Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η νέα εκτός έδρας φανέλα του Ολυμπιακού!! (pic)

Μπλε με κόκκινες λεπτομέρειες θα είναι η δεύτερη φανέλα του Ολυμπιακού για την ερχόμενη περίοδο. Απόψε στο φιλικό με την Ντούκλα Πράγας θα λανσάρουν οι Πειραιώτες τη φανέλα.

Η νέα εκτός έδρας φανέλα του Ολυμπιακού (pic)

Αυτή θα είναι μπλε, με κόκκινη ρίγα στο γιακά, τα μανίκια και τους ώμους. Το χρώμα επελέγη «… για να υποδηλώσει τη σύνδεση της ψυχής του Ολυμπιακού με τη θάλασσα του Μεγάλου Λιμανιού, του Πειραιά».

Όπως και στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας, την παραδοσιακή ερυθρόλευκη, στο μπράτσο βρίσκεται το επετειακό χρυσό badge των «90 Χρόνων» του Ολυμπιακού, ενώ στο εσωτερικό του γιακά υπάρχει το τύπωμα «We keep on dreaming» (μτφ: συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε).

Ο Ολυμπιακός θα φορέσει τη νέα του εκτός έδρας εμφάνιση στους περισσότερους αγώνες που θα δώσει μακριά από το «Καραϊσκάκη», ενώ θα τη λανσάρει για πρώτη φορά στον αποψινό φιλικό αγώνα με την Ντούκλα Πράγας.

Η τεχνολογία ClimaCool™ της adidas σε συνδυασμό με ειδικά 3D υφάσματα, που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει στη νέα εκτός έδρας φανέλα του Ολυμπιακού την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: