Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σούμποτιτς: «Δεν έχει τελειώσει η σειρά»

Κάθε παρά τελειωμένη θεωρεί τη σειρά με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, μετά τη νίκη του Άρη στην Πυλαία. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τονίζει πως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και προσγειωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.
Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε: «Αγωνιζόμαστε με τον ΠΑΟΚ στον τέταρτο αγώνα της τελικής φάσης. Προερχόμαστε από μια νίκη στην έδρα του αντιπάλου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σειρά. Αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα και μπορεί να πάθουμε μεγάλη ζημιά. Προσπαθούμε να δουλέψουμε όντας προσγειωμένοι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».
«Δεν θέλουμε να πούμε πολλά πράγματα αλλά να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αξίζουμε την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Περιμένουμε αύριο ο κόσμος του Άρη να δώσει βροντερό παρόν και να μας στηρίξει πάντα μέσα σε κόσμιο πλαίσιο».
Σλούκας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»
Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κώστας Σλούκας που τόνισε: «Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στο τέταρτο παιχνίδι της τελικής φάσης και θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας δηλαδή την τρίτη θέση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μη μας ξεγελάσει το γεγονός της νίκης μας στην έδρα του αντιπάλου».
«Ο προπονητής μας έχει προσγειωμένους και μας επαναλαμβάνει συνεχώς ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε τη νίκη και να τη γιορτάσουμε με τον κόσμο μας που περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: