Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

«Μ’ έβγαλαν απ’ τα ρούχα μου»

«Μ’ έβγαλαν απ’ τα ρούχα μου»

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. «ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ». «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ» ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ.-

Για τον εκνευρισμό του με όσα είδε στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, αλλά και τις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φίλαθλος», ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε ότι… τα πήρε στο κρανίο με όσα είδε στο γήπεδο, γεγονός που τον έβγαλε εκτός ορίων.

Ο ισχυρός άνδρας της «MIG» τονίζει ότι αυτοί που έπρεπε το πήραν το μήνυμα, δηλαδή να αφήσουν την ομάδα ήσυχη να παλέψει για να πετύχει τους στόχους της: το ντάμπλ!

«Είδα διάφορα πράγματα στο γήπεδο και τα πήρα στο κρανίο. Το μήνυμα το πήραν αυτοί που έπρεπε και το επιπλέον που έχω να τους πω είναι να αφήσουν ήσυχη την ομάδα να παλέψει για να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή το νταμπλ», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Α. Βγενόπουλου, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει…τρίχες τα περί πρόθεσής του να αποκτήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Μιλάω σαν φίλαθλος»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ρωτήθηκε και για τον αν έχει καταθέσει πρόταση στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την αγορά των μετοχών που έχει η οικογένεια στην κατοχή της.

«Αυτά είναι τρίχες. Έχω δηλώσει από τον Μάιο ότι δεν ασχολούμαι με το διοικητικό κομμάτι και μιλάω σαν φίλαθλος. Ενοχλήθηκα από κάποια πράγματα που με έβγαλαν από τα ρούχα μου και για αυτό μίλησα.

Τελείωσε τώρα αυτό το θέμα
», ήταν η αποστομωτική του απάντηση, μέσω της οποίας δείχνει την πρόθεσή του να αποχωρήσει ξανά από το προσκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: