Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Παυλίδης: «Να τελειώνουμε νωρίς την υπόθεση πρωτάθλημα»

Γράφει ο Γιώργος Καστάνης
Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης και μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με την Καβάλα και τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η νίκη οφείλεται στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να το γυρίσουμε το ματς γιατί μείναμε πίσω μόλις στο 3ο λεπτό.»

Για το αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης: «Φυσικά και έχουμε περιθώρια βελτίωσης αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα. Σημασία έχει ότι πήραμε το αποτέλεσμα.»

Για το γήπεδο της Καβάλας: «Σε αυτές τις κατηγορίες είναι δύσκολα τα τερέν αλλά δύσκολα βρίσκεις πιο πάνω τέτοιο χάλια αγωνιστικό χώρο.»

Για το αν ο Άρης είναι το φαβορί: «Εμείς είμαστε σοβαροί, κοιτάμε τη δουλειά μας, είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε χθες σε μία δυνατή αντίπαλο και πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση πρωτάθλημα όσο πιο νωρίς γίνεται.»

Για το αν στα εντός έδρας θα παίξει καλύτερα: «Είναι καλύτερα γιατί και ο αγωνιστικός χώρος είναι καλύτερος, εκεί θα υπάρχει και ο κόσμος του Άρη που είναι χιλιάδες.»

Για τις φιλοδοξίες του Καρυπίδη: «Το πριμ δεν ήταν τίποτα. Δεν έχει δει ακόμη τίποτα από το τι μπορεί να κάνει ο πρόεδρος.»


 *Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: