Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Δεν «ψήνεται» για Ρουμανία ο Μπόλονι!!

Η αιφνίδια παραίτηση του Ράσβαν Λουτσέσκου από τον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας, έφερε τον Λάζλο Μπόλονι στο προσκήνιο ως υποψήφιο, με τον ίδιο πάντως να μην… «ψήνεται» να αναλάβει.
Δεν «ψήνεται» για Ρουμανία ο Μπόλονι
Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι διακοπές του, ενώ υπογράμμισε σε δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας.
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπόλονι να αποτελεί την πρώτη επιλογή της ρουμανικής ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του παραιτηθέντα Ράσβαν Λουτσέσκου συνεχίζονται, με το «sport.ro» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Μπόλονι που προσφάτως αποχώρησε από τη Λανς, δήλωσε σοκαρισμένος από την αποχώρηση του Λουτσέσκου, αλλά εξακολουθεί να μην σκέφτεται τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού».
Ο 58χρονος τεχνικός τόνισε στην ίδια ιστοσελίδα: «Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τη θέση του ομοσπονδιακού ούτε τη σκέφτηκα ποτέ. Σκέφτομαι μόνο πως θα κάνω πιο όμορφες τις διακοπές μου. Ήταν έκπληξη πάντως απρόβλεπτη η αποχώρηση του Ράσβαν Λουτσέσκου».
Η ιστοσελίδα «Realitatea.net» θέλει τον Χάτζι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ρουμανίας, με βοηθό τον Βιορέλ Μολντοβάν και τεχνικό διευθυντή τον Άνχελ Ιορντανέσκου. Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν ανησυχούν με τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του Μπόλονι.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: