Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Πελεκάνος: «Ελπίζω να έρχονται τα καλύτερα»

Ευτυχής που επιστρέφει στον Άρη και αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα δήλωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος μετά την επιστροφή του στον Άρη.

Πελεκάνος: «Ελπίζω να έρχονται τα καλύτερα»
Μετά από μια παρένθεση στη Ρουμανία, ο Μιχάλης Πελεκάνος επέστρεψε στον Άρη υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε ευτυχής και αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στον Άρη και ελπίζω αυτά που έρχονται να είναι καλύτερα. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα επέστρεψε στην Ευρώπη γιατί της αξίζει να παίζει εκτός συνόρων, με την ιστορία που έχει, τη δυναμική που αναπτύσσει εκ νέου και τον υπέροχο κόσμο της», ανέφερε ο πρώην διεθνής άσος.

«Μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας παίζει η παρουσία του κ. Λάσκαρη. Από την αρχή έδειξε ότι αγαπάει τον Άρη και θα προσπαθήσει, μαζί με τη διοίκηση της ομάδας, να τον επαναφέρει στην ελίτ, μέσω της οικονομικής εξυγίανσης που ήδη γίνεται. Το πρώτο βήμα έγινε με την επιστροφή στην Ευρώπη και όλοι μαζί, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καθιερωθεί ο Άρης στα επίπεδα που του αρμόζουν», πρόσθεσε.

«Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Θα είναι μία σεζόν πρόκληση αφού ο στόχος του Άρης θα είναι τριπλός, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup. Σαφώς χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: