Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΠΟΡΤΑ: «Γελοίοι ισχυρισμοί»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η μάχη της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίζεται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η κόντρα έχει περάσει και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Η Ρεάλ έχει νοιώσει αδικημένοι με κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας και με τελευταία την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κι έσπευσε να αμφισβητήσει το γκολ του Πέδρο κόντρα στη Χιχόν, λέγοντας πως ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, χαρακτήρισε γελοίες τις τοποθετήσεις της Ρεάλ και των οπαδών της, αποδίδοντας τα όλα στη ζήλια.

«Πρόκειται για γελοίους ισχυρισμούς και τακτικές που έχουν ανήκουν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα κάποιων, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την καλύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών. Το γεγονός ότι παίζουμε τόσο καλά, πονάει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης».

«Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μας ασκήσουν πίεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διαιτητές είναι αμερόληπτοι και δίκαιοι με όλες τις ομάδες», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της καταλανικής ομάδας στη «Marca».

Δεν υπάρχουν σχόλια: