια. Αν ήταν Έλληνας προπονητής θα του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη Θεσσαλονίκη. Εμείς που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του Άρη έχουμε σκοπό και στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκεί που του αξίζει και πρέπει να είναι».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έδειχνε ότι μπορεί να γυρίσει τον αγώνα: «Στο ημίχρονο αυτό είπα στους παίκτες. Ορισμένοι από αυτούς στα αποδυτήρια το πίστευαν εξίσου με μένα. Υπήρχε μεγάλη πίστη μεταξύ των παικτών ότι θα καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε, πράγμα το οποίο τελικά κι έγινε».

Για το πότε ο Άρης θα παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Αυτός είναι ο δεύτερος στόχος μας. Ο πρωταρχικός είναι να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να μην φεύγει ο κόσμος βλέποντας αυτό το 1-0 που πάντα εγκυμονεί κινδύνους».

Για το αν υπάρχει πίεση για την άνοδο: «Όταν είσαι στον Άρη, σε μία τόσο μεγάλη ομάδα πάντα υπάρχει πίεση και άγχος. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά, έχουν γίνει ένα με μας, τα βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά».

Για την παρουσία του κόσμου στην Καβάλα: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους παρόλο που υπήρχε και ο αγώνας του μπάσκετ την ίδια ώρα. Αυτοί που ήρθαν τουλάχιστον έφυγαν αποζημιωμένοι. Πήραμε τη νίκη και το ταξίδι της επιστροφής έγινε πιο ευχάριστο. Το είχα πει και όταν πρωτοήρθα στον Άρη ότι θα αναγκάσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Καρυπίδη που είναι πρωτεργάτης αυτή τη στιγμή αλλά χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου γιατί χωρίς αυτόν δεν υπάρχει Άρης. Προπονητές και πρόεδροι φεύγουν και οι μόνοι που μένουν είναι οι φίλαθλοι. Πρέπει λοιπόν να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για να δείξουμε ποιος είναι ο Άρης είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στις άλλες ομάδες ότι όταν έρχονται στο γήπεδό μας δεν έχουν ελπίδες για κάτι άλλο πέρα από την ήττα, έχουν τελειώσει και πρέπει να κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αν θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση σε κάποιους παίκτες: «Σε έναν μαραθώνιο και ειδικά όταν υπάρχει παιχνίδι Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή δεν μπορεί και οργανικά ο παίκτης να ανταπεξέρθει. Η δουλειά του προπονητή είναι να μοιράσει την κούραση και να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες ώστε η ομάδα να είναι φρέσκια. Το έχω πει και στους παίκτες από τη στιγμή που ανέλαβα ότι δεν βασίζομαι σε 11, 12, 13 παίκτες αλλά σε μία 20αδα που θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει τους αγώνες».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει κι αν θα γίνουν κι άλλες: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα. Οι μεταγραφές είναι μέχρι το τέλος του μήνα αλλά θα κάνουμε κάποια κίνηση μόνο αν βρούμε κάτι αξιόλογο. Δεν έχει νόημα να κάνουμε μεταγραφή για τη μεταγραφή. Υπάρχει και το μειονέκτημα με τα ηλικιακά κριτήρια των παικτών που παίζουν και τον περιορισμό των ξένων. Στον αγώνα με την Καβάλα για παράδειγμα, αν είχαμε πρόβλημα με τα στόπερ και ο Σαμαράς δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω του ηλικιακού περιορισμού, τι θα γινόταν;».

Για το αν θα παίξουν μαζί Κυβελίδης και Καπνίδης στην επίθεση: «Θα φανεί στις προπονήσεις και σίγουρα πρώτα θα το μάθουν οι παίκτες και μετά θα το πω δημοσίως. Γενικότερα, λειτουργώ με τέτοιο τρόπο που ξέρουν και οι παίκτες ότι με μένα θα βρουν δικαιοσύνη. Δεν έχει σημασία αν τον πρότεινα εγώ να έρθει στην ομάδα ή τον ξέρω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζουν καλά. Οι παίκτες θα παίζουν ιεραρχικά, δηλαδή κάποιος παίκτης δεν ξεκίνησε βασικός, μπήκε αλλαγή κι έπαιξε καλύτερα από τον βασικό, τότε στον επόμενο αγώνα θα ξεκινήσει αυτός».

Για τον Σέρχιο Κόκε: «Ο Κόκε έχει μπει σε ένα πλάνο και όταν θα το τελειώσει αυτό το στάδιο και δείξουν οι μετρήσεις ότι είναι αυτός που πρέπει, τότε θα μπει στην ομάδα».

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Όταν σε καλεί ο Άρης δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία παίζει. Είμαι από τους προπονητές που έχουν περάσει στον Άρη που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο και βρεθήκαμε με τον κ. Καρυπίδη, δεν υπήρχε από πλευράς μου κανένας ενδοιασμός. Φυσικά αν δεν ήταν ο Άρης ή ο ΟΦΗ, δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψω στη Γ' Εθνική. Δεν είναι υποτιμητικό, άλλωστε έχω περάσει από αυτές τις κατηγορίες κι έχω ανεβάσει πέντε ομάδες. Απλά δεν είχα τέτοιες βλέψεις. Κι άλλες δύο φορές είχα συζητήσει με τον Άρη για να επιστρέψω αλλά έβλεπα ότι το πλάνο που υπήρχε δεν ήταν το κατάλληλο και μάλιστα τη χρονιά του υποβιβασμού το είχα μεταφέρει κιόλας στους ανθρώπους της τότε διοίκησης, ότι δεν βγαίνει η χρονιά έτσι».

Η λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αντι-Μπλαν!!

Ο Λοράν Μπλαν δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου έχει καταρτίσει λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους.

Η λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αντι-Μπλαν
Ο στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Λοράν Μπλαν για τη φετινή σεζόν είναι η συμμετοχή της ομάδας τουλάχιστον στα ημιτελικά του Champions League, ειδάλλως θα πρέπει οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, οι Παριζιάνοι έχουν ήδη καταρτίσει μια λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Γάλλου τεχνικού και όλες επιλογές είναι από το υψηλότερο… ράφι

Όπως αποκαλύπτει το Goal, Ζοσέ Μουρίνιο, Πεπ Γκουαρντιόλα και Αρσέν Βενγκέρ είναι οι εκλεκτοί για τους πρωταθλητές Γαλλίας, αφού θεωρούν ότι υπάρχουν και οι προϋποθέσεις ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με έναν εξ αυτούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω των πολλών και συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και εφόσον συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους.

Η περίπτωση του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει κι αυτές αρκετές πιθανότητες, καθώς ο Καταλανός δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου και η Παρί είναι έτοιμη να ικανοποιήσει όποια απαίτηση και αν θέσει.

Τέλος, η περίπτωση του Αρσέν Βενγκέρ είναι η λιγότερο πιθανή, καθώς ο Αλσατός κατά το παρελθόν έχει απορρίψει τρεις προτάσεις του Αλ-Κελαϊφί και δεν φαίνεται ότι θέλει να φύγει από την Άρσεναλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο φασουλάδας και ο μελιτζάνας για την εθνική ομάδα!

Αυτή είναι η μεγάλη κοροϊδία στο ποδόσφαιρο. Το πόσο εύκολα σε κοροϊδεύει. Ποιά, λοιπόν, στη μπάλλα είναι η κοροιδία. Η γκραν σουξέ απάτη. Είναι το αποτέλεσμα.Βλέπεις νίκη, τα λες έτσι. Βλέπεις ήττα, τα λες αλλοιώς. Και αγνοείς το πιο βασικό. Ότι η ομάδα για την οποία μιλάς, κύριε φασουλάδα, ναι μεν έχασε, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει. Ναι μεν κέρδισε, αλλά θα μπορούσε να χάσει.

Έτσι που λες, κύριε μελιτζάνα. Το ποδόσφαιρο είναι χειρώτερο από την πολιτική επειδή κάποιοι φασουλάδες και μελιτζάνες βγάζουν συμπεράσματα από έναν αγώνα.

Κέρδισε η ομαδίτσα με 4-3 μια άλλη ομαδίτσα, επίπεδο Β' εθνικής στην Ευρώπη και... όλα καλά! Πολύ καλά, σου λέω! Η ομάδα έχει... χαρακτήρα. Υλικό. Ψυχολογία. Όλα τα έχει. Το μόνο που λείπει είναι ένας... προπονητής.

Μετά το 4-3 είδαν την... αλήθεια οι μπάμιες. Ο κύριος φασουλάδας, ο κύριος μελιτζάνας και ο κύριος μπάμιας. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα, έχει μέλλον, αρκεί να φέρει έναν προπονητή. Όχι να αφήνει η ΕΠΟ την ομαδάρα χωρίς προπονητή.

Στην κυβέρνηση βρήκαμε τον προπονητή, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αν βρούμε τον κατάλληλο προπονητή και στην εθνική, όλα μπαίνουν στο δρόμο τους. Συμφωνεί και ο κύριος πεπόνιας. Μέσα και ο κύριος σέσκουλας.

Έναν προπονητή, ρε, και καθαρίσαμε.
....................



 Η ντροπή που μας ξευτύλισε έγινε στην εξέδρα, διαβασε στον apodytiriakias.gr  


Από τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά...
...Μη συνεχίσω. Δεν είσαι Έλληνας αν δεν γνωρίζεις τη Σημαία σου. Και τον Εθνικό σου Ύμνο. Κι όχι μόνον αυτό.
Δεν είσαι Έλληνας αν δεν καταλαβαίνεις ότι ο Εθνικός Ύμνος δεν λέγεται, δεν ψάλεται, δεν τραγουδιέται στο... ποδόσφαιρο. Στο κωλοποδόσφαιρο.
Δεν έχουν καμμία δικαιολογία οι πίτουρες που έβαλαν στο στόμα τους τον Εθνικό Ύμνο επειδή η Ελλάδα, σήμερα το ρεζιλίκι των σκυλιών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ισοφάρισε, προηγήθηκε στο ματσάκι με την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη. Καμμία δικαιολογία επειδή έπαιζε η εθνική ομάδα, ποδοσφαιριστές με το εθνόσημο.
Πού φθάσαμε, ρε. Να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος επειδή η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται... εθνικά και πατριωτικά μ' ένα σαχλοτραγουδάκι στην Eurovision και στο γήπεδο διότι, επιτέλους, έφθασε στη νίκη.
Όχι, ρε, τέτοιος πόνος. Επειδή η κλωτσιά στη μπάλλα βρήκε δίχτυα, άρα...
...Από τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά...
Θα επανέλθω για το ματς.


Πηγή: sportdog.gr*

Στην Αθήνα αύριο ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι δίπλα στην Εθνική του ομάδα, παρά τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην Ελλάδα την Τρίτη.

Στην Αθήνα αύριο ο Μπεργκ
Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να τραυματίστηκε, αλλά παρέμεινε στη Σουηδία, προκειμένου να είναι μαζί με την Εθνική ομάδα της χώρας του, στο κρίσιμο παιχνίδι που δίνει με τη Μολδαβία, στη Στοκχόλμη. Οι Σκανδιναβοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη και ο φορ του Παναθηναϊκού προτίμησε να παραμείνει μαζί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει.

Ο Μπεργκ έχει ένα τράβηγμα στον μηρό και ως γνωστόν δεν προλαβαίνει το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Λεωφόρο. Ο Σουηδός θα έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η «πρώτη» του Κλοπ (pics)

Υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ έγινε η σημερινή προπόνηση της Λίβερπουλ στο «Μέλγουντ». Ποιους είδε και ποιους δεν... είδε ο Γερμανός τεχνικός.

Η «πρώτη» του Κλοπ (pics)
Ούτε μέρα δεν αφήνει να πάει χαμένη ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αφού μίλησε για όλα με τη διοίκηση, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και πήρε μια γεύση από τις ακαδημίες ήρθε και η ώρα για την πρώτη προπόνηση με την ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε νωρίς στις εγκαταστάσεις του Μέλγουντ και έπιασε δουλειά.

inner

inner

Η προπόνηση έγινε με αρκετές απουσίες μιας και έλειπαν οι διεθνείς.

Ο «normal one» δούλεψε με τους Στάριτζ, Μορένο, Λούκας, Κ. Τουρέ και Χοσέ Ενρίκε, ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία της αποκατάστασης των τραυματιών των «κόκκινων»(Χέντερσον, Κουτίνιο, Λόβρεν, Φιρμίνο, Μπεντέκε).
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μιλάει» με Ρωσία ο Μπλατ!!

Σε συζητήσεις με τη ρωσική ομοσπονδία μπάσκετ βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως αποκάλυψε στον Τύπο της χώρας, ο νέος υπεύθυνος των εθνικών ομάδων, Όλεγκ Ουσάκοφ.

«Μιλάει» με Ρωσία ο Μπλατ
Τέλος στον… κατήφορο που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η εθνική ομάδα θέλει να βάλει η ομοσπονδία μπάσκετ της Ρωσίας.

Για το λόγο αυτό, όπως αποκάλυψε ο νέος υπεύθυνος των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας, Όλεγκ Ουσάκοφ, η ομοσπονδία βρίσκεται διαπραγματεύσεις με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ήταν στον πάγκο της Ανδρών από το 2006 μέχρι το 2012.

«Βρισκόμαστε διαρκώς σε επαφή με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Και αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε μαζί του. Εάν μας απαντήσει θετικά, τότε θα είναι μία πολύ σημαντική βοήθεια σε εμάς», ήταν τα λόγια του Όλεγκ Ουσάκοφ στην ιστοσελίδα «izvestia.ru».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κανονική μεταγραφή στην Ίντερ ο Τέγιες»

Απόλυτα επιτυχημένη αποδεικνύεται η απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Άλεξ Τέγιες από την Ίντερ και για αυτό το λόγο οι Ιταλοί πρόκειται να προχωρήσουν σε πλήρη αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη.

«Κανονική μεταγραφή στην Ίντερ ο Τέγιες»

Μιλώντας στο «Radyospor» ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα είναι απόλυτα χαρούμενοι από τη συνεργασία τους και για αυτό το λόγο, η Ίντερ πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς από τη Γαλατασαράι.

«Υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο Άλεξ μαθαίνει πραγματικά πάρα πολλά και ο προπονητής του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Η Ίντερ είναι πολύ χαρούμενη με τον ίδιο, και το ίδιο ισχύει και τον για τον παίκτη. Ήδη, με έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη. Η συμφωνία για τον δανεισμό θα λήξει στις 30 Ιουνίου και τότε η Ίντερ θα τον αγοράσει», ανέφερε γνωστός ατζέντης.

Η ρήτρα απόκτησής του έχει οριστεί στα 8,5 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σε εξευτελιστικές τιμές τα εισιτήρια για το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ!!

Σοκαριστικά χαμηλές είναι οι τιμές των εισιτηρίων για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της Κράσνονταρ, την οποία θα βρει στον δρόμο του και ο ΠΑΟΚ.

Σε εξευτελιστικές τιμές τα εισιτήρια για το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ
Η ρωσική οικονομία δεν διάγει την καλύτερή της περίοδο, το ρούβλι έχει «βυθιστεί» αλλά ακόμη κι έτσι οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της Κράσνονταρ στο Europa League προκαλούν σοκ!

Κι αυτό διότι το φθηνότερο κοστίζει 200 ρούβλια, δηλαδή καλά καλά ούτε με τρία ευρώ (2,87 συγκριμένα) μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο “Kuban Stadium”.

Ο ΠΑΟΚ θα «επισκεφθεί» την έδρα της Κράσνονταρ στις 5 Νοεμβρίου, ενώ δύο εβδομάδες πριν την φιλοξενεί στην Τούμπα με το αντίστοιχο φθηνότερο εισιτήριο να έχει οριστεί στα 10 ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αρνείται το ροζ σκάνδαλο ο Αρμέρο!! (video)


Οι φήμες και τα σενάρια ήθελαν την γυναίκα του Πάμπλο Αρμέρο να τον «πιάνει» στα πράσα, την ώρα που έκανε σεξ με δύο ιερόδουλες στο σπίτι τους. Ο Κολομβιανός το αρνείται και ποζάρει με τη σύζυγό του…

Αρνείται το ροζ σκάνδαλο ο Αρμέρο (video)

Σύμφωνα μ' αυτά, ο Κολομβιανός μπακ-χαφ, που αγωνίζεται πλέον στην Φλαμένγκο, είχε… περιπέτειες με δύο ιερόδουλες σπίτι του.

Το κακό της υπόθεσης είναι πως βάσει του... μύθου, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω απ' τη γυναίκα και τον πατέρα του!

Όπως είναι φυσικό όλη αυτή η κατάσταση προκάλεσε σάλο στην χώρα του καφέ. Γι’ αυτό και ο ίδιος ο πρώην παίκτης της Μίλαν φρόντισε να τα… μαζέψει και να διαψεύσει τη φημολογία.

Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με… έργα, αφού πόζαρε μαζί με τη σύζυγό του, φιλήθηκαν κι έδειξαν σε όλο τον κόσμο πως είναι μια χαρά!


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Pablo Estifer (@pabloestifer) στις




«Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι κακοί που γράφουν τέτοιου είδους πράγματα. Δεν ξέρω ποιος τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως θα κινηθώ νομικά, διότι είναι άδικο αυτό που συνέβη και ήθελε να με καταστρέψει. Όλα είναι τέλεια…», είπε χαρακτηριστικά ο Αρμέρο, βάζοντας φρένο στον «χαμό» που ‘χε δημιουργηθεί. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αρχηγικό κάλεσμα!

Ούτε φέτος θα είναι εύκολη η προσπάθεια του Άρη στη Γ' Εθνική, με τον Ανδρέα Τάτο να ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του και να τον καλεί να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Αρχηγικό κάλεσμα
«Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι» το αρχηγικό μήνυμα του Ανδρέα Τάτου μετά την παλικαρίσια νίκη του Άρη κόντρα στην Καβάλα αλλά και ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλ. Βικελίδης».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση του κόσμου του Άρη στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καβάλα. Όλοι την Τετάρτη στο γήπεδο. Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, για το “τρία στα τρία”. Και συνεχίζουμε...», δήλωσε ο 26χρονος μέσος στο επίσημο site του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος κίνδυνος για την Μπαρτσελόνα λόγω Financial Fair Play!!

Θέμα λίγων μηνών αποτελεί πλέον η λήξη της τιμωρίας της Μπαρτσελόνα από τη FIFA, ωστόσο τα προβλήματα των «μπλαουγκράνα» δεν φαίνεται να ολοκληρώνονται τόσο εύκολα και άμεσα.

Νέος κίνδυνος για την Μπαρτσελόνα λόγω Financial Fair Play!
Με μεγάλη προσμονή αναμένουν στην Μπαρτσελόνα τη λήξη της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί από τη FIFA, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «AS» τα προβλήματα για τους «μπλαουγκράνα» δεν ολοκληρώνονται στις 4 Ιανουαρίου, όταν θα παύσει και επίσημα η τιμωρία.

Αυτή τη φορά ο κίνδυνος δεν προέρχεται από τη FIFA, αλλά από το Financial Fair Play, καθώς το οικονομικό όριο (ή αλλιώς το salary cap) που αντιστοιχεί στην Μπαρτσελόνα φτάνει τα 421 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που το συνολικό κόστος των συμβολαίων της ομάδας αγγίζει τα 419 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, στην όλη υπόθεση υπάρχει και δεύτερο ζήτημα, καθώς το χρέος από τις μεταγραφές των Βιδάλ και Αρντά Τουράν θα αυξηθεί με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η αναλογία των ακαθάριστων λειτουργικών κερδών προ φόρων - χρέους είναι στο 3,2, αν και κανονικά δεν πρέπει να ξεπερνά το 2,5.

Βάσει αυτών, το πιο πιθανό σενάριο για την Μπαρτσελόνα είναι να προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστών της, ώστε να μειωθεί το εξοδολόγιο των συμβολαίων και τα φαβορί για να αποχωρήσουν είναι οι Αντριάνο και Ντάγκλας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος το δίδυμο Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη!!

Έπεσε αυλαία στην ομάδα beach volley με τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Η πρώτη ανακοίνωσε πως ο κύκλος έκλεισε, πως οι στόχοι δεν επετεύχθησαν και τ' άφησε όλα ανοικτά για τη νέα στελέχωση.

Τέλος το δίδυμο Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρβανίτη

«Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη.

Η αγωνιστική σεζόν έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος –απομένει ένα ακόμα τουρνουά- και κάνοντας την απαραίτητη ανασκόπηση, μπορώ να πω ότι, δυστυχώς, μείναμε μακριά από τους στόχους που είχαμε από την αρχή ορίσει.

Στόχος της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη ήταν σαφέστατα η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης, η οποία θα ήταν εφικτή μέσα από την είσοδό μας στη 17αδα του Παγκοσμίου σιρκουί. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και η απόδοσή μας πιστεύω ότι δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο αποτελεί, πλέον, τον μοναδικό δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά με προβλήματα τραυματισμού τα οποία μας κράτησαν πίσω, τόσο στις προπονήσεις όσο και τους αγώνες. Καταβάλαμε έντονη προσπάθεια ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό να μας οδηγήσει στην πολυπόθητη πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψιν τη φύση του αθλήματος, αλλά και το γεγονός ότι η Μαρία είχε την επιβάρυνση από το χειρουργείο στον ώμο καθώς και τις επιβαρύνσεις που δέχθηκε όλη αυτήν την περίοδο, ήταν αρκετά για να μας απομακρύνουν από τους αρχικούς στόχους μας.

Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση προς τη συμπαίκτριά μου, πιστεύω ότι ο κύκλος ζωής της ομάδας αυτής πρέπει να κλείσει εδώ, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία για όλα όσα μας ενώνουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις χαρές, τις λύπες και τις συγκινήσεις που ζήσαμε μέσα από αυτή την 6αετή πορεία μας ως ομάδα.

Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως μέλος της Εθνικής ομάδας και να φτάσω στον τελικό στόχο που είναι η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης του Ρίο μέσω του Continental Cup τον Ιούνιο του 2016. Για τους 8 μήνες που απομένουν μέχρι τότε, θα προσπαθήσω οργανώνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Απομένει να γίνει συζήτηση με την ΕΟΠΕ και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, ώστε να αποφασιστεί το επόμενο βήμα για τη στελέχωση της ομάδας.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια,

Με εκτίμηση,
Βίκυ Αρβανίτη».

«Διάλεξε» Μέσι από Κριστιάνο ο Πελέ!

Καλύτερο παίκτη της τελευταίας δεκαετίας χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ο μεγάλος Πελέ. Τι είπε για τα σενάρια που τον θέλουν να βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος της FIFA.

«Διάλεξε» Μέσι από Κριστιάνο ο Πελέ
Τον αποθεώνει όλη η... γη. Όταν όμως το κάνει ένας τέτοιος θρύλος όπως ο Πελέ, τότε αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν έσταξε μέλι για τον Λιονέλ Μέσι! «Πολλοί συγκρίνουν τον Μέσι με τον Ρονάλντο, ωστόσο είναι διαφορετικού τύπου παίκτες. Αμφότεροι είναι φανταστικοί, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της τελευταίας δεκαετίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πελέ, «απαντώντας» ουσιαστικά και στον ποιον απ’ τους δύο θεωρεί κορυφαίο.

Παράλληλα, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που ‘χαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και τον ήθελα να κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία της FIFA. «Όχι, δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση να γίνω πρόεδρος στην ομοσπονδία», τόνισε ο 74χρονος πλέον θρύλος του ποδοσφαίρου και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στημένο το Αρμενία-Αλβανία λένε οι Σέρβοι!!

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησαν τα σερβικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως η νίκη (3-0) της Αλβανίας επί της Αρμενίας, που την έστειλε στο Euro 2016, ήταν… αγορασμένη και κόστισε συνολικά 2 εκατ. ευρώ!

Στημένο το Αρμενία-Αλβανία λένε οι Σέρβοι!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Τύπο της χώρας, το Αρμενία-Αλβανία, όπου οι γείτονες νίκησαν 3-0 και πήραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση σε τελικά Euro, ήταν στημένο!

Όπως αποκάλυψαν οι Σέρβοι, τέσσερις παίκτες της εθνικής ομάδας της Αρμενίας (η οποία βάσει βαθμολογίας ήταν αδιάφορη για το παιχνίδι) ήταν «πιασμένοι». Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο τερματοφύλακας και τρεις αμυντικοί έλαβαν από 500.000 ο καθένας, προκειμένου να κάτσουν να… χάσουν.

Παράλληλα, το γεγονός που «ενίσχυσε» τις υποψίες για το εν λόγω παιχνίδι ήταν πως 20 λεπτά πριν τη σέντρα υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις των ομάδων, σε εταιρίες online στοιχηματισμού σε Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Βερολίνο και Παρίσι. Συγκεκριμένα, η νίκη της Αρμενίας από το 2.85 έφτασε στο 4.10 και από την άλλη, η νίκη της Αλβανίας από το 2.6 πήγε στο 2.05. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μια ανάσα από Μιλοσάβλιεφ ο ΟΦΗ!!

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα υπογράψει στους Κρητικούς!

Μια ανάσα από Μιλοσάβλιεφ ο ΟΦΗ!
Μια σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής έχει στα σκαριά ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί είναι πολύ κοντά στον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Σέρβος μέσος είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ήταν από την προηγούμενη εβδομάδα σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση και τώρα είναι μια ανάσα από το να υπογράψει ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια για άμεση άνοδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τίγκα» παναθηναϊκό γλυκό για Ραντούλιτσα (pic)

Το επιδόρπιο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν... άκρως Παναθηναϊκό, με έντονο πράσινο χρώμα και ένα μεγάλο τριφύλλι στο κέντρο!

«Τίγκα» παναθηναϊκό γλυκό για Ραντούλιτσα (pic)










Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miroslav Raduljica Official (@mraduljica) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο απρόσεκτος Χάμιλτον έβρεξε με σαμπάνια τον Πούτιν!! (video)

Για ακόμα μία χρονιά ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανέλαβε να βραβεύσει τον νικητή του ρωσικού Grand Prix, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον αποδείχθηκε απρόσεκτος, αφού έβρεξε με σαμπάνια τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο απρόσεκτος Χάμιλτον έβρεξε με σαμπάνια τον Πούτιν (video)

Ωστόσο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, φέτος ήταν απρόσεχτος, καθώς μπορεί να «δικαιούται» να λούσει με σαμπάνια όποιον βρίσκεται κοντά στο βάθρο, αλλά στην περίπτωση του Ρώσου προέδρου μάλλον έπρεπε να κάνει μια εξαίρεση.

Τελικά, ο Λιούις Χάμιλτον πάνω στον ενθουσιασμό του λέρωσε το πανάκριβο κουστούμι του Πούτιν που έδειχνε όμως να μην ενοχλείται, για καλή τύχη του Βρετανού οδηγού.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Αρχίζει αύριο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πάλης!!


Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 700 αθλητών και αθλητριών από 46 χώρες αρχίζει αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου

Αρχίζει αύριο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πάλης
Η ώρα έναρξης των αγώνων θα είναι στις 10.00 ενώ στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στους αγώνες της Αθήνας θα πάρουν μέρος Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και κάτοχοι μεταλλίων από Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Έλνταρ Κουρτανίτζε, ο οποίος είναι κάτοχος δύο χάλκινων ολυμπιακών μεταλλίων (1996, 2000). Ο Γεωργιανός παλαιστής έχει, επίσης, στην κατοχή του πέντε μετάλλια από παγκόσμια (2 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο) και 10 από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (5-3-2), είναι πρόεδρος στην ομοσπονδία πάλης της χώρας του ενώ έχει ενεργό ρόλο και στην πολιτική σκηνή της Γεωργίας. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και που θα πάρω μέρος σε αυτή την τόσο σπουδαία διοργάνωση. Από αυτά που έχω δει, οι Έλληνες είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και πιστεύω ότι θα διοργανώσουν σπουδαίο πρωτάθλημα. Παίρνουν μέρος κορυφαίοι παλαιστές από όλο τον κόσμο και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός», δήλωσε ο Ολυμπιονίκης.

Στο αυριανό πρόγραμμα θα διεξαχθούν αγώνες ελευθέρας στις ηλικιακές κατηγορίες, Β (41-45), Ε (56-60), F (66-70). Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν οι Στέλιος Κεβρεκίδης (58κ.), Ματθαίος Ατματζίδης (69), Αβραάμ Παπαδόπουλος (69), Βαλέριος Κογκουασβίλι (69), Μανώλης Καραβάνος (76), Νίκος Μπονατάκης (85), Αναστάσιος Αλεξανδρίδης (97), Παύλος Σερνταρίδης (97) και Κωνσταντίνος Τράσκας (97).

Τα μετάλλια που θα απονεμηθούν θα έχουν από τη μία πλευρά τα σήματα της ελληνικής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας και από την άλλη ο Παρθενώνας.
Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Αθήνας είναι μεγάλο. Από τη Φινλανδία θα έρθει τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο θα δημιουργήσει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ένα ντοκιμαντέρ που θα χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό υλικό στα σχολεία της χώρας.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: Sportcamp, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΣΠΟΡ FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Μαχητικών Τεχνών *Πηγή: sport-fm.gr*

Υποδοχή ηρώων για τους Αλβανούς διεθνείς στα Τίρανα (pics)

Ένα μεγάλο πάρτι έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στην Αλβανία μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 με χιλιάδες φίλους της εθνικής να υποδέχονται στο αεροδρόμιο τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Υποδοχή ηρώων για τους Αλβανούς διεθνείς στα Τίρανα (vids+pics)
Πρόκειται για την πρώτη πρόκριση στην ιστορία της εθνικής Αλβανίας σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και όπως ήταν φυσικό και εύλογο αυτή η επιτυχία πρέπει να γιορταστεί και όχι με απλούς τυπικούς τρόπους.

Έτσι, μετά τους χθεσινούς αυθόρμητους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλων της εθνικής ομάδας στους δρόμους των Τιράνων, σήμερα είχε σειρά η υποδοχή των Αλβανών διεθνών που λατρεύονται πλέον σαν ήρωες στο εθνικό αεροδρόμιο «Μητέρα Τερέζα» ενώ στη συνέχεια την αποστολή υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα και ο υπουργός Παιδείας και Επιστημών, Λίντιτα Νίκολα.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μητέρα Τερέζα» αλλά και τα όσα έγιναν στην πλατεία «Μητέρα Τεράζα».


inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

O γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να πει σωστά το όνομα του!! (video)

Δείτε μία σκηνή από το ντοκιμαντέρ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

O γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να πει σωστά το όνομα του (video)
Στις 9 Νοεμβρίου θα προβληθεί για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ «Ρονάλντο» που καταγράφει στιγμές του Κριστιάνο μέσα και έξω από το γήπεδο.

Στο κλιπ που ακολουθεί θα τον δείτε να προσπαθεί (μάταια) να κάνει τον γιο του να πει σωστά το όνομα του.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Οι ομάδες συμφώνησαν, η Αστυνομία ήταν αρνητική»

Για συμφωνία Ηρακλή, ΠΑΟΚ αλλά και αρνητική στάση της Αστυνομίας κάνει λόγο η πλευρά του «Γηραιού» για το ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών τόσο στο προσεχές ντέρμπι, όσο και εκείνο του β' γύρου.

«Οι ομάδες συμφώνησαν, η Αστυνομία ήταν αρνητική»
Στην Πολιτεία εναποθέτουν τις τελευταίες ελπίδες τους για ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ τους ντέρμπι Ηρακλής και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Γηραιού» για την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν στο «Καυτανζόγλειο».

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη μία το μεσημέρι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, τα μέτρα τάξης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του ΗΡΑΚΛΗ με τον ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της Δ.Ε.Α.Β, της Superleagueκαι της Πυροσβεστικής. Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Σαρλής. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Γεροντίδης και ο βοηθός ασφαλείας, κ. Πλιάτσικας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε να της χορηγηθούν 7000 εισιτήρια στη θύρα 1, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με την προϋπόθεση όμως, να δοθούν εγγυήσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ότι στον αγώνα της Τούμπας, θα χορηγηθεί ο ίδιος αριθμός εισιτηρίων στους οπαδούς του Ηρακλή.

Πάντως, και παρά το γεγονός ότι οι 2 ΠΑΕ συμφώνησαν να διεξαχθούν τα δύο ντέρμπι με οπαδούς και των 2 ομάδων, η στάση της Αστυνομίας ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα να προτείνει τη διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα στο Καυτανζόγλειο, μόνο με την παρουσία των φίλων του Ηρακλή.

Όπως διεμήνυσαν χαρακτηριστικά, η απόφασή τους για μη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους, ελήφθη λόγω της αντιπαλότητας που έχουν οι οπαδοί των 2 ομάδων, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την ασφάλεια των φιλάθλων κατά τη μετακίνησή τους στο οδικό δίκτυο της πόλης.

Έτσι, την οριστική απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί ο κυριακάτικος αγώνας με την παρουσία των φιλάθλων και των 2 ομάδων ή όχι, θα πάρει το αρμόδιο Υπουργείο και ο κύριος Κοντονής».

Τρένο μπήκε στο γήπεδο εν ώρα αγώνα!! (video)

Συμβαίνουν κι αυτά τα περίεργα… Κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού ματς στη Σλοβακία, ένα τρένο... μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε κανονικά το δρομολόγιό του, δίπλα ακριβώς απ’ τη γραμμή του πλαγίου.

Τρένο μπήκε στο γήπεδο εν ώρα αγώνα! (video)












 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Πριν ο ΠΑΟΚ φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία...!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την πρόοδο του ΠΑΟΚ καιτο δρόμο προς μια μεγάλη επιτυχία όταν ο Ιβάν Σαββίδης δώσει λύση σε σημαντικά ζητήματα... εσωτερικής καύσης.

Πριν ο ΠΑΟΚ φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία...

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενώ αρχικά έδειξε έντονη πολιτική δραστηριότητα και οι παρεμβάσεις του στην εσωτερική σκηνή ήταν συχνές, με το πέρασμα του χρόνου απομονώθηκε στο ρόλο του εχθρού του ποδοσφαιρικού συστήματος και άρχισε να ξοδεύει περισσότερα για να θωρακίσει την ομάδα του στον αγωνιστικό τομέα.

Όλα αυτά, ακόμη και για αυτούς που θα τα αμφισβητήσουν παρουσιάζουν πρωτοτυπία και έχουν να κάνουν κυρίως με τη οικονομική δυναμική του Σαββίδη και την έντονη προσωπικότητα που εισάγει από την προϋπηρεσία του στα κοινά της πατρίδας του.

Ποτέ άλλοτε ο ΠΑΟΚ δεν είχε την δυνατότητα να διαχειριστεί την βαριά του ποδοσφαιρική κληρονομιά με τον σεβασμό που του αναλογεί και κυρίως με άμυνες που θα του εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες για να εξελιχθεί. Για να φτιάξει ομάδα που θα ανταγωνιστεί οριστικά και με αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα όποιον προπορεύεται, όποιος και αν είναι ο τρόπος πoυ χρησιμοποιεί για να αφήσει τους υπόλοιπους πίσω.

Σε τελική ανάλυση, αν υποθέσουμε ότι μπαίνουν ορισμένα σημαντικά ζητήματα σε μια σειρά, κυρίως εσωτερικής καύσης, σαν αυτό των τζαμπατζήδων και ό,τι άλλο απασχολεί και φρενάρει τον ΠΑΟΚ, δημιουργούνται οι συνθήκες για να μπει σε οποιαδήποτε διαμάχη με καλύτερες προοπτικές. Έχοντας κλείσει ανοικτά μέτωπα στο εσωτερικό του, θα είναι πιο έτοιμος και πιο δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα εξωτερικά.

Θέλω να καταλήξω στο εξής: Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια προόδου, εξέλιξης σε όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Δείχνει να βρίσκεται στην εκκίνηση και ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν μάλιστα δώσει λύσει σε ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα με όλους αυτούς που δεν του μεταφέρουν την πραγματική εικόνα των καταστάσεων και δεν αναγνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚ, όπως θα πρέπει να συμβαίνει, τότε δεν θα απέχει πολύ από μια μεγάλη επιτυχία.
*Πηγή: sport-fm.gr*