Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Προφορική συμφωνία Άρη με Σολτάνι

Τα χαμόγελα γίνονται δικαιολογημένα πιο… πλατιά στον Άρη. Μέσα σε λίγες ώρες οι ειδήσεις από το μεταγραφικό μέτωπο παίρνουν θετική τροπή. Έτσι, μετά τα «καλά νέα» από την Ουκρανία στο θέμα του Νέρι Καστίγιο, όπου άνοιξε ο δρόμος για την ελευθερία του 27χρονου ποδοσφαιριστή με προορισμό το Κλεάνθης Βικελίδης , ήρθε η είδηση της προφορικής συμφωνίας των κίτρινων με τον Καρίμ Σολτάνι!

Άρης και Σολτάνι έχουν συζητήσει εδώ και μέρες το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και πλέον τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια (τρία χρόνια). Το μόνο που απομένει είναι πλέον να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός του 48ωρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καρίμ Σολτάνι γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1984 στην πόλη Μπρεστ της Γαλλίας κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αρχικά στην ομάδα νέων της Χάβρης και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. 

Την τριετία 2005-2008 πήρε μεταγραφή στην Βένλο και τη διετία 2008-2010 αγωνίστηκε στην Ντεν Χάαγκ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή (22 συμμετοχές και 4 γκολ). Το ένα από αυτά τα γκολ το πέτυχε κόντρα του Άρη με… περιπετειώδη τρόπο υπογράφοντας την νίκη της ομάδας του με σκορ 1-0.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: