Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η Γιουνάιτεντ βρήκε τερματοφύλακα στο πρόσωπο του... Ερέρα!! (video)

Τι κι αν φύγει ο Νταβίντ Ντε Χέα; Τι κι αν δεν υπολογίζεται ο Βίκτορ Βαλντές; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα... χρειαστεί να αποκτήσει τερματοφύλακα αφού ο Άντερ Ερέρα δείχνει να την κατέχει την θέση.
Κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του Λουίς φαν Χάαλ ο Ισπανός μέσος έκατσε κάτω από τα δοκάρια και κάλεσε τους συμπαίκτες του να τον νικήσουν, κάτι που απ' ό,τι δείχνει το βίντεο που ανέβασε η Γιουνάιτεντ, δεν κατάφεραν να κάνουν.
Το σχετικό... αποδεικτικό στοιχείο:






*Πηγή: England365.gr*

Κοντά σε Ντάουνινγκ η Μίντλεσμπρο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του... δικού της παιδιού, Στιούαρτ Ντάουνινγκ, βρίσκεται η Μίντλεσμπρο.
Ο 30χρονος, γεννημένος στο Μίντλεσμπρο, φημολογείται πως θα περάσει τα ιατρικά και θα ενσωματωθεί με την ομάδα των Καράνκα-Κωνσταντόπουλου στην Μαρμπέγια αποτελώντας την μεγάλη καλοκαιρινή της μεταγραφή.
Το deal ανάμεσα στην Μπόρο και την Γουέστ Χαμ έχει κλείσει στα 5 εκ. λίρες. Ο Ντάουνινγκ ξεκίνησε από της ακαδημίες της πρώτης και αγωνίστηκε εκεί για οκτώ χρόνια (δόθηκε δανεισκός στην Σάντερλαντ για μία σεζόν) και αποχώρησε οριστικά για την Άστον Βίλα το 2009.
*Πηγή: England365.gr*

Επόμενος στόχος ο Ρομέρο!!

Είδε και απόειδε με τα απανωτά «όχι» της Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του Όμπλακ, αποφάσισε να ρίξει αλλού τα δίχτυα της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στραμμένη την προσοχή της αυτή τη φορά στον Σέρχιο Ρομέρο.
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, βασικός στην εθνική του ομάδα, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Σαμπντόρια και παραμένει... στο ράφι! Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές, έμειναν ικανοποιημένοι με όσα είδαν και σκέφτονται πλέον να «τρέξουν» τις διαδικασίες απόκτησής του.
Το έργο της, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο, αφού ο άσος λέγεται ότι απασχολεί πολύ έντονα και τη Ρόμα.
*Πηγή: England365.gr*

«Πάνω από 35 εκ. λίρες για Λεβαντόφσκι»!

Το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει εμπλακεί στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον εκπρόσωπο του Πολωνού στράικερ, Τσέζαρι Κουτσάρσκι, να επισημαίνει πως ο πελάτης του αναμένεται να κοστίσει πάνω από 35 εκ. λίρες για την αγορά του από τη Μπάγερν Μονάχου.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν θέλει να προβεί στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Πολωνός στράικερ φέρεται να ενδιαφέρει τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση άνω των 35 εκ. λιρών στη Μπάγερν Μονάχου, αν θέλουν να ελπίζουν σε θετική απάντηση των Βαβαρών, όπως σημείωσε ο ατζέντης του παίκτη, Τσέζαρι Κουτσάρσκι.
«Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι μία πολύ υψηλή πρόταση, σίγουρα υψηλότερη από 35 εκ. λίρες, ώστε να σκεφτεί η Μπάγερν την πώλησή του. Ο Ρόμπερτ είναι ένας από τους ποιο πολύτιμους επιθετικούς στην αγορά, που εγγυάται γκολ, ασίστ και ενθουσιασμό. Το έχει δείξει αυτό καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε πρωτίστως.
«Με έναν παίκτης της κλάσης του Ρόμπερτ, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ δουλειά, επειδή πραγματικά υπάρχουν μόνο δύο προορισμοί για να πάει στο μέλλον, η Αγγλία και η Ισπανία και μόνο με το ''οκ'' της Μπάγερν Μονάχου», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Οριστικό τέλος στα περί Κόβασιτς στη Λίβερπουλ!!

Για πολλά χρόνια ακόμα βλέπει τον εαυτό του στην Ίντερ ο Ματέο Κόβασιτς, πράγμα που βάζει οριστικό φινάλε στα όσα γράφονται περί της προσπάθειας που θέλει να κάνει η Λίβερπουλ για την απόκτησή του.  
Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει πραγματοποιήσει ήδη έξι πολύ καλές μεταγραφές στους «κόκκινους» το φετινό καλοκαίρι και φερόταν να θέλει να προσθέσει στο ρόστερ και τον νεαρό χαφ των «νερατζούρι», ο οποίος κοστολογείται στα 21 εκατ.λίρες.
Η ιστορία συνεχίζεται και διατηρείται εδώ και αρκετό διάστημα, με τον παίκτη, όμως, να ξεκαθαρίζει πως: «Θέλω να μαίνω στην Ίντερ. Η σχέση μου με τον σύλλογο θα διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμα... Θέλω να μείνω εδώ».
*Πηγή: England365.gr*

Πρόκριση από την άσπρη βούλα για Έβερτον!!

Η διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε για να αναδειχθεί ο νικητής στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά της Σιγκαπούρης. Η Έβερτον αποδείχτηκε πιο εύστοχη, επικράτησε της Στόουκ με 5-4 (0-0 κ.α.) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον σαββατιάτικο τελικό.  
Οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τους Μιραλάς, Γιαγκέλκα και Ντεουλοφέου. Σημαντικό το γεγονός ότι για δεύτερο σερί φιλικό τα «ζαχαρωτά» κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους.
Από τη μεριά της, η Στόουκ το μόνο που θα θυμάται από το σημερινό τεστ θα είναι ένα σουτ του Οντεμβίγκι στο πρώτο ημίχρονο που δεν ανησύχησε την άμυνα των αντιπάλων.
Στις 15:30 η Άρσεναλ υποδέχεται τους επίλεκτους της Σιγκαπούρης και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Έβερτον το ερχόμενο Σάββατο.
*Πηγή: England365.gr*

Περνάει ιατρικά στη Σαουθάμπτον ο Κλάσι!!

Το θέμα της απόκτησης του Τζόρντι Κλάσι προχωράει για τη Σαουθάμπτον, με τον παίκτη να υποβάλλεται εντός των επόμενων 24 ωρών σε ιατρικές εξετάσεις...  
Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Μόργκαν Σνάιντερλιν στη μεσαία γραμμή των «αγίων».
Ο Γάλλος χαφ έφυγε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτός που θα καλύψει το κενό του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο 24χρονος άσος της Φέγενορντ, Τζόρντι Κλάσι.
Αυτός, αναμένεται να γίνει το πέμπτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα για τη Σαουθάμπτον μετά τους Σοάρες, Χουάνμι, Μαρτίνα και Στεκέλενμπουργκ.
*Πηγή: England365.gr*

«Δεν κόπηκα στα ιατρικά»!

Μπορεί πληροφορίες να ανέφεραν πως η μεταγραφή του Νίκολας Λόμπαερτς στη Σάντερλαντ δεν ολοκληρώθηκε λόγω του «κοψίματος» του παίκτη στις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο ο Βέλγος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το «deal» δεν έγινε καθώς.. μετάνιωσε για την επιλογή του!
Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την είδηση της μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκολας Λόμπαερτς στη Σάντερλαντ, παρά τη συμφωνία της με τη Ζενίτ για την αγορά του έναντι 5 εκ. λιρών.
Ο λόγος; Τα ιατρικά του παίκτη. Ο Βέλγος δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να «κοπεί».
Αυτή ήταν ωστόσο η αρχική εκδοχή. Καθώς λίγο αργότερα, ο ίδιο ο παίκτης, με δηλώσεις του στο «Sky Sports», επεσήμανε πως ο λόγος που δεν έγινε η μεταγραφή δεν ήταν τα ιατρικά, αλλά η... μάλλον πολύ καθυστερημένη απόφασή του να παραμείνει στη Ρωσία και τη Ζενίτ!
«Τα ιατρικά δεν ήταν ένα ζήτημα. Δεν θέλω να μιλήσω για τα ιατρικά. Ο κόσμος φτιάχνει ιστορίες. Αποφάσισα να μείνω στη Ρωσία. Κι άλλες ομάδες στην Αγγλία ενδιαφέρονταν, αλλά αποφάσισα να παραμείνω εδώ. Είναι το σπίτι μου εδώ και αισθάνομαι χαρούμενος. Έχω τέσσερα παιχνίδια για να γίνω ο θρύλος της Ζενίτ. Θα κάτσω εδώ τα υπόλοιπα τρία χρόνια και ίσως να βάλω τέλος στην καριέρα μου εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Φανέλα με έμπνευση από το... 1901!! (pics)

Η Γουέστ Χαμ παρουσίασε τη νέα εκτός έδρας εμφάνισή της και λόγω της ιδιαιτερότητας της φετινής χρονιάς που θα είναι η τελευταία της ομάδας στο «Boleyn Ground», είναι εμπνευσμένη από το 1901!  
Οι Ντιμίτρι Παγιέτ, Μαρκ Νομπλ και Άαρον Κρέσγουελ ήταν τα «μοντέλα» για την παρουσία της φανέλας που έχει πολύ ανοιχτό γαλάζιο χρώμα με μια μωβ ρίγα στο μέσον...
Την πρώτη φορά που θα φορεθεί η νέα εκτός έδρας εμφάνιση, θα είναι στο δεύτερο ματς του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπιρκιρκάρα, την επόμενη Τετάρτη.


*Πηγή: England365.gr*

Έτοιμος για ιατρικά ο Λενς!

Μέσα στην ημέρα (15/7) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Σάντερλαντ ο Ζερμέν Λενς, με τις «μαυρόγατες» να έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τη Ντιναμό Κιέβου.
Σήμερα (15/7) αναμένονται οι ιατρικές εξετάσεις του Ζερμέν Λενς, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στη Σάντερλαντ.
Οι «μαυρόγατες» έχουν δώσει στα χέρια με τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία έδωσε με τη σειρά της την άδεια στον παίκτη να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ολλανδός μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο ματς της Τρίτης για το Σούπερ Καπ Ουκρανίας κόντρα στη Σαχτάρ.
Το κόστος της μεταγραφής του διεθνή εξτρέμ υπολογίζεται στα 9 εκ. λίρες σύμφωνα με το «Sky Sports».
*Πηγή: England365.gr*

Τα βρήκε με «Γιούβε» ο Κουδράδο!!

Σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την επιστροφή του στη Serie A ήρθε ο Χουάν Κουδράδο, με το... μπαλάκι πλέον να περνά στην πλευρά της Τσέλσι.  
Όπως αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ το «SportItalia», οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» συμφώνησαν σε όλα με τους εκπροσώπους του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού και το μόνο που απομένει για να επιστέψει στην Ιταλία είναι η συγκατάθεση της Τσέλσι.
Οι Λονδρέζοι ναι μεν είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, όχι όμως έναντι χαμηλότερου ποσού απ' όσα είχαν δαπανήσει πέρυσι για να τον πάρουν από τη Φιορεντίνα (27εκατ λίρες).
Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα και επιχειρούν να βρουν τη χρυσή τομή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
*Πηγή: England365.gr*

Ανακοίνωσε Φαν Πέρσι... δίχως συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ!!

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε από το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο, σύμφωνα με το «SkySports», ακόμα δεν έχει υπογραφεί συμφωνία ανάμεσα στην τουρκική ομάδα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Όπως αναφέρει το δημοφιλές βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, το «deal» των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του Ολλανδού επιθετικού δεν έχει κλείσει και επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν ανακοινώσει απολύτως τίποτα, ως όφειλαν να κάνουν σε διαφορετική περίπτωση για ν' αποχαιρετήσουν και τον ποδοσφαιριστή.
Το θέμα, βέβαια, φαίνεται πως θα είναι τυπικό, από τη στιγμή που ο Φαν Πέρσι έχει ανακοινωθεί, υπογράψει και παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα δίχως την παραμικρή αντίδραση από τη Γιουνάιτεντ...
*Πηγή: England365.gr*

Με το «αριστερό» η Σάντερλαντ!!

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Σάντερλαντ στο πρώτο της φιλικό, στο πλαίσιο της περιοδείας της στις ΗΠΑ, χάνοντας από τους Σακραμέντο Ριπάμπλικ με 1-0.
Την πρώτη της ήττα ενόψει της νέας σεζόν δέχθηκε η Σάντερλαντ, καθώς το γκολ του Κεν Ιβάσα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Σακραμέντο Ριμάμπλικ ήταν αρκετό για τους Αμερικανούς.
Οι «μαυρόγατες» βρίσκονται στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας και τα πρώτα δείγματα γραφής, μάλλον δεν ήταν ενθαρρυντικά για τον Ντικ Άντβοκατ, ο οποίος ωστόσο προχώρησε σε πολλές δοκιμές.
Επόμενο «τεστ» για τη Σάντερλαντ αυτό κόντραστην μεξικάνικη Πατσούκα, την ερχόμενη Παρασκευή.
*Πηγή: England365.gr*

«Πρόταση για Ράμος η Γιουνάιτεντ»!

Επίσημη πρόταση ύψους 45 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, κατέθεσε στη Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας, «AS»!
Αν η μεταγραφή του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ήταν μία ηχηρή μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε αυτή του Σέρχιο Ράμος πρόκειται για «βόμβα» μεγατόνων!
Όπως αναφέρει η «AS», οι «κόκκινοι διάβολοι» χτύπησαν με κάθε επισημότητα την «πόρτα» της Ρεάλ Μαδρίτης, καταθέτοντας πρόταση 45 εκ. ευρώ για την αγορά του Ισπανού αμυντικού!
Η στάση των «μερένχες» ωστόσο δεν αλλάζει, καθώς το ποσό που αξιώνουν για την παραχώρηση του 29χρονου εξακολουθεί να μην πέφτει από τα 90 εκ. ευρώ.
Από την άλλη πλευρά, η απόφαση του Ράμος να αποχωρήσει είναι ειλημμένη, παρά τα λεγόμενα του προέδρου της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που επιθυμεί να φύγει από τον σύλλογο.
*Πηγή: England365.gr*

«Κόπηκε» στα ιατρικά ο Λόμπαερτς!!

Δεν θα αποκτηθεί από τη Σάντερλαντ ο Νίκολας Λόμπαερτς! Παρά τη συμφωνία των «μαυρόγατων» με τη Ζενίτ, ο Βέλγος αμυντικός δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να «ακυρωθεί»!
Στην αναζήτηση αμυντικού βρίσκεται εκ νέου η Σάντερλαντ.
Οι «μαυρόγατες» θα προχωρούσαν στην απόκτηση του Νίκολας Λόμπαερτς από τη Ζενίτ έναντι 5 εκ. λιρών, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν... αλλιώς!
Συγκεκριμένα, ο Βέλγος διεθνής κλήθηκε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριμ υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο αυτές βγήκαν αρνητικές, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να μην αναμένεται να ολοκληρωθεί!
*Πηγή: England365.gr*

Από... κοντά για Γιορέντε η Λίβερπουλ!

Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που, σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του στράικερ της Γιουβέντους, Φερνάντο Γιορέντε!
Σκληρή προβλέπεται να είναι η «μάχη» των Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ για την υπογραφή του Φερνάντο Γιορέντε.
Με τον ερχομό του Μάριο Μάτζουκιτς στη Γιουβέντους, ο Ισπανός επιθετικός γνωρίζει πως θα αποτελεί και πάλι τρίτη επιλογή στην επίθεσή της, πίσω από τον Αλβάρο Μοράτα.
Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει είναι πολύ μεγάλο, γι' αυτό και τόσο οι «μερένχες» του Ράφα Μπενίτεθ, όσο και οι «κόκκινοι» κρατούν στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του 30χρονου στράικερ στο Τορίνο.
*Πηγή: England365.gr*

Εξετάζει «τράμπα» Καβάνι-Ντι Μαρία η Γιουνάιτεντ!!

Παρά τις αναφορές από τη Γαλλία περί μεταγραφής του Άνεχλ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 42,8 εκ. λιρών, η «Express» αποκαλύπτει το σκεπτικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται να εξετάζει την προοπτική ανταλλαγής του Αργεντινού άσου με τον Έντισον Καβάνι!
Τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Έντισον Καβάνι σκέφτονται στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες ότι το «deal» μεταξύ των «κόκκινων διαβόλων» και της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να «κλείσει» στα 42,8 εκ. λίρες, ωστόσο η «Express» αποκαλύπτει το άλλο ενδεχόμενο που εξετάζει ο Λουίς Φαν Χάαλ.
Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ φαίνεται να πρότεινε στους Παριζιάνους την παραχώρηση του Αργεντινού, παίρνοντας ωστόσο ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Καβάνι, δίχως να μπει κάποιο χρηματικό ποσό στη μέση!
*Πηγή: England365.gr*

Ανακοίνωσε Ελ Ουριαχί η Στόουκ!!

Παίκτης της Στόουκ είναι και επίσημα ο νεαρός ακραίος, Μοχά Ελ Ουριαχί, ο οποίος απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα, για να συνεχίσει την καριέρα του στους «πότερς».
Στο δυναμικό της Στόουκ ανήκει από σήμερα (15/7) ο Μοχά Ελ Ουριαχί.
Ο 19χρονος ακραίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση των «πότερς» και βρίσκεται στα πλάνα του Μαρκ Χιουζ για το ματς του Barclays Asia Trophy κόντρα στην Έβερτον.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.
*Πηγή: England365.gr*

Κοντά σε Στουάνι η Μίντλεσμπρο!!

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του επιθετικού της Εσπανιόλ, Κριστιάν Στουάνι, βρίσκεται η Μίντλεσμπρο, σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας, «AS».
Σχεδόν... τελειωμένη παρουσιάζεται από την «AS» η μεταγραφή του Κριστιάν Στουάνι στη Μίντλεσμπρο.
Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ουρουγουανού στράικερ, ο οποίος τη φετινή σεζόν πέτυχε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην ημέρα (15/7), μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής κάποιων εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες.
*Πηγή: England365.gr*

«Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ο Ραντούλιτσα»


Σε προφορική συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήρθε ο Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές!

«Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ο Ραντούλιτσα»
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, όπως αποκάλυψε η «Novosti.rs».

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και το μόνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού, όπου θα πέσουν οι υπογραφές!

Ερωτηθείς για την εξέλιξη της υπόθεσης του Σέρβου σέντερ, ο μάνατζέρ του, Ντράγκαν Ντέλιτς, απάντησε: «Λίγο ακόμα υπομονή», όπου ουσιαστικά δεν διέψευσε κάτι.

Το «σίριαλ» Ραντούλιτσα είχε αρχίσει πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν να «παγώσουν» τις διαπραγματεύσεις, καθώς ο 27χρονος σέντερ είχε μεταβεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και έτσι μετά την εξέλιξη αυτή το «τριφύλλι» ενήργησε ταχύτητα, αποσπώντας τη θετική απάντηση του Σέρβου.

Αρχικά, για τον Ραντούλιτσα είχε ενδιαφερθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στην πορεία προέκυψε και το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο προς το πρόσωπό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λατρεία για Τσόρι!! (pics)

Ένας Αργεντινός περίμενε πώς και πώς τον Τσόρι να κατέβει απ' το πούλμαν του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον δει από κοντά και να του... συστήσει τον γιο του!

Λατρεία για Τσόρι (pics)
Ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του δεν είναι μαγνήτης μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Είναι και για τους ξένους... Ένας Αργεντινός, λοιπόν, γνώριζε πως οι Πειραιώτες δίνουν σήμερα φιλικό στην Αυστρία και δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Τσόρι Ντομίνγκες.

inner

Φορώντας φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ (ομάδα που 'χει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν το δεκάρι των πρωταθλητών) περίμενε με ανυπομονησία τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό να κατέβει απ' το πούλμαν.

inner

Και δεν ήταν μόνος, αλλά είχε και τον γιο του στο πλάι -με φανέλα Αργεντινής- ο οποίος εξίσου είδε από κοντά τον άσο του Ολυμπιακού, που με τη σειρά του έδειξε να απολαμβάνει τη στιγμή με τον «μπόμπιρα.» *Πηγή: sport-fm.gr*

«Αλλαξοπίστησε» ο Περέιρα!!

Μετά από οκτώ χρόνια στην Μπενφίκα, ο Μάξι Περέιρα άφησε τη Λισσαβόνα και υπέγραψε στη «μισητή» Πόρτο!

«Αλλαξοπίστησε» ο Περέιρα!
Τελευταία ενημέρωση 15/07/2015, 18:34
Τη συμφωνία της με τον Μάξι Περέιρα γνωστοποίησε μέσω twitter η Πόρτο.

Αν και αναμφισβήτητα ο Ουρουγουανός είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, σίγουρα ο θόρυβος της μεταγραφής δεν θα ήταν τόσο μεγάλος εάν δεν αγωνιζόταν τα προηγούμενα οκτώ χρόνια στην Μπενφίκα.

Σε ηλικία 31 ετών αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «αετούς» και να αλλάξει στρατόπεδο, αφού συμφώνησε με την Πόρτο στην οποία θα αγωνίζεται φορώντας το νούμερο 2.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίρνει και Σβεντ η Χίμκι!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεξέι Σβεντ βρίσκεται η Χίμκι, με τον Ρώσο γκαρντ να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Παίρνει και Σβεντ η Χίμκι!
Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Αλεξέι Σβεντ! Μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ρώσος γκαρντ δοκίμασε την τύχη του στο NBA τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο δεν κατάφερε να… στεριώσει κάπου.

Έτσι, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ο 26χρονος διεθνής επιστρέφει στη χώρα του για λογαριασμό της Χίμκι, με την οποία έχει δώσει τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, όπου θα υπάρχει και NBA out.

Για μία διετία (2012-14) ο Σβεντ ήταν στους Τίμπεργουλβς, για να μετακομίσει τον Αύγουστο του 2014 στους Σίξερς, όπου έμεινε μέχρι το Δεκέμβριο του ίδιους έτους, καθώς μετακόμισε στους Ρόκετς. Όμως, ούτε εκεί έμεινε για πολύ, καθώς το Φεβρουάριο πήγε στους Νικς, ως αντάλλαγμα του Πριχιόνι. Μετά το τέλος της σεζόν, η ομάδα της Νέας Υόρκης πρότεινε νέο συμβόλαιο στον 26χρονος γκαρντ, αλλά εκείνος αρνήθηκε.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Από «πράσινοι» στα «ερυθρόλευκα»

Έστω και μέσω Γερμανίας, ο Στέφανο Καπίνο, θα μπει και αυτός στη λίστα των παικτών, που έχει φορέσει τη φανέλα των δύο «αιωνίων». Δείτε ποιοι παίκτες άφησαν τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό.

Από «πράσινοι» στα «ερυθρόλευκα»
Με αφορμή την μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο, το sport-fm.gr θυμάται τους ποδοσφαιριστές που έκαναν άμεσα τη διαδρομή από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αλλά και δύο ακόμα ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Tου Κώστα Μιαούλη

Προπολεμική αρχή

Ο Λεωνίδας Καλογερόπουλος, ήταν ο πρώτος που τόλμησε να κάνει αυτή τη διαδρομή, σε χρόνια αθωότητας. Ήταν το 1927, όταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, πήγε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό κι έμεινε εκεί για μία σεζόν.

Χρειάστηκε να περάσουν 31 χρόνια από τον Καλογερόπουλο, μέχρι να εμφανιστεί ο δεύτερος παίκτης που θα έκανε αυτή τη διαδρομή. Ένας παίκτης που μετακόμισε από τη Λεωφόρο στο «Καραϊσκάκη» το 1958 και μάλιστα είναι ένας παίκτης που έχει συνδυάσει το όνομα του, με το πρώτο γκολ των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη, στην ισόπαλη αναμέτρηση με την Μίλαν, για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της σεζόν 1959-60. Μέσα σε σύντομο, σχετικά, χρονικό διάστημα ακολούθησε ο Λάκης Σοφιανός, που πάντως δεν μπόρεσε να δώσει, παρά μόνο τέσσερα παιχνίδια, με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Στα κόκκινα δύο σταρ του 1971

Άδοξη ήταν αυτή η μετακίνηση και για δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας του Παναθηναϊκού που έφτασαν, με τους «πράσινους» μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Ο Χάρης Γραμμός, θα πάρει την απόφαση να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» το 1976, αλλά θα δώσει μόλις 4 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού εκείνη τη σεζόν. Δύο χρόνια μετά ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης που έκανε την ίδια διαδρομή με 13 συμμετοχές και 7 γκολ, την περίοδο 1977-78.

Από την στιγμή που έγινε ο Αντωνιάδης, «ερυθρόλευκος» από «πράσινος», μεσολάβησαν 14 χρόνια. Μετά από 4 χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό, ο Κρις Καλατζής, ο Ελληνοαυστραλός αριστερός μπακ-χαφ, θα πάει στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα ο Καλατζής θα σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών, την σεζόν 1993-94, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντώνης και ο «Μιχαλάκης» στα «ερυθρόλευκα»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έγινε ο παίκτης που αγάπησαν να μισούν οι φίλοι του «τριφυλλιού», όταν μετά από το ντάμπλ του Παναθηναϊκού το 2004, αλλά και την κατάκτηση του EURO, o Nικοπολίδης μετακόμισε στο Λιμάνι. Από τα μισά πάντως της τελευταίας σεζόν με τους «πράσινους», είχε περιθωριοποιηθεί από την ομάδα, παίρνοντας ρόλο αναπληρωματικού, πίσω από τον Χαλκιά.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, που το 2001 είχε γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού, έμενε ελεύθερος το 2005. Έψαχνε εναγωνίως πρόταση, όπως υποστήριζε στο εξωτερικό, μα τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό κι έγινε ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχει σκοράρει σε ντέρμπι «αιωνίων» και με τις δύο ομάδες.

Η περίπτωση Γ.Χ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι επίσης μια περίπτωση που έχει μια κάποια ομοιότητα με αυτή του Καπίνο, από την άποψη πως η μετακίνηση του δεν έγινε άμεσα από την μία ομάδα στην άλλη. Ο ΓΧ το 1998 έφυγε για το εξωτερικό, για να πάει από τους «πράσινους» στη Νιουκάστλ. Έπειτα, πήγε στον ΠΑΟΚ, μέχρι το 2003, για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό εκείνο το καλοκαίρι.

Επίσης ο παλιός πορτιέρο Λευτέρης Πουπάκης, είχε παίξει στον Ολυμπιακό από το 1973 μέχρι το 1978, ύστερα έπαιξε στον ΟΦΗ μέχρι το 1981, για να περάσει την σεζόν 1981-82 από τους «πράσινους» κι ύστερα να επιστρέψει και πάλι στον Ολυμπιακό, σαν αναπληρωματικός του Νίκου Σαργκάνη. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Θέρισε» τον Κριστιάνο ο Πέπε!! (video)

Παλαιότερα, το έκανε στους αντιπάλους. Πλέον ο Πέπε είναι επικίνδυνος και για τους συμπαίκτες του. Δείτε τι έπαθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Θέρισε» τον Κριστιάνο ο Πέπε (video)

Ο Πορτογάλος στόπερ στη διάρκεια προπόνησης της Ρεάλ στην Αυστραλία κι ενώ έκανε το «κορόιδο» σε μια άσκηση της ομάδας του, πάτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σταρ της «βασίλισσας» χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνέλθει από το μαρκάρισμα του συμπατριώτη του.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρανος για να πάει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο!!

Έγινε κι αυτό! Σάιτ που οργανώνει αθλητικά πρότζεκτ «τρέχει» έναν διαδικτυακό έρανο, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να πάει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Έρανος για να πάει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο!
Η σημασία της ελληνικής παρουσίας στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι δεδομένη. Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας όμως, έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του αθλητισμού, που θεωρούν αδιανόητο να διενεργηθούν οι αγώνες χωρίς τα ελληνικά χρώματα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ιστοσελίδα που διενεργεί διαδικτυακό… έρανο, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα παραχωρηθεί στην ελληνική ολυμπιακή επιτροπή, ώστε να φτάσει η αποστολή στο Ρίο. Ο τίτλος είναι «Στείλε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες» (Get Greece to the Olympics) και απομένουν 47 ημέρες μέχρι να λήξει.

Οι δωρεές κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ, ενώ σύμφωνα με το σάιτ πρέπει να συγκεντρωθούν 750.000 ευρώ.

Δείτε εδώ τον διαδικτυακό έρανο *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο… MVP του Παναθηναϊκού!!

Με μότο «Ο MVP είσαι εσύ» κυκλοφόρησαν σήμερα τα νέα διαρκείας του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την ΚΑΕ να κλείνει… ραντεβού με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Ο… MVP του Παναθηναϊκού!
inner

Οι τιμές των διαρκείας που τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου απ' την Τετάρτη

inner


Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας καλωσορίζει και φέτος στον… γαλαξία αστέρων του ΟΑΚΑ και σας καλεί να κλείσετε τις θέσεις σας απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές και προνόμια.

Οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016 είναι στη διάθεσή σας με γνώμονα ότι και φέτος οι φίλοι της ομάδας είναι ο M.V.P… Ο πιο πολύτιμος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους από την Τετάρτη 15/7 από:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

*Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ενημερωθείτε για όλα και… ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, ΕΔΩ

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ!!

Είναι πλέον οριστικό! Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντάνιελ Χάκετ είναι γεγονός, καθώς ο Ιταλός γκαρντ μέσα στις επόμενες ώρες θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διετές!

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ!
Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν πλησιάζει απλά, αλλά… έρχεται στον Ολυμπιακό!

Εδώ και μερικές μέρες, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός γκαρντ θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών, με συνολικές απολαβές 1,7 εκατ. δολάρια.

Ο 27χρονος γκαρντ έλυσε το καλοκαίρι τη συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA. Όμως, αυτό δεν έγινε και ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει το Summer League, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Φέτος, ο Χάκετ είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τεσσάρα η Άρσεναλ, χατ-τρικ ο Άκπομ!! (video)

Με χατ-τρικ του Τσούμπα Άκπομ και πολλά νέα πρόσωπα, η Άρσεναλ συνέτριψε με 4-0 μια μικτή ομάδα της Σιγκαπούρης στην ασιατική χώρα.

Τεσσάρα η Άρσεναλ, χατ-τρικ ο Άκπομ (video)
Το πρώτο της φιλικό έδωσε η Άρσεναλ και με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της συνέτριψε με 4-0 μια μικτή ομάδα της Σιγκαπούρης στην ασιατική χώρα.

Ο 19χρονος Τσούμπα Άκπομ πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το άλλο γκολ των «κανονιέρηδων» πέτυχε ο Τζακ Γουίλσιρ με πέναλτι που κέρδισε ο Ματιέ Ντεμπισί.

Η σύνθεση της Άρσεναλ: Μαρτίνες (46’ Σέζνι), Μερτεζάκερ, Γκάμπριελ, Ντεμπισί (72’ Μπεγερίν), Μονρεάλ, Φλαμινί (64’ Ζελαλέμ), Τσάμπερλεϊν (64’ Γουίλοκ), Κοκλέν, Ιγουόμπι (72’ Τοράλ), Γουίλσιρ (64’ Κρόουλι).





*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Μπάνβιτ ο Βίντμαρ!!

Στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά με τη φανέλα της Μπάνβιτ θα συνεχίσει την καριέρα του Γκάσπερ Βίντμαρ, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στην Νταρουσάφακα.

Στην Μπάνβιτ ο Βίντμαρ
Άλλαξε ομάδα, όχι χώρα ο Γκάσπερ Βίντμαρ. Ο Σλοβένος σέντερ, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στην Νταρουσάφακα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάνβιτ.

Η… περιπέτεια του 28χρονου σέντερ στην Τουρκία κρατάει από το 2007, όταν τον είχε αποκτήσει η Φενερμπαχτσέ, ωστόσο έκανε ένα μικρό διάλειμμα τη σεζόν 2009/10, όπου αγωνίστηκε στη χώρα του και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας ως δανεικός. Φέτος, ο Βίντμαρ είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 5,1 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ερυθρόλευκος Καπίνο!!

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Στέφανος Καπίνο, καθώς ο 21χρονος γκολκίπερ ανακοινώθηκε απ’ τους ερυθρολεύκους. «Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή», είπε!

Ερυθρόλευκος Καπίνο!
Μέχρι πριν ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό, στο εξής παίκτης του Ολυμπιακού!

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τον «γάμο» με τον Στέφανο Καπίνο, δίχως να κάνει γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή απ' την Μάιντς.

Ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και δήλωσε έτοιμος να καθιερωθεί στο λιμάνι.

inner

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου ο 21χρονος τερματοφύλακας επεσήμανε: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο Σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Σύλλογος όλους τους στόχους του»!

Κοντά σε Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος!!

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι κοντά στην Καρσίγιακα, η οποία του έχει κάνει δελεαστική πρόταση.

Κοντά σε Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος!
Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρίσκεται κοντά στην Καρσίγιακα.

Η ομάδα της Σμύρνης αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, αλλά όπως όλοι οι σύλλογοι της χώρας έχει μεγάλο «πορτοφόλι».

Ο 33χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, φερόταν να απασχολεί τον Ατρόμητο και τη Βέροια.

Φέτος ο «Παπ» είχε 8 γκολ σε 32 εμφανίσεις με το «Δικέφαλο του Βορρά». Αν υπογράψει, θα είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του εκτός Ελλάδα μετά τις Μπέρνλι, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Θέλτα Βίγκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Η δύναμη της ΑΕΚ είσαι εσύ» (video)

Δείτε το βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ και διαβάστε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης.

«Η δύναμη της ΑΕΚ είσαι εσύ» (video)
Τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ είναι εδώ. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έχει μπει πλέον σε άλλους δρόμους και ενισχύεται διαρκώς σε όλα τα επίπεδα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη δύναμη του κόσμου της «Ένωσης». Η διοίκηση σε αυτή την προσπάθεια όρισε προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν.

«Τα εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται ηλεκτρονικά απο την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ www.aekbc.gr

Παράλληλα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα Εισιτήρια Διαρκείας τους από το γραφείο της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (αρ. γραφείου 2220, είσοδος VIP) από 16/7/2015.

Από 24/7/2015 τα εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται και από τα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ επί της Λεωφ. Ηρακλείου 466 & Κύπρου, Νέο Ηράκλειο.

inner

ΟΡΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ:

1. Η δυνατότητα ανανέωσης των εισιτηρίων Διαρκείας ξεκινάει 16/07/2015 και λήγει στις 23/07/2015.

2. Η ανανέωση των εισιτηρίων Διαρκείας προϋποθέτει φυσική παρουσία στα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραβρεθούν στο χώρο του γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (αριθμός γραφείου 2220, είσοδος VIP) από 16/07/2015 έως 23/07/2015 από τις 11:00 έως τις 17:00.

3. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Διαρκείας που επιθυμούν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα, εισιτήριο διαρκείας προηγούμενης σεζόν).

4. Η ανανέωση των εισιτηρίων Διαρκείας δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Πιστωτικές κάρτες
Χρεωστικές κάρτες
Μετρητά
Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ??

1. Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και οι γονείς τους να προσκομίσουν ενημερωμένο πιστοποιητικό γεννήσεως.

2. Τα οικογενειακά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ (ΟΑΚΑ και Ηράκλειο).

3. Τα εισιτήρια Διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και δε μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

4. Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

5. Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων Διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες.

6. Τα παιδιά μέχρι 6 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο χώρο του γηπέδου, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και δε θα καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

7. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η ΚΑΕ ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος διαρκείας.

8. Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους έως και με 3 άτοκες δόσεις με όσες πιστωτικές κάρτες το υποστηρίζουν.

9. Τα οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στην τιμή των € 120 για κάθε γονέα και € 30 για κάθε παιδί με όριο τα τέσσερα (4) παιδιά.

10. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ: 210 6896 793 ή στείλτε e-mail στο tickets@aekbc.gr».





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάτησε» Κωνσταντινούπολη ο Ντατόμε!!

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Τετάρτη (15/7) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Φενερμπαχτσέ, Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος το απόγευμα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

«Πάτησε» Κωνσταντινούπολη ο Ντατόμε
Τα τυπικά απέμειναν για τη μεταγραφή του Λουίτζι Ντατόμε στη Φενερμπαχτσέ.

Ο Ιταλός φόργουορντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για 2+1 χρόνια, έφτασε την Τετάρτη (15/7) στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Σταμάτησε την καριέρα του ο Αϊμάρ!


Ο Πάμπλο Αϊμάρ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ανακοινώνοντας το με μήνυμα που απέστειλε στους δημοσιογράφους.

Σταμάτησε την καριέρα του ο Αϊμάρ
Την απόφαση να "κρεμάσει" τα παπούτσια του έκανε γνωστή ο Πάμπλο Αϊμάρ.

Μια απόφαση στην οποία έφτασε αφού πρώτα έμαθε ότι το όνομά του δεν συμπεριλήφθη στη λίστα των παικτών της Ρίβερ Πλέιτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

"Φίλοι μου πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το πόσο καλά μου συμπεριφερθήκατε όλους αυτούς τους μήνες. Πέρασα υπέροχα όλο αυτό το χρονικό διάστημα το οποίο ήμουν μέλος μιας υπέροχης ομάδας με φανταστικούς ανθρώπους", έγραψε -αρχικά- σε μήνυμά που απέστειλε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ρίβερ.

"Χθες με ενημέρωσαν ότι δεν θα είμαι στη λίστα για το Κύπελλο και είναι κάτι που το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να πιάσω μια θέση η οποία θα είναι για έναν άλλον παίκτη. Έτσι αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου", ανέφερε -μεταξύ άλλων- το τέλος του μηνύματος ο Αϊμάρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παπουτσάκης: «Κάποιοι αρνούνται να αποδεχθούν την πραγματικότητα»

Αυτονόητο θεωρεί τον υποβιβασμό της Κέρκυρας ο Δημήτρης Παπουτσάκης, ο οποίος απάντησε με σκληρά λόγια στις δηλώσεις του προέδρου της Κέρκυρας, Θανάση Ίσσαρη, με νέα γραπτή του δήλωση.

Παπουτσάκης: «Κάποιοι αρνούνται να αποδεχθούν την πραγματικότητα»
Στα άκρα είναι έτοιμος να φτάσει ο Δημήτρης Παπουτσάκης, προκειμένου να δικαιωθεί ο Εργοτέλης, για την καταγγελία του στην ΕΕΑ για παράβαση των όρων μεταβίβασης των μετοχών της Κέρκυρας στον Θανάση Ίσσαρη.

Με νέα γραπτή του δήλωση ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» τονίζει πως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν όσα καταγγέλλονται από η ομάδα του, υποστηρίζοντας πως ό,τι άλλο έχει ειπωθεί είναι για λαϊκή κατανάλωση.


Η ανακοίνωση:

"Με ενδιαφέρον διάβασα την ανακοίνωση του φερόμενου ως μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ έπειτα από τη χθεσινή δήλωσή μου.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό να αναφέρεται δημοσίως ότι «δεν έχει υπάρξει, όχι απόφαση, αλλά ούτε καν σκεπτικό εισήγησης, ώστε να φτάσει στα γραφεία μας ή σε αυτά του Εργοτέλη ή και σε αυτά των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου» όταν η από 2 Ιουλίου 2015 ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι σαφής:

«Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της. Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές».

Είναι προφανές ότι κάποιοι αρνούνται να αποδεχθούν την πραγματικότητα. Εκτός κι αν είναι τόσο βέβαιοι για τη δικαίωσή τους, όσο παρουσιάζονταν σε προηγούμενη ανακοίνωσή, που εκδόθηκε στις 2 Ιουλίου 2015 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση – εισήγηση της ΕΕΑ περί εικονικότητας της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας μας» και «Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον Τύπο την απόφαση της ΕΕΑ περί εικονικής απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ Κασσιόπη από την πλευρά μου».

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι και απόφαση υπάρχει και ενήμερες είναι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Όλα τα υπόλοιπα είναι προς λαϊκή κατανάλωση αν και το φίλαθλο κοινό έχει βγάλει προ πολλού τα συμπεράσματά του.

Αρνούμαι να μπω σε περαιτέρω διάλογο με πρόσωπο, για το οποίο υπάρχει η παραπάνω απόφαση της Ανώτατης Αρχής του Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναμένουμε με αγωνία τις οριστικές αποφάσεις σε μια ξεκάθαρη υπόθεση, που συνοδεύεται από πλήθος ατράνταχτων στοιχείων. Ευελπιστούμε, δε, ότι όλα τα αρμόδια Όργανα θα είναι άμεσα σε θέση να πιστοποιήσουν τα αυτονόητα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
".

Στα κυανόλευκα ο Βέλλιος!!

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Απόστολος Βέλλιος επέστρεψε και επίσημα «σπίτι» του. Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς φορ. «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την χαρά μου», είπε.

Στα κυανόλευκα ο Βέλλιος!
Παίκτης του Ηρακλή και με τη βούλα ο Απόστολος Βέλλιος! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού -εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς ο ΣΠΟΡ FM 94,6- με τον παίκτη να γυρίζει ύστερα από τέσσερα χρόνια στην... μεγάλη του αγάπη.

Ο άλλοτε άσος της Έβερτον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλοντας να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στη δυναμική επιστροφή του Γηραιού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την κυανόλευκη φανέλα, κάτι που επιβεβαίωσε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο σπίτι του και την υπογραφή του με την ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρώην αθλητής των Ακαδημιών του Ηρακλή και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από το 2008 έως το 2011, ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί στην Έβερτον, τη Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ. Ο 23χρονος στράικερ έχει εμπειρία παίζοντας σε διεθνές επίπεδο σε παιχνίδια κυπέλλου καθώς και στη Σούπερ-Λιγκ».

«Είναι υπέροχο να έχουμε και πάλι πίσω στον Ηρακλή τον Απόστολο», είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. «Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν πόσο χαρούμενος είμαι που επιστρέφω σπίτι μου, στον Ηρακλή», είπε ο Βέλλιος. «Σ’ αυτή τη σπουδαία ομάδα σήμερα, σ’ αυτό τον απίθανο λαό, στην πατρίδα μου, στην οικογένειά μου».

«Ο Απόστολος ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε», είπε ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης. «Μπορεί να είναι νέος ηλικιακά, αλλά διαθέτει εμπειρία. Είναι ταλαντούχος, διαθέτει μεγάλες αρετές και σίγουρα, με την ιστορία του συνδυάζει και την αγάπη του για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

«Θα μιλήσουμε ξανά με τον Μιλουτίνοβ»!

Εντός των δύο προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοβ με την Παρτίζαν, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς.

«Θα μιλήσουμε ξανά με τον Μιλουτίνοβ»
Νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Νίκολα Μιλουτίνοβ θα έχει η Παρτίζαν μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς, η υπόθεση του 20χρονου σέντερ, ο οποίος απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό, θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

«Τίποτα καινούριο δεν έχει συμβεί στην Παρτίζαν. Για την ακρίβεια, δεν έχει γίνει κάτι που να ενδιαφέρει τον κόσμο», δήλωσε αρχικά στη «Zurnal» ο Ντράγκαν Τόντοριτς για τις εξελίξεις στην ομάδα, με τον τεχνικό διευθυντή της Παρτίζαν να ερωτάται για την υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, μέσα σε αυτές και τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την κατάστασή του. Με τους μάνατζερ του Μιλουτίνοβ είχαμε μιλήσει πριν φύγει για το Σαν Αντόνιο. Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε εκ νέου όταν επιστρέψει στο Βελιγράδι. Ο Νίκολα ήρθε πριν μερικές και ο μάνατζέρ του θα έρθει στις 15 Ιουλίου. Οπότε, μέσα στις επόμενες μία ή δύο μέρες θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πελεκάνος: «Ελπίζω να έρχονται τα καλύτερα»

Ευτυχής που επιστρέφει στον Άρη και αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα δήλωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος μετά την επιστροφή του στον Άρη.

Πελεκάνος: «Ελπίζω να έρχονται τα καλύτερα»
Μετά από μια παρένθεση στη Ρουμανία, ο Μιχάλης Πελεκάνος επέστρεψε στον Άρη υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε ευτυχής και αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στον Άρη και ελπίζω αυτά που έρχονται να είναι καλύτερα. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα επέστρεψε στην Ευρώπη γιατί της αξίζει να παίζει εκτός συνόρων, με την ιστορία που έχει, τη δυναμική που αναπτύσσει εκ νέου και τον υπέροχο κόσμο της», ανέφερε ο πρώην διεθνής άσος.

«Μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας παίζει η παρουσία του κ. Λάσκαρη. Από την αρχή έδειξε ότι αγαπάει τον Άρη και θα προσπαθήσει, μαζί με τη διοίκηση της ομάδας, να τον επαναφέρει στην ελίτ, μέσω της οικονομικής εξυγίανσης που ήδη γίνεται. Το πρώτο βήμα έγινε με την επιστροφή στην Ευρώπη και όλοι μαζί, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καθιερωθεί ο Άρης στα επίπεδα που του αρμόζουν», πρόσθεσε.

«Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Θα είναι μία σεζόν πρόκληση αφού ο στόχος του Άρης θα είναι τριπλός, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup. Σαφώς χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Τζόνσον-Όντομ η Τραμπζονσπόρ!!

Την απόκτηση του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν στην Καντού, ανακοίνωσε και επίσημα η Τραμπζονσπόρ.

Ανακοίνωσε Τζόνσον-Όντομ η Τραμπζονσπόρ
Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Ύστερα από το πέρασμά του από την Ιταλία και με τη φανέλα της Καντού, ο 25χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ.

Σε 35 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, ο Τζόνσον-Όντομ είχε κατά μέσο όρο 14,4 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει «φρένο» στους δανεισμούς ο Παναθηναϊκός!!

Περιορισμό σε δανεισμούς από ομάδα Σούπερ Λίγκας σε άλλη ζητά εκ νέου ο Παναθηναϊκός με προτάσεις που υπέβαλε προς τη διοργανώτρια αρχή. «Το πολύ σε δύο ομάδες δανεικούς», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Θέλει «φρένο» στους δανεισμούς ο Παναθηναϊκός!
Σε συνέχεια αιτήματος της Superleague η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε τις προτάσεις της για την τροποποίηση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Οι βασικές αλλαγές που προτείνουν οι πράσινοι είναι:

1) Περιορισμός δανεικών ποδοσφαιριστών. Η ίδια πρόταση είχε παρουσιαστεί από την ΠΑΕ και πέρυσι με βασικά σημεία κάθε ομάδα να μπορεί να έχει έως έξι δανεικούς, να μην μπορεί να δανείσει πάνω από δύο δανεικούς σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, ούτε και να δανείσει ποδοσφαιριστές σε πάνω από 2 ομάδες του πρωταθλήματος.

2) Περιορισμός στα ρόστερ. Η συζήτηση είχε ξεκινήσει από το 2009 στη Superleague, αλλά ποτέ δεν έχει καταλήξει σε κανονισμό. Σχετικές διατάξεις υπάρχουν στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις UEFA. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι κάθε ομάδα να μπορεί να δηλώσει έως 25 ποδοσφαιριστές άνω των 21 ετών και απεριόριστους κάτω από αυτήν την ηλικία. Για την προσαρμογή των ομάδων στο νέο δεδομένο, την 1η αγωνιστική περίοδο εφαρμογής θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν 27 και τη 2η 26.

3) Προσαρμογή διατάξεων για Συνεισφορά Αλληλεγγύης & Αποζημίωση Κατάρτισης και στις εθνικές μετεγγραφές. H πρόταση του τριφυλλιού προβλέπει οι ομάδες που συμβάλλουν στην κατάρτιση ενός ποδοσφαιριστή να λαμβάνουν ένα ποσοστό επί του ποσού μετεγγραφής ή κάποιο ποσό όταν υπογράφει ο ποδοσφαιριστές το 1ο επαγγελματικό συμβόλαιο. Προσαρμόζει ότι ισχύει διεθνώς και στο ελληνικό σύστημα και θα ευνοήσει στην ανάπτυξη όλων των ομάδων που καταρτίζουν ποδοσφαιριστές. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να βοηθηθούν όλα τα σωματεία, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, που συμβάλουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, μέσω της κατάρτισης ποδοσφαιριστών.

4) Εξορθολογισμός και προσαρμογή στους διεθνείς κανονισμούς, όσον αφορά την αποζημίωση των ποδοσφαιριστών σε περιπτώσεις λύσης συμβολαίου. *Πηγή: sport-fm.gr*