Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Με Nike μέχρι το 2020 ο Ολυμπιακός!

Την επέκταση της συνεργασίας του με τη Nike μέχρι το 2020 ανακοίνωσε ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

Με Nike μέχρι το 2020 ο Ολυμπιακός
Μια πετυχημένη συνεργασία θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η Nike θα συνεχίσει να ντύνει την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2020, συμπληρώνοντας 13 χρόνια!

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την NIKE μέχρι το 2020. Η συνεργασία η οποία έληγε το καλοκαίρι του 2016, ανανεώθηκε πρόωρα και πλέον η ΝΙΚΕ θα αποτελέσει τον μακροβιότερο συνεργάτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς το 2020 θα συμπληρωθούν 13 χρόνια συνεχόμενα έτη αδιάλειπτης συνεργασίας ενώ συνολικά η συνεργασία των 2 οργανισμών θα ξεπεράσει τα 25 χρόνια καθώς ξεκίνησε την δεκαετία του 1990!

Ο Γενικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΝΙΚΕ καθώς αποτελεί έναν απο τους σημαντικότερους συνεργάτες μας. Οι αξίες που αντιπροσωπεύει σε παγκόσμιο επίπεδο συμβαδίζουν με την φιλοσοφία και το όραμα του Ολυμπιακού. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας και τα επόμενα έτη, θα είναι γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους μας.»

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Εϊμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την συνέχιση της συνεργασίας μας με την ΝΙΚΕ. Η πρόωρη ανανέωση της συμφωνίας μας και η επέκταση της μέχρι το 2020, αποτελεί μια πολύ σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ίδια την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν χώρα. Η δυναμική του brand του Ολυμπιακού τόσο σε εγχώριο όσο και κυρίως σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα ανανέωσης της συνεργασίας μας με τον μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία στον κόσμο. Οι αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, η εμπορική δυναμική, η διοικητική και οργανωτική σταθερότητα καθώς και η κοινωνική απήχηση του Ολυμπιακού, αποτέλεσαν τις βασικές παραμέτρους της επέκτασης της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας μας με την ΝΙΚΕ και στοχεύουμε σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και καλύτερες ημέρες. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Ο Γενικός Δ/ντης της ΝΙΚΕ GREECE κ. Muennich Felix δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με την ομάδα του Μπάσκετ του Ολυμπιακού μέχρι το 2020! Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η συνεργασία μας μαζί του ενισχύει το όραμα της Nike, και την πίστη μας στο μπάσκετ και τη σημασία του στα ελληνικά δρώμενα. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με επιτυχία και η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: