Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Έξαλλοι στη Ρεάλ με... Μπέιλ!

Δυσαρέσκεια επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ, μετά την απόφαση του Ουαλού να αγνοήσει με τις «εντολές» των «μερέχνες» που του ζήτησαν να μην αγωνιστεί κόντρα στη Βοσνία.

Έξαλλοι στη Ρεάλ με... Μπέιλ
Εξοργισμένη φαίνεται πως είναι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, με την απόφαση του Γκάρεθ Μπέιλ, να μην συμβιβαστεί με τις «εντολές» του προπονητή του, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Διότι ο Ουαλός, προτίμησε να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, παρόλο που οι «μερένχες» του είχαν ξεκαθαρίσει ότι έπρεπε να επιστρέψει στη Μαδρίτη για να ξεκουραστεί.

Στη Ρεάλ θεώρησαν καλύτερο ο παίκτης να επιστρέψει στην ομάδα, προκειμένου να ξεκουραστεί ενόψει του ματς με τη Λεβάντε για τη La Liga, αφού αυτό θεωρούσε ορθό ο Μπενίτεθ, με δεδομένο ότι ο Μπέιλ προέρχεται από τραυματισμό.

Σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που άκουσε τη διοίκηση, ο Μπέιλ ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο σε μια σημαντική στιγμή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, που προκρίθηκε στην τελική του Euro 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: