Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«Θα έρθω στην ΑΕΚ»


Διαβεβαιώσεις από τα πιο αρμόδια χείλη, αυτά του ίδιου του Τζιοβάνι, πήρε η ΑΕΚ. Ενώ η Φλουμινένσε… γυρίζει τη Βραζιλία ανάποδα για να τον κρατήσει, ο 26χρονος καθησύχασε τηλεφωνικά τον Μιλοβάνοβιτς.

«Θα έρθω στην ΑΕΚ»
Οι εκπρόσωποί του λένε ότι «όλα θα πάνε καλά». Ο πατέρας διαβεβαίωσε (σε νέα επαφή που είχε η ΑΕΚ μαζί του) ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Επειδή όμως αυτά που μαθαίνει απ’ τη Βραζιλία την προβληματίζουν, η «Ένωση» παρουσιάζεται να ζήτησε κι απ’ τον… υιό Τζιοβάνι να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Σύμφωνα με το «Goal», ο 26χρονος αμυντικός είχε τηλεφωνική επικοινωνία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον οποίο συζήτησε για αρκετή ώρα σε καλό κλίμα. Σε αυτή λοιπόν φέρεται να του έδωσε διαβεβαιώσεις πως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας κι ότι απλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να λύσει το συμβόλαιό του.

Κι αυτό διότι θέλει να γίνει συναινετικά η διαδικασία και ν’ αποφευχθούν τυχόν «τραβήγματα», όπως συμβαίνει συχνά στη Βραζιλία με παίκτες των οποίων τα δικαιώματα ανήκουν σε εταιρείες. Άλλωστε η Φλουμινένσε, στην προσπάθεια να καθυστερήσει τη μεταγραφή μήπως πείσει εν τω μεταξύ τον Τζιοβάνι φέρεται, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», να έχει επιστρατεύσει ακόμα και διασυνδέσεις στην ομοσπονδία.

Όπως και να ‘χει πάντως -κι επειδή οφείλει να ‘ναι καλυμμένος- ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει μιλήσει ξανά με τους Ντιντάκ και Φιγκερόα, οι περιπτώσεις των οποίων επίσης συζητήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: