Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΡΙΜΟΛΝΤΙ-ΠΙΤΟΥ-ΒΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ.ΚΑΡΛΙΝΙΟΣ:ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ














Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Τρείς μεταγραφικές κινήσεις κυριολεκτικά στο 90΄για τον Ηρακλή.
Οι κυανλολευκοι ανακοίνωσαν τις μεταγραφές:Ριμόλντι(Πανσεραϊκός),Πίτου(Αρης),Βέρα(Ρούμπιο δανεικός Παραγουηνός κεντρικος αμυντικός).

Δηλώσεις Πίτου Γκαρσία:«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα. Η οικογένεια και οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν γιατί είμαι τόσο ευχαριστημένος. Σε όλους εκείνους που μπορούν να αμφιβάλλουν για κάτι τέτοιο, έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου για να αποδείξω στο γήπεδο και να κάνω πράξη αυτό που λέω».
«Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Είμαι σε άριστη κατάσταση. Ήμουν συνέχεια σε προπονήσεις και παιχνίδια. Το μόνο που περίμενα και ήθελα είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να είμαι στην διάθεση του προπονητή για το επόμενο παιχνίδι».
«Αυτή την στιγμή πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να φύγουμε από την θέση που βρισκόμαστε. Να δίνουμε το 100%. Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση του Ηρακλή τον αδικεί με βάση την ιστορία και την ποιότητα του. Πρέπει να παλεύουμε για τις θέσεις που είναι ψηλά στην βαθμολογία».«Δεν θέλω να το πάρουν αρνητικά ή άσχημα το γεγονός ότι έπαιζα στον Άρη τους πρώτους έξι μήνες. Η οικογένεια μου και οι άνθρωποι μου ξέρουν πολύ καλά πόσο ήθελα να έρθω στον Ηρακλή και τι σημαίνει Ηρακλής για μένα. Μου δίνει μία ηρεμία η επιστροφή μου στην ομάδα. Δεν μπορώ να πείσω κανέναν με λόγια. Είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή μου η σημερινή μέρα και θα πείσω με πράξεις».
«Εκείνες τις μέρες έκανα μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκομαι στην ομάδα. Για κάποιους λόγους δεν έγινε αυτό. Έχουν περάσει μόνο έξι μήνες από τότε και είμαι ευτυχισμένος που ήταν σύντομο το χρονικό διάστημα. Πρέπει να αντιστρέψω την κατάσταση για ορισμένους που ίσως πιστεύουν άλλα για μένα, όμως εγώ ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής και πόσο ευτυχισμένος είμαι. Ήξερα ότι θα επιστρέψω στον Ηρακλή. Η Μίκρα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Μέσα μου ήξερα ότι θα επιστρέψω κάποια στιγμή, απλά δεν περίμενα τόσο σύντομα. Ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω ξνα προσφέρω».

Δηλώσεις Λούκας Ριμόλντι:«Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα του Ηρακλή που μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βήμα αυτό στην καριέρα μου. Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να ικανοποιηθεί και να χαρεί ο κόσμος. Θα δουλέψω με ταπεινότητα ώστε να συνεισφέρω στην ομάδα. Ότι έχει ο καθένας πρέπει να το προσφέρει στην ομάδα». «Σίγουρα θα με βοηθήσει πολύ που υπάρχουν συμπατριώτες μου στην ομάδα. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Μου έχουν πει τα καλύτερα για το σύνολο της ομάδας. Θα με βοηθήσουν σίγουρα για την άμεση προσαρμογή μου και θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ την ομάδα».«Είναι ευχάριστη αυτή η πίεση γιατί βοηθάει για να δημιουργηθεί μία πρόκληση. Προσωπικά δεν ήθελα να πάω κάπου που δεν υπάρχει πρόκληση. Μου αρέσει να πηγαίνει σε ομάδες που υπάρχουν προκλήσεις. Τώρα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Γι΄αυτό βρίσκομαι εδώ». «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Όλα συμβαίνουν ίσως για κάποιο λόγο. Συνέβη τώρα και αυτό που μπορώ την στιγμή αυτή είναι πως έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω. Το πιο σημαντικό είναι να ανταμείψω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με τα παιχνίδια που θα κάνω στον αγωνιστικό χώρο.Για τον βαθμό ετοιμότητας του δήλωσε: «Έχω παίξει πέντε παιχνίδια σε 20 μέρες. Είμαι πανέτοιμος να μπω στο παιχνίδι».
Οσο για τον Φρέντι Βέρα ανακοινώθηκε με 6μηνο δανεισμό με δικαίωμα απόκτησης το Καλοκαίρι.

OI ANAKOINΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Ριμόλντι:Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, Lucas Rimoldi, με συμβόλαιο, το οποίο ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Πίτου Γκαρσια: Στα 'κυανόλευκα' ο Sebastian 'Pitu' Garcia
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Αργεντινό μέσο, Sebastian ‘Pitu’ Garcia, ο οποίος φορά και πάλι τα ‘κυανόλευκα’, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
O ‘Pitu’, στην επιστροφή του στην οικογένεια της ομάδας, σημείωσε:
‘Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας μου, καθώς επέστρεψα στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί και στην οποία έρχομαι για να προσφέρω με όλη τη ψυχή μου. Αισθάνομαι σαν να μην έλειψα ούτε μέρα από την ομάδα και η επιθυμία μου να πετύχω πολλά με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι πολύ μεγάλη’.

Φρέντι Βέρα:Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Παραγουανό κεντρικό αμυντικό, Fredy Vera.
Ο ποδοσφαιριστής αποκτάται ως δανεικός από την Rubio Nu, ως το τέλος του 2010.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ
Θετική έκβαση έχει το θέμα των τραυματιών των 'κυανολεύκων', όπως αποδείχθηκε από το σημερινό πρωινό πρόγραμμα, που περιείχε ποικιλία ασκήσεων εκτέλεσης και οργάνωσης παιχνιδιού, αλλά και εσωτερικό δίτερμα.

O Lequi ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με την ομάδα, έχοντας τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Milano αποθεραπεύεται σε γοργούς ρυθμούς, καθώς ήδη πέρασε σε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται η εξέλιξη της κατάστασής του.

O Bosnjak συνέχισε με ατομικό και από αύριο περνά σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

Από ίωση εξακολουθεί να ταλαιπωρείται ο Touma, ο οποίος δεν προπονήθηκε.

Το απόγευμα, όσοι δεν αγωνίστηκαν σημαντικό διάστημα της αναμέτρησης του Σαββάτου, αντιμετωπίζουν σε εσωτερικό δίτερμα της ομάδα Νέων.
Αύριο, Τετάρτη 03/02, η ομάδα έχει διπλό πρόγραμμα προπονήσεων στην Μίκρα (10:30 και 15:00).



ΚΑΡΛΙΝΙΟΣ(ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ)

Το νέο απόκτημα του Ηρακλή, ο Βραζιλιάνος Καρλίνιος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Ένα-Δυο» για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. «Έχω έρθει σε μία ομάδα με ποιότητα, που έχει θέσει κάποιους στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή η ζωή στη Θεσσαλονίκη και έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τον Ηρακλή. Πιστεύω πως προσαρμόστηκα αμέσως στα νέα δεδομένα και έχω αποκτήσει ήδη πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου. Είχα προτάσεις από τη Βραζιλία, αλλά είχα θέσει ως στόχο της καριέρας μου να παίξω στην Ευρώπη. Έτσι κάποια μέρα θα ανοίξω και το δρόμο για την Εθνική Βραζιλίας. Η φυσική μου θέση είναι μέσος, αλλά μπορώ κάλλιστα να αγωνιστώ και ως κεντρικός αμυντικός. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρω ότι έρχεται τώρα ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι δυνατή ομάδα και με ποιότητα. Για αυτό κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, και έπειτα θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα για τους φιλάθλους μας, που τους αξίζει να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Φοφόνκα είναι ένας πολύ καλός φίλος και φανταστικός άνθρωπος. Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι με έφερε στην ομάδα. Θέλω να γίνω ο καλύτερος Βραζιλιάνος παίκτης στην Ελλάδα και να γράψω ιστορία στον Ηρακλή. Είμαι πολύ χαρούμενος και το δείχνω κάθε μέρα. Θέλω να γίνομαι καλύτερος σε κάθε προπόνηση και να μεταδίδω αισιοδοξία στους συμπαίκτες μου. Επιθυμία μου είναι να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες όλων των ανθρώπων της ομάδας».πηγή Μέτροσπορτ.


ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ (ΝΙΚΗ)!

Ο Σλοβάκος τεχνικός μιλάει στο «Μ» για την πρώτη επιτυχία της νέας του προσπάθειας με την ομάδα, τις ομοιότητες και τις αλλαγές από την προηγούμενη θητεία του, υπογραμμίζει ότι δεν φοβίζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κανένας αντίπαλος και απαντά στις «κατηγορίες» περί αμυντικογενούς τακτικής…
Αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καβάλας για να πει: «Ο πρώτος αγώνας είναι πάντα σημαντικός για ένα προπονητή όταν πηγαίνει σε μια νέα ομάδα. Από την μεριά μου μπορεί να μην είχα άγχος αλλά θα έπρεπε και οι παίκτες να καταλάβουν αυτό που ήθελα. Πάνω από όλα χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε και την ψυχολογία μας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα ήταν δύσκολες οι συνθήκες που υπήρχαν πριν την αναμέτρηση με την Καβάλα. Πιστεύω όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δεν το λέω αυτό μόνο επειδή κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα του Σαββάτου».

- Όταν επιστρέψατε για δεύτερη φορά στην ομάδα δηλώσατε ότι η κατάσταση ήταν δυσκολότερη στην πρώτη σας θητεία. Τώρα που πέρασαν λίγες μέρες υπάρχει η ίδια άποψη;

«Από την αρχή τόνισα ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα και στους παίκτες που διαθέτουμε στο ρόστερ. Ξέρω την ποιότητα και τον χαρακτήρα των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών. Για αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε αρκετά καλά την συνεργασία μας. Δείξαμε στοιχεία από την ποιότητα ως ομάδας άλλα και από το γεγονός ότι κερδίσαμε τους βαθμούς της νίκης».

- Άλλαξε κάτι μέσα στο σύντομο διάστημα της παραμονής σας και είδαμε έναν βελτιωμένο Ηρακλή;

«Είδα σε DVD τις προηγούμενες αναμετρήσεις στην φετινή σεζόν και διαπίστωσα ορισμένα πράγματα. Αυτό είχε συνέπεια στην παρουσία μας στον αγώνα με την Καβάλα όπου δείξαμε να είμαστε περισσότερο πειθαρχημένοι και πιο ουσιαστικοί. Καταφέραμε να έχουμε μια γενικότερα καλύτερη παρουσία σε ολόκληρη την εμφάνιση μας το προηγούμενο Σάββατο».

- Τελικά η άμυνα είναι αυτή που μπορεί να κάνει μια ομάδα να κερδίζει;

«Βασικό στοιχείο μιας ομάδας είναι η αμυντική της λειτουργία. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις δεχόμασταν εύκολα γκολ από λάθη που γίνονταν μέσα στην περιοχή μας. Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν μας , ώστε να μεταφέρουν αυτή την σιγουριά και στην υπόλοιπη ομάδα. Αν δεν λειτουργεί κάτι σωστά στην άμυνα δεν μπορεί να λειτούργησε σωστά και η υπόλοιπη ομάδα. Διαπίστωσα όμως ότι έχουμε ορισμένες αδυναμίες τις οποίες και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε».

- Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σαφώς γνωρίζετε την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης…

«Γενικά δεν φοβάμαι κανένα αντίπαλο, φοβάμαι μόνο τις αρρώστιες. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό σερί στο πρωτάθλημα αλλά και αυτά δημιουργούνται για να σπάνε κάποια στιγμή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, όμως έχουμε τα πλάνα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση».

- Μαζί με εσάς ήρθαν στην ομάδα και ορισμένοι ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ , πιστεύεται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες του Ηρακλή;

«Αυτοί οι παίκτες ήρθαν ουσιαστικά πριν από μένα. Θέλουμε κάποια ενίσχυση όμως πιστεύω στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας αλλά αυτό δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Μιλάνο , που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα πρέπει να βρούμε ορισμένες λύσεις. Γενικά δεν ξέρω πως μπορεί να ανταποκριθεί τις επόμενες μέρες ή ακόμα και σε μεγαλύτερο διάστημα».

- Στην πρώτη σας θητεία στον Ηρακλή είχατε θετικό απολογισμό στα αποτελέσματα που υπήρξαν. Παρόλα αυτά φύγατε. Αυτό σας άφησε κάποια πικρία, ή θέλατε να επιστρέψετε κάποια στιγμή στην ομάδα για να συνεχίσετε την προσπάθεια σας;

«Δεν περίμενα να φύγω τόσο γρήγορα από την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι μια εβδομάδα νωρίτερα είχαν συζητήσει μαζί μου για να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Από ότι κατάλαβα στην συνέχεια αυτό ήταν έργο ενός ατόμου που δεν με ήθελε στην ομάδα. Προσωπικά όμως είχα πολύ καλούς φίλους στην ομάδα και έτσι επέστρεψα και πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

- Παρατηρήσατε κάποια βελτίωση στους παίκτες που είχατε και παλιότερα στον Ηρακλή και βρίσκονται και τώρα στο ρόστερ της ομάδας;

«Υπάρχει ο Κατσαμπής που έχει την ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Αρκετούς από αυτούς τους παίκτες τους είχα φέρει από την Β’ ομάδα. Δεν έχουν όμως εξέλιξη που θα περίμενα και θα ήθελα να τους δω σε υψηλότερο επίπεδο τώρα που επέστρεψα στην ομάδα».

- Έχετε «κατηγορηθεί» ότι είστε αμυντικογενής προπονητής. Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτό;

«Αν ένας προπονητής έχει οργάνωση μέσα στο γήπεδο και μέσα στην ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα στην άμυνα. Δεν θα δεχόμασταν τόσα πολλά γκολ και με τόσο μεγάλη ευκολία. Από τη πλευρά μου λέω ότι η άμυνα είναι μια βάση στο παιχνίδι μας, αλλά ποτέ δεν είπα στους παίκτες μου να ασχοληθούν μόνο με τα αμυντικά τους καθήκοντα. Πρέπει να υπάρχει μέσα στο γήπεδο ισορροπία της άμυνας και της επίθεσης. Για να μπορέσει να σκοράρει μια ομάδα χρειάζεται ποιότητα αλλά και συσπείρωση για να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες ευκαιρίες. Στην άμυνα η κατάσταση είναι διαφορετική κατάσταση, αφού χρειάζεται μεγαλύτερη θέληση και οργάνωση».

- Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στις δυο παρουσίες σας στον πάγκο του Ηρακλή, η ομάδα είχε ως στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες;

«Αλλαγή προπονητή δεν γίνεται αν η ομάδα πάει καλά. Σαφώς και αυτό παίζει ρόλο , γιατί οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και δεν μπορούσα ούτε τότε , ούτε και τώρα ορισμένα πράγματα. Κυρίως στην νοοτροπία των παικτών για να παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο».

- Αν όλα εξελιχτούν καλά θα θέλατε να συνεχίσετε και στην νέα σεζόν στον πάγκο του Ηρακλή, εφόσον σας προταθεί;

«Δεν σκέφτομαι τόσο μπροστά. Πολύ περισσότερο όταν είσαι προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Αυτό που με απασχολεί είναι πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Κοιτάω μόνο το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε με τον ΠΑΟΚ».

- Στον αγώνα με την Καβάλα αναφερθήκατε για την συμπαράσταση του καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να έχετε όσο γίνεται μεγαλύτερη συμπαράσταση.

«Στον Ηρακλή πρέπει να είμαστε ως μια οικογένεια. Αυτό είναι το σωματείο μας . Οι παίκτες και οι προπονητές αλλάζουν. Οι φίλαθλοι όμως είναι πάντα εδώ. Πάντα πιστεύουν σε αυτή την ομάδα. Είναι θετικό αν οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και τις στιγμές που τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά με ορισμένα αποτελέσματα. Ήμουν πολύ χαρούμενος από την συμπαράσταση που είχαμε στον αγώνα με την Καβάλα και χρειαζόμαστε την υποστήριξη και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις .Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ευχαριστούμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».Πηγή Μέτροσπορτ.


Υ.Σ Επειδή δεν έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπω και εγώ στην προσπάθεια του ιντερνετικού Ραδιοφώνου μας.Θα συνεχίσω να γράφω στο μπλόγκ.

Αν συμβεί κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω Ευχαριστώ.











Δεν υπάρχουν σχόλια: