Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

"Ζήση, έλα και θα είσαι αφεντικό!"

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βλέποντας τον Ζήση Βρύζα να οδεύει προς τον Παναθηναϊκό έκανε μια ύστατη προσπάθεια να τον πείσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τι του είπε, τι του πρότεινε.
"Ζήση, έλα και θα είσαι αφεντικό!"
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό να συναντηθεί με τον Ζήση Βρύζα. Το ραντεβού έγινε προχθές, Πέμπτη, κι ενώ όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Βρύζας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.
"Γύρνα πίσω. Ο ΠΑΟΚ σε έχει ανάγκη. Μπορούμε και πρέπει να συνεργαστούμε ξανά μαζί για το καλό της ομάδας. Ό,τι έγινε, έγινε...", του είπε αρχικά ο Ζαγοράκης σπάζοντας στην ουσία έναν πάγο που υπήρχε στη σχέση τους από τότε που ο Βρύζας αποχώρησε από τον "Δικέφαλο του Βορρά".
Επίσης, πρόσθεσε: "Γύρισε και εσύ θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα", του τόνισε ο Ζαγοράκης για να τον πείσει να γυρίσει στην αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα, σχετικές πιέσεις έχει δεχθεί ο Βρύζας τις τελευταίες μέρες και από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.
Το θέμα είναι ότι ο Βρύζας είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και ίσως αυτές οι προτροπές που δέχθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να άργησαν κάπως...
Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρήκαν τον Βρύζα στην Αθήνα  Εκεί ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε και την πρόταση του Ζαγοράκη. Το θέμα είναι ότι ο Βρύζας έδειξε στους οπαδούς προβληματισμένος στο ενδεχόμενο της επιστροφής του, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι είναι οριστική η απόφασή του να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στους "πράσινους".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: