Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ο φασουλάδας και ο μελιτζάνας για την εθνική ομάδα!

Αυτή είναι η μεγάλη κοροϊδία στο ποδόσφαιρο. Το πόσο εύκολα σε κοροϊδεύει. Ποιά, λοιπόν, στη μπάλλα είναι η κοροιδία. Η γκραν σουξέ απάτη. Είναι το αποτέλεσμα.Βλέπεις νίκη, τα λες έτσι. Βλέπεις ήττα, τα λες αλλοιώς. Και αγνοείς το πιο βασικό. Ότι η ομάδα για την οποία μιλάς, κύριε φασουλάδα, ναι μεν έχασε, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει. Ναι μεν κέρδισε, αλλά θα μπορούσε να χάσει.

Έτσι που λες, κύριε μελιτζάνα. Το ποδόσφαιρο είναι χειρώτερο από την πολιτική επειδή κάποιοι φασουλάδες και μελιτζάνες βγάζουν συμπεράσματα από έναν αγώνα.

Κέρδισε η ομαδίτσα με 4-3 μια άλλη ομαδίτσα, επίπεδο Β' εθνικής στην Ευρώπη και... όλα καλά! Πολύ καλά, σου λέω! Η ομάδα έχει... χαρακτήρα. Υλικό. Ψυχολογία. Όλα τα έχει. Το μόνο που λείπει είναι ένας... προπονητής.

Μετά το 4-3 είδαν την... αλήθεια οι μπάμιες. Ο κύριος φασουλάδας, ο κύριος μελιτζάνας και ο κύριος μπάμιας. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα, έχει μέλλον, αρκεί να φέρει έναν προπονητή. Όχι να αφήνει η ΕΠΟ την ομαδάρα χωρίς προπονητή.

Στην κυβέρνηση βρήκαμε τον προπονητή, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αν βρούμε τον κατάλληλο προπονητή και στην εθνική, όλα μπαίνουν στο δρόμο τους. Συμφωνεί και ο κύριος πεπόνιας. Μέσα και ο κύριος σέσκουλας.

Έναν προπονητή, ρε, και καθαρίσαμε.
....................



 Η ντροπή που μας ξευτύλισε έγινε στην εξέδρα, διαβασε στον apodytiriakias.gr  


Από τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά...
...Μη συνεχίσω. Δεν είσαι Έλληνας αν δεν γνωρίζεις τη Σημαία σου. Και τον Εθνικό σου Ύμνο. Κι όχι μόνον αυτό.
Δεν είσαι Έλληνας αν δεν καταλαβαίνεις ότι ο Εθνικός Ύμνος δεν λέγεται, δεν ψάλεται, δεν τραγουδιέται στο... ποδόσφαιρο. Στο κωλοποδόσφαιρο.
Δεν έχουν καμμία δικαιολογία οι πίτουρες που έβαλαν στο στόμα τους τον Εθνικό Ύμνο επειδή η Ελλάδα, σήμερα το ρεζιλίκι των σκυλιών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ισοφάρισε, προηγήθηκε στο ματσάκι με την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη. Καμμία δικαιολογία επειδή έπαιζε η εθνική ομάδα, ποδοσφαιριστές με το εθνόσημο.
Πού φθάσαμε, ρε. Να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος επειδή η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται... εθνικά και πατριωτικά μ' ένα σαχλοτραγουδάκι στην Eurovision και στο γήπεδο διότι, επιτέλους, έφθασε στη νίκη.
Όχι, ρε, τέτοιος πόνος. Επειδή η κλωτσιά στη μπάλλα βρήκε δίχτυα, άρα...
...Από τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά...
Θα επανέλθω για το ματς.


Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: