Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Αντεμπαγιόρ: "Είναι ωραίο να γυρίζεις σπίτι..."


Επιμέλεια: Δ.Μ.

O Eμάνουελ Αντεμπαγιόρ άνοιξε την Κυριακή το δρόμο για τη νίκη στο 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Πόρτσμουθ, και με δηλώσεις του που φιλοξενεί την Τρίτη η "Sun" στάθηκε ιδιαίτερα στον εφιάλτη που έζησε στην Ανγκόλα με την Εθνική Τόγκο αλλά και στην τρομερή συμπαράσταση που είχε όταν επέστρεψε στο "Νησί" από τους οπαδούς των "πολιτών".

"Είναι ωραίο να γυρίζεις σπίτι και να επιστρέφεις στο γήπεδο. Σε κάποια φάση δεν πίστευα ότι θα ξαναέβλεπα ποτέ το στάδιο της Σίτι και τους οπαδούς.

Είναι καλό που πήρα 90 λεπτά στα πόδια μου, είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα ολόκληρο ματς και αισθάνομαι καλύτερα.

Ήταν σημαντικό ότι σκόραρα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους οπαδούς της Σίτι και στο σύλλογο που με βοηθήσατε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή.

Μέσα από όλες τις δυσκολίες, οι οπαδοί μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης. Ήμουν πολύ συγκινημένος από τον τρόπο που το έκαναν", τόνισε ο διεθνής άσος από το Τόγκο, και πρόσθεσε:

"Το σημαντικότερο είναι η σχέση μεταξύ των παικτών και της διοίκησης και των παικτών με τους οπαδούς και πιστεύω πως έχω καλή σχέση και με τους δύο.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στη Σίτι και παρακολουθούν τους αγώνες της Σίτι έχουν πίστη στην ικανότητά μου και πίστη σε αυτό που κάνω.

Η οικογένεια της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ μεγάλη και υπάρχει μεγάλη αγάπη εδώ. Είμαι χαρούμενος που αυτές οι τρομερές στιγμές είναι τώρα πίσω μου και που τώρα η ζωή συνεχίζεται, καθώς αυτό σημαίνει ότι παίζω και πάλι ποδόσφαιρο για τη Σίτι και ελπίζω να είμαι πετυχημένος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: