Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ο Κέβιν Μιραλάς βραβεύθηκε ως ο MVP της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και σήμερα παρέλαβε από τον Σίνισα Γκόγκιτς το σχετικό βραβείο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Αμέσως μετά, ο Βέλγος φορ του Θρύλου μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ και τον φετινό τίτλο. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ένα σχόλιο για το βραβείο;
«Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει κανένα βραβείο αν δεν υπήρχε η ομαδική προσπάθεια και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».
Έχεις γεμίσει από βραβείο και Κύπελλα. Το Κύπελλο του πρωταθλητή φανταζόμαστε ότι το περιμένεις με αγωνία.
«Φυσικά αυτό περιμένω. Είναι το πιο ομαδικό βραβείο που μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα».
Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία το κυριακάτικο ντέρμπι.
«Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αυτό το ματς να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο μας. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι ένα κίνητρο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ».
Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πολλοί αμφισβητούν τον Ολυμπιακό. Τι απαντάς;
«Φυσικά έχω απάντηση. Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός όλα τα ματς που έχασε, θα ήταν εκείνος πρωταθλητής. Οπότε στο δικό τους χέρι ήταν να το κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: