Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ρόβας: Θέλω να επιστρέψω


Στον Άρη θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βασίλης Ρόβας. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό, ενώ τόνισε πως θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να βρει ρυθμό και να επιστρέψει έτοιμος να βοηθήσει στους «κίτρινους». Ο Ρόβας μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό των «κίτρινων».

Αρχικά, ο Έλληνας μέσος δήλωσε: «Είχα συζητήσει με τον κ. Κούπερ,ο οποίος δεν ήθελε να φύγω, αλλά εγώ το σκέφτηκα πολύ. Θέλω να γυρίσω δυνατός το καλοκαίρι. Μέχρι τότε θέλω να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να είμαι δυνατός. Θα είναι καλό για την ομάδα μου, τον Άρη. Να γυρίσω και να προσφέρω. Επιπλέον, σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να κάθομαι. Ήθελα να φύγω για να πάρω παιχνίδια. Τα Γιάννενα, έχουν προπονητή που τον εκτιμώ πολύ, ο οποίος με ήθελε από πριν και τώρα συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι και είναι κίνητρο να τα πάω καλά, για τον κόσμο που με αγαπάει πολύ. Παίρνω τη χαρά του κόσμου. Θέλουμε να κερδίσουμε. Βέβαια, η κατάσταση του γηπέδου δεν είναι καλή και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για τον αντίπαλο. Εγώ δε θα έχω πρόβλημα, πιστεύω, και θα εγκλιματιστώ».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Με το νέο μας προπονητή, πλέον, ακόμη και αυτοί που δεν έπαιζαν, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όσοι μπουν, μπορούν να προσφέρουν, όπως έγινε και με τον Αραβίδη. Είδα το παιχνίδι στην Ξάνθη και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Με τους συμπαίκτες μου, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά και υγιής εδώ και να προσφέρω. Δε θέλω να λένε ότι ήρθα σα δανεικός και δεν προσέφερα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: