Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Π.Α.Ο.Κ-"Eσύ δεν πρέπει να μιλάς"!


Σέρτζιο Κονσεϊσάο Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και οι οπαδοί του να κάνουν όνειρα ακόμα και για πρωτάθλημα ωστόσο τα χθεσινά γεγονότα προκάλεσαν αναταράξεις μέσα στην ομάδα. Οι παίκτες δεν θέλησαν να προπονηθούν γιατί δεν είχαν πληρωθεί, με τους διοικούντες της ΠΑΕ να τους εξηγούν πως απλά υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Sentra 103,3", οι τόνοι στις συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών του "δικεφάλου" του βορρά και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέβηκαν επικίνδυνα.

Την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ζητούσε υπομονή και κατανόηση, λέγοντας πως η ομάδα έχει μπροστά της κρίσιμα παιχνίδια, κάποιος εκ των τεσσάρων αρχηγών του απάντησε: "Έχετε δίκιο, αλλά εσείς δεν πρέπει να μιλάτε, γιατί κάθε 27 και 28 του μήνα φωνάζατε πως αν δεν είχαν μπει τα λεφτά δεν θα παίζατε!"

Μπλόκο της αστυνομίας πριν τα Γιάννενα!
Μπλόκο της αστυνομίας περίπου 15 χιλιόμετρα πριν τα Γιάννενα εμποδίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όποιον φέρει πινακίδες αυτοκινήτου αλλά και ταυτότητες Θεσσαλονίκης, να περάσουν. Οσοι υποστηριχτές λοιπόν του «δικεφάλου» του βορρά θέλησαν να δουν από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας τους κόντρα στον ΠΑΣ, προφανώς δεν θα τα καταφέρουν καθώς στην πόλη των Ιωαννίνων δεν διατίθενται εισιτήρια και η αστυνομία φροντίζει έτσι ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: