Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Από την Λάρισα, στα τελικά του Euro 2016!!

Ο Κρις Κόουλμαν οδήγησε την Ουαλία για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται να ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο. Ποιους όρους θα θέσει στην ομοσπονδία.

Από την Λάρισα, στα τελικά του Euro 2016
Όταν αποφάσιζε να αφήσει την Λάρισα ώστε να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ουαλίας μάλλον ούτε ο ίδιος ο Κρις Κόουλμαν δεν φανταζόταν τι επιτυχία θα είχε.

Από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και σήμερα άλλαξαν πολλά και για τον ίδιο, αλλά και για τους Ουαλούς που κατάφεραν να μπουν για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη εξασφαλίζοντας την πρώτη τους παρουσία σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μια επιτυχία που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

«Είμαι σίγουρος πως θα τα βρούμε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τους όρους του συμβολαίου, όσο με τους στόχους που θα θέσουμε για το μέλλον. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε με την πρόκριση στα τελικά της Γαλλίας, αλλά να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να προκριθούμε και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο», εξήγησε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: