Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Εσιέν για… play off!

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μικαέλ Εσιέν στα δύο ματς του Παναθηναϊκού για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς εκτιμάται ότι θα είναι ανέτοιμος.

Εσιέν για… play off
Θα πρέπει να δείξουν αρκετή υπομονή οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να δουν την πρώτη επίσημη του Μικαέλ Εσιέν με την πράσινη φανέλα. Το «τριφύλλι» έχει να δώσει παιχνίδι στα τέλη Ιουλίου, αλλά και στις αρχές Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (θα μάθει την Παρασκευή τον αντίπαλο του), αλλά δύσκολα θα πάρει μέρος σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Ο Γκανέζος μέσος έκανε και στην τελευταία χρονικά προπόνηση ατομικό (ποδήλατο και ασκήσεις ενδυνάμωσης) και δεν πρόκειται να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας αυτήν την εβδομάδα. Ο λόγος που δεν προπονείται ακόμη στους ρυθμούς των συμπαικτών του είναι ότι βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά και επειδή έχει ακόμη ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να παίξει στα ευρωπαϊκά play off, είτε στου Champions League ή στου Europa League που θα διεξαχθούν 18 ή 19 Αυγούστου το πρώτο ματς ή 20 του μήνα αντίστοιχα και το δεύτερο 25 ή 26 Αυγούστου ή 27 αντίστοιχα. Ενδιάμεσα υπάρχει η πρώτη αγωνιστική της Super League (22-24/8), με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει συζήτηση του τεχνικού τιμ με τον 32χρονο χαφ για να δουν πως πάει και να πει και ο ίδιος πως αισθάνεται.

Αντιθέτως, ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος μπήκε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρείται σίγουρο ότι θα παίξει στις 22 Ιουλίου στο φιλικό με την Ουντινέζε, ενώ είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο (18/7) κόντρα στον Λεβαδειακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: