Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τι λέει ο μάνατζερ του Λάριβεϊ...!!

O Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για έναν Αργεντίνο σέντερ φορ και τον Ολυμπιακό. 
Πολλά ονόματα επιθετικών ακούγονται στην αγορά για τον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα. Ένα από αυτά, ο Χοακίν Όσκαρ Λάριβεϊ.
ADVERTISEMENT
Ο Αργεντίνος σέντερ φορ είναι υπό παραχώρηση από τη Θέλτα του Βίγκο κι ο μάνατζέρ του υποστηρίζει ότι έχει δεχθεί μία κρούση από τον Ολυμπιακό.
Τον άλλο μήνα θα γίνει 31 ετών ο Λάριβεϊ, που δύο χρόνια στην Ισπανία έκανε 24 γκολ. Πέρσι 12 με τη Ράγιο Βαγεκάνο (σε 35 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 24 βασικός) και φέτος 12 με τη Θέλτα (11 στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο) πάλι σε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (26 βασικός), συν μία στο Κύπελλο.
Ο προπονητής της Θέλτα, ο Μπερίτσο, παρά τα αρκετά γκολ του Λάριβεϊ ζήτησε άλλου στιλ σέντερ φορ κι όχι κλασικό στράϊκερ όπως ο Αργεντίνος (1μ85). Κι έτσι πήρε το Σουηδό Γκουϊντέτι και τον Ισπανό Άσπας, με συνέπεια να βγάλει η Θέλτα στο σφυρί τον Αργεντίνο άσο. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ο έμπειρος φορ πήγε στην Αγγλία και πέρασε τα ιατρικά τεστ με τη νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ Νόριτς, αλλά ενώ ήταν έτοιμος να υπογράψει χάλασε η μεταγραφή του, προφανώς στο οικονομικό.
Το συμβόλαιο του Λάριβεϊ λήγει σε δύο χρόνια. Έπαιξε αρκετά χρόνια στην Κάλιαρι, ενώ στην πατρίδα του έκανε όνομα στην Χουρακάν. Έχει κοινοτικό διαβατήριο, η χρηματιστηριακή αξία του είναι 4 εκ. Ευρώ κατά το transfermarkt, αφού ανέβηκε αισθητά στην τελευταία διετία του στην Ισπανία με τα 24 γκολ (σκοράροντας κόντρα σε αντιπάλους όπως οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Βαλένθια κ.α), έχοντας και 5 ασίστ.
Βέβαια, αυτά λέει (περί επαφής με τον Ολυμπιακό) ο ατζέντης του Λάριβεϊ. Μπορεί απλά να τον έχει προτείνει ο ίδιος στον Ολυμπιακό. Για να δούμε τι θα "πει" κι ο Ολυμπιακός…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: