Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Και Μπελούτσι και Οσβάλντο!!

Λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι, η Κρουζ Αζούλ είναι κοντά στο να κάνει δικό της και τον Ντάνι Οσβάλντο.

Και Μπελούτσι και Οσβάλντο
Έχει πάρει μπρος στα μεταγραφικά η Κρουζ Αζούλ. Οι μεξικανοί, οι οποίοι το Σάββατο ανακοίνωσαν τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούτσι, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντάνι Οσβάλντο. Ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει πάρει ιταλική υπηκοότητα, είναι χωρίς ομάδα από τις αρχές Ιουλίου.

Το συμβόλαιο του με την Σαουθάμπτον λύθηκε, καθώς ο αγγλικός σύλλογος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με την προσφορά του, δίνοντας διαδοχικά δανεικό στις Γιουβέντους, Ίντερ και Μπόκα Τζούνιορς. Με την ομάδα της πατρίδας του έκανε 15 εμφανίσεις και σκόραρε έξι φορές.

Ουσιαστικά, το τελευταίο πραγματικά καλό χρονικό διάστημα του ήταν η διετία 2011-13, όταν σε 57 εμφανίσεις σημείωσε 28 γκολ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και τούρκικη, Τρανζοσπόρ, αλλά φαίνεται ότι δύσκολα θα καταφέρει να τον αποκτήσει. Το όνομα του είχε «παίξει» αρκετά τον περασμένο Ιανουάριο, όπως και το περυσινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: