Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ο Λεβαντόφσκι σπάει τα κοντέρ!!

Ανέκαθεν ήταν σπουδαίος σκόρερ. Όμως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μοιάζει εσχάτως σεληνιασμένος και βάζει γκολ αφειδώς με τη φανέλα της Μπάγερν και της εθνικής Πολωνίας.

Ο Λεβαντόφσκι σπάει τα κοντέρ!
Εντυπωσιάζουν οι επιδόσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο σκοράρισμα, τόσο με τη φανέλα της Μπάγερν όσο και με αυτή της εθνικής Πολωνίας.

Ο 27χρονος άσος στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει πετύχει 15 γκολ, όλα σε διάστημα 20 ημερών! Ειδικότερα τα κατάφερε σε 495 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή έβρισκε δίχτυα μια φορά ανά 33 λεπτά!

Πέτυχε πέντε γκολ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, τρία σε βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δύο κόντρα σε Μάιντς, Ντόρτμουντ και Σκωτία, καθώς και ένα επί της Ιρλανδίας.

Μάλιστα μέσα στο 2015 μετρά πλέον 41 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις πλησιάζοντας επικίνδυνα τους μέχρι πρότινος θεωρητικά ασυναγώνιστους Λιονέλ Μέσι (45 γκολ σε 53 ματς) και Κριστιάνο Ρονάλντο (42 γκολ σε 44 ματς).

Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει ήδη 22 γκολ σε15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τα 13 του γκολ στα προκριματικά ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Χίλι με τη Βόρεια Ιρλανδία από τα προκριματικά του Euro 2008. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: