Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

«Με Κλοπ, αλλάζει η Πρέμιερ»!

Ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα και μια πρώτη τετράδα που θα είναι ακόμα πιο αμφίρροπη περιμένει να δει ο Χάρι Ρέντναπ μετά την πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ.

«Με Κλοπ, αλλάζει η Πρέμιερ»!
Ο άλλοτε κόουτς των Τότεναμ και ΚΠΡ, με άρθρο του στην «Telegraph», εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την κίνηση των «κόκκινων» να αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον προπονητή που κέρδισε σεβασμό και εκτίμηση με τα όσα έκανε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ τόνισε πως πλέον η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να πετύχει αυτά που θέλει.
«Θα... ταράξει τα πράγματα στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας η πρόσληψη του Κλοπ. Να είστε σίγουροι γι' αυτό. Προκαλεί ενθουσιασμό η κίνηση αυτή και πιστεύω ότι όλοι ανυπομονούμε να δούμε τη δουλειά που θα κάνει. Προσωπικά πιστεύω ότι θα καταφέρει να βγάλει την επόμενη σεζόν τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγ, αφού με αυτόν πλέον στον πάγκο, αλλάζουν τα δεδομένα για την πρώτη τετράδα και κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει σίγουρη την παρουσία του στις πρώτες θέσεις. Ένας προπονητής σαν τον Κλοπ ξέρει να κάνει τους παίκτες να παίζουν για εκείνον και όταν μπορεί να βγάλει το κάτι παραπάνω από αυτούς, ακόμα και το 5 ή το 10% μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν κρίνεται μια θέση στην τετράδα ή σε αυτές του Γιουρόπα Λιγκ. Θα τα πάει περίφημα ο Κλοπ στη Λίβερπουλ και θα φωτίσει ακόμα περισσότερο την Πρέμιερ...» γράφει χαρακτηριστικά ο Ρέντναπ στην «Telegraph».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: