Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Εγκώμια για Κουφό από Γκέι και Κόλεϊ-Στάιν!!

Το εγκώμιο του Κώστα Κουφού «έπλεξαν» ο Ρούντι Γκέι όσο και ο Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν , ενώ ο ίδιος ο Έλληνας σέντερ σε δηλώσεις του τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει Ντεμαρκους Κάζινς.

Εγκώμια για Κουφό από Γκέι και Κόλεϊ-Στάιν
Ο Κώστας Κουφός φαίνεται πως με τη δουλειά του έχει κερδίσει τους πάντες στο Σακραμέντο με τους Ρούντι Γκέι και Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν να αναφέρονται στον Έλληνα σέντερ με άκρως τιμητικά λόγια, με αμφότερους να εκθειάζουν τα προσόντα του παίκτη.

«Το Σακραμέντο δεν είχε ποτέ σέντερ με τα χαρακτηριστικά του Κουφού. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη έκρηξη και πολύ πάθος, που με τη δουλειά του έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην ομάδα», είπε για τον Έλληνα ομογενή το φετινό draft των «Βασιλιάδων», Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν.

Από την πλευρά του ο Ρούντι Γκέι τόνισε για τον Κουφό: « Έχει τη νοοτροπία του νικητή. Βγαίνει έξω για να κάνει την δουλειά του και παίζει μόνο για τη νίκη».

Αναφορικά με το αν μπορεί να παίξει δίπλα στον Ντεμάρκους Κάζινς ο Κουφός απάντησε καταφατικά λέγοντας: «Σίγουρα μπορώ να παίξω δίπλα του», για να συνεχίσει εκθειάζοντας τον συμπαίκτη του και τονίζοντας πως ο ρόλος του είναι να του κάνει την δουλειά όσο πιο εύκολη γίνεται.

«Είμαι εδώ για να του κάνω ευκολότερη την δουλειά. Να του δίνω όσα πιο πολλά σκριν μπορώ, να μαζεύω ριμπάουντ και να κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να νικήσει», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: