Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τα βρήκε με Σαχτάρ, έρχεται Θεσσαλονίκη

Το δεύτερο ταξίδι του Άλεξ Καστίγιο στην Ουκρανία, όπως φαίνεται, ήταν καθοριστικό και έβγαλε… είδηση. Η αποστολή….εξετελέσθη, αφού έδωσε τα χέρια με την Σαχτάρ απελευθερώνοντας τον αδελφός του, ο οποίος είναι έτοιμος να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το νέο συμβόλαιό του με τον Άρη!
Μετά από πολύωρες κουβέντες του Άλεξ Καστίγιο με τους ανθρώπους της Ουκρανικής ομάδας επήλθε η συμφωνία για… διαζύγιο και πλέον μένει να μπουν οι υπογραφές. Κάτι που αναμένεται να γίνει, το πολύ, μέχρι την Τρίτη. Εφόσον λοιπόν επικυρωθεί το… διαζύγιο του Νέρι Καστίγιο με την Σαχτάρ, ο Άρης θα καλέσει τον 27χρονο παίκτη προκειμένου να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες στο νέο συμβόλαιό του με την ομάδα.
Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία, με τον Καστίγιο να δηλώνει ξανά και ξανά ότι δική του προτεραιότητα είναι ο Άρης. Όπως είναι κατανοητό, η θετική εξέλιξη του θέματος Καστίγιο έχει ικανοποιήσει πλήρως τον Σάκη Τσιώλη, καθώς έχει εκφράσει πολλές φορές ότι εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Νέρι Καστίγιο μεταγραφικός σχεδιασμός θα προχωρήσει πιο γρήγορα, θεωρώντας παράλληλα τον 27χρονο τον «ηγέτη» του νέου Άρη.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: