Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Αυτό κι αν είναι ύποπτο!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό κι αν είναι ύποπτο! Στα πλοκάμια της FIFA το φιλικό Νιγηρία-Αργεντινή (4-1). Παίχτηκαν μεγάλα ποσά για να σκοράρει στο τέλος του αγώνα η "μπιανκοσελέστε", όπως κι έγινε. Δείτε το πώς!
Χωριό που φαίνεται, κολαούζο θέλει; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο διαιτητής Τσαϊμπόι, ο οποίος ενώ έχει δώσει πέντε λεπτά καθυστέρησης κρατάει τέσσερα λεπτά επιπλέον (!) μέχρι να δώσει ένα αστείο πέναλτι στο 98' υπέρ της Αργεντινής σε ανύπαρκτο χέρι αμυντικού της Νιγηρίας. Είναι, μάλιστα, ενδεικτικές της ακατανόητης απόφασης του διαιτητή οι αντιδράσεις των παικτών της Νιγηρίας που σκάνε ειρωνικά χαμόγελα.
Εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας "SmartOdds", ανέφερε χαρακτηριστικά: "Υπήρξαν απίστευτα στοιχήματα στην αγορά. Μετά το 86ο λεπτό παίχτηκαν τρελά ποσά στο να σημειωθεί άλλο ένα γκολ και ενώ οι αποδόσεις ουσιαστικά έδειχναν ότι δεν δύσκολα θα υπήρχε και άλλο γκολ στον αγώνα. Είναι δύσκολο να πει κανείς για τα ποσά που παίχτηκαν, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. λίρες".
Εξάλλου, ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει και το παιχνίδι της 7ης Σεπτεμβρίου μεταξύ του Μπαχρέιν και του Τόγκο, το οποίο επίσης ερευνά η FIFA, λόγω της αλλοπρόσαλλης σύνθεσης που παρέταξαν οι Τογκολέζοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: