Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

«Η αστυνομία πάντα λέει όχι…»

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης εκ των υπευθύνων ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , που βρέθηκε στην σημερινή σύσκεψη, μίλησε στον ArenaFM 89.4 μετά την απόφαση της αστυνομίας να απαγόρευση την μετακίνηση οπαδών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Διαβάστε όσα ανέφερε στον ArenaFM 89.4:
«Η Αστυνομία πάντα λέει όχι, ποτέ δεν λέει ναι. Εμείς θέλουμε κανονικά να ανταλλάξουμε εισιτήρια, θέλουμε οι οπαδοί μας να πηγαίνουν παντού αλλά και εμείς να φιλοξενούμε οπαδούς άλλων ομάδων, αυτή άλλωστε είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η αστυνομία πριν καν γίνει η σύσκεψη πρόλαβε και έστειλε χαρτί στον υπουργό για την απόφαση. Αυτό συνήθως γίνεται μετά την σύσκεψη… Προτείνουν μάλιστα να απαγορεύσουν και την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών».
Αναφορικά με την απόφαση του υπουργό: « Περιμένουμε ότι θα είναι αρνητική»
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα επιτρέψει στον δεύτερο γύρο μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή: «Στην θύρα 7 έχουμε τόσα διαρκείας, χωρίς να πάμε εμείς δεν βλέπω λόγω γιατί να γίνει κάτι τέτοιο».
Για αυτούς που μπήκαν μέσα με την Ντόρτμουντ: «Ξέρουμε ποιοι είναι αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ήτανε μια κακιά στιγμή. Αν ανοίγαμε την πόρτα πέντε λεπτά αργότερα δεν θα γινόταν τίποτα. Σε σωστό χρόνο άνοιξε η πόρτα, αλλά θα μπορούσαν να το καθυστερήσουν λίγο. Οι κάμερες στο γήπεδο της Τούμπας λειτουργούν κανονικά, και οι εξωτερικές αλλά και οι εσωτερικές και μην ξεχνάτε ότι στον ΠΑΟΚ έχουμε ονομαστικά εισιτήρια».
Για την δήλωση του Σαββίδης ότι θα τους… τελειώσει : «Αυτοί που θέλουν να δημιουργούν προβλήματα δεν είναι οργανωμένοι, οι οργανωμένοι λειτουργούν ως ασπίδα για τον ΠΑΟΚ» .*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: