Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μαρκόπουλος: «Να πάμε σε πέμπτο ματς»

Όπως ήταν φυσιολογικό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του ότι στόχος είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να πάει η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, όμως συμπλήρωσε πως έχει ο Άρης το πλεονέκτημα μιας και παίζει εντός έδρας.
Συγκεκριμένα ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε:»Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια έδειξαν ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και καμία δεν φάνηκε να ξεφεύγει πολύ. Ο Αρης βεβαίως έχει το πλεονέκτημα πλέον και το αβαντάζ της έδρας και εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και μέσα στο παιχνίδι για να το διεκδικήσουμε και να πάμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι».
«Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει, αλλά θα πρέπει να μην υποπέσουμε σε ορισμένα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Εάν το αποφύγουμε αυτό, τότε είναι πολλά οι δυνατότητες που θα έχουμε για τη νίκη».
Γιαννακίδης: «Οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες»
Με την σειρά του ο Μιχάλης Γιαννακίδης δήλωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο Αλεξάνδρειο χάσαμε στις λεπτομέρειες και περισσότερο από δικά μας λάθη. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, αυτό φάνηκε κι από την εξέλιξη και των τριών πρώτων αγώνων».
«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα και να δώσουμε ότι περισσότερο και ότι καλύτερο μπορούμε για να γυρίσουμε τη σειρά στο δικό μας γήπεδο. Είναι σημαντικό να είμαστε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: