Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μήλον της Έριδος ο Επστάιν!!

 Ντένις Επστάιν ανήκει στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι φετινές του εμφανίσεις με την Κέρκυρα ικανοποίησαν Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννενα που φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Μάλιστα, τον 25χρονο άσσο θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ για μια ακόμη σεζόν- τουλάχιστον- και η Κέρκυρα δεδομένου ότι αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ των «Φαιάκων» στο πρωτάθλημα.

Τόσο οι Γιαννιώτες όσο και οι Αγρινιώτες φέρεται να έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον Γερμανό επιθετικό . Για τον «Άγια της Ηπείρου» θα αποτελούσε μια ιδανική λύση δεδομένου ότι φεύγουν οι δυο πρώτοι σκόρερ της ομάδας Σιαλμας και Μπακαγιόκο, ενώ στα «καναρίνια» θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Στον αστερισμό του Βρύζα!!

Την απόφαση του Ζήση Βρύζα περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να δουν αν θα πρέπει να αλλάξουν πλάνα και να ξανανοίξουν το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Για την ώρα και μέχρι να τελειώσει ο αγώνας της Εθνικής, ο Γόντικας και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς θεωρούν πως η προφορική συμφωνία που έχουν μαζί του, δεν θα αλλάξει. Παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον Ζαγοράκη και από οπαδούς του ΠΑΟΚ, να επιστρέψει στην Τούμπα και να αναλάβει εν λευκώ την αγαπημένη του ομάδα.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως το θέμα είναι τυπικό, ο Βρύζας δεν θα κάνει πίσω και από Δευτέρα θα αναλάβει τα καθήκοντα του στην Παιανία. Μάλιστα λέγεται πως υπάρχει κάτι πολύ πιο δυνατό από μία συμφωνία στα λόγια, αλλά αυτό δεν πρόκειται να διασταυρωθεί, ειδικά από τη στιγμή που σε λίγη ώρα αγωνίζεται η Εθνική ομάδα. Νεότερα πολύ σύντομα.

Το σκέφτονται για Αμπντούν

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι πράσινοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον Αμπντούν της Καβάλας, αφού ο παίκτης αρέσει στον  Φερέιρα. Αυτό που τους προβληματίζει και ακόμη δεν έχουν κάνει ουσιαστική κίνηση, είναι ο χαρακτήρας του Αλγερινού και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει πως πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση. Μόνο για αυτό το λόγο ίσως κάνουν πίσω. Ήδη το ξανασκέφτονται, ενώ μαθαίνουν πως ο παίκτης προτιμάει Ολυμπιακό, γεγονός που δεν αρέσει στον Γόντικα.
Πηγή: theplayer.gr

Φεύγει από τη Σάντερλαντ ο Ανχελέρι!!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Μάρκος Ανχελέρι, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο και για επιστροφή τους στην Εστουδιάντες.

Ο 28χρονος που μεταπήδησε στην Πρέμιερ Λιγκ το περασμένο καλοκαίρι μόλις έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους «φοιτητές» δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί στο Νησί και θέλει να αποχωρήσει, με την πρώην του ομάδα να είναι φαβορί να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, από τη στιγμή που6 τελείωσε η σεζόν, έχει επιστρέψει ήδη στην πατρίδα του και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως προπονείται στην Εστουδιάντες!

Η Σάντερλαντ δεν αναμένεται να αξιώσει πολλά χρήματα για την αποδέσμευση του, έτσι αναμένεται να δούμε που θα καταλήξει ο διεθνής αμυντικός.

Το γιόρτασαν στην Μπιλμπάο!!

Με καλό φαγητό, κρασί και... χυμό πορτοκάλι γιόρτασαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Μπιλμπάο την ιστορική πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ. Σύσσωμη η ομάδα έδωσε το παρών σε γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο. Από σήμερα άλλωστε ξεκίνησε η προετοιμασία για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Το πρώτο παιχνίδι των τελικών διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη στη Βρκελώνη.

Ψωνίζει… από Γαλλία ο Ψωμιάδης!!

Στην αγορά της Γαλλίας έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, τόσο για την ανεύρεση παικτών όσο και για προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι εξελίξεις γύρω από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι άμεσες, καθώς οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά.

Το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει κάνει κινήσεις για να είναι προετοιμασμένος και μάλιστα φέρεται να έχει κλείσει ορισμένους παίκτες, όπως οι Ιβάνκοφ και Ενρίκες. 

Βέβαια η προσθήκη παικτών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το εάν θα παραχωρηθούν οι Τζαμέλ Αμπντούν και Φερέιρα Ντουγκλάο.  

Σε περίπτωση που οι δύο παίκτες πουληθούν, τότε στα ταμεία της ομάδας θα μπουν εισρεύσουν αρκετά χρήματα και η έτσι θα μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη οικονομική άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

Εν τω μεταξύ στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός, ότι οι Αποστόλης Γιάννου και Τάσος Αυλωνίτης, άφησαν καλές εντυπώσεις στο φιλικό των Ελπίδων κόντρα στην Βουλγαρία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους αν κριθεί απαραίτητο. 


Σκόνταψαν τα «λιοντάρια»

Απρόσμενη γκέλα για την εθνική Αγγλίας μπροστά σε 100.000 κόσμο στο «Γουέμπλεϊ», με την ομάδα του Φάμπιο Καπέλο να μένει στην ισοπαλία (2-2) με την αντίστοιχη της Ελβετίας. Οι Άγγλοι αναρυχήθηκαν στην κορυφή του του Η΄Ομίλου φτάνοντας τους 11 βαθμούς. 
Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελτ προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα τέρματα του Μπαρνέτα στο 32΄και 35΄, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να απαντά άμεσα στο 37΄. έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Άσλεϊ Γιάνγκ ισοφάρησε για τους Άγγλους στο 51΄, αλλά στη συνέχεια σπατάλησαν σορεία ευκαιριών με σημαντικότερη αυτή του Ντάρεν Μπεντ λίγο πριν τη λήξη. 

Στην κορυφή του Η΄Ομίλου οι Άγγλοι με 11 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω από το Μαυροβούνιο που αγωνίζεται το βράδυ. 

Από Δευτέρα θα... μιλήσει ο Μπέος!!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έχει αναλάβει προσωπικά να βρει τον άνθρωπο που θα οδηγήσει με επιτυχία την ομάδα του στις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν και πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται ανάμεσα σε δυο.

Ένας εξ' αυτών φέρεται να είναι ο Βέλγος,  Φράνκι Ντιούρι. Ο 54χρονος προπονητής μέχρι το 2000 υπήρξε προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες. Το 2001 ανέλαβε την Ζούλτε Βάρεγκεμ, που τότε αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία και σε τέσσερα χρόνια την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου. Στη συνέχεια την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ Βελγίου, ενώ προκρίθηκε και στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Μετά την Ζούλτε Βάεγκεμ, το 2010, πήγε στη Γκεντ.

«Κλείνει» Βίτσελ και Κούτσκα η Μίλαν!!

Όλα καλά φαίνεται πως πήγαν τα πράγματα στο ραντεβού του Αριέντο Μπράιντα με τον Άξελ Βίτσελ και τον μάνατζερ του, καθώς βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης ανακοινώνεται από μέρα σε μέρα.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι» ταξίδεψε στο Βέλγιο για να συζητήσει με τον ομόλογο του στη Σταντάρ Λιέγης για τη μεταγραφή του διεθνούς μέσου και κατά τα φαινόμενα από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Παράλληλα, οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Μίλαν τα έχει βρει σε όλα με τη Τζένοα για την απόκτηση του Γιουράι Κούτσκα. Ο 24χρονος μέσος από τη Σλοβακία έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρώτη του σεζόν στο Καμπιονάτο και από τη στιγμή που οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις, η μετακίνηση του αναμένεται να γίνει πραγματικότητα. Όμως, θα πρέπει να περιμένουμε για να τον δούμε με τα ροσονέρι, καθώς η Corriere dello Sport αναφέρει πως η συμφωνία θα ισχύσει για το καλοκαίρι του 2012.

Κόβει Ριβέρος ο Βαλβέρδε;

Ο Εδουάρδο Μαθία φέρεται να πρότεινε στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον Κριστιάν Ριβέρος της Σάντερλαντ ως μια καλή λύση για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, όμως ο Ισπανός δεν φαίνεται να "ψήνεται" για τον Παραγουανό διεθνή.
Κόβει Ριβέρος ο Βαλβέρδε;
Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος έχει παρακολουθήσει πολύ το τελευταίο διάστημα τον μέσο της Σάντερλαντ και έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι καλός αλλά όχι αυτό ακριβώς που ζητάει.

Δεν τον "έκοψε" οριστικά αλλά τον κατέβασε πολύ στη λίστα με τους μέσους. Λογικά δεν έχει τύχη ο Παραγουανός για Ολυμπιακό, εκτός και αν αλλάξει άποψη ο Ισπανός τεχνικός.

Και φιέστα και... διαμαρτυρία!!

O μπασκετικός ΟΦΗ πανηγυρίζει την άνοδο στην Α2 Ανδρών την Κυριακή (5/6, 17:00) με το Πέραμα και οι οπαδοί της ομάδας θα ξεκινήσουν μηχανοκίνητη πορεία από το κέντρο του Ηρακλείου, καθώς το ματς παίρνει μορφή συλλαλητηρίου για το θέμα της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Και φιέστα και... διαμαρτυρία!
Το μεγάλο συλλαλητήριο θα γίνει όμως την προσεχή Δευτέρα, καθώς οι οπαδοί του ΟΦΗ θα συγκεντρωθούν στα «λιοντάρια» για να φωνάξουν για άλλη μια φορά για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδας τους.
Με τα προσωρινά μέτρα που ζητάει ο ΟΦΗ από τα πολιτικά δικαστήρια, θέλει να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την 7η Ιουλίου, οπότε κι εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ.
Πηγή: sentra-goal.gr

«Καθάρισε» ο Παβλιουτσένκο!!

Ο Ρόμαν Παβλιουτσένκο έκανε χατ-τρικ στο ματς με την Αρμενία οδηγώντας τη Ρωσία σε νίκη με 3-1 για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2012, με τους Ρώσους να σκαρφαλώνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.
«Καθάρισε» ο Παβλιουτσένκο
Οι Αρμένιοι προηγήθηκαν στο 25` με τον Πιτσέλι, αλλά στο επόμενο λεπτό ο φορ της Τότεναμ ισοφάρισε. Στο 59` διαμόρφωσε το 2-1, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73` από την «άσπρη βούλα», με τον 30χρονο επιθετικό να κάνει το 3-1.
Η Ρωσία πλέον βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ιρλανδία και τη Σλοβακία, που έχουν όμως από ματς λιγότερο, και πέντε από την Αρμενία, που έμεινε στην 4η θέση.

Σαν σήμερα έγινε… προδότης!

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Ιουνίου 1996 όταν ο Μπάγεβιτς ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής του Ολυμπιακού και από πρόσωπο λατρείας των ΑΕΚτζήδων μετατράπηκε σε μία νύχτα στο πιο μισητό πρόσωπο της ενωσίτικης ιστορίας!
Σαν σήμερα έγινε… προδότης!
Η… μετακόμισή του από τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Πειραιά, το 1996 προκάλεσε σάλο στις τάξεις των φιλάθλων της Ένωσης, οι οποίοι είχαν συνδέσει το όνομα του Σερβοέλληνα τεχνικού με τις επιτυχίες του συλλόγου από το 1989 μέχρι εκείνη τη χρονιά.
«Με Ντούσαν στο τιμόνι, ποτέ δεν θα νυχτώνει και θα είμαστε ξανά πρωταθλητές» έλεγε ένα παλιό αεκτζήδικο σύνθημα στις αρχές των 90’s. Από το 1996 και μετά όμως τα πράγματα άλλαξαν.
Οι φίλαθλοι είδαν τον Μπάγεβιτς σαν τον ψεύτη και προδότη που άφησε την ΑΕΚ για τα χρήματα. Το προσωνύμιο ψεύτης οι Ενωσίτες το απέδωσαν λόγω της κίβδηλης υπόσχεσης του Μπάγεβιτς, ο οποίος είχε δηλώσει για τις φήμες περί μετακόμισής του στο λιμάνι: «ποιος σας είπε ότι θα φύγω; Αν πάρουμε το Κύπελλο θα μείνω».
Η ΑΕΚ βέβαια πήρε το Κύπελλο, αλλά σύμφωνα με πηγές εκείνης της περιόδου, ο Μπάγεβιτς είχε υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό. Φήμες μάλιστα λένε ότι οι επαφές για τη μετακόμισή του στον Πειραιά, είχαν γίνει εκτός Ελλάδας…
Να σημειωθεί επίσης, ότι για τους φανατικούς οπαδούς της Original 21, o Μπάγεβιτς μετά την αποχώρησή του για τον Ολυμπιακό άκουγε και στο παρατσούκλι… βάτραχος. Είναι ευνόητο γιατί. Πριν τον εφώναζαν πρίγκηπα, αλλά στον Ολυμπιακό το παραμύθι είχε αντίστροφη τροπή…
Έκτοτε, ο Μπάγεβιτς επέστρεψε δύο φορές στην ΑΕΚ (2003, 2009). Καμία δεν στέφθηκε με την κατάκτηση ενός τίτλου...

Σκέφτονται να... επαναπατρίσουν το ιταλικό Σούπερ Καπ!!

Το ενδεχόμενο ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ να διεξαχθεί φέτος στο Τζουζέπε Μεάτσα και όχι στο Πεκίνο όπως έχει αποφασιστεί τα τελευταία χρόνια εξετάζει η Lega Calcio.

Ο αγώνας που ουσιαστικά «ανοίγει» την ποδοσφαιρική σεζόν στην Ιταλία είναι προγραμματισμένος για τις 6 Αυγούστου.

Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα το ματς ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν και την Κυπελλούχο, Ίντερ, να διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στο Μιλάνο.

Οι δύο ομάδες ανησυχούν ότι μπορεί να μην είναι τόσο προσοδοφόρο και πρακτικό να διεξαχθεί και φέτος ο τελικός στην άλλη άκρη του κόσμου, δεδομένου και του γεγονότος ότι φέτος διεξάγεται και το Κόπα Αμέρικα.

Το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Lega Calcio τη Δευτέρα.
 

Θετικός ο Μαρκές στην προοπτική του Άρη!!

Το όνομα του Φερνάντο Μαρκές ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα της ποδοσφαιρικής Θεσσαλονίκης, μια και ο Ισπανός μέσος της Πάρμα είναι ανάμεσα σε εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του Μανέλ Φερέρ προς τη διοίκηση του Άρη.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα του Ηρακλή, ενημερώθηκε από τον ατζέντη του (και συνεργάτη της κιτρινόμαυρης ομάδας) για την προοπτική του Άρη και σύμφωνα με πληροφορίες την βλέπει θετικά, αν και πρόκειται για μια περίπτωση που έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Όπως είναι φυσικό, τις τελικές αποφάσεις για τον Μαρκές, αλλά και για τους όλους τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει ο Άρης θα πάρει ο Σάκης Τσιώλης σε συνεργασία με την κιτρινόμαυρη διοίκηση η οποία, άλλωστε συντονίζει τη μεταγραφική δράση της ομάδας.
Πηγή: theplayer.gr

 

Τα παράτησαν όλα για να στηρίξουν την Εθνική!!

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το χρήμα είναι ότι πιο σημαντικό στην ζωή. Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους, καθώς υπάρχουν και κάποιοι που βάζουν την εθνική υπερηφάνεια πάνω από τα λεφτά. 
Ο λόγος για τους εθελοντές της ΕΠΟ που βρίσκονται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να ετοιμάσουν το γήπεδο ενόψει του αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Μάλτα. 
Αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρώνονται και την ώρα που θα μπορούσαν να είναι για καφέ, για βόλτα ή να κοιμούνται προτίμησαν να βρεθούν στο Φάληρο για να σταθούν κοντά στο Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες τους.

Με ένα σμπάρο... δυο τρυγόνια!!

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ έχει δοθεί δανεικός στην Πενιαρόλ από τον Πανιώνιο και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι «κυανέρυθροι» μπορούν να έχουν όφελος από τον παίκτη με δυο τρόπους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουρουγουάη, η Πενιαρόλ λόγω του ότι προκρίθηκε στον τελικό του Λιμπερταδόρες  θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της, τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, έως τον χειμώνα τουλάχιστον.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη αφού στον Πανιώνιο δεν σκέφτονται την επέκταση του δανεισμού του.  Σ’ αυτή την περίπτωση θα εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σ’ αντίθετη περίπτωση ο Εστογιανοφ θα επιστρέψει στην Νέα Σμύρνη κάτι που επίσης ευχαριστεί του ιθύνοντες , καθώς θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

ΠΑΣ για Μουσλίμοβιτς!!

Μετά τον Παναιτωλικό και ο ΠΑΣ Γιάννενα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Δεδομένου ότι οι Μπακαγιόκο και Σιαλμάς θα αποτελέσουν παρελθόν ο «Άγιαξ της Ηπείρου»  θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός δυνατού ονόματος για την γραμμή κρούσης.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως  ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις ώστε να «ντυθεί» στα μπλε ο Βόσνιος φορ.

Ο ΠΑΣ ετοιμάζει επίσημη πρόταση στον πρώην παίκτη του δικεφάλου με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και την οριστική απάντηση του Μπακαγιόκο, ο οποίος δύσκολα θα μείνει. 
Πηγή: theplayer.gr

 

Καταθέτει ένσταση ο ΠΑΟΚ!!

Εφεση, προσδοκώντας στη μείωση της αρχικής ποινής που επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν στον τρίτο μικρό τελικό με τον Αρη στο κλειστό της Πυλαίας (1/6), θα καταθέσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (6/6).

Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε την Παρασκευή (3/6) από τον αθλητικό δικαστή με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές (1+1 γιατί ήταν υπότροπος) και πρόστιμο 12.850 ευρώ.

100.000 κόσμος στο Γουέμπλεϊ!

Με την... αγαπημένη τους Εθνική Αγγλίας να υποδέχεται την Ελβετία και να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, οι Άγγλοι οπαδοί δεν θα μπορούσαν να μην γεμίσουν το Γουέμπλεϊ με 100.000 άτομα να βρίσκονται στο ιστορικό γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον προκριματικό για το Euro 2012!

Τα «Λιοντάρια» ισοβαθμούν στην κορυφή του 7ου ομίλου με το Μαυροβούνιο και θέλουν το τρίποντο προκειμένου να μείνουν στην κορυφή, ελπίζοντας και σε «στραβοπάτημα» της αντιπάλου τους απέναντι στη Βουλγαρία.

Και οι φιλοξενούμενοι, όμως, θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους, καθώς 20.000 από αυτούς βρέθηκαν στην αγγλική πρωτεύουσα για να... σπρώξουν την ομάδα τους σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά τα εισιτήρια για τον αγώνα έγιναν ανάρπαστα, με εκατοντάδες οπαδούς να αναγκάζονται να στραφούν στη «μαύρη αγορά» προκειμένου να... αλιεύσουν κάποιο «μαγικό χαρτάκι».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εισιτήριο που κοστίζει 35 λίρες, πουλήθηκε έξω από το γήπεδο έναντι 100 λιρών!

Ψάχνει στόπερ ο Ατρόμητος!!

Για την απόκτηση βασικού κεντρικού αμυντικού κινείται η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Με τέτοια κίνηση είναι ούτως ή άλλως αναγκαία μετά την αποχώρηση του Μπαζίνσκι και την διαφαινόμενη απομάκρυνση του Μαρσέλο Ολιβέιρα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ειδοποιηθεί ότι βρίσκεται εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη.  

Έτσι , οι Περιστεριώτες στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα κινηθούν για την απόκτηση ενός βασικού στόπερ.

Διαψεύδει αλλά θέλει ο Βερπακόφσκις!!

Ο Μάρις Βερπακόφσκις  διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Παναιτωλικό να τον έχει προσεγγίσει.

Ο διεθνής άσος, μιλώντας στο «allsportsagrinio» υποστήριξε πως δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από τα «καναρίνια», ωστόσο θα ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά:

 «Ναι έχω διαβάσει αρκετές φορές για το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού αλλά μόνο από φήμες, εφημερίδες και αθλητικά site. Δεν υπάρχει καμία επαφή μέχρι τώρα με τον Παναιτωλικό, δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου. Αν και είναι λίγο δύσκολο να πω κάτι συγκεκριμένο τώρα γιατί είναι πολύ νωρίς, αν υπάρξει μια καλή πρόταση γιατί όχι… Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναιτωλικό».

Θέλουν τα ωφέλη από την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων!!

Μέτωπο με τους βουλευτές και όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα καλύπτει ολόκληρο το πολιτικό και το αυτοδιοικητικό φάσμα της περιοχής, για τη διεκδίκηση αντισταθμιστικών ωφελειών από την αφαίρεση των μεσογειακών Αγώνων δημιουργείται στο νομό Μαγνησίας. 

 Αυτό προέκυψε από τη σημερινή ευρεία σύσκεψη με θέμα τη διεκδίκηση του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος μετά από την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων, την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, υλοποιώντας τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 Τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με τον ίδιο, ισχύουν όπως αυτά αποφασίστηκαν στο Δ.Σ.: Θα ακολουθήσει η σύγκληση της Επιτροπής Διαβούλευσης στην οποία συμμετέχουν 50 φορείς, το σύνολο δηλαδή των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής, όπου θα αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα της κλιμάκωσης. 

Στο μεταξύ, διευκρίνισε, ότι "υπάρχει συνεργασία με τους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη και το Δήμο Λαρισαίων, ώστε το πλαίσιο αυτό να διαμορφωθεί ενιαία για ολόκληρη την περιοχή". "Με βάση αυτό περιμένουμε", πρόσθεσε ο δήμαρχος, "να υπάρξει το επόμενο διάστημα μια συνάντηση με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, την οποία ζητάμε επίμονα εδώ και μήνες, ώστε να ενημερωθούμε για τις κυβερνητικές προθέσεις και να μεταφέρουμε την ομόθυμη θέληση της περιοχής μας". 

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Από τους βουλευτές απουσίαζε η Ροδούλα Ζήση, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας λόγω θεσμικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, η οποία και απέστειλε σχετική επιστολή για τη σύσκεψη.

Αισιόδοξοι για νίκη οι διεθνείς!!

Μόνο τη νίκη θέλει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αντιμετωπίζει (21:30 «Γ. Καραϊσκάκης»)  την Μάλτα. Οι διεθνείς έφτασαν στο γήπεδο λίγο μετά τι εφτά το απόγευμα και δήλωναν αισιόδοξοι ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους ξαναφέρουν στην κορυφή του ομίλου τους. 

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» έδειχναν να έχουν κέφια, ακόμη και όταν βγήκαν (19:32) για την καθιερωμένη τους  βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είχε συνομιλία με τον Μπγκντάνοβιτς που γνωρίζονται από την Εθνική, ενώ αρκετά ήταν και τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Νοβίτζκι: Το τρίτο παιχνίδι είναι και το κρισιμότερο!!

Οι Μάβερικς κατάφεραν να κάνουν το "μπρέικ" κόντρα στη Χιτ και πλέον παίζοντας μέσα στο σπίτι τους έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν τον τίτλο κερδίζοντας τους επόμενους τρεις αγώνες. Για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της δεύτερης αναμέτρησης Ντιρκ Νοβίτζκι το πρώτο παιχνίδι στο Ντάλας είναι και το κρισιμότερο της σειράς των τελικών. "Πρέπει να αγωνιστούμε σαν να πρόκειται για το τελευταίο αγώνα. Δεν πρέπει να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός από τη νίκη μας στο Μαϊάμι. Προσωπικά πιστεύω πως το τρίτο παιχνίδι είναι και το κρισιμότερο της σειράς" υπογράμμισε ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ.

Αυτό είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα φοβερό βίντεο με αστείες σκηνές από την φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δυνατά τάκλιν μεταξύ των παικτών, τούμπες έξω από το χορτάρι, ποδοσφαιριστές να κάνουν ντρίπλες χωρίς την μπάλα και άλλους να σπρώχνουν… άθελά τους τους διαιτητές.

Κάποιοι εξ αυτών ζεσταίνονται και… γδύνονται. Απολαύστε το παρακάτω:






szólj hozzá: Angol foci jelenetek

Ελεύθερος και ωραίος…!!

Σε πολύ δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Νέρι Καστίγιο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να έχει λύσει το συμβόλαιό του.

Ελεύθερος και ωραίος…
Αν καταφέρει και… σπάσει την συμφωνία με τους Ουκρανούς, τότε θα ξεκινήσει και πάλι τις συζητήσεις με τον Άρη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο ίδιος θέλει πολύ να παραμείνει στους «κίτρινους», στους οποίους αγωνίστηκε φέτος τη μισή χρονιά ως δανεικός, ενώ η απόκτησή του αποτελεί επιθυμία και του Σάκη Τσιώλη.

Και ο Ντουρί στα υπόψη;

Ο Βέλγος τέως… ντέτεκτιβ (!) και νυν προπονητής εν ονόματι Φράνκι Ντουρί,φαίνεται πως απασχολεί τον Αχιλλέα Μπέο και είναι ένας από τις 2 τελικές λύσεις για τον πάγκο της ερυθρόλευκης ομάδας.
Και ο Ντουρί στα υπόψη;
Ο 54χρονος προπονητής την περσινή χρονιά βρέθηκε στο πάγκο της Γάνδης,η οποία τερμάτισε 3η στο βελγικό πρωτάθλημα.
Η προπονητική καριέρα ουσιαστικά διαμορφώθηκε στον πάγκο της Ζούλτε Βάρεγκεμ την οποία ανέλαβε στην 3η κατηγορία το 2001 και μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να την ανεβάσει στην Α κατηγορία του Βελγίου,να κατακτήσει μαζί της το Κύπελλο Βελγίου και το Σούπερ Καπ και να την οδηγήσει στους ομίλους του UEFA.
Πηγή: VolosFans.com
 

«Του χρόνου να νικάμε τους πάντες και τα... πάντα»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δηλώνει έτοιμος να φτιάξει τον νέο Παναθηναϊκό, θυμάται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και υπόσχεται πως τη νέα χρονιά θα νικάνε και την… διαιτησία.
«Του χρόνου να νικάμε τους πάντες και τα... πάντα»
Σε μία μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξή του στο gazzeta.gr, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στο «τριφύλλι», για την φετινή πορεία της ομάδας και το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το μεταγραφικό πλάνο της νέας περιόδου.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα:

Έγινε πολλή συζήτηση, περάσατε έξι δύσκολους μήνες στην Ελλάδα και τελικά συνεχίζετε στον Παναθηναϊκό...
«Σαν προπονητής είμαι πάντα αισιόδοξος. Γνωρίζω την δουλειά μου. Τις ικανότητες και την εμπειρία που διαθέτω. Ξέρω τις συνθήκες του κλαμπ, έμαθα πόσο δύσκολο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήθελα να μείνω εδώ για να κερδίσω τίτλους, αν δεν ήθελα θα ήμουν στην Πορτογαλία.
Ξέρω ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες πολλά άλλαξαν και έγιναν ακόμη περισσότερα. Πλέον μπαίνουμε σε μια νέα χρονιά που πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Δεν είναι μια κατάσταση μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για το ποδόσφαιρο συνολικά. Για όλα τα κλαμπ. Δεν είναι μόνο η κρίση. Είναι και το γεγονός ότι το άθλημα προχωρά μπροστά, βελτιώνεται. Ο Παναθηναϊκός αν θέλει να κάνει κάτι μεγάλο πρέπει να βλέπει στο μέλλον. Με συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Να μην κοιτάς μόνο το παρόν».
Πως φαντάζεστε τον δικό σας Παναθηναϊκό; Μια ομάδα που θα πρέπει να επιστρέψει στους τίτλους…
«Σίγουρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ότι φέτος. Σε κάποιο διάστημα ήμασταν πραγματικά καλοί. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια που ολοκληρώθηκε με ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είδαμε όλοι εκεί τι έγινε. Μετά… τελειώσαμε! Θα πρέπει την χρονιά που έρχεται να μην έχουμε στο μυαλό ότι ‘’χάσαμε επειδή έγινε αυτό’’ ή ότι δεν κερδίσαμε ‘’επειδή έγινε το άλλο’’. Είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις φιλοσοφία νικητή. Να σκέφτεσαι μόνο την νίκη και τίποτα άλλο. Πρέπει να κοιτάς το μέλλον, να χτίζεις κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να αλλάζουν τα πρόσωπα, οι ποδοσφαιριστές αλλά η φιλοσοφία πρέπει να είναι ίδια.
Και φυσικά ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Να καταλαβαίνει και να βλέπει ποια είναι η κατάσταση στο κλαμπ αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε μια διαφορετική ομάδα από αυτή που είχαμε μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ξέχωρα από τα πρόσωπα πρέπει να αλλάξουμε την φιλοσοφία. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πολεμάει μέσα στο γήπεδο και θα παλεύει σκληρά»!
Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Σώθηκε η χρονιά, όμως, με την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο διαφορετικά μπορεί να ήταν τα πράγματα αν σας άφησαν να κερδίσετε στο Καραϊσκάκη;
«Δεν ήταν μόνο αυτό το παιχνίδι αλλά σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στον Παναθηναϊκό αρκετές φορές αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές, τις αποφάσεις τους. Πρέπει να το βγάλουμε αυτό από το μυαλό μας. Να προσπαθούμε να νικάμε τους πάντες και τα πάντα.
Δείτε τι έγινε στα πλέι-οφ. Η ομάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση και ήταν η πρώτη φορά που σε αυτή την διαδικασία ο δεύτερος της κανονικής διάρκειας κατακτά την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, είναι υποχρεωμένος να βγει δεύτερος! Κατά την άποψη μου για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να… υπάρχει η δεύτερη θέση. Μόνο η πρώτη, το πρωτάθλημα. Δεν ήταν πολλά τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Και για αυτό λέω ότι πρέπει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzeta.gr:

Μην… φάτε, θα έρθει η μεγάλη πρόταση!!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Ούτσε, τον οποίο όμως η Ρεάλ Σαραγόσα παραχωρεί μόνο με μία μεγάλη πρόταση…

Μην… φάτε, θα έρθει η μεγάλη πρόταση!
Η ιστοσελίδα «elperiodicodearagon.com» αναφέρει πως η Σαραγόσα προτίθεται να πουλήσει αρκετούς παίκτες το φετινό καλοκαίρι, ώστε να αυξήσει τα έσοδά της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο 27χρονος Ούτσε, ο οποίος είχε αποκτηθεί έναντι 5.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα τελευταία δύο χρόνια όμως λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού είχε αγωνιστεί ελάχιστα  και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ! Επειδή λοιπόν το συμβόλαιο του ταλαντούχου επιθετικού αγγίζει το 1.8 εκατ. ευρώ, δεν θα τους… χάλαγε να τον ξεφορτωθούν.

Εκεί λοιπόν οι Ισπανοί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι οποίοι σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ωστόσο, η Σαραγόσα θα τον δώσει μόνο με μία μεγάλη προσφορά, που θα φτάνει την τιμή που τον αγόρασε. Οπότε, μάλλον το σενάριο είναι φανταστικό…

Στα 726 και συνεχίζει...!!

Αλλοι 207 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, εξασφαλίζοντας την μόνιμη είσοδό τους στην Τούμπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στα 726 και συνεχίζει...
Ο αριθμός είναι αρκετά καλός και το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα σε λίγες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φθάνει κοντά στην πρώτη χιλιάδα εισιτηρίων, χωρίς να έχει γίνει οποιαδήποτε κίνηση για την ομάδα.

Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και πάλι από το πρωί της Δευτέρας.
Πηγή: paok24.gr

Καμία συμφωνία, μονάχα επαφές...!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει ότι συνεχίζει ακόμα τις επαφές για την απόκτηση του Φαμπιάν Χιμτσίνσκι.
Καμία συμφωνία, μονάχα επαφές...
Μπορεί στην Ουνιρέα Αλμπα μέσω του αθλητικού διευθυντή της Γιούπιν Μπόγιν να κάνουν λόγο για συμφωνία με την ΑΕΚ, αλλά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν συμμερίζεται αυτήν την θέση της ρουμάνικης ομάδας.
Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Ουνιρέα για την απόκτηση του 17χρονου Χιμτσίνσκι, ωστόσο συνεχίζονται οι επαφές.
Μάλιστα, οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο μεταξύ της ΑΕΚ και της διοίκησης της Ουνιρέα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία για να κάνουμε λόγο για τελειωμένη μεταγραφή.
ΠΗΓΗ: aek365.gr
 

"Σισε, ο... αντί-Ντρογκμπά"!

Η Γαλατασαράι θέλει να πάρει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά αν δεν... κάτσει, οι Τούρκοι έχουν "καβάτζα" τον Τζιμπρίλ Σισέ!
"Σισε, ο... αντί-Ντρογκμπά"!
Όπως αναφέρει το fotomac.com.tr, σε περίπτωση που στις επόμενες τρεις μέρες η Γαλατασαράι δεν συμφωνήσει με τον Αφρικανό φορ, θα ενεργοποιήσει την συμφωνία που υποστηρίζει ότι έχει με τον Σισέ.
Στην συνέχεια του δημοισεύματος, γίνεται αναφορά στην διετή καριέρα του Γάλλου με τον Παναθηναϊκό, στους τραυματισμούς που είχε πριν έρθει στην Ελλάδα αλλά και στο ενδιαφέρον της Γαλατά για τον παίκτη από τον περασμένο Ιανουάριο.
Πηγή: gazzetta.gr

Η… κρεμάλα του Μιραλάς (ΦΩΤΟ)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή εξαιρετική χρονιά του Κέβιν Μιραλάς. Ο άσος του Ολυμπιακού το μεσημέρι του Σαββάτου παντρέυτηκε την αγαπημένη του, με την οποία διατηρεί άλλωστε δεσμό τα τελευταία έξι χρόνια.
Η… κρεμάλα του Μιραλάς (ΦΩΤΟ)
Ο Μιραλάς εμφανίστηκε με γκρι κοστούμι και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στην τελετή που έγινε στο Χουτχάλεν.
Παρόντες στο… μεγάλο παιχνίδι της ζωή τους, ήταν οι συνάδελφοι και καλοί φίλοι του Κάρελ Γκέρετς, Βίνσεντ Οβράντ, Μπερντ Έβενς, Χανς Κορνέλις και ο τερματοφύλακας Γκλεν Βερμπάουεντε, όπως και οι διασημότεροι Νίκολας Λόμπαερτς, Στέβεν Ντεφούρ και Στάιν Στάινεν.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Έχει… μάτι ο Φαμπιάνι! (ΦΩΤΟ)

Ο Κριστιάν Φαμπιάνι έχει απίστευτο ταλέντο στο να διαλέγει κοπέλες.  Το νέο του… θύμα ονομάζεται Στέφενι Κολόμπο.
Έχει… μάτι ο Φαμπιάνι! (ΦΩΤΟ)
Μετά λοιπόν τις υπέροχες Αμάλια Γκρανάτα και Βικτώρια Βανούτσι, ο Αργεντινός άσος… χτύπησε ξανά. Η Στέφενι είναι μοντέλο, από την πατρίδα και πολύ… φρέσκια.

Δεν έχει μεγάλη καριέρα στην σόουμπιζ, ωστόσο με τα προσόντα που έχει και με τον Φαμπιάνι δίπλα της, σίγουρα θα έχει λαμπρό μέλλον!

Απολαύστε την: