Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Βόμβα φυγής» από τοπ παίκτη της Super League!

Ποδοσφαιριστής τοπ κλάσης που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα τη σεζόν που «τρέχει» ήταν ένας από τους 4-5 κορυφαίους της Super League, θέλει να σηκωθεί να φύγει.
«Βόμβα φυγής» από τοπ παίκτη της Super League!
Όπως το διαβάζετε! Είναι ξένος, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του,αλλά δεν γουστάρει να θέτει σε κίνδυνο κάθε Κυριακή τη σωματική του ακεραιότητα.
Έχει ξενερώσει τόσο πολύ που το σκέφτεται πραγματικά να ζητήσει από την ομάδα του να λύσει το συμβόλαιό του και να πάει σε κάποια πιο πολιτισμένη χώρα να συνεχίσει την καριέρα του. Η «βόμβα» που ετοιμάζεται να... πυροδοτήσει ο εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν,θα προκαλέσει πάταγο και στην ομάδα του και γενικότερα στο πρωτάθλημά μας.
Πολλοί από εσάς θα σκέφτηκαν τον Τζιμπρίλ Σισέ ως «πρωταγωνιστή» της ιστορίας μας, όμως δεν είναι αυτός. Επαναλαμβάνουμε ότι ο «δικός μας» θέλει να σηκωθεί να φύγει λόγω της... ζούγκλας που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα.
Τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο πρόσφατο ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον παικταρά. Οι πληροφορίες του Sportdog λένε ότι έχουν πέσει αρκετοί πάνω του για να τον καλμάρουν και να του αλλάξουν μυαλά. Το πόσο σοβαρό είναι το θέμα αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του.

Ψάξτε και θα το βρείτε το όνομα. Μην τα θέλετε όλα στο πιάτο...
Πηγή: sportdog.gr

Ερμείδης: "Στημένο το περσινό Άρης-ΠΑΟΚ"!

Συνεχίζεται το... γαϊτανάκι των καταγγελιών για "ύποπτα" παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε πρόεδρος του Πανιωνίου Τάσος Ερμείδης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή "ΔΙΚΗ" στο ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» της Θεσσαλονίκης για να καταγγείλει ότι το περσινό (14-3-2010) παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" είχε στηθεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Ο Ερμείδης ζήτησε ο ίδιος να βγει στον αέρα, και αφού είπε ότι "δεν φταίει μόνον ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο" πρόσθεσε: "Το περσινό ματς Άρη - ΠΑΟΚ ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Άρη! Φρόντισαν για αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος και ο Βαρούχας".

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης, με διαιτητή τον Σπάθα, είχε νικήσει με 2-0 και ο ΠΑΟΚ με την ήττα αυτή έμεινε, ουσιαστικά, εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Πάλεψε αλλά λύγισε ο Άρης 69-75 από τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα απέναντι στον Παναθηναϊκό, πάλεψε μέχρι το φινάλε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 75-69 στο «Αλεξάνδρειο», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Α1.
Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και παίζοντας καλή άμυνα, προηγήθηκαν με 18-13 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ένα μπλακ άουτ στο δεύτερο δεκάλεπτο επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να κλείσει το ημίχρονο στο +14 (27-41). Ο Άρης δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους «πράσινους» να ξεφεύγουν με 17 (44-61). Κι ενώ όλα έδειχναν χαμένα οι παίκτες του Λευτέρη Σούμποτιτς με πολύ καλή άμυνα κι ένα σούπερ Χαραλαμπίδη στην επίθεση έκαναν και πάλι το παιχνίδι ντέρμπι μειώνοντας την διαφορά ακόμη και στους 2 πόντους (69-71). Ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολοκληρωτική ανατροπή, χάνονας με 69-75 στο φινάλε.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στην Ιαπωνία.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 27-41, 44-61, 69-75

ΑΡΗΣ (Σλόμπονταν Σούμποτιτς):
Μπράουν 6 (1), Ουίντερς 9 (1), Ταπούτος 8 (2), Τσαϊρέλης, Χαραλαμπίδης 16 (4), Μπάβτσιτς 13 (1), Χρυσικόπουλος, Σλούκας 7 (1), Τόμας 10, Κουμπούρας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Μάριτς, Περπέρογλου 14 (2), Μπατίστ 6, Φώτσης 4, Σάτο 12, Νίκολας 9 (1), Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης 13 (3), Βουγιούκας 10, Καλάθης 2, Καϊμακόγλου 2.

«Μας βοήθησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ»!!

Όλα όσα έγιναν στην Τούμπα έκαναν τον γύρο του κόσμου και φυσικά πέρασαν και από την Ισπανία. Ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να περιγράψει στα ισπανικά ΜΜΕ όλο αυτό που έζησε την Τετάρτη το βράδυ. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ όχι μόνο έκανε διαχωρισμό στους λίγους οπαδούς που δημιούργησαν τα επεισόδια, αλλά ξεκαθάρισε και πως οι παίκτες και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν για να προστατέψουν τους κιτρινόμαυρους.

«Η ατμόσφαιρα από το ζέσταμα ήταν δυνατή και μόλις πετύχαμε το γκολ έγινε πολλή νευρική. Μέχρι που μια ομάδα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, διότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρέπει να γενικεύουμε, μπήκε στο γήπεδο με φωτοβολίδες και επιχείρησε να μας επιτεθεί. Τρέξαμε πολύ γρήγορα στα αποδυτήρια, αλλά ο τερματοφύλακας μας Σεμπάστιαν Σάχα, κτυπήθηκε από βεγγαλικό και κάηκε στην πλάτη. Σ’ όλες τις στιγμές δεχθήκαμε βοήθεια από παίκτες και παράγοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν ότι μπορούν για να μας προστατέψουν μέχρι να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Πρέπει επίσης να καταστήσω σαφές, ότι κανείς δεν με ακούμπησε. Όλα αυτά δεν κάνουν καλό στην εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ομάδα που δεν κερδίζει... αλλάζει!!

Αλλαγές ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τουλάχιστον αυτό έδειξαν τα. χαρτιά του στην  προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και τα όσα είπε προς τους ποδοσφαιριστές. Χαλκιάς, Αθανασιάδης και Αρίας αναμένεται να ενισχύσουν τον δικέφαλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όλα λοιπόν, δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Κώστας Χαλκιάς, μετά από απουσία περίπου ενός μήνα. Την τετράδα της άμυνας λογικά θα αποτελέσουν ο Ετό στο δεξί άκρο της, οι Κοντρέρας και Σαβίνι στο κέντρο και ο Λίνο στα αριστερά.

Θέση βασικού για πρώτη φορά και στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται να παίρνει ο Ντιέγκο Αρίας, ενώ στο αρχικό σχήμα επιστρέφει και ο Σταύρος Τσουκαλάς στη θέση του επιτελικού μέσου. Στην επίθεση ο Χάβος αναμένεται να ξεκινήσει δεξιά τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ, αριστερά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Tελευταία ευκαιρία για Τσέλσι!!

Τα ρέστα της παίζει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι την Κυριακή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με την υπόθεση τίτλου. Την Μπόλτον υποδέχεται η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ. «Επικίνδυνη» έξοδος για την Άρσεναλ, στα σημαντικότερα ματς της 30ης αγωνιστικής. 

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διασταυρώνουν τα ξίφη τους Τσέλσι και Σίτι, γνωρίζοντας πως πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία και των δύο σχετικά με τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Γνωστές οι απουσίες των δύο ομάδων. Άλεξ και Μπεναγιούν για τους Λονδρέζους, Τζόνσον και Γκίβεν για την ομάδα του Αντσελότι. Οι «μπλε» προέρχονται από την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η ομάδα του Μαντσίνι θέλει να αφήσει πίσω της τον πρόωρο αποκλεισμό στο Γιουρόπα.

Μόνο νίκη σκέφτεται ο Άλεξ Φέργκιουσον και η ομάδα του, για το παιχνίδι με την Μπόλτον. Η Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπόλτον και θέλει μόνο νίκη για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στις συν-διεκδικήτριες της.

Στην έδρα της Γουέστ Μπρόμγουιτς, αγωνίζεται η δεύτερη Άρσεναλ και θέλει μόνο νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από τη Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τους «κόκκινους διαβόλους» έχοντας βέβαια και ματς λιγότερο και ζητούν μόνο το «τρίποντο» της νίκης.

Να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Μπράγκα και να συνεχίσει το «κυνήγι» της για την έξοδο στην Ευρώπη, θέλει η Λίβερπουλ. Οι «reds» του Νταλγκλίς έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη Σάντερλαντ την Κυριακή το μεσημέρι με τον κίνδυνο να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών αγώνων την επόμενη σεζόν.   

Όλα τα ματς της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/3/2011

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ  (14:45)
 Άστον Βίλα-Γουλβς  (17:00)
Μπλάκμπερν-Μπλάκπουλ  (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόλτον  (17:00)
Στόουκ Σίτι-Νιούκαστλ  (17:00)
Γουέστ Μπρόμγουιτς-Άρσεναλ  (17:00)
Γουίγκαν-Μπέρμιγχαμ  (17:00)
Έβερτον-Φούλαμ  (19.30)

Κυριακή 20/3/2011

Σάντερλαντ-Λίβερπουλ (15:30)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι  (18:00)

Σηφάκης, Πρίττας και Τσέζαρεκ έτοιμοι για Πανσερραϊκό!!

Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Πανσερραικό την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης. Σηφάκης, Πρίττας και Τσέζαρεκ ακολουθούν ο καθένας το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας με την απουσία τους από τον αγώνα της Κυριακής να θεωρείται πλέον δεδομένη. 

Απών την Κυριακή θα είναι και ο τιμωρημένος Βανγκέλι. Αγτζίδης και Αραβίδης ανεβάζουν ρυθμούς ακολουθώντας και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

Η Μαδρίτη έχει… «εμφύλιο»!

Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, Ατλέτικο-Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλδερόν», «κλέβει» την παράσταση της 29ης αγωνιστικής ημέρας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τη Χετάφε «φιλοξενεί» η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ, διεξάγεται το Σάββατο το βράδυ στο «Βιθέντε Καλδερόν». Οι «μερένχες» θέλουν οπωσδήποτε το «διπλό» για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της «Μπαρτσα» και να μειώσουν τη διαφορά στους -2 βαθμούς.

Φαινομενικά εύκολο έργο έχει η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Χετάφε. Οι «μπλαουγκράνα», βρίσκονται στην κορυφή της Πριμέρα και δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν περιθώρια στη «βασίλισσα» να μειώσει την απόσταση.

Σπουδαίο ματς γίνεται στο «Μεστάγια» μεταξύ της Βαλένθια και της Σεβίλλης. Οι «νυχτερίδες» έχουν μόνο τους τρεις βαθμούς στο μυαλό τους, προκειμένου να διατηρηθούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που «οδηγεί» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλο ματς αναμένεται και στη «χώρα» των Βάσκων, εκεί όπου η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει τον πρώτο λόγο αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο στην αφιλόξενη Βασκονία.

Όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής:


Σάββατο 19/3/2011

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σαραγόσα  (19:00)
Μπαρτσελόνα-Χετάφε  (21:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης  (23:00)


Κυριακή 20/3/2011

Σπόρτινγκ Χιχόν-Αλμερία (18:00)
Έρκουλες-Οσσασούνα  (18:00)
Ράσινγκ Σανταντέρ-Ρεάλ Σοσιεδάδ  (18:00)
Μάλαγα-Εσπανιόλ  (18:00)
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Λεβάντε  (18:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ  (20:00)
Βαλένθια-Σεβίλλη  (22:00)

Όπλο ο Εύοσμος για Αστέρα!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα ενόψει της αυριανής συνάντησης με τα Τρίκαλα.
Απέναντι στους «σταχυοφόρους» έρχεται η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, το γνωρίζουν αυτό, αλλά ποντάρουν στην έδρα τους, στο γήπεδο Ευόσμου και διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορούν να σταματήσουν την πορεία των Τρικάλων. Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης, δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Παναγιώτη Μπεκιάρη και τον τιμωρημένο Γιώργο Παπαδόπουλο. Το παιχνίδι μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΤ3, ο προπονητής μίλησε στους παίκτες κι έριξε το βάρος στην ψυχολογία. Στόχος του Αγροτικού Αστέρα είναι να συνεχίσει με δεύτερη νίκη (προέρχεται από το 3-0 επί του Διαγόρα) ώστε να καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ εξασφαλίζοντας την απευθείας παραμονή. Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι εύκολο και σίγουρα θα χρειαστεί να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες εντός έδρας για την εξασφάλιση του στόχου.

«Υψηλό επίπεδο οι Έλληνες»

Ο επικεφαλής των προπονητών της Γιουβέντους training sessions, Αλεσάντρο Ραμέλο τόνισε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά, ο Αλεσάντρο Ραμέλο, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6:

Για τα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά: «Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κρατάμε επαφές με την Ελλάδα. Αυτό το κάνουμε είτε στέλνοντας ποδοσφαιριστές στη χώρα, είτε με το να δεχόμαστε τμήματα στην Ιταλία. Σκοπός μας είναι τα παιδιά που συμμετέχουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και κάποια στιγμή να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα».

Για το ποια είναι η συμβουλή του για αυτά τα παιδιά: «Πρέπει να προσπαθούν με το 100% των δυνατοτήτων τους, και με πάθος σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένα. Υπάρχουν παιδιά με υψηλό επίπεδο αλλά και με χαμηλό. Όλοι όμως πρέπει να προσπαθούν για να αναπτυχθούν. Αυτό έχει σημασία».

Για τους Έλληνες παίκτες, και το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι υψηλό το επίπεδο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Γνωρίζω ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν καλό όμως να υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός από αυτές τις δύο που προχωρούν στην Ευρώπη».

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπαλοτέλι!!

Η αποβολή του Μπαλοτέλι ήταν μία από τις βασικές αιτίες του αποκλεισμού της Σίτι από την συνέχεια του Europa League, με τον νεαρό επιθετικό να ζητάει συγγνώμη τόσο από τον Ποπόφ όσο και τους συμπαίκτες του.
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είδε την κόκκινη κάρτα στο 35ο λεπτό του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου, όταν και με κίνηση... kung fu, χτύπησε τον Ποπόφ! «Δεν είχα καμία πρόθεση να χτυπήσω κανέναν. Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη στον Ποπόφ. Η μπάλα ήταν στον αέρα και πήγαινα για αυτήν με το πόδι ψηλά. Ποτέ δεν προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Ποπόφ και σίγουρα δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Είμαι πολύ λυπημένος και για τους συμπαίκτες μου γιατί αποβλήθηκα τόσο νωρίς σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έπρεπε να δείξω μεγαλύτερη προσοχή αλλά ήμουν τόσο απορροφημένος. Δεν ήταν καλός τρόπος για να ξεπληρώσω στον προπονητή μου την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ή στους ιδιοκτήτες και στους φιλάθλους μας που με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά από τότε που ήρθα από την Ιταλία. Ελπίζω ότι θα με συγχωρήσουν και να δουν ότι θέλω να πετύχω με την Μάντσεστερ Σίτι. Από τον τραυματισμό μου και μετά, είχα κάποιες δυσκολίες. Δεν είναι εύκολη περίοδος για μένα αλλά θα την ξεπεράσω με την βοήθεια όλων», ήταν η δήλωση του Μάριο Μπαλοτέλι...

«Είχαμε έναν καλό προπονητή»…

Μόνος του… μαρτύρησε ο Μάριο Μπρέσκα σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για τον Μάκη Κατσαβάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά-αναφερόμενος στην πορεία του Ολυμπιακού Βόλου- πως «είχαμε έναν καλό προπονητή», δείχνοντας φυσικά τον Τσιώλη…
«Είχαμε έναν καλό προπονητή»…
Αναλυτικά:
Για το πιο ωραίο γκολ που έχει σημειώσει: "Το σημαντικότερο και ίσως το ωραιότερο γκολ της καριέρας μου είναι αυτό που πέτυχα στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα. Το γκολ μπορεί να προέλθει και από ένα απλό σουτ. Ξεχωρίζω το συγκεκριμένο γκολ, γιατί παίρνω την μπάλα από τη μέση του γηπέδου, την κρατάω και τελικά καταφέρνω να σκοράρω".
Για τον προσωπικό του στόχο: "Δεν αγωνίζομαι ως επιθετικός τα τελευταία επτά χρόνια. Αγωνίζομαι ως δεξί χαφ και νοιώθω χαρούμενος κάθε φορά, που σκοράρω. Θέλω να κερδίσω τον τίτλο του πρώτου σε ασίστ στο πρωτάθλημα. Τα έχω καταφέρει ήδη μία φορά. Έχουμε ακόμη παιχνίδια μπροστά μας, ώστε να μοιράσω κι άλλες ασίστ. Εξάλλου η ασίστ είναι ουσιαστικά μισό γκολ".
Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Βόλο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Μπορεί στην αρχή κάποιοι να μην πίστεψαν σε μένα, εγώ, όμως, απέδειξα τελικά ποιος είμαι".
Τα ματς που τον έχει σημαδέψει: "Τα ματς που ξεχωρίζουμε είναι η εκτός έδρας νίκη μας επί της ΑΕΚ με 0-4, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δώσει".
Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου και τα "αποθεωτικά" σχόλια όλων των φιλάθλων: "Νοιώθουμε πολύ όμορφα, που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα μιλά για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν είναι τυχαίο, όμως. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και βρισκόμαστε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πρέπει να μιλούν όλοι για μας. Κερδίσαμε την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΛ και μόνο στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ το σκορ είναι 7-1 υπέρ μας. Είναι σαν όνειρο αυτό που ζούμε. Είμαστε χαρούμενοι, χαιρόμαστε και για τον κόσμο μας και ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου λειτουργεί σαν οικογένεια".
Για το μυστικό της πολύ καλής παρουσίας του Ολυμπιακού Βόλου στη σεζόν: "Ο πρόεδρος έφερε καλούς παίκτες στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είχαμε έναν καλό προπονητή, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε επιθετικά και πιστεύω ότι αυτό μας βγήκε τελικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου λειτουργεί σαν οικογένεια. Δουλέψαμε όλοι μαζί για να φτάσουμε ως εδώ και να δημιουργήσουμε μία τόσο επιτυχημένη ομάδα".

Στη Φινλανδία γίνονται συλλήψεις για “στημένα”!!

Στην Ελλάδα ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάνει τον… Φινλανδό για ό,τι αφορά τα «στημένα», αλλά στη Φινλανδία γίνονται συλλήψεις…
Στη Φινλανδία γίνονται συλλήψεις για “στημένα”
Στο κρατητήριο λοιπόν της αστυνομικής διεύθυνσης στο Ελσίνκι βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (18/3) ο μέσος από τη Ζάμπια, Ντομινίκ Γιόμπε. Ο ποδοσφαιριστής της Ελσίνκι ανακρίνεται από την αστυνομία για πιθανή εμπλοκή του σε ένα κύκλωμα που εμφανίζεται ότι έστηνε παιχνίδια στη Φινλανδία.
Ο δύο φορές διεθνής με την Εθνική της πατρίδας του, ήδη αποκλείστηκε από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα της Ελσίνκι, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο φινλανδικός σύλλογος, ενώ η εισαγγελία του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα.
Αλλοι έξι (όλοι ποδοσφαιριστές από την Αφρική) είναι υπό κράτηση και ανακρίνονται από τη φινλανδική αστυνομία, ανακοίνωσε επίσημα το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Φινλανδίας.
Οι συλλήψεις αυτές είναι στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βαντάα ένας άνδρας με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη, ονόματι Γουίλσον Ράι Πέρουμαλ, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι προσπάθησε να στήσει ποδοσφαιρικά παιχνίδια στη Φινλανδία.
Ο γενικός διευθυντής της φινλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Κίμο Λίπονεν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Helsingin Sanomat τόνισε ότι «το σκάνδαλο αυτό δεν αφορά μόνο τη Φινλανδία, αλλά νομίζω έχει ακουμπήσει και άλλες χώρες».
Πηγή: sentra-goal.gr

«Ντόπες» για το τρίποντο σωτηρίας!

Παρουσία κόσμου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, καθώς οι φίλοι της ομάδας θέλησαν να… ανεβάσουν ψυχολογικά τους παίκτες τους ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Ντόπες» για το τρίποντο σωτηρίας!
Πριν από την σημερινή προπόνηση αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε έξω από το προπονητήριο της ομάδας και μίλησαν με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου και τον team manager, Γιώργο Κασναφέρη, από τους οποίους και ζήτησαν να μεταφέρουν στους παίκτες την απόλυτη στήριξή τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για το παιχνίδι της Κυριακής ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

«Ετοιμάζει πρόταση για Σκόκο η Πάρμα»

Δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Νάτσο Σκόκο βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα, η οποία ετοιμάζεται άμεσα να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

«Ετοιμάζει πρόταση για Σκόκο η Πάρμα»
Η ιστοσελίδα «calcio.fanpage.it» αναφέρει πως η Πάρμα παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Αργεντινό άσος της Ένωσης, σημειώνει πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τον μάνατζέρ του και προσθέτει πως πολύ σύντομα ο ιταλικός σύλλογος θα καταθέσει και επίσημη πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» για την απόκτησή του.

Στο υπόλοιπο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις εμφανίσεις του Σκόκο και τα γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα της ΑΕΚ.
Την ώρα που στην ΑΕΚ σχεδιάζουν τη νέα σεζόν έχοντας ως... ηγέτη το Νάτσο Σκόκο, ο μάνατζέρ του τον προωθεί στην Ιταλία.
Τι κι αν υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση του συμβολαίου του; Ο ίδιος ο Αργεντινός κάνει σκέψεις φυγής.
Δεν ξέρουμε αν το δημοσίευμα που θέλει τον μάνατζέρ του να τον «σπρώχνει» στην Πάρμα προέρχεται από τον ίδιο τον εκπρόσωπό του ή από ρεπορτάζ των Ιταλών που ανακάλυψαν το θέμα, το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι στη μετακίνησή του στο Καμπιονάτο, είτε για την Πάρμα, είτε για κάποιο άλλο κλαμπ όπως η Τζένοα ή η Μπολόνια στις οποίες έχει επίσης προταθεί...

«Μία γροθιά για να σωθούμε»

Να «ντοπάρει» τους παίκτες του ενόψει των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών και της… μάχης που δίνει ο Πανιώνιος για την παραμονή του, προσπάθησε στην σημερινή προπόνηση ο Τάκης Λεμονής.
«Μία γροθιά για να σωθούμε»
Μιλώντας στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα χρειαστεί να γίνουμε μία γροθιά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην επιτυχία».
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Μάχο και Πρελ προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Από αυτό θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Μπερνάρντ Κουμορτζί, ο οποίος μάλιστα αναχώρησε νωρίτερα για την Γκάνα, όπου θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα φιλικά παιχνίδια με το Κονγκό και την Αγγλία.

«Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια»

Ο Παντελής Καφές παρά τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
«Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια»
«Η βαθμολογία για εμένα λέει πάντα την αλήθεια, εμείς σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και μείναμε τόσο πίσω σχετικά νωρίς, σχεδόν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος», είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ στο Novasports.
Αναλυτικά:
Για την ψυχολογία με την οποία η ομάδα πηγαίνει στο ντέρμπι, μετά την πρόκριση στον τελικό: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια πολύ σημαντική νίκη στη Θεσσαλονίκη που μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε στον τελικό κάτι που θέλαμε πάρα πολύ, από εκεί και πέρα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα γιατί υπάρχει στο τέλος η ειδική βαθμολογία για τα play offs. Θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Καθαρά για δικούς μας λόγους θέλουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που κάθε θετικό αποτέλεσμα μετράει, οπότε αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει καλά στα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι γενικότερα σαν παιχνίδια είναι διαφορετικά, ίσως κάποιες φορές τα κίνητρα να είναι μεγαλύτερα, αλλά νομίζω ότι γενικότερα μας ταιριάζει και σαν τρόπος παιχνιδιού, δεν υπάρχουν κλειστές άμυνες, μαζικές άμυνες από τον αντίπαλο και θεωρώ ότι αυτοί είναι οι λόγοι που πάμε καλύτερα και παίρνουμε τα αποτελέσματα».
Για την ψυχολογία της ομάδας: «Στο ποδόσφαιρο και ο παράγοντας ψυχολογία παίζει το δικό του ρόλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα για να πάμε μέχρι τον τελικό αν είναι δυνατόν με καλή ψυχολογία και μόνο νίκες».
Για τη φετινή χρονιά της ΑΕΚ και την περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου: «Η βαθμολογία για εμένα λέει πάντα την αλήθεια, εμείς σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και μείναμε τόσο πίσω σχετικά νωρίς, σχεδόν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ σημαντικό αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είμαστε μακριά από τα τρόπαια για πολλά χρόνια και θα είναι ίσως μια νέα αρχή για την ομάδα».
Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ο προπονητής ήρθε σε μια περίοδο που η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα, προσπαθεί καθημερινά με τη δουλειά του να περάσει τα δικά του στοιχεία και από την πλευρά μας και εμείς οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να τα αφομοιώσουμε. Αυτό που άλλαξε είναι τα θετικά αποτελέσματα που έδωσαν ψυχολογία στην ομάδα και παρουσιάζεται καλύτερη στο γήπεδο».
Για τον Τραϊανό Δέλλα και τον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Για κάθε ποδοσφαιριστή που είναι φιλόδοξος και θέλει να πετυχαίνει πράγματα στην καριέρα του σίγουρα είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω και εύχομαι στις 30 Απριλίου να είναι αυτοί που θα σηκώσουν το Κύπελλο».

Η ΕΠΟ… εξόντωσε τον ΠΑΟΚ!

Με το… βαρύτατο πρόστιμο των 5.000 ευρώ (!!) τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.
Η ΕΠΟ… εξόντωσε τον ΠΑΟΚ!
Θυμίζουμε ότι είναι ο αγώνας στον οποίο ο Κέβιν Μιραλάς τραυματίστηκε στο μάτι από μπουκάλι που έπεσε από την εξέδρα…
"Με την υπ΄ αριθμ. 129/2011 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή 5.000 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 2/2/2011 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός).", αναφέρει η ιστοσελίδα της ΕΠΟ...

Απών ο Μουσλίμοβιτς από την προπόνηση

Χωρίς τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Βόσνιος επιθετικός ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν ήταν σε θέση να πάρει μέρος στην προπόνηση, όμως αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έδωσαν κανονικά το παρών με το κλίμα να είναι βαρύ μετά την ήττα αποκλεισμό από το κύπελλο από την ΑΕΚ και τα γεγονότα που ακολούθησαν.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα όπου στην πρωινή προπόνηση αναμένεται να φανεί και το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει ο Μάκης Χάβος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Πρεμιέρα για «Ματζούρ»

Την πρώτη του προπόνηση με την Καβάλα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Χένρικ Κάσπερτσακ στον πάγκο των «αργοναυτών». Ο έμπειρος τεχνικός είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ματζουράκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Ψωμιάδη, παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και ξεκίνησε αμέσως δουλειά καθώς η αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου είναι εξαιρετικά σημαντική για τους «αργοναύτες» που έχουν σαν στόχο τους την συμμετοχή στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη.

Τσιώλης: «Η απουσία του κόσμου να μας οπλίσει με πείσμα»

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό τοποθετήθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ Άρης ο προπονητής των κιτρίνων, Σάκης Τσιώλης.
Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως πλέον μετράνε μόνοι οι τρεις βαθμοί, ενώ στάθηκε και στην μεγάλη απουσία που θα έχει ο Άρης στο παιχνίδι της Κυριακής, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Τσιώλης:
«Στο σημείο που έχουμε φτάσει για εμάς μετράνε μόνο οι βαθμοί. Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του ποιος είναι ο αντίπαλος και πώς λέγεται. Ανεξάρτητα από ονόματα και δυναμικότητα του αντιπάλου ο Άρης οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο παιχνίδι της Κυριακής βέβαια υπάρχει κι ένα μειονέκτημα για εμάς, αυτό των άδειων κερκίδων. Προσωπικά στο πρώτο μου παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ήθελα να είναι γεμάτο το γήπεδο καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του. Με δεδομένη την τιμωρία, για να το ζήσουμε αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Η απουσία όμως του κόσμου θα πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα και με μεγαλύτερη διάθεση για το αποτέλεσμα και αυτοσυγκέντρωση ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή μας».

Όλους μας ε-Νόνη!

Η Νόνη Δούνια είναι ένα πρόσωπο πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο. Κι ένα πανέμορφο κορίτσι, βέβαια. Εδώ βρήκαμε κάποιες από τις παλιότερες σέξι φωτογραφίσεις της που πραγματικά θολώνουν το αντρικό μάτι. Κορίτσαρος…
Όλους μας ε-Νόνη! (ΦΩΤΟ)

«Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ο Κέβιν Μιραλάς βραβεύθηκε ως ο MVP της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και σήμερα παρέλαβε από τον Σίνισα Γκόγκιτς το σχετικό βραβείο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Αμέσως μετά, ο Βέλγος φορ του Θρύλου μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ και τον φετινό τίτλο. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ένα σχόλιο για το βραβείο;
«Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει κανένα βραβείο αν δεν υπήρχε η ομαδική προσπάθεια και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».
Έχεις γεμίσει από βραβείο και Κύπελλα. Το Κύπελλο του πρωταθλητή φανταζόμαστε ότι το περιμένεις με αγωνία.
«Φυσικά αυτό περιμένω. Είναι το πιο ομαδικό βραβείο που μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα».
Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία το κυριακάτικο ντέρμπι.
«Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αυτό το ματς να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο μας. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι ένα κίνητρο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ».
Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πολλοί αμφισβητούν τον Ολυμπιακό. Τι απαντάς;
«Φυσικά έχω απάντηση. Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός όλα τα ματς που έχασε, θα ήταν εκείνος πρωταθλητής. Οπότε στο δικό τους χέρι ήταν να το κάνουν».

"Να βάλει και ο Τζιμπρίλ γκολ!"

Στη συνύπαρξή του με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στις ευκαιρίες που έχει να αγωνίζεται, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πετρόπουλος, στο πλαίσιο της βράβευσής του για το best goal της 26ης αγωνιστικής.
"Να βάλει και ο Τζιμπρίλ γκολ!" (ΦΩΤΟ)
Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στα πλέι οφ, το παιχνίδι με την Κέρκυρα κ.α.
Για την επίτευξη του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι μια επιβράβευση, αλλά δεν μένω σε αυτό το βραβείο... Με βοήθησε βέβαια πάρα πολύ και ο Τζιμπρίλ, γιατί αυτός έκανε την πάσα και τον ευχαριστώ γι΄ αυτό».
Για την παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και τα δύο γκολ που πέτυχε: «Προσπαθώ κάθε φορά να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ, γιατί έχω μπροστά μου έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και όταν μου δίνεται η ευκαιρία από τους προπονητές μου, προσπαθώ να την αξιοποιήσω. Έτσι έγινε και στον αγώνα με τον Ηρακλή, πήγαμε καλά, κέρδισε η ομάδα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια, γιατί έχουμε τα πλέι οφ. Εκεί θέλουμε να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας σε σχέση με τους αντιπάλους μας, ώστε να βγει η ομάδα δεύτερη και να κερδίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
Για τη συνύπαρξη του με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση του Παναθηναϊκού: «Όπως είδατε πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ο προπονητής θα κρίνει αν θα μας χρησιμοποιήσει και πάλι μαζί. Ελπίζω όσο αγωνίζομαι μαζί με τον Σισέ, να σκοράρουμε και οι δύο».
Για την ευκαιρία του: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύει πράγματα κάθε μέρα και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθώ και τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Γιατί αυτό το βραβείο έρχεται μετά από συνολική προσπάθεια και βοήθεια των συμπαικτών μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σκοράρω, για να βοηθώ την ομάδα μου».
Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Πάντα τα παιχνίδια με τις υποτιθέμενα μικρές ομάδες, είναι δύσκολα. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς με αυτές τις ομάδες. Δεν πρέπει να ξαναγίνει, γιατί πρέπει να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας ενόψει πλέι οφ. Πάντα σε αυτά τα ματς χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, για να είσαι στη συνέχεια πιο άνετος. Γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος σε αυτά τα παιχνίδια. Οι αντίπαλοι μας θέλουν βαθμούς, όμως είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».
Για τα πλέι οφ: «Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας που ήταν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ο μόνος στόχος που μας έχει μείνει είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, προκειμένου να πάρουμε την δεύτερη θέση».
Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος μας δίνει βοήθεια συνέχεια, μας κρίνει στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε πάντα καλοί για να του δίνουμε χαρά με νίκες».

Χοντρές πόρτες θα τρώνε οι ΠΑΕ στις μεταγραφές!!!

Όλα αυτά τα όργια που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας, με τις υπόνοιες για στημένα ματς, βρώμικες διαιτησίες, αλλά και τις απειλές θα έχουν ακόμα έναν αντίκτυπο.
Χοντρές πόρτες θα τρώνε οι ΠΑΕ στις μεταγραφές
Και το αναφέρουμε αυτό επειδή πλησιάζει μεταγραφική περίοδος. Αφήστε αυτά που γράφουν οι εφημερίδες για κράχτες και όλα αυτά που είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Ποιός ξένος παικταράς θα ρισκάρει το μέλλον του ερχόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα; Για ποιό λόγο να έρθει εδώ ο ίδιος και να φέρει και την οικογένειά του; Για να του πετάνε φωτοβολίδες από την κερκίδα; Για να του επιτίθενται οπαδοί όταν ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη; Για να τον ειρωνεύονται οι εφημερίδες; Για να πέφτει το κασέ του, αφού αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα που δεν το παρακολουθεί κανείς στην Ευρώπη; Για να βλέπει ότι το παιχνίδι γίνεται κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου;
Όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα γράφουν και τα διαβάζουν και στο εξωτερικό. Και οι μάνατζερ καλών παικτών, βέβαια. Βούκινο έχουμε γίνει.
Αντί, λοιπόν, να είναι να έρθουν παικταράδες, εμείς βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο. Ότι κάποια από τα καλά ονόματα του πρωταθλήματός μας θέλουν να φύγουν τρέχοντας από την Ελλάδα το καλοκαίρι. Κι έχουν σκυλομετανιώσει που ήρθαν, αφού νιώθουν ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
Μπορεί το οικονομικό να είναι πάνω απ’ όλα κι αν ένας ποδοσφαιριστής ικανοποιηθεί στο συμβόλαιό του να συμφωνήσει εν τέλει με μια ελληνική ομάδα, όμως δεν μετράει μόνο αυτό πια. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η χώρα μας περνάει οικονομική κρίση και στην Ευρώπη υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι με γεμάτο παντελόνι, αν θέλουν να αγοράσουν έναν παίκτη. Αν προσθέσουμε την βία και όλα τα άλλα στραβά που συμβαίνουν, τότε η πλάστιγγα δεν γέρνει φυσικά προς τις ελληνικές ομάδες.
Τις συνέπειες, λοιπόν, όλων αυτών των απαίσιων σκηνικών που βλέπουμε στο ποδόσφαιρό μας θα τις νιώσουμε στο πετσί μας ακόμα καλύτερα το καλοκαίρι. Όταν οι ΠΑΕ θα τρώνε πόρτα η μια μετά την άλλη όταν πάνε να αγοράσουν έναν ποδοσφαιριστή. Και ή θα πρέπει να δίνουν τα διπλάσια για να τον φέρουν στην Ελλάδα ή θα υποχρεωθούν να ψωνίζουν από το κάτω ράφι του μεταγραφικού παζαριού, με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος να πέσει κι άλλο η ποιότητα του ήδη φτωχού πρωταθλήματός μας.

Πηγή: sportdog.gr

Αδειασε Μπιτσαξή ο Βασιλακόπουλος!!

Αλλο ένα άδειασμα από τον Βασιλακόπουλο στον Μπιτσαξή κι ας μην το κατάλαβαν και πολλοί.
Αδειασε Μπιτσαξή ο Βασιλακόπουλος
"Ο τελικός θα διοργανωθεί από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, αλλά και την καθοριστική συμβολή και συνδρομή της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

"Δεν, δεν, δεν…"!

Μας φλόμωσε στα "δεν" ο Πιλάβιος! Για την αδειοδότηση: "Δεν ξέρω". Για τις κασέτες: "Δεν γνωρίζω". Για τα ύποπτα: "Δεν μπορούμε". Για Δαλούκα: "Δεν συναντήθηκα".
"Δεν, δεν, δεν…"!
ΔΕΝ μας είπε και τίποτα καινούργιο ο Σοφοκλής Πιλάβιος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ για το "καυτό" θέμα των αδειοδοτήσεων μας είπε ότι ΔΕΝ ξέρει ποιες ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Για το σκάνδαλο με τις κασέτες είπε ξανά ότι ΔΕΝ γνωρίζει ποιοι είμαι μπλεγμένοι, ενώ για τα "ύποπτα" ότι η ΕΠΟ ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι. Για τα επεισόδια και τη βία μας τόνισε ότι πρέπει να κάνει κάτι το ίδιο ποδόσφαιρο ξέχωρα από την πολιτεία, αλλά ΔΕΝ μας είπε τι. Τέλος, επεσήμανε ότι ΔΕΝ συναντήθηκε με τον Δαλούκα.
Αυτά…
"Το ελληνικό ποδόσφαιρο δε διανύει τις καλύτερες μέρες του. Αλλά εμείς δεν πετάμε λευκή πετσέτα. Είμαστε εδώ. Είμαι αποφασισμένος να φτάσουμε σύντομα στη μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα παίζεται στην Ευελπίδων."
-Για την αδειοδότηση: "Πέρυσι έλαβαν άδεια 8 ομάδες. Οι 5 που δεν έλαβαν έπεσαν κατηγορία. Τα αθλητικά κριτήρια και τα κριτήρια υποδομής που ισχύουν φέτος είναι σχεδόν τα ίδια με ό,τι ίσχυε μεχρι τώρα."
-Για τα οικονομικά κριτήρια: "Είναι πιο αυστηρά πλέον. Χρειάζονται περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία, βεβαιωμένα από δημόσια αρχή. Κάθε οφειλή σε παίκτη, διοικητικό προσωπικό κ.τ.λ. πρέπει να εχει και αποδείξεις. Φέτος στις επιτροπές ο πρόεδρος είναι δικαστικός λειτουργός."
-Για τη θέση της ΕΠΟ: "Η ΕΠΟ επεδίωξε μια ρεαλιστική προσέγγιση του θέματος λόγω και της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Λόγω της δύσκολης κατάστασης της οικονομίας θα μπορούσαμε να είμαστε πιο επιεικείς. Η πρόταση μας απορρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα. Πλέον το βάρος πέφτει στις ίδιες τις ΠΑΕ. Αυτό το μήνυμα ετοιμότητας θέλουμε να εκπέμψουμε σήμερα προς ομάδες και φιλάθλους ώστε να μην υπάρχουν εξιλαστήρια θύματα. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από καθαρές και αντρίκειες κουβέντες."
-Για το αν μια ομάδα δεν πάρει άδεια: "Υπάρχουν κανονισμοί και γνωμοδοτήσεις. Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή".
-Για τα χρονικό όριο: "Έχουμε ζητήσει από τη Super League να τελειώσει η όλη διαδικασία μέχρι το τέλος Απριλίου και τη λήξη των πλέι-οφ. Για τα επιμέρους κριτήρια, υπάρχουν σπαστές ημερομηνίες για καθε ομάδα. Μέχρι την 10η Απριλίου θα πρέπει να έχει κλείσει η όλη διαδικασία για να γίνουν τα δικαστήρια.
Έχουμε δικαίωμα και εμείς να επιβάλουμε κυρώσεις ή όχι. Λόγω της κωδικοποίησης πόλων από την UEFA, θα εφαρμοστεί το καινούργιο σύστημα αδειοδότητσης. Γι' αυτό αρχίζουμε με κάποια κριτήρια τώρα έτσι ώστε σε δύο χρόνια να περάσουμε στο επόεμνο στάδιο."
-Για την άδεια: "Φέτος θα υπάρξει μία άδεια, ενιαία τόσο για Ελλάδα όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κύρια κύρωση είναι το ότι δεν θα λάβει άδεια μια ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα."
-Για την διαδικασία και τα χρονικά περιθώρια: "Έχουνε κατατεθεί οι φάκελοι. Μέχρι τις 10 Απριλίου θα γίνει έλεγχος σε όλα τα κριτήρια. Ήδη φτιάχνονται εκθέσεις, παραδίδονται στον διευθυντή της αδειοδότησης και η υπόθεση έπειτα θα κατατεθεί στο πρωτοβάθμιο όργανο και αν χρειαστεί στο δευτεροβάθμιο. Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει τελειώσει η διαδικασία. Οπωσδήποτε."
-Για το ποιές ομάδες έχουν πρόβλημα: "Δεν ξέρω να σας πω αν είναι 5 οι ομάδες. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι υπάρχουν προβλήματα. Αλλιώς δε θα κάναμε τη συνέντευξη και την παρουσίαση του θέματος."
"Ο πρόεδρος της κάθε ομάδας είναι αυτός που ψήφισε να έρθουν αυξημένα τα κριτήρια. Είναι ομόφωνη η απόφαση της Λίγκας. Δεν τίθεται θέμα πιέσεων. Δικαστικοί λειτουργοί θα είναι οι πρόεδροι των επιτροπών. Πάντα στην Ελλάδα κάποιος θα φταίει. Όχι εμείς. Τι να κάνουμε. Θα το αντιμετωπίσουμε."
Για τις κασέτες και τα επεισόδια:
-Για το όνομα του και αν εμπλέκεται σε κάποια κασέτα: "Δεν γνωρίζω, τι υπάρχει, τί κυκλοφορεί. Είπατε εμπλέκομαι. Είναι λάθος λέξη. Άλλοι λένε 3, 4, 16 κασέτες... Δεν γνωρίζω".
-Για την Τούμπα: "Θα συμφωνήσω με τον κ. Μπιτσαξή. Πρέπει να αποκτήσει το ποδόσφαιρο κανονιστικούς μηαχανισμούς. Θα δουλέψουμε πολύ στα θέματα βίας και διαιτησίας. Στο επόμενο συμβούλιο θα τεθούν αυτά τα θέματα. Θα βρούμε τρόπο να βγάλουμε τα βεγγαλικά από τα γήπεδα. Δεν είναι ζούγκλα τα γήπεδα. Πρέπει να δράσουμε ανεξαρτήτως των Αρχών. Εμείς να το κάνουμε και να μην τα ρίχνουμε στην Αστυνομία. Πρέπει να δει το ποδόσφαιρο τι θα κάνει. Οι ευθύνες της Πολιτείας είναι μεγάλες. Αλλά εμείς πρέπει να δούμε τι να κάνουμε."
-Για το αν θα παρέμβει η UEFA: "Η UEFAπαρακολουθεί στενά το τι γίνετε σε όλες τις χώρες-μέλη της. Ακόμα δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια αλλά στο μέλλον είναι πιθανόν να ζητήσει εξηγήσεις ή να υποβάλει προτάσεις."
-Για τα ύποπτα ματς: "Έχουμε επιτροπές που μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα και έχουμε κάποια όρια. Είχα κατηγορηθεί για τους ύποπτους αγώνες και το ότι δεν πήγαν στην αθλητική δικαιοσύνη. Εμείς δε θέλουμε να συγκαλύψουμε. Εμείς, όμως, δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμούς και δεν μπορούμε να προστατεύσουμε μάρτυρες, δεν, δεν, δεν... Το θέμα με τα ύποπτα ελληνικά ματς προχωράει κανονικά. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με το σημερινό ζήτημα"
-Για τις δηλώσεις Μπιτσαξή για το πρωτάθλημα: "Είπε ότι θέλει την ΕΠΟ συνομιλητή. Έχουμε καλή συνεργασία με την Πολιτεία."
-Για τους διατητές του ντέρμπι: "Υπάρχει ΚΕΔ και αυτή θα αποφασίσει."
-Για τον Κούγια: "Του είπα ότι υπήρξε μια παρανόηση. Ήρθε στο γραφείο μου, είπαμε κάποια πράγματα αλλά στα λόγια του υπήρξε μια παρανόηση. Όλες οι πληροφορίες, οι καταγγελίες που έρχονται σε μένα -ζούμε στη χώρα του παρολί- πάντα τις λαμβάνω. Ξέρετε πόσες επιστολές λαμβάνω καθημερινά; Δεν μπορεί ένας σοβαρός θεσμός, όπως η ΕΠΟ, να δρα με βάση προφορική καταγγελία. Για αυτό πάντα τους ρωτάω αν το υπογράφουν αυτό που λένε."
-Για τον Δαλούκα: "Είναι ψευδές ότι συναντήθηκα με τον Δαλούκα. Δεν υποσχέθηκα σε κανένα διαιτητή ότι θα επανέλθει σε πίνακα. Ο Δαλούκας φαντάζομαι δε θα ήθελε και ο ίδιος να ξαναδιαιτητεύσει. Φανταστείτε να οριστεί ο Δαλούκας σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός."

Μπουσαϊντί: «Μου λείπουν τα πάντα από τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Τυνήσιος Ανίς Μπουσαϊντί, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Ροστόφ, φιλοξενήθηκε από τη μακρινή Ρωσία στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» και τοποθετήθηκε σχετικά με την πρώην ομάδα του, αλλά και τους λόγους της αποχώρησης του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω, όμως το είδα με λίγη δυσκολία από ορισμένα site στο Ίντερνετ. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και σαφώς θα είχε το πάνω χέρι στον τελικό. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να προκριθεί, κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ».
Για το αν γνωρίζει πόσο πολύ ήθελε ο ΠΑΟΚ αυτό το Κύπελλο: «Φυσικά και το γνωρίζω, αφού μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμουν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Τώρα πλέον είμαι μέλος μιας νέας ομάδας και ασφαλώς από τώρα δεν γνωρίζω αν θα είναι καλό ή κακό για την καριέρα μου».
Σχετικά με το τι του λείπει από τον ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς μου λείπουν πάρα πολλά πράγματα. Μου λείπει η Τούμπα, η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, γιατί πραγματικά πέρασα καλά στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. σχετικά με την Τούμπα είχε αναφερθεί σχετικά και στο facebook).
Για τους λόγους της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρξε πρόβλημα, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με τους φιλάθλους, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αποχωρείς από ορισμένες καταστάσεις, προτού αυτές γίνουν χειρότερες. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις προκειμένου να διατηρήσεις μια καλή σχέση που έχεις δημιουργήσει».
Για το αν θα προέτρεπε κάποιον φίλο του να έρθει στην Ελλάδα: «Ασφαλώς και θα του έλεγα να πάει στην Ελλάδα. Εκεί μπορείς πραγματικά να νιώσεις τι είναι να είσαι ποδοσφαιριστής, γιατί αισθάνεσαι την πλήρη στήριξη του κόσμου, που προσφέρει απίστευτη βοήθεια».
Για το αν είχε καταλάβει πως η ομάδα ήταν κουρασμένη: «Σίγουρα αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις Εθνικές τους. Αλλά αυτό που ξέρω είναι πως υπήρχαν 22 παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους τους».
Για το που πρέπει να στοχεύσει τώρα ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως στόχος είναι να παραμείνει ο ΠΑΟΚ μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, προκειμένου στη διαδικασία των playoff να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα και τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές τώρα είναι να παραμείνουν ενωμένοι και να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στο στόχο τους».
Για τη Ρωσία και τη Ροστόφ: «Είμαι μέλος μιας πάρα πολύ καλής ομάδας, η οποία στοχεύει πολύ ψηλά στο ρωσικό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα εδώ είναι λίγο πιο δυνατό από το ελληνικό, το οποίο θεωρώ πως είναι πιο τεχνικό».
Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Ασφαλώς μου λείπουν όλοι οι συμπαίκτες μου, αλλά περισσότερο από όλους ίσως μου λείπει ο Κρέσιτς».

Η FΙFΑ «δικαιώνει» τον Άρη για Χαβίτο

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα της μεταγραφής του Φρανθίσκο Χαβίτο στην Λα Κορούνια, kai για την εμπλοκή που παρουσιάστηκε και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα της Γαλικίας. Την ίδια ώρα και ενώ οι. απειλές από την διοίκηση της Ντεπορτίβο για προσφυγή στη ΦΙΦΑ και στο CAS, σας είχαμε ενημερώσει ότι «στον Άρη δεν έχουν την παραμικρή ανησυχία, αφού διαθέτουν όλα τα έγγραφα που βεβαιώνουν ότι η ευθύνη της εμπλοκής δεν βαρύνει την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης».

 

Η τυπική δικαίωση των παραπάνω ήρθε εγγράφως από την ΦΙΦΑ. Σε σχετική της ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα παρακάτω:

 

«Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις και. τοποθετήσεις -που τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα οδήγησαν σε απόλυτη παραπληροφόρηση το φίλαθλο κοινό- αναφορικά με υποτιθέμενη ευθύνη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο θέμα της μεταγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή μας Φρανθίσκο Χαβίτο στην Ντεπορτίβο Λακορούνια και την μη συμμετοχή του στο Ισπανικό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω:

 

Η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ, στην Ισπανική Ομοσπονδία, στην Ντεπορτίβο και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την απόφασή που έλαβαν τα αρμόδια όργανα της στις 11 Μαρτίου με αριθμό 11-00659/ΤΜS 24723. Στην 12σελιδη συνολικά απόφαση αναφέρονται τα 5 σημεία για τα οποία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και πως το πρόβλημα προέκυψε από λάθος χειρισμούς της ισπανικής ομάδας».

Απουσία Ζαγοράκη με μηνύματα

Με έμμεσο τρόπο, αλλά αρκετά... σαφή ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την ψυχολογική του κατάσταση και τις σκέψεις του μετά τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας. Η απουσία του για δεύτερη συνεχόμενη μέρα  από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι «είδηση» για την καθημερινότητα του δικέφαλου και δείχνει πολλά.
 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μέχρι την Τετάρτη βρισκόταν σχεδόν καθημερινά στα γραφεία, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι σε κάθε ευκαιρία έδινε το παρών και στις προπονήσεις της ομάδας.


Μετά την Τετάρτη, όμως λάμπει δια της απουσίας του και προτιμάει να έχει τις στοιχειώδεις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους συνεργάτες του, κίνηση που λέει πολλά, όπως την ερμηνεύουν άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος.

Θα... βαρεθούμε el clasico!

Η κλήρωση τα έφερε έτσι και δεν αποκλείεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να παίξουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Οι δύο ομάδες σε διάστημα τριών εβδομάδων δεν αποκλείεται να βρεθούν αντιμέτωπες τέσσερις φορές!
Συγκεκριμένα το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 17 Απριλίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 32η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ρεάλ να επιθυμεί εκδίκηση για την πεντάρα του πρώτου γύρου, αλλά και να μειώσει την διαφορά της από τους «μπλαουγκράνα».

Το δεύτερο ραντεβού μεταξύ των δύο είναι προγραμματισμένο τρεις ημέρες αργότερα όταν και θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey στο Μεστάγια» με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Στη συνέχεια και αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά οι δύο αιώνιοι θα δώσουν ραντεβού στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 26 και 27 Απριλίου με τις ρεβάνς 3 και 4 Μαΐου ανεβάζοντας συνολικά στις τέσσερις τις μεταξύ τους αναμετρήσεις μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων!

Μετά τη Βαρκελώνη, ο τελικός!

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μετά το Final Four της Βαρκελώνης, με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Μαϊου.
Η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα, Τάκη Τσαγκρώνη συναντήθηκε με εκπροσώπους των φιναλίστ και συμφώνησαν να διεξαχθεί ο τελικός μετά το Final Four της Βαρκελώνης που έχει οριστεί για τις 6-8 Μαϊου.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού (Στεφάνου, Γεωργαντής) και του Ολυμπιακού (Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος) τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μάη με το ενδεχόμενο να οριστεί για τις 11/5 να είναι πολύ μεγάλο.

Κοινή απόφαση επίσης, όλων των συνομιλητών ήταν να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου με την παρουσία οπαδών των δυο ομάδων και όχι μαθητών με προσπάθεια ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εισιτήριων που θα μοιραστούν σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Η ακριβής σύνθεση των εξεδρών του Ελληνικού, πάντως θα καθοριστεί μετά από συνάντηση των ομάδων, της ΕΟΚ, της ΓΓΑ και της αστυνομίας.
Πηγή: gazzeta.gr

Σαμαράς τριετίας!

Νέο συμβόλαιο με την Σέλτικ υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος θα είναι κάτοικος Γλασκώβης μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Ο Κρητικός στράικερ των Σκωτσέζων υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Σέλτικ το οποίο έχει χρονική διάρκεια τριών ετών.

Ο Σαμαράς προσμετρά 136 συμμετοχές και 42 γκολ συνολικά με την φανέλα της Σέλτικ .

Για την ανανέωση του παίκτη μίλησε και ο βοηθός προπονητή, Άλαν Τόμσον στο BBC, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος μας βοήθησε πολύ σε δυο μεγάλα παιχνίδια φέτος στο Άιμπρόξ. Πιστεύω ότι θα αποδειχθεί πολύ σημαντικός για την ομάδα στο μέλλον».

«Τελείωσε» από τον ΠΑΟΚ!

Στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχει ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός επιθετικός που βρίσκεται εκτός πλάνων έκανε σοβαρή επέμβαση στο γόνατό του κάτι που σημαίνει τέλος… ο Δικέφαλος.
Ο Φιλομένο βλέποντας πως δεν τον υπολογίζουν στον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό αποφάσισε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση στο γόνατο του, στο χόνδρο και στο μηνίσκο. Ο Αργεντινός θα επανέλθει σε τρεις μήνες όταν δηλαδή θα τελειώσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς. Για την ώρα ο επιθετικός του Δικεφάλου ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Πηγή: gazzeta.gr

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια...
Πολλυ καλο στοιχηματικο τριημερο εχουμε μπροστα μας. Σημερα θα πονταρουμε στη σωτηρια της Γκλαντμπαχ. Παμε γρηγορα να δουμε σημερα τη εχουμε...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΙΝΓΚΛΟΛΣΤΑΝΤ : G-G (1,62)
ΤΕΚΟΣ : G-G (1,67)
ΒΕΤ 60€
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ : 1 (2,15)
ΒΕΤ 200€
Καλη τυχη σε ολους τα ξανα λεμε αυριο...
"ΒΑΝΚΑ"
(ΒΑΣΙΚΟΙ +416,20€)
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ -628,45€)
(ΑΓΓΛΙΚΗ -120,00€)
(ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ -164,57€)
(ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ +45,00€)
(ΣΚΟΡΑΚΙΑ -70,00€)
"ΣΥΝΟΛΟ -521,82€"

Χωρίς εμφύλιο...!!

Μπορεί στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ να υπήρχαν τρεις πορτογαλικές , αλλά δεν έγινε... εμφύλιος. Πόρτο - Σπαρτάκ, Μπενφίκα - Αϊντχόφεν, Βιγιαρεάλ - Τβέντε και  Μπράγκα - Ντιναμό τα ζευγάρια.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ:
1. Πόρτο - Σπαρτάκ Μόσχας
2. Μπενφίκα - Αϊντχόφεν
3. Βιγιαρεάλ - Τβέντε
4.  Μπράγκα - Ντιναμό Κιέβου

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Νικητής 4 - Νικητής 2
Νικητής 1 - Νικητής 3

Τελικός
Νικητής 1 ή Νικητής 3 - Νικητής 4 - Νικητής 2

Μοναδικές ομάδες που έχουν κατακτήσει την διοργάνωση είναι η Πόρτο και η Αϊντχόφεν.
Σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην κλήρωση και ομάδες από ίδιες χώρες μπορεί να κληρωθούν μαζί.
Οι αγώνες στο πλαίσιο των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Απριλίου και οι ημιτελικοί στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου.
Το τελικό θα φιλοξενήσει το «Dublin Arena» την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Γιώργος Παράσχος-«Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Παράσχος, για την εντός έδρας αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του «Γηραιού» θέλει το πολύτιμο τρίποντο, ώστε να απαλλαχθούν από το άγχος, αλλά και για να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους.

«Προετοιμαζόμαστε, ίσως και για το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς θέλουμε όσο τίποτε άλλο τη νίκη, προκειμένου να απαλλαγούμε από το ψυχοφθόρο άγχος, να ηρεμήσουμε και να επιδιώξουμε την αγωνιστική πρόοδό μας, με καλύτερες προοπτικές στη συνέχεια.

Αντίπαλός μας μια ομάδα, στην οποία ταιριάζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια, με δυνατότητες στο να εκμεταλλεύεται τις λίγες ευκαιρίες, που δημιουργεί μακριά από τη Ν. Σμύρνη, έχοντας εμφανή ρέντα στο εκτός έδρας γκολ, απέναντι σε ανοικτές άμυνες. Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις στον Πανιώνιο και θα φροντίσουμε να μπλοκάρουμε τα ατού και τις δεξιότητες του παιχνιδιού του και, σε συνδυασμό με το έντονο επιθετικό πνεύμα, που θα επιδείξουμε, αισιοδοξώ ότι θα κατακτήσουμε τη νίκη.

Είναι αλήθεια πως, μολονότι το επιθυμούσαμε έντονα, δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που μας συμπαραστάθηκε με εκπληκτικό τρόπο, στο προηγούμενο παιχνίδι. Φιλοδοξούμε να τους χαροποιήσουμε στον αγώνα της Κυριακής, γνωρίζοντας ότι, για μια ακόμη φορά, οι οπαδοί μας θα αποτελέσουν την επιπλέον κινητήρια δύναμη, που θα μας ωθήσει στη νίκη
».

Η τρομάρα του Γκερέιρο...

Ο Ρότζερ Γκερέιρο ομολόγησε ότι τρόμαξε από την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος με πολωνική υπηκοότητα ο οποίος δεν έχει ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο μίλησε στον Τύπο της Πολωνίας για την εμπειρία του. «Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να χτυπήσουν κάποιον, έτσι τυχαία. Οι περισσότεροι πλησίασαν στον Δέλλα, επειδή ήταν πιο κοντά τους. Τρόμαξα, αλλά ευτυχώς κατάφερα να ξεφύγω και να πάω στα αποδυτήρια. Έχω ξαναδεί τέτοιες εικόνες στην Ελλάδα, αλλά πρώτη φορά συνέβησαν σε αγώνα της ομάδας μου και τις έζησα κι εγώ», δήλωσε.


Σάκης Ρεκουντίνης

Ματζουράκης αντί Κάσπερτσακ στην Καβάλα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Καβάλα καθώς πριν από λίγο απομακρύνθηκε ο Χενρι Κάσπερτσακ. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Ματζουράκης.
Ο τελευταίος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Καβάλα όπου έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Ψωμιάδη.

«Να το σηκώσουμε»

Τη σημασία που έχει για όλη την ομάδα του Ατρομήτου η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ τόνισε ο Στέλιος Σφακιανάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο μέσος των Περιστεριωτών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του παλεύει για τη σωτηρία, αλλά και τα επεισόδια στην Τούμπα.

Αναλυτικότερα, ο Έλληνας χαφ είπε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για τα επεισόδια στην Τούμπα:
«Είναι πολύ άσχημες αυτές οι εικόνες».

Για την αποχή που τελικά δεν έγινε:
«Δεν τους αδικώ αυτούς που ήταν εναντίον στην αποχή. Αυτή τη στιγμή και να γίνει δεν θα βγουν πολλά πράγματα. Αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια της η Πολιτεία δεν μπορεί να βγει άκρη».

Για το αν του έχει συμβεί να τρέχει προς τη φυσούνα λόγω επεισοδίων:
«Δεν μου έχει τύχει ακόμα. Όπως πάρει το πράγμα, όμως, θα αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε πιο συχνά».

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ:
«Είναι ιστορική στιγμή και για την ομάδα και για τους παίκτες και για τον πρόεδρο και για τον προπονητή και για όλους. Όταν φτάνεις για πρώτη φορά η χαρά είναι πολύ μεγάλη».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί:
«Δεν συνεχίζεται το πανηγύρι από προχτές γιατί δυστυχώς έχουμε δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει αν το πάρουμε οπωσδήποτε. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε την άσχημη βαθμολογική μας θέση, η οποία δεν μας αξίζει».

Για το μέχρι πότε θα συνεχίσει να παίζει:
«Το βασικό είναι να κάνεις καλή ζωή και να προπονείσαι σωστά, αλλά μετράει και το σκαρί του καθενός. Σίγουρα η εμπειρία τόσων χρόνων είναι σημαντική. Μακάρι να την είχα από όταν ήμουν 20 χρονών».

Για τον τελικό με την ΑΕΚ:
«Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα, λόγω έδρας, αλλά αν πιάσουμε καλή απόδοση, είναι στο χέρι μας να το σηκώσουμε».

Αγγλικός "εμφύλιος"

Αγγλικό "εμφύλιο" ανέδειξε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League. H Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ, Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ και Ίντερ - Σάλκε τα άλλα ζευγάρια. Στους "4" ενδέχεται να διασταυρωθούν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα...

Οι πρώτοι προημιελικοί θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 12 και 13 Απριλίου. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 26 και 27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου.

Ο τελικός που ως γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο Γουέμπλεϊ θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου...

Η ΚΛΗΡΩΣΗ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
1.
Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ
2. Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
3. Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ
4. Ίντερ - Σάλκε

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
1.
Ίντερ /Σάλκε - Τσέλσι / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2. Ρεάλ Μαδρίτης / Τότεναμ - Μπαρτσελόνα / Σαχτάρ

Έβγαλε… Λαγό ο Σάντος

Την έκπληξη με την κλήση του Παναγιώτη Λαγού έκανε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου Φερνάντο Σάντος, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρχικά τη Μάλτα (26 Μαρτίου) για τα προκριματικά του Euro 2012 και τρεις ημέρες αργότερα την Πολωνία, σε φιλική αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Τοροσίδης, Μώρας, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκουνης, Καφές, Κονέ, Λαγός, Σαμαράς, Νίνης, Λυμπεροπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Σαλπιγγίδης.
Στις επιλογές του Σάντος δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σηφάκης, Μάκος και Σπυρόπουλος, οι οποίοι συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στον Καναδά, έμειναν εκτός αποστολής.

Ενισχύεται με Στίνγκερς ο ΠΑΟΚ

Τον αντικαταστάτη του Τζάστιν Γκρέι φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Ντάντε Στίνγκερς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος. Ο 29χρονος παίκτης, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, όπου είχε μ.ο. 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ σε 13 παιχνίδια και 23,5 λεπτά συμμετοχής.
Ο Αμερικανός, ύψους 1.87μ. και κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (Λευκορωσίας), βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση στο «Παλατάκι», με την κατάσταση του να δείχνει πως ίσως προλάβει μάλιστα να παίξει απέναντι στον Πανελλήνιο.

Οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής

Τον Βασίλη Παμπορίδη του συνδέσμου Κιλκίς όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο Βοσκάκης θα είναι ο άρχων στον αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό, ο Θάνος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και ο Σιδηρόπουλος στο σημαντικό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας)-Μπιτσίδης (Θράκης)
Άρης-Πανσερραϊκός
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών)-Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)
Ηρακλής-Πανιώνιος
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δων/νήσου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας)-Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών)-Πάνου (Αιτ/νίας)
Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου)-Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου)-Καρατζίκας (Αθηνών)

Λάρισα-Εργοτέλης

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας)-Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας)-Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Φωτο Ημερας

Η σέξι σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο μας αναστατώνει και πάλι ποζάροντας με «καυτά» μικροσκοπικά μπικίνι για γνωστή εταιρεία μαγιό.

«Κάποιοι θεωρούν ότι είναι μάγκες»

Την πεποίθηση ότι τουλάχιστον τρία σωματεία σε Football League και Football League 2 δεν έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες φορολογικές ενημερότητες εξέφρασε ο Νίκος Σαλευρής.


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Σαλευρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


«Δυστυχώς ζούμε το θέατρο παραλόγου. Υπάρχουν ομάδες που υποτίθεται αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν σφραγίζουν εισιτήρια στην εφορία. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να μπαίνουν 30 άτομα στο γήπεδο και να ενημερώνονται όλοι οι φορείς. Στις 14/02 παίξαμε με Εθνικό, ο οποίος δεν θα σφράγιζε εισιτήρια. Τελικά δόθηκε η εντολή το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά και η Καλλιθέα πήγε με 150 άτομα στο γήπεδο, ενώ το έγκλημα έγινε με τη κάλυψη της ΕΠΑΕ, διότι βγήκαν εισιτήρια πλαστά. Εμείς πληρώσαμε ακόμη και για τους νέους σε ηλικία που μπήκαν μέσα, αλλά τελικά έγινε μηδενική εκκαθάριση σαν να μην κόπηκαν εισιτήρια, ενώ υπήρχαν 600 άτομα στο γήπεδο. Αδιάψευστος μάρτυρας η τηλεόραση αφού υπήρχε κάλυψη του αγώνα», τόνισε αρχικά ο Νίκος Σαλεύρης.


«Δεν γίνεται να σιωπούμε όλοι. Αυτοί που παραβιάζουν τους κανονισμούς, θεωρούν ότι είναι και μάγκες. Τα κατήγγειλα και περιμένω. Είναι απίστευτο να δηλώνεις ότι δεν μπορείς να σφραγίσεις, να μην αποδίδεις ΦΠΑ, φόρους και να ζημιώνεις το δημόσιο, αλλά από την άλλη μεριά, να κάνεις μεταγραφές. Δυστυχώς δεν μιλάει κανείς. Ο κ. Πηρούνιας, ιδιοκτήτης του Εθνικού, είπε ότι ο υπάλληλος της ομάδας πήγε να ενημερώσει την ΕΠΑΕ, αλλά άκουσον-άκουσον, τη βρήκε κλειστή. Οι υπόλοιποι στηλιτεύουν αυτήν την ενέργεια. Απέναντι σε ένα γειτονικό σωματείο, ο κ. Πηρούνιας δεν φέρθηκε σωστά. Κάναμε καταγγελία και ζητήσαμε να υπάρξει έλεγχος στις φορολογικές ενημερότητες των ομάδων στη δεύτερη και τρίτη κατηγορία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τουλάχιστον τρία σωματεία δεν προσκόμισαν τις ενημερότητες και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», κατέληξε ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας.