Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ-Εξελίξεις το καλοκαίρι

Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ζαγοράκη έφερε στην επιφάνεια φήμες ακόμη και για άμεση αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά το κλίμα έχει γίνει καλύτερο πλέον και όλα θα κριθούν το καλοκαίρι.

Αυτό διότι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και νυν πρόεδρος του "δικεφάλου του βορρά" δεν θα μπορούσε να αφήσει την ομάδα έτσι σε μία τόσο δύσκολη φάση. Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τα χθεσινά επεισόδια, αλλά υπάρχουν και δύσκολα αγωνιστικά θέματα, μιας και η ομάδα δεν έχει εξασφαλίση καν την εισοδό της στα playoff.

Ο "Ζαγορ" λοιπόν έχει αποφασίσει να μείνει προς το παρόν τουλάχιστον στο τιμόνι του συλλόγου, ώστε να είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στη δύσκολη συνέχεια, ενώ ότι συζήτηση είναι να γίνει για το μέλλον, θα γίνει το καλοκαίρι.

Χάβος: «Η ζωή συνεχίζεται, κοιτάμε μπροστά»

Μαζεύει τα... κομμάτια της ομάδας ο Μάκης Χάβος, καθώς η επόμενη μέρα ενός αποκλεισμού, όπως αυτός ήρθε από την ΑΕΚ στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, είναι η πιο δύσκολη. Μιλώντας στους παίκτες του, ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε:  «Είναι μια δύσκολη ημέρα η σημερινή. Κανένας δεν περίμενε ότι θα ήμασταν εκτός τελικού. Η ζωή συνεχίζεται, δεν σταματάει εδώ. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Να κοιτάξουμε να μπούμε στη διαδικασία τον πλέι οφ».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: