Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Μήνυση Μπέου κατά Γκιρτζίκη και ΕΠΟ!!

Για παρέμβαση της ΕΠΟ στα εσωτερικά της ΕΠΣΘ, παράβαση καθήκοντος και εκβιασμό κατηγορεί τον Γ. Γκιρτζίκη και άλλα μέλη της ομοσπονδίας ο Αχιλλέας Μπέος που προχωρά σε μηνύσεις.

Μήνυση Μπέου κατά Γκιρτζίκη και ΕΠΟ
Εντολή στους δικηγόρους του να κατατεθεί μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη και των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για παράβαση καθήκοντος και εκβιασμό έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ο δήμαρχος του Βόλου κατηγορεί τα στελέχη της ΕΠΟ για παρέμβαση στα εσωτερικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΣΘ δεν έχει αρθεί από την ΕΠΟ η ποινή που έχει επιβληθεί στην Ένωση, τα μέλη της οποίας θεωρούν πως η ομοσπονδία αντιδρά έτσι γιατί δεν εκλέχθηκαν άτομα της επιθυμίας της, αλλά νέοι, άφθαρτοι παράγοντες, που έχουν μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 89.5, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πριν τις εκλογές της ΕΠΣΘ της 9ης Οκτωβρίου είχε θίξει το θέμα και είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως «αν εγώ ήμουν ο Περικλής Λασκαράκης θα είχα στείλει στο αυτόφωρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την ωμή παρέμβασή τους στα εσωτερικά της ΕΠΣΘ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: