Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

LIVERPOOL FC - THE THESSALONIKI REDS

http://profile.ak.fbcdn.net/v22942/371/42/n844158483_4977.jpg.
It is an exhibition of Liverpool FC Thessaloniki Branch and of Thessaloniki Olympic Museum. Thessaloniki Branch,having created a rich collection of unique value collective items and memorabilia of Liverpool FC, such as blouses and tickets from the games of the historic football club... in United Kingdom, Liverpool and also in other cities and countries.Ανακοινώνουμε και επίσημα την μεγάλη εκθεση υλικου της ιστορίας της Λιβερπουλ,που θα λάβει χώρα στην Θεσσλονίκη από τις 12 Μαρτίου 2010 μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου 2010,υπό την αιγίδα του Thessaloniki branch και της Liverpool fc!!!ο μεγάλο γεγονός είναι ότι κοντά μα ς θα έχουμε το Κύπελλο του champions league για 2 μερες!!

Ήττα στο φινάλε για Άρη 72-71 από Λε Μαν

Ήττα στο φινάλε για Άρη 72-71 από Λε Μαν

Με καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Λε Μαν «έκλεψε» τη νίκη στο «Αλεξάνδρειο», κερδίζοντας 72-71 τον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των «16″ στο EuroCup. Οι «κίτρινοι», που έχουν πάντως σοβαρά παράπονα από τους 3 διαιτητές του αγώνα, θα παίξουν την άλλη εβδομάδα στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα δημιούργησαν για ένα ακόμη παιχνίδι οι οπαδοί του Άρη στο «Αλεξάνδρειο».

1ο δεκάλεπτο: 2-5, 10-8, 16-12, 18-17.
2ο δεκάλεπτο: 20-24, 27-32, 33-34, 35-37.
3ο δεκάλεπτο: 44-37, 46-41, 48-45, 50-45.
4ο δεκάλεπτο: 51-50, 56-50, 56-57, 59-62, 63-65, 69-70, 71-72.

Ο Κοκότοβιτς στον Πανσερραϊκό


Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού και θα διαδεχθεί τον Γκιγιέρμο Ογιος, ο οποίος αποχώρησε τη Δευτέρα μετά την ήττα από το Αιγάλεω.

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Μακεδονίας αναμένεται στις Σέρρες όπου και θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Ο 56χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε Καλαμάτα, ΠΑΟΚ, Παναργειακό, Απόλλωνα Αθηνών, Ναυπακτιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ατρόμητο.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νέων, Σάκη Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στο βοηθητικό γήπεδο στο πάρκο της Ομόνοιας. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καλί και Γ. Ζαπρόπουλος.

Επαιξαν ξύλο Ντιόγο και Γιάννης Παπαδόπουλος


Ο Ντιόγκο πλάκωσε στο ξύλο τον Γιάννη Παπαδόπουλο Το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι και το καλύτερο και αυτό φάνηκε και στην προπόνηση της τετάρτης όπου Ντιόγο και Γιάννης Παπαδόπουλος πιάστηκαν στα χέρια. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήγε στο γυμναστήριο όπου βρισκόταν ο νεαρός άσος και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με τον τελευταίο να προσπαθεί να ανταποδώσει. Οι παίκτες που ήταν κοντά στο περιστατικό στην αρχή ξαφνιάστηκαν και στη συνέχεια έτρεξαν για να χωρίσουν τους δύο συμπαίκτες τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το τέλος του επεισοδίου σε πηγαδάκι που είχαν δημιουργήσει προσπαθούσαν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του Ντιόγο, ο οποίος ξεκίνησε τον καβγά, καθώς δεν είχαν αντιληφθεί κάποια κόντρα ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κάλεσε αμέσως τους δύο παίκτες στο γραφείο του και τους ζήτησε εξηγήσεις, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει και να λύσει πολύ γρήγορα το θέμα που δημιουργήθηκε. Οι δύο παίκτες αναμένεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο.

Συλλήψεις στα Γιάννiνα

Περίπου 20 συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις των Ιωαννίνων, όπως αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση της πόλης. Οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι και πέντε απο αυτούς θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με δικογραφία που αναφέρεται σε διάφορες αξιόποινες πράξεις.

Επιστρέφει ο αρχηγός


Ο Φρατζέσκο Τότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου της Ρόμα με την Φιορεντίνα. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Σιένα για το πρωτάθλημα, καθώς παρά το γεγονός ότι αισθανόταν καλά, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.Ο Ιταλός τεχνικός δεν ήθελε να προσθέσει έναν ακόμα σημαντικό «πονοκέφαλο» την φετινή περίοδο, καθώς παρά τις πολλές απουσίες του Τότι λόγω τραυματισμών, όταν ο κάπτεν των Ρωμαίων είναι στην ενδεκάδα σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ο Τότι έχει πετύχει 10 γκολ σε 13 εμφανίσεις στο φετινό καμπιονάτο και αποτελεί πολύτιμη μονάδα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους «32» του Europa League. Από τη στιγμή μάλιστα που απουσιάζει και ο νεοφερμένος Λούκα Τόνι, η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη.

Δηλώσεις Σάντος


Φερνάντο Σάντος (ΠΑΟΚ): "Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αντίθετα με ό,τι κάνουμε συνήθως. Φάγαμε δύο γκολ και μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 3-0 το παιχνίδι είχε τελειώσει. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως ο ΠΑΣ δεν μας άφησε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός για να προσθέσει: "Είναι μια δίκαιη νίκη του ΠΑΣ. Ηταν μια κακή μέρα για εμάς, μια κακή παρένθεση. Ηταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα και ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω να συνέλθουμε γρήγορα. Ηταν ένας στόχος το κύπελλο, θέλαμε να προχωρήσουμε".

ΠΑΟΚ φάντασμα, διασύρθηκε στα Ιωάννινα


Ένας αγνώριστος ΠΑΟΚ διασύρθηκε στα Ιωάννινα, όπου ηττήθηκε με 4-0 από τον ΠΑΣ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον κακό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» μπήκαν μόνο οι φανέλες των ποδοσφαιριστών, και φυσιολογικά υπέστησαν μια βαριά ήττα-ντροπή για την ιστορία του Δικεφάλου.Περίπου 500 φίλαθλοι του Δικεφάλου βρίσκονται έξω από το γήπεδο και δεν τους επιτρέπεται από την αστυνομία η είσοδος στις κερκίδες…Στο 8′ ο Ντιμπαλά κινήθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, οι αμυντικοί του οποίου απλώς τον κοιτούσαν και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 23′ εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη, κεφαλιά του Κούσα, η μπάλα στα δίχτυα, 2-0. Στο 29′ σέντρα του Φωτάκη, κεφαλιά του Παπάζογλου, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σικαλιά και απομακρύνθηκε. Στο 42′ σέντρα-σουτ του Λίνο από αριστερά, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 43′ ο Ντιμπαλά σέντραρε παράλληλα, ο Σνάουτσνερ με προβολή στην προσπάθειά του να ανακόψει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 3-0.Στο 46′ σέντρα του Λίνο, ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, ο Φωτακης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Σικαλιάς. Στο 62′ διαγώνιο σουτ του Βιεϊρίνια, λίγο άουτ. Στο 64′ σουτ του Φωτάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Σικαλιάς. Στο 66′ σέντρα του Ντάσιου από δεξιά, ο Κοντογουλίδης βρέθηκε μόνος στην καρδιά της «ασπρόμαυρης» άμυνας, αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει και στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ απομάκρυναν. Στο 79′ ο Ντιμπαλά βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, 4-0.

Ρόβας: Θέλω να επιστρέψω


Στον Άρη θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βασίλης Ρόβας. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό, ενώ τόνισε πως θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να βρει ρυθμό και να επιστρέψει έτοιμος να βοηθήσει στους «κίτρινους». Ο Ρόβας μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό των «κίτρινων».

Αρχικά, ο Έλληνας μέσος δήλωσε: «Είχα συζητήσει με τον κ. Κούπερ,ο οποίος δεν ήθελε να φύγω, αλλά εγώ το σκέφτηκα πολύ. Θέλω να γυρίσω δυνατός το καλοκαίρι. Μέχρι τότε θέλω να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να είμαι δυνατός. Θα είναι καλό για την ομάδα μου, τον Άρη. Να γυρίσω και να προσφέρω. Επιπλέον, σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να κάθομαι. Ήθελα να φύγω για να πάρω παιχνίδια. Τα Γιάννενα, έχουν προπονητή που τον εκτιμώ πολύ, ο οποίος με ήθελε από πριν και τώρα συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι και είναι κίνητρο να τα πάω καλά, για τον κόσμο που με αγαπάει πολύ. Παίρνω τη χαρά του κόσμου. Θέλουμε να κερδίσουμε. Βέβαια, η κατάσταση του γηπέδου δεν είναι καλή και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για τον αντίπαλο. Εγώ δε θα έχω πρόβλημα, πιστεύω, και θα εγκλιματιστώ».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Με το νέο μας προπονητή, πλέον, ακόμη και αυτοί που δεν έπαιζαν, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όσοι μπουν, μπορούν να προσφέρουν, όπως έγινε και με τον Αραβίδη. Είδα το παιχνίδι στην Ξάνθη και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Με τους συμπαίκτες μου, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά και υγιής εδώ και να προσφέρω. Δε θέλω να λένε ότι ήρθα σα δανεικός και δεν προσέφερα στην ομάδα».

Με νέο προφίλ


Με αρκετές αλλαγές θα παρουσιαστεί ο Άρης απέναντι στον Πανθρακικό στον σαββατιάτικο αγώνα. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προτίθεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, αφενός για να δώσει «ανάσες» σε βασικά στελέχη της «κίτρινης» ενδεκάδα και αφετέρου γιατί τέσσερις παίκτες δε θα δώσουν το «παρών» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, οι Σηφάκης, Ρονάλντο, Ντέιλι και Φερνάντεζ έχουν τεθεί «εκτός μάχης» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δυο πρώτοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι δυο επόμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι ανέτοιμοι. Ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Ναφτί, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Κόκε θα δώσει κανονικά το «παρών» αφού φαίνεται να ξεπερνάει την κάκωση.

Την Τρίτη, η προετοιμασία των «κίτρινων» για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής συνεχίστηκε υπό τις οδηγίες του Χοσέ Κάρλος Φανταγκούσι, καθώς ο Κούπερ θα βρίσκεται έως την Πέμπτη στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Ο Σέζαρ Ορτίθ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Σέρχιο Κόκε έκανε θεραπεία για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Ίαν Ντέιλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντάριο Φερνάντεζ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε και ο Μεντί Ναφτί. Η επόμενη προπόνηση των «κίτρινων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στο Ρύσιο.

Το «μπινελίκι» του στοίχισε την μπάλα


Με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα αγγλικά γήπεδα τιμωρήθηκε φίλαθλος της Σάντερλαντ, ο οποίος έκανε ρατσιστικά σχόλια προς τη μητέρα του επιθετικού της ομάδας, Ντάρεν Μπεντ. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο παρκινγκ του γηπέδου, τον περασμένο Νοέμβριο στον αγώνα της Σάντερλαντ κόντρα στη Γουίγκαν.

Η μητέρα του Μπεντ αποκάλυψε το συμβάν σε έναν αστυνομικό δείχνοντας τον φίλαθλο που την προσέβαλε, ζητώντας να κληθεί σε απολογία. Επίσης και ο άσος της Σάντερλαντ ενοχλήθηκε πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός και ζητούσε την τιμωρία του φιλάθλου, δηλώνοντας ότι δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ο φίλαθλος προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, στέλνοντας λουλούδια στη γυναίκα, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει την τιμωρία.

Πέρα από τον αποκλεισμό ο φίλαθλος κλήθηκε να αποζημιώσει με 57 ευρώ τη μητέρα του Μπεντ, για την αναστάτωση.

ΛΑΡΙΣΑ: Θλάση ο Νταμπίζας


Τις υπηρεσίες του Νίκου Νταμπίζα, τουλάχιστον για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα στερηθεί ο τεχνικός της Λάρισας, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι κατά την προθέρμανση της ομάδας πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο έμπειρος παίκτης όμως αποφάσισε να ξεκινήσει κανονικά την αναμέτρηση και αυτό έκανε την ζημιά του μεγαλύτερη. Ο πρώην παίκτης της Νιουκάστλ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και η απουσία του από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Ρομπίνιο: "Θέλω να μείνω στη Σάντος"


Ανυπόμονος δηλώνει ο Ρομπίνιο Με την... εκμυστήρευση ότι θέλει να μείνει στην ομάδα μόνιμα, χαιρέτησε τους οπαδούς της Σάντος ο Ρομπίνιο, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του βραζιλιάνικου συλλόγου με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του. Ο Βραζιλιάνος πήγε στη Σίτι πριν από 18 μήνες αντί 34 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, παρά την οικονομική συμφωνία-μαμούθ, ποτέ δεν στέριωσε στους «πολίτες» και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του, με την επιθυμία μάλιστα να παραμείνει και μετά το τέλος της περιόδου δανεισμού στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

«Στόχος μου είναι να παραμείνω εδώ για πολύ καιρό. Θα είναι πολύ καλά, αν ο πρόεδρος της Σάντος συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό μου για άλλα τέσσερα χρόνια», είπε στους οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας ο Ρομπίνιο.

Μια ...Σειρήνα με το όνομα Σερίνα!

Μια ...Σειρήνα με το όνομα Σερίνα! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "θηλυκός Φέντερερ", ωστόσο η Σερίνα Ουίλιαμς γράφει τη δική της ιστορία στο παγκόσμιο τένις.

Με την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open για 5η φορά στην καριέρα της, η 29χρονη Αμερικανίδα σταρ, έφτασε στους 12 τίτλους σε τουρνουά της σειράς Grand Slam (έχει κερδίσει ακόμα 3 Γουίμπλεντον, 3 US Open και ένα Ρολάν Γκαρός), ενώ φυσικά παραμένει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θέση που έφτασε για πρώτη φορά στις 8 Ιουλίου του 2002, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Μαζί με την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδερφή της, Βίνους, έχουν κερδίσει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο διπλό, όπου κυριαρχούν στις περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις.

Ωστόσο, ο λόγος αυτού του θέματος δεν είναι να απαριθμήσουμε τους τίτλους και τις αμέτρητες προσωπικές επιτυχίες της Σερίνα, αλλά να υπενθυμίσουμε πως μια κορυφαία αθλήτρια, μπορεί παράλληλα να είναι και μια γυναίκα με αρκετές σέξι φωτογραφήσεις στο ενεργητικό της.

H πέτρα του σκανδάλου!

H πέτρα του σκανδάλου! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Καρδιές και οικογένειες "καίει" η Βανέσα Περονσέλ. Η 28χρονη Γαλλίδα, πρώην σύντροφος του Γουέιν Μπριτζ, είναι η "πέτρα του σκανδάλου" που απειλεί με διάλυση την κοιγένεια του Τζον Τέρι.

Ο Άγγλος αμυντικός της Τσέλσι διατηρούσε για περίπου τέσσερις μήνες ερωτικό, παράνομο δεσμό με τη Βανέσα και όταν αυτός αποκαλύφθηκε από τα αγγλικά ταμπλόιντ, η σύζυγός του, Τόνι Πουλ, με την οποία ο Τέρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αποφάσισε να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

Ήδη η Πουλ εγκατέλειψε το Λονδίνο και ταξίεψε στο Ντουμπάι μαζί με τα παιδιά, τη στιγμή που ο Τέρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", ζητά άφεση αμαρτιών, με στόχο να επανενώσει την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός πήρε άδεια από τη διοίκηση της ομάδας του, ώστε στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, να ταξιδέψει στο Ντουμπάι (και να χάσει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κάρντιφ), προκειμένου να μεταπείσει τη σύζυγό του και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Τέρι είχε κάνει πρόταση γάμου στην Πουλ στο ίδιο μέρος, στο Ντουμπάι, όπου στη συνέχεια πήγαν και για ταξίδι του μέλιτος.

MVP ο Σίσιτς, καλύτερο γκολ του Σκόκο


O Σκόκο σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννενα, Μίρνε Σίσιτς, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το βραβείο του καλύτερου γκολ πήγε στον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "ΟΑΚΑ".

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
- Μίρνες Σίσιτς (ΠΑΣ Γιάννινα) 49,6%
- Μάουρο Πόι (Ξάνθη) 44,5%
- Κίκε Σόλα (Λεβαδειακός) 5,8%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
- Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ) 55,3%
- Βίκτορ Γιάκομπ (Ηρακλής) 26,1%
- Φίλιπ Αρσενίεβιτς (Πανθρακικός) 18,6%

Μάχες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας


Φάση από τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη για το Κύπελλο Ισπανίας Το προσεχές διήμερο διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ισπανίας, με τη Σεβίλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης να προβάλουν -θεωρητικά τουλάχιστον- ως τα φαβορί για πρόκριση στον τελικό. Η ομάδα της Ανδαλουσίας υποδέχεται την Τετάρτη την αξιόμαχη Χετάφε, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βαλένθια την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η παραπαίουσα Ατλέτικο βλέπει το Κύπελλο ως μία ευκαιρία για εξιλέωση στα μάτια των οπαδών της και φιλοδοξεί να πετύχει σκορ πρόκρισης την Πέμπτη στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στη Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών
Σεβίλη-Χετάφε 3/2
Ατλέτικο Μαδρ.-Σανταντέρ 4/2
Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 10 και 11 Φεβρουαρίου

Ντελ Πιέρο: "Χαμένη νίκη με Λάτσιο"


Ο Ντελ Πιέρο πανηγυρίζει Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο παραδέχτηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του προσπαθούν ακόμα να συμβιβαστούν με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λιβόρνο (1-1). Η Γιουβέντους έχει πλέον χάσει και την τέταρτη θέση όπου βρίσκεται η Νάπολι.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις εκτός έδρας αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Νάπολι. «Ημασταν όλοι πολύ απογοητευμένοι στα αποδυτήρια για τη χαμένη νίκη στο ματς με τη Λάτσιο», έγραψε ο Ιταλός στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Την αποκαλώ κι εγώ �αμένη�νίκη, καθώς πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτή την αναμέτρηση. Ελέγξαμε τον αγώνα και σίγουρα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τη Λάτσιο. Η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να ξαναβρούμε τον δρόμο προς τις νίκες», κατέληξε ο Ντελ Πιέρο.

Ρέινα: "Είμαστε απογοητευμένοι"


Ο Πέπε Ρέινα Το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στη Λίβερπουλ μετέφερε ο τερματοφύλακάς της Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός γκολκίπερ παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του «έχουν πληγωθεί από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν», αλλά και ότι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα.

«Όλα έχουν να κάνουν με την υπερηφάνεια. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Ρέινα που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για το νέο συμβόλαιό του. «Η ομάδα είναι καλύτερη από αυτό που δείχνει και έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πηγαίνουμε όσο καλά μπορούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε καλύτερα. Ευτυχώς, η αυτοπεποίθησή μας έχει ενισχυθεί και αν μείνουμε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση»

Ερωτηθείς για το αν έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή του Ράφα Μπενίτεθ, ο Ρέινα ήταν αφοπλιστικός. «Με έφερε εδώ που είμαι, αυτό τα λέει όλα», απάντησε. «Πρέπει να ρίξετε μία ματιά τριγύρω στο γήπεδο για να καταλάβετε τι πιστεύει ο κόσμος γι�αυτόν. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το μέλλον του. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και στις δύσκολες στιγμές να παραμένουμε ενωμένοι», κατέληξε ο 27χρονος τερματοφύλακας.

Διεκδικούν πάλι τον Μπαλοτέλι


Ο Μπαλοτέλι πλασάρει τον Σορεντίνο Νέο ταξίδι αναμένεται να κάνει άμεσα στην Ιταλία ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γκάνα Μίροσλαβ Ράγιεβατς, σε άλλη μία προσπάθεια να πείσει τον Μάριο Μπαλοτέλι της Ιντερ να φορέσει τη φανέλα της αφρικανικής ομάδας εν όψει του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η συμμετοχή του Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών, δεν τον δεσμεύει στην επιλογή εθνικής σε επίπεδο ανδρών. Ετσι, τόσο ο διεθνής Γκανέζος μέσος Σούλεϊ Μουντάρι, όσο και ο συμπατριώτης του Ράγιεβατς Ντέγιαν Στάνκοβιτς, προσπαθούν να πείσουν τον συμπαίκτη τους να επιλέξει την Γκάνα.

«Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου», έχει πει για τον Μπαλοτέλι ο Ράγιεβατς, που δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον νεαρό φορ της Ιντερ.

Επεισόδιο με Λουτσιάνο στην Ξάνθη


Ο Λουτσιάνο με τη φανέλα της Ξάνθης Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ξάνθη με τον Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης ενεπλάκη σε καυγά με θαμώνες νυθχτερινού κέντρου για τα μάτια μιας κοπέλας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι από τον ξυλοδαρμό ο Λουτσιάνο έμεινε αναίσθητος στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να είναι επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του ήταν ο συμπαίκτης του Γιάννης Παπαδημητρίου, αλλά στο ίδιο μαγαζί ήταν και οι παίκτες του Αρη, Σηφάκης, Πρίττας, Λαμπριάκος οι οποίοι όμως δεν συμμετείχαν στο επεισόδιο, σε καμία στιγμή του.

Π.Α.Ο.Κ-"Eσύ δεν πρέπει να μιλάς"!


Σέρτζιο Κονσεϊσάο Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και οι οπαδοί του να κάνουν όνειρα ακόμα και για πρωτάθλημα ωστόσο τα χθεσινά γεγονότα προκάλεσαν αναταράξεις μέσα στην ομάδα. Οι παίκτες δεν θέλησαν να προπονηθούν γιατί δεν είχαν πληρωθεί, με τους διοικούντες της ΠΑΕ να τους εξηγούν πως απλά υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Sentra 103,3", οι τόνοι στις συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών του "δικεφάλου" του βορρά και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέβηκαν επικίνδυνα.

Την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ζητούσε υπομονή και κατανόηση, λέγοντας πως η ομάδα έχει μπροστά της κρίσιμα παιχνίδια, κάποιος εκ των τεσσάρων αρχηγών του απάντησε: "Έχετε δίκιο, αλλά εσείς δεν πρέπει να μιλάτε, γιατί κάθε 27 και 28 του μήνα φωνάζατε πως αν δεν είχαν μπει τα λεφτά δεν θα παίζατε!"

Μπλόκο της αστυνομίας πριν τα Γιάννενα!
Μπλόκο της αστυνομίας περίπου 15 χιλιόμετρα πριν τα Γιάννενα εμποδίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όποιον φέρει πινακίδες αυτοκινήτου αλλά και ταυτότητες Θεσσαλονίκης, να περάσουν. Οσοι υποστηριχτές λοιπόν του «δικεφάλου» του βορρά θέλησαν να δουν από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας τους κόντρα στον ΠΑΣ, προφανώς δεν θα τα καταφέρουν καθώς στην πόλη των Ιωαννίνων δεν διατίθενται εισιτήρια και η αστυνομία φροντίζει έτσι ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΡΙΜΟΛΝΤΙ-ΠΙΤΟΥ-ΒΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ.ΚΑΡΛΙΝΙΟΣ:ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ














Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Τρείς μεταγραφικές κινήσεις κυριολεκτικά στο 90΄για τον Ηρακλή.
Οι κυανλολευκοι ανακοίνωσαν τις μεταγραφές:Ριμόλντι(Πανσεραϊκός),Πίτου(Αρης),Βέρα(Ρούμπιο δανεικός Παραγουηνός κεντρικος αμυντικός).

Δηλώσεις Πίτου Γκαρσία:«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα. Η οικογένεια και οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν γιατί είμαι τόσο ευχαριστημένος. Σε όλους εκείνους που μπορούν να αμφιβάλλουν για κάτι τέτοιο, έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου για να αποδείξω στο γήπεδο και να κάνω πράξη αυτό που λέω».
«Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Είμαι σε άριστη κατάσταση. Ήμουν συνέχεια σε προπονήσεις και παιχνίδια. Το μόνο που περίμενα και ήθελα είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να είμαι στην διάθεση του προπονητή για το επόμενο παιχνίδι».
«Αυτή την στιγμή πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να φύγουμε από την θέση που βρισκόμαστε. Να δίνουμε το 100%. Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση του Ηρακλή τον αδικεί με βάση την ιστορία και την ποιότητα του. Πρέπει να παλεύουμε για τις θέσεις που είναι ψηλά στην βαθμολογία».«Δεν θέλω να το πάρουν αρνητικά ή άσχημα το γεγονός ότι έπαιζα στον Άρη τους πρώτους έξι μήνες. Η οικογένεια μου και οι άνθρωποι μου ξέρουν πολύ καλά πόσο ήθελα να έρθω στον Ηρακλή και τι σημαίνει Ηρακλής για μένα. Μου δίνει μία ηρεμία η επιστροφή μου στην ομάδα. Δεν μπορώ να πείσω κανέναν με λόγια. Είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή μου η σημερινή μέρα και θα πείσω με πράξεις».
«Εκείνες τις μέρες έκανα μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκομαι στην ομάδα. Για κάποιους λόγους δεν έγινε αυτό. Έχουν περάσει μόνο έξι μήνες από τότε και είμαι ευτυχισμένος που ήταν σύντομο το χρονικό διάστημα. Πρέπει να αντιστρέψω την κατάσταση για ορισμένους που ίσως πιστεύουν άλλα για μένα, όμως εγώ ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής και πόσο ευτυχισμένος είμαι. Ήξερα ότι θα επιστρέψω στον Ηρακλή. Η Μίκρα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Μέσα μου ήξερα ότι θα επιστρέψω κάποια στιγμή, απλά δεν περίμενα τόσο σύντομα. Ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω ξνα προσφέρω».

Δηλώσεις Λούκας Ριμόλντι:«Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα του Ηρακλή που μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βήμα αυτό στην καριέρα μου. Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να ικανοποιηθεί και να χαρεί ο κόσμος. Θα δουλέψω με ταπεινότητα ώστε να συνεισφέρω στην ομάδα. Ότι έχει ο καθένας πρέπει να το προσφέρει στην ομάδα». «Σίγουρα θα με βοηθήσει πολύ που υπάρχουν συμπατριώτες μου στην ομάδα. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Μου έχουν πει τα καλύτερα για το σύνολο της ομάδας. Θα με βοηθήσουν σίγουρα για την άμεση προσαρμογή μου και θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ την ομάδα».«Είναι ευχάριστη αυτή η πίεση γιατί βοηθάει για να δημιουργηθεί μία πρόκληση. Προσωπικά δεν ήθελα να πάω κάπου που δεν υπάρχει πρόκληση. Μου αρέσει να πηγαίνει σε ομάδες που υπάρχουν προκλήσεις. Τώρα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Γι΄αυτό βρίσκομαι εδώ». «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Όλα συμβαίνουν ίσως για κάποιο λόγο. Συνέβη τώρα και αυτό που μπορώ την στιγμή αυτή είναι πως έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω. Το πιο σημαντικό είναι να ανταμείψω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με τα παιχνίδια που θα κάνω στον αγωνιστικό χώρο.Για τον βαθμό ετοιμότητας του δήλωσε: «Έχω παίξει πέντε παιχνίδια σε 20 μέρες. Είμαι πανέτοιμος να μπω στο παιχνίδι».
Οσο για τον Φρέντι Βέρα ανακοινώθηκε με 6μηνο δανεισμό με δικαίωμα απόκτησης το Καλοκαίρι.

OI ANAKOINΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Ριμόλντι:Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, Lucas Rimoldi, με συμβόλαιο, το οποίο ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Πίτου Γκαρσια: Στα 'κυανόλευκα' ο Sebastian 'Pitu' Garcia
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Αργεντινό μέσο, Sebastian ‘Pitu’ Garcia, ο οποίος φορά και πάλι τα ‘κυανόλευκα’, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
O ‘Pitu’, στην επιστροφή του στην οικογένεια της ομάδας, σημείωσε:
‘Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας μου, καθώς επέστρεψα στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί και στην οποία έρχομαι για να προσφέρω με όλη τη ψυχή μου. Αισθάνομαι σαν να μην έλειψα ούτε μέρα από την ομάδα και η επιθυμία μου να πετύχω πολλά με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι πολύ μεγάλη’.

Φρέντι Βέρα:Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Παραγουανό κεντρικό αμυντικό, Fredy Vera.
Ο ποδοσφαιριστής αποκτάται ως δανεικός από την Rubio Nu, ως το τέλος του 2010.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ
Θετική έκβαση έχει το θέμα των τραυματιών των 'κυανολεύκων', όπως αποδείχθηκε από το σημερινό πρωινό πρόγραμμα, που περιείχε ποικιλία ασκήσεων εκτέλεσης και οργάνωσης παιχνιδιού, αλλά και εσωτερικό δίτερμα.

O Lequi ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με την ομάδα, έχοντας τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Milano αποθεραπεύεται σε γοργούς ρυθμούς, καθώς ήδη πέρασε σε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται η εξέλιξη της κατάστασής του.

O Bosnjak συνέχισε με ατομικό και από αύριο περνά σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

Από ίωση εξακολουθεί να ταλαιπωρείται ο Touma, ο οποίος δεν προπονήθηκε.

Το απόγευμα, όσοι δεν αγωνίστηκαν σημαντικό διάστημα της αναμέτρησης του Σαββάτου, αντιμετωπίζουν σε εσωτερικό δίτερμα της ομάδα Νέων.
Αύριο, Τετάρτη 03/02, η ομάδα έχει διπλό πρόγραμμα προπονήσεων στην Μίκρα (10:30 και 15:00).



ΚΑΡΛΙΝΙΟΣ(ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ)

Το νέο απόκτημα του Ηρακλή, ο Βραζιλιάνος Καρλίνιος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Ένα-Δυο» για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. «Έχω έρθει σε μία ομάδα με ποιότητα, που έχει θέσει κάποιους στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή η ζωή στη Θεσσαλονίκη και έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τον Ηρακλή. Πιστεύω πως προσαρμόστηκα αμέσως στα νέα δεδομένα και έχω αποκτήσει ήδη πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου. Είχα προτάσεις από τη Βραζιλία, αλλά είχα θέσει ως στόχο της καριέρας μου να παίξω στην Ευρώπη. Έτσι κάποια μέρα θα ανοίξω και το δρόμο για την Εθνική Βραζιλίας. Η φυσική μου θέση είναι μέσος, αλλά μπορώ κάλλιστα να αγωνιστώ και ως κεντρικός αμυντικός. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρω ότι έρχεται τώρα ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι δυνατή ομάδα και με ποιότητα. Για αυτό κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, και έπειτα θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα για τους φιλάθλους μας, που τους αξίζει να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Φοφόνκα είναι ένας πολύ καλός φίλος και φανταστικός άνθρωπος. Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι με έφερε στην ομάδα. Θέλω να γίνω ο καλύτερος Βραζιλιάνος παίκτης στην Ελλάδα και να γράψω ιστορία στον Ηρακλή. Είμαι πολύ χαρούμενος και το δείχνω κάθε μέρα. Θέλω να γίνομαι καλύτερος σε κάθε προπόνηση και να μεταδίδω αισιοδοξία στους συμπαίκτες μου. Επιθυμία μου είναι να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες όλων των ανθρώπων της ομάδας».πηγή Μέτροσπορτ.


ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ (ΝΙΚΗ)!

Ο Σλοβάκος τεχνικός μιλάει στο «Μ» για την πρώτη επιτυχία της νέας του προσπάθειας με την ομάδα, τις ομοιότητες και τις αλλαγές από την προηγούμενη θητεία του, υπογραμμίζει ότι δεν φοβίζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κανένας αντίπαλος και απαντά στις «κατηγορίες» περί αμυντικογενούς τακτικής…
Αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καβάλας για να πει: «Ο πρώτος αγώνας είναι πάντα σημαντικός για ένα προπονητή όταν πηγαίνει σε μια νέα ομάδα. Από την μεριά μου μπορεί να μην είχα άγχος αλλά θα έπρεπε και οι παίκτες να καταλάβουν αυτό που ήθελα. Πάνω από όλα χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε και την ψυχολογία μας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα ήταν δύσκολες οι συνθήκες που υπήρχαν πριν την αναμέτρηση με την Καβάλα. Πιστεύω όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δεν το λέω αυτό μόνο επειδή κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα του Σαββάτου».

- Όταν επιστρέψατε για δεύτερη φορά στην ομάδα δηλώσατε ότι η κατάσταση ήταν δυσκολότερη στην πρώτη σας θητεία. Τώρα που πέρασαν λίγες μέρες υπάρχει η ίδια άποψη;

«Από την αρχή τόνισα ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα και στους παίκτες που διαθέτουμε στο ρόστερ. Ξέρω την ποιότητα και τον χαρακτήρα των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών. Για αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε αρκετά καλά την συνεργασία μας. Δείξαμε στοιχεία από την ποιότητα ως ομάδας άλλα και από το γεγονός ότι κερδίσαμε τους βαθμούς της νίκης».

- Άλλαξε κάτι μέσα στο σύντομο διάστημα της παραμονής σας και είδαμε έναν βελτιωμένο Ηρακλή;

«Είδα σε DVD τις προηγούμενες αναμετρήσεις στην φετινή σεζόν και διαπίστωσα ορισμένα πράγματα. Αυτό είχε συνέπεια στην παρουσία μας στον αγώνα με την Καβάλα όπου δείξαμε να είμαστε περισσότερο πειθαρχημένοι και πιο ουσιαστικοί. Καταφέραμε να έχουμε μια γενικότερα καλύτερη παρουσία σε ολόκληρη την εμφάνιση μας το προηγούμενο Σάββατο».

- Τελικά η άμυνα είναι αυτή που μπορεί να κάνει μια ομάδα να κερδίζει;

«Βασικό στοιχείο μιας ομάδας είναι η αμυντική της λειτουργία. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις δεχόμασταν εύκολα γκολ από λάθη που γίνονταν μέσα στην περιοχή μας. Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν μας , ώστε να μεταφέρουν αυτή την σιγουριά και στην υπόλοιπη ομάδα. Αν δεν λειτουργεί κάτι σωστά στην άμυνα δεν μπορεί να λειτούργησε σωστά και η υπόλοιπη ομάδα. Διαπίστωσα όμως ότι έχουμε ορισμένες αδυναμίες τις οποίες και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε».

- Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σαφώς γνωρίζετε την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης…

«Γενικά δεν φοβάμαι κανένα αντίπαλο, φοβάμαι μόνο τις αρρώστιες. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό σερί στο πρωτάθλημα αλλά και αυτά δημιουργούνται για να σπάνε κάποια στιγμή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, όμως έχουμε τα πλάνα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση».

- Μαζί με εσάς ήρθαν στην ομάδα και ορισμένοι ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ , πιστεύεται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες του Ηρακλή;

«Αυτοί οι παίκτες ήρθαν ουσιαστικά πριν από μένα. Θέλουμε κάποια ενίσχυση όμως πιστεύω στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας αλλά αυτό δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Μιλάνο , που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα πρέπει να βρούμε ορισμένες λύσεις. Γενικά δεν ξέρω πως μπορεί να ανταποκριθεί τις επόμενες μέρες ή ακόμα και σε μεγαλύτερο διάστημα».

- Στην πρώτη σας θητεία στον Ηρακλή είχατε θετικό απολογισμό στα αποτελέσματα που υπήρξαν. Παρόλα αυτά φύγατε. Αυτό σας άφησε κάποια πικρία, ή θέλατε να επιστρέψετε κάποια στιγμή στην ομάδα για να συνεχίσετε την προσπάθεια σας;

«Δεν περίμενα να φύγω τόσο γρήγορα από την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι μια εβδομάδα νωρίτερα είχαν συζητήσει μαζί μου για να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Από ότι κατάλαβα στην συνέχεια αυτό ήταν έργο ενός ατόμου που δεν με ήθελε στην ομάδα. Προσωπικά όμως είχα πολύ καλούς φίλους στην ομάδα και έτσι επέστρεψα και πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

- Παρατηρήσατε κάποια βελτίωση στους παίκτες που είχατε και παλιότερα στον Ηρακλή και βρίσκονται και τώρα στο ρόστερ της ομάδας;

«Υπάρχει ο Κατσαμπής που έχει την ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Αρκετούς από αυτούς τους παίκτες τους είχα φέρει από την Β’ ομάδα. Δεν έχουν όμως εξέλιξη που θα περίμενα και θα ήθελα να τους δω σε υψηλότερο επίπεδο τώρα που επέστρεψα στην ομάδα».

- Έχετε «κατηγορηθεί» ότι είστε αμυντικογενής προπονητής. Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτό;

«Αν ένας προπονητής έχει οργάνωση μέσα στο γήπεδο και μέσα στην ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα στην άμυνα. Δεν θα δεχόμασταν τόσα πολλά γκολ και με τόσο μεγάλη ευκολία. Από τη πλευρά μου λέω ότι η άμυνα είναι μια βάση στο παιχνίδι μας, αλλά ποτέ δεν είπα στους παίκτες μου να ασχοληθούν μόνο με τα αμυντικά τους καθήκοντα. Πρέπει να υπάρχει μέσα στο γήπεδο ισορροπία της άμυνας και της επίθεσης. Για να μπορέσει να σκοράρει μια ομάδα χρειάζεται ποιότητα αλλά και συσπείρωση για να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες ευκαιρίες. Στην άμυνα η κατάσταση είναι διαφορετική κατάσταση, αφού χρειάζεται μεγαλύτερη θέληση και οργάνωση».

- Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στις δυο παρουσίες σας στον πάγκο του Ηρακλή, η ομάδα είχε ως στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες;

«Αλλαγή προπονητή δεν γίνεται αν η ομάδα πάει καλά. Σαφώς και αυτό παίζει ρόλο , γιατί οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και δεν μπορούσα ούτε τότε , ούτε και τώρα ορισμένα πράγματα. Κυρίως στην νοοτροπία των παικτών για να παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο».

- Αν όλα εξελιχτούν καλά θα θέλατε να συνεχίσετε και στην νέα σεζόν στον πάγκο του Ηρακλή, εφόσον σας προταθεί;

«Δεν σκέφτομαι τόσο μπροστά. Πολύ περισσότερο όταν είσαι προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Αυτό που με απασχολεί είναι πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Κοιτάω μόνο το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε με τον ΠΑΟΚ».

- Στον αγώνα με την Καβάλα αναφερθήκατε για την συμπαράσταση του καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να έχετε όσο γίνεται μεγαλύτερη συμπαράσταση.

«Στον Ηρακλή πρέπει να είμαστε ως μια οικογένεια. Αυτό είναι το σωματείο μας . Οι παίκτες και οι προπονητές αλλάζουν. Οι φίλαθλοι όμως είναι πάντα εδώ. Πάντα πιστεύουν σε αυτή την ομάδα. Είναι θετικό αν οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και τις στιγμές που τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά με ορισμένα αποτελέσματα. Ήμουν πολύ χαρούμενος από την συμπαράσταση που είχαμε στον αγώνα με την Καβάλα και χρειαζόμαστε την υποστήριξη και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις .Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ευχαριστούμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».Πηγή Μέτροσπορτ.


Υ.Σ Επειδή δεν έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπω και εγώ στην προσπάθεια του ιντερνετικού Ραδιοφώνου μας.Θα συνεχίσω να γράφω στο μπλόγκ.

Αν συμβεί κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω Ευχαριστώ.











Καπέλο: Ξέρω τα πάντα


Τα πάντα γνωρίζει για την υπόθεση… Τέρι-Μπριτζ ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, αναφέρθηκε στο θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα, ενώ ξεκαθάρισε πως θα πάρει αποφάσεις για το θέμα που έχει προκύψει.

«Γνωρίζω τα πάντα, όμως αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα είμαι στο Λονδίνο την ερχόμενη Πέμπτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φάμπιο Καπέλο, από τον οποίο η ομοσπονδία της Αγγλίας, έχει ζητήσει να αποφασίσει με… αγωνιστικά κριτήρια το αν ο Τζέισον Τέρι θα πρέπει να είναι αρχηγός της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή όχι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επιστρέφουν οι τραυματίες


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Στην πρωινή προπόνηση, που περιείχε ασκήσεις εκτέλεσης και οργάνωσης παιχνιδιού, καθώς και εσωτερικό δίτερμα, πήρε μέρος και ο Λέκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ θετικά ήταν και τα μηνύματα από τους τραυματίες Μιλάνο και Μπόσνιακ.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος του «Γηραιού», έκανε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει να αποθεραπεύεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ ο Μπόσνιακ θα προπονηθεί κανονικά αύριο με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Τουμά, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν προπονήθηκε.

Το απόγευμα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν για λίγο χρονικό διάστημα εναντίον της Καβάλας θα αντιμετωπίσουν σε εσωτερικό δίτερμα την ομάδα Νέων.

Αύριο Τετάρτη (03/02), η ομάδα έχει διπλό πρόγραμμα προπονήσεων (10.30 και 15.00) στην Μίκρα.

Μπέκαμ: «Αρρωσταίνω για το Ολντ Τράφορντ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ημέρα που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα πατήσει το χορτάρι του Ολντ Τράφορντ, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος, πλησιάζει και ο Άγγλος σταρ, παρότι επιθυμούσε να επιστρέψει στα παλιά και αγαπημένα του λημέρια, αισθάνεται ολοένα και πιο περίεργα.

«Η σκέψη να βρεθώ αντίπαλος στη Γιουνάιτεντ με "αρρωσταίνει". Αλλά μου έχει λείψει πολύ η ομάδα. Θα εύχομαι για πάντα να παρέμενα μέλος αυτού του συλλόγου. Είναι ένα κομμάτι από μένα», παραδέχθηκε ο Μπέκαμ, που θα παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ με τη Μίλαν, στις 16 Φεβρουαρίου για τους «16» του Champions League.

«Παρότι δεν είμαι εκεί πλέον, παραμένω φανατικός οπαδός της ομάδας και παρακολουθώ κάθε ματς, όταν μπορώ. Θέλω να πηγαίνουν καλά, γιατί η Μάντσεστερ σημαίνει πάρα πολλά για μένα», πρόσθεσε ο μέσος της ιταλικής ομάδας.

«Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που θέλω να αντιμετωπίσω. Μετά την κλήρωση μίλησα με τον Γκάρι Νέβιλ και συμφωνήσαμε πως θα είναι σπουδαίος αγώνας. Όπως και να χει, για μένα θα είναι μια σπέσιαλ βραδιά», κατέληξε ο Μπέκαμ.

Ολιτς: «Διορία σε Ριμπερί από τη Μπάγερν»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την αποκάλυψη ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει δώσει διορία στον Φρανκ Ριμπερί, προκειμένου εκείνος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, έκανε με σημερινές (2/2) δηλώσεις του, στην «Vecernji List», ο Ιβιτσα Ολιτς.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός και συμπαίκτης του Γάλλου φορ, τόνισε ότι οι Βαυαροί έχουν ζητήσει από τον Ριμπερί να υπογράψει μέχρι τον Μάρτιο, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν θα τον υπολογίζει.

«Ο Φρανκ Ριμπερί είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή Λουίς Φαν Γκάαλ, στο ξεκίνημα της σεζόν. Τώρα η Μπάγερν του έδωσε διορία. Η θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι τον Μάρτιο ή ο Φαν Γκάαλ δεν θα τον υπολογίζει» είπε αρχικά ο Ολιτς.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ριμπερί είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Αριεν Ρόμπεν, παρότι ο Ρόμπεν είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι περισσότερο επαγγελματίας από τον Ριμπερί. Ο Φαν Γκάαλ είναι πολύ απαιτητικός προπονητής. Αναλύουμε κάθε παιχνίδι πολύ και θέλει να σκεφτόμαστε συχνά τα λάθη μας. Μας ζητάει να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και μας τονίζει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε βασικοί», κατέληξε ο Ολιτς.

«Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στη Λίβερπουλ!»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Επίθεση στο ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ εξαπέλυσε ο μάνατζερ του Χάρι Κίουελ, αποκαλώντας τους ουσιαστικά... άχρηστους.

Ο Αυστραλός επιθετικός ήταν το πολλά υποσχόμενο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ το 2003, προερχόμενος από τη Λιντς, όμως η όποια καριέρα του στο «Ανφιλντ» καταστράφηκε πριν αρχίσει, από διαδοχικούς τραυματισμούς.

Τελικά ο Κίουελ το 2008 παραχωρήθηκε στη Γαλατάσαραϊ. «Εχασε τρεισήμισι χρόνια από την καριέρα του στη Λίβερπουλ, επειδή οι τύποι στην Αγγλία δεν είχαν, κυριολεκτικά, ιδέα για τι πράγμα μιλούσαν. Πραγματικά είναι να αναρωτιέσαι», ξέσπασε ο μάνατζερ του Μπέρνι Μάντιτς.

«Ισως προσπαθούν να προστατέψουν τη φήμη τους, αλλά σίγουρα δεν προσπαθούν να προστατέψουν τους παίκτες. Είναι ντροπή, όπως ντροπή νομίζω είναι και ο τρόπος που μεταχειρίστηκαν τον Χάρι», συνέχισε.

«Τώρα ο κόσμος αναρωτιέται πώς έχει επιστρέψει, όταν όλοι στην Αγγλία τον είχαν για πέταμα. Είναι τόσο κρίμα που δεν είχε έρθει νωρίτερα εδώ... Αλλά έτσι είναι η ζωή...», πρόσθεσε.

Θα τα καταφέρουμε


Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από την νίκη του ΠΑΣ επί της Λάρισας και την βαθιά βαθμολογική ανάσα που πήρε η ομάδα του, είναι ο Γιώργος Σικαλιάς. Ο πορτιέρο του «Άγιαξ της Ηπείρου» μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» τόσο για τον αγώνα με τους «βυσσινί» όσο και για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Η συνέντευξη του Σικαλιά:

Ποιο είναι το ειδικό βάρος της νίκης κόντρα στην Λάρισα;

«Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς στο ματς με τη Λάρισα και για αυτόν τον λόγο άλλωστε χαρακτηρίσαμε τελικό τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παίζαμε μια κατηγορία σε αυτό το παιχνίδι. Ηταν μια σημαντική νίκη, με μεγάλα οφέλη, τόσο στον βαθμολογικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα».

Αλήθεια, πώς νιώθατε παίζοντας χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου σας;

«Προσωπικά μου συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα μου και ένιωσα πολύ περίεργα. Οταν οι εξέδρες είναι άδειες από κόσμο, ξεγελιέσαι. Δεν μπορείς να μπεις αμέσως στην ένταση και το κλίμα του αγώνα. Ο κόσμος του ΠΑΣ είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας και πραγματικά μας έλειψε η συμπαράστασή του. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ' ευχήν και φτάσαμε στη νίκη».

Ποιος είναι ο συντελεστής δυσκολίας στην προσπάθειά σας να εξασφαλίσετε την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα;

«Η μάχη είναι δύσκολη, είμαστε αισιόδοξοι όμως ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια, ειδικά με τις ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Σε αυτά τα ματς θα κριθούν πάρα πολλά. Ειδικά στις αναμετρήσεις στην έδρα μας, θα πρέπει να έχουμε τις λιγότερες βαθμολογικές απώλειες».

Τι άλλαξε στην ομάδα με τον ερχομό του Νίκου Αναστόπουλου;

«Το πρώτο πράγμα που άλλαξε ήταν η ψυχολογία. Πάντα ο ερχομός ενός καινούργιου προπονητή αλλάζει το κλίμα στα αποδυτήρια και γενικότερα στους κόλπους μιας ομάδας. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική μας την περίπτωση μετά την πρόσληψη του κ. Αναστόπουλου...».

Πολλοί λένε ότι ο νέος σας προπονητής έχει την ικανότητα να παίρνει το 100% από τους παίκτες.

«Σίγουρα είναι άκρως επικοινωνιακός με τους ποδοσφαιριστές. Δουλεύει πολύ εκτός από τα θέματα τακτικής και στον ψυχολογικό τομέα και αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω».

Πώς αντιμετωπίζετε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ; Αποτελεί δέλεαρ η πρόκρισή σας στην ημιτελική φάση του θεσμού ή όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα;

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που αφήνει περιθώρια διάκρισης. Θα παίξουμε στα ίσια κόντρα στον ΠΑΟΚ, με στόχο το καλύτερο δυνατό».

Κλείνοντας, ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και να έχω καινούργιες εμπειρίες. Να διακριθώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να 'χτίσω' το όνομά μου».

Βγενόπουλος: "Τέλος στο θέμα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Να ρίξει τους τόνους προσπαθεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά τις δηλώσεις του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ότι κάποιοι δεν θέλουν να κερδίζουν ο Παναθηναϊκός. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φάνηκε ενοχλημένος χωρίς να αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενόχλησε στην ομάδα και από ποιους, ωστόσο το θέμα θεωρείται λήξαν για τον ίδιο καθώς όσοι έπρεπε πήραν το μήνυμά τους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

"Είδα διάφορα πράγματα στο γήπεδο και τα πήρα στο κρανίο. Το μήνυμα το πήραν αυτοί που έπρεπε και το επιπλέον που έχω να τους πω είναι να αφήσουν ήσυχη την ομάδα να παλέψει για να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή το νταμπλ" είπε αρχικά ο κ. Βγενόπουλος.

Για τον αν έχει κάνει πρόταση στον Βαρδή Βαρδινογιάννη να αγοράσει την ΠΑΕ ή θα το κάνει στο μέλλον τόνισε: "Αυτά είναι τρίχες. Εχω δηλώσει από τον Μάιο ότι δεν ασχολούμαι με το διοικητικό κομμάτι και μιλάω σαν φίλαθλος. Ενοχλήθηκα από κάποια πράγματα που με έβγαλαν από τα ρούχα μου και για αυτό μίλησα. Τελείωσε τώρα αυτό το θέμα".

Παύλος: "Έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του"

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην εφημερίδα "Goal". Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως ο Βγενόπουλος έχει άποψη και την εκφράζει: "Ο κ. Βγενόπουλος είναι μέτοχος του Παναθηναϊκού, μπορεί να έχει την οποιαδήποτε άποψη θέλει και να την εκφράζει όπως θέλει. Τίποτε άλλο".

Με Γιούρκα και Κλέιτον στο ΟΥΕΦΑ

Δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες επιλογές εμπεριέχει η λίστα παικτών που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο Europa League. Συγκεκριμένα, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Σίλβα Κλέιτον θα είναι στις αποστολές για τα ματς με την Ρόμα στην φάση των "32" του θεσμού.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής αμυντικός δεν είχε δηλωθεί τον Αύγουστο, αφού αποκτήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος δεν υπολογίζονταν από τον Χενκ Τεν Κάτε και είχε μείνει επίσης εκτός πλάνων. Αναγκαστικά, ο τεχνικός των "πράσινων" έκοψε από την συγκεκριμένη λίστα τον Γιώργο Μαχλελή.

Να τονίσουμε πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δήλωσαν 24 παίκτες (και όχι 25 που έπρεπε) στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία αφού δεν έχουν 4 αλλά 3 παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία. Τους Νίνη, Τζόρβα, Καραγκούνη. Ετσι στη δεύτερη λίστα δηλώθηκαν οι νεαροί Τάσος Λαγός και Ξενοφών Φέτσης.

«Πίστευα πως δεν θα ξαναέβλεπα τους οπαδούς μας»


Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του Eμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην εφημερίδα «Sun», με αφορμή τον εφιάλτη που έζησε στην Ανγκόλα με την εθνική Τόγκο!

«Είναι ωραίο να γυρίζεις σπίτι και να επιστρέφεις στο γήπεδο. Σε κάποια φάση δεν πίστευα ότι θα ξαναέβλεπα ποτέ το στάδιο της Σίτι και τους οπαδούς μας», τόνισε ο επιθετικός των «πολιτών».

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Σίτι, 2-0 επί της Πόρτσμουθ, την Κυριακή (31/1), δήλωσε: «Είναι καλό που πήρα 90 λεπτά στα πόδια μου, είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα ολόκληρο ματς και αισθάνομαι καλύτερα.

Ήταν σημαντικό ότι σκόραρα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους οπαδούς της Σίτι και στο σύλλογο που με βοηθήσατε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Μέσα από όλες τις δυσκολίες, οι οπαδοί μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης. Ήμουν πολύ συγκινημένος από τον τρόπο που το έκανα. Το σημαντικότερο είναι η σχέση μεταξύ των παικτών και της διοίκησης και των παικτών με τους οπαδούς και πιστεύω πως έχω καλή σχέση και με τους δύο. Οι άνθρωποι που εργάζονται στη Σίτι και παρακολουθούν τους αγώνες της Σίτι έχουν πίστη στην ικανότητά μου και πίστη σε αυτό που κάνω.

Η οικογένεια της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ μεγάλη και υπάρχει μεγάλη αγάπη εδώ. Είμαι χαρούμενος που αυτές οι τρομερές στιγμές είναι τώρα πίσω μου και που τώρα η ζωή συνεχίζεται, καθώς αυτό σημαίνει ότι παίζω και πάλι ποδόσφαιρο για τη Σίτι και ελπίζω να είμαι πετυχημένος».

Απογοητευμένος ο Ντελ Πιέρο


Η άσχημη εικόνα της Γιουβέντους, η οποία απέχει από τις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχει απογοητεύσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Αλεσάντρο Ντελ Πίερο εξέφρασε τη θέληση να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Ήμασταν όλοι απογοητευμένοι στα αποδυτήρια, που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη κόντρα στη Λάτσιο και πιστεύω πως έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε και να βρούμε τον τρόπο για τις νίκες», δήλωσε ο επιθετικός μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1). Η Γιουβέντους βρίσκεται στην πέμπτη θέση, 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Στοίχημα Goal και χρήμα


GOAL ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Καλησπέρα σας!Ημέρα κυπέλλου σήμερα στην Ελλάδα.Ένα παιχνίδι αλλά αρκετά σημαντικό και θα ασχοληθούμε.Πας Γιάννινα-ΠΑΟΚ το παιχνίδι,με τον ΠΑΟΚ να έρχεται με τον αέρα των κερδισμένων αποτελεσμάτων και να μην δέχεται γκολ για 8 αγώνες.Απο την άλλη μια ομάδα που όπως δήλωσε και ο προπονητής της ενδιαφέρεται περισσότερο για την σωτηρία της και λιγότερο για το θεσμό του κυπέλλου.Θα πάμε με τον ΠΑΟΚ και με το μεγαλύτερο κίνητρο.
Το άλλο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε ειναι απο την Αγγλία και το Χέρεφορντ-Λινκολν.Η Χέρεφορντ είναι μια δυνατή ομαδα και πολύ καλη στην έδρα της ενώ η Λίνκολν έχει μια μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια.Θα πάμε με τον άσο σε πολύ καλη απόδοση πάνω απο δύο μονάδες.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα αναλύσουμε στην εκπομπή GOAL ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ στις 16:οο στο Radio Rock 'n' Goal!


KAΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Επιμέλεια:Χρήστος Ακριτόπουλος

Διεκδικεί την προεδρία της «Μπάρτσα» ο Ρόσελ


Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Μπαρτσελόνα στις εκλογές της 13ης Ιουνίου έκανε γνωστή ο Σάντρο Ρόσελ μέσω της σελίδας του στο «Twitter». Ο εν λόγω άνθρωπος αποτελούσε το δεξί χέρι του Ζοάν Λαπόρτα ως αντιπρόεδρος από το 2003 έως το 2005, όταν και αποχώρησε λόγω ρήξης στη σχέση τους, που παραμένει μέχρι και σήμερα. Ο Ρόσελ συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992, ενώ εν συνεχεία κατείχε σημαντική θέση στη «Nike».

Ο Ζοάν Λαπόρτα αποχωρεί από τη θέση του προέδρου έχοντας οδηγήσει την «Μπάρτσα» σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της. Στο διάστημα αυτό, μεταξύ άλλων κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και δύο Champions League.

«Διορία στον Ριμπερί από την Μπάγερν»!


Στην αποκάλυψη ότι η Μπάγερν Μονάχου έδωσε διορία στον Φρανκ Ριμπερί για την επέκταση του συμβολαίου του προέβη ο Ίβιτσα Όλιτς, μιλώντας στην «Vecernji List». Ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε στην εφημερίδα της πατρίδας του ότι οι «Βαυαροί» ξεκαθάρισαν στον Γάλλο μεσοεπιθετικό ότι πρέπει να υπογράψει μέχρι τον Μάρτιο, διαφορετικά ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν θα τον συμπεριλαμβάνει άλλο στα πλάνα του.

«Ο Φρανκ Ριμπερί είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή στην αρχή της σεζόν. Τώρα, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου του έδωσε διορία. Πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο (το τρέχον λήγει το 2011) ή ο προπονητής δεν θα τον υπολογίζει άλλο», ανέφερε ο Όλιτς και πρόσθεσε:

«Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ριμπερί είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Άριεν Ρόμπεν, παρότι ο Ρόμπεν είναι σπουδαίος παίκτης. (Ο Ρόμπεν) Είναι περισσότερο επαγγελματίας από τον Ριμπερί. Ο Φαν Γκάαλ είναι πολύ απαιτητικός προπονητής. Αναλύουμε κάθε παιχνίδι πολύ και θέλει να σκεφτόμαστε συχνά τα λάθη μας. Μας ζητάει να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και μας τονίζει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε βασικοί».

Αυξήθηκε ο ανταγωνισμός για Σαμαρά


Τρεις νέους ανταγωνιστές για μία θέση στην επίθεση της Σέλτικ απέκτησε ο Γιώργος Σαμαράς. Οι «καθολικοί» ενισχύθηκαν σημαντικά στη γραμμή κρούσης αποκτώντας τον Ρόμπι Κιν από την Τότεναμ, τον Ντιομανσί Καμαρά από τη Φούλαμ (δανεικοί ως το καλοκαίρι) και τον Μόρτεν Ράσμουσεν (για 3,5 χρόνια), ενώ παραχώρησαν μόνο τον Σκοτ ΜακΝτόναλντ στη Μίντλεσμπρο.
Ο 25χρονος Έλληνας άσος διανύει μία πολύ καλή σεζόν έχοντας 9 γκολ σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 τέρματα σε 5 εμφανίσεις στο Europa League.


ΛΑΠΟΡΤΑ: «Γελοίοι ισχυρισμοί»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η μάχη της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίζεται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η κόντρα έχει περάσει και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Η Ρεάλ έχει νοιώσει αδικημένοι με κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας και με τελευταία την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κι έσπευσε να αμφισβητήσει το γκολ του Πέδρο κόντρα στη Χιχόν, λέγοντας πως ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, χαρακτήρισε γελοίες τις τοποθετήσεις της Ρεάλ και των οπαδών της, αποδίδοντας τα όλα στη ζήλια.

«Πρόκειται για γελοίους ισχυρισμούς και τακτικές που έχουν ανήκουν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα κάποιων, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την καλύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών. Το γεγονός ότι παίζουμε τόσο καλά, πονάει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης».

«Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μας ασκήσουν πίεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διαιτητές είναι αμερόληπτοι και δίκαιοι με όλες τις ομάδες», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της καταλανικής ομάδας στη «Marca».

ΚΥΠΕΛΛΟ: Μάχη στα Γιάννενα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ ξεκινά σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Hellas online. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από τον Alpha. Αύριο θα παίξουν στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναίκός με την Καλλιθέα ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αναμετρήσεις της Ξάνθης με τον Άρη και της Καβάλας με τον Πανιώνιο.

Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι μονοί. Όποια ομάδα νικήσει παίρνει την πρόκριση. Εφόσον όμως το 90λεπτο λήξει ισόπαλο δεν υπάρχει παράταση αλλά ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Οι νικητές των αναμετρήσεων ΠΑΣ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ-Καλλιθέα θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά ενώ το άλλο ζευγάρι θα βγει από τους νικητές των αγώνων Ξάνθη-Άρης και Καβάλα-Πανιώνιος.

ΝΤΕΛ ΜΠΟΣΚΕ: «Υπολογίζω Γκούτι για το Μουντιάλ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η συμπάθεια του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον Γκούτι είναι γνωστή από την εποχή που ο νυν ομοσπονδιακός της Ισπανίας ήταν προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το περασμένο Σάββατο ήρθε και η εκπληκτική εμφάνιση του άσου της «βασίλισσας» μέσα στο «Ριαθόρ» για να αναγκάσει τον Ντελ Μπόσκε να παραδεχτεί με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της «Marca», οτί υπολογίζει στον 34χρονο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

«Ο Γκούτι έπαιξε καλά στη Λα Κορούνια. Έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και έχει αίσθηση του χώρου. Είναι, επίσης, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αν επέλεγα κάθε εβδομάδα την αποστολή της εθνικής Ισπανίας, σίγουρα θα ήταν μέσα», δήλωσε ο Ντελ Μπόσκε.

Κινδυνεύει να χάσει την χρονιά ο Καστελιόνε


Κάρλος Καστελιόνε Ορατό είναι το ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της περιόδου ο Κάρλος Καστελιόνε. Ο Αργεντίνος που χτύπησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχει μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα. Το ιατρικό τιμ της ομάδας αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και αν δεν αλλάξει κάτι να κάνει εγχείρηση.

Η θεραπεία του Καστελιόνε θα διαρκέσει 4 με 5 εβδομάδες. Αν δεν μπορέσει έτσι να ξεπεράσει το πρόβλημά του, τότε θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση. Στο μεταξύ την Δευτέρα οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και οι Κουμορτζί, Εστογιανόφ, που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Τζαβέλλας που αισθάνεται καλύτερα, σχετικά με τον τραυματισμό του.

Αθλητικός Τύπος 2/2/2010

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Η Γάτα
Derby news
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα

The Match
Πατρίς Sport