Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Με νέο προφίλ


Με αρκετές αλλαγές θα παρουσιαστεί ο Άρης απέναντι στον Πανθρακικό στον σαββατιάτικο αγώνα. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προτίθεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, αφενός για να δώσει «ανάσες» σε βασικά στελέχη της «κίτρινης» ενδεκάδα και αφετέρου γιατί τέσσερις παίκτες δε θα δώσουν το «παρών» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, οι Σηφάκης, Ρονάλντο, Ντέιλι και Φερνάντεζ έχουν τεθεί «εκτός μάχης» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δυο πρώτοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι δυο επόμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι ανέτοιμοι. Ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Ναφτί, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Κόκε θα δώσει κανονικά το «παρών» αφού φαίνεται να ξεπερνάει την κάκωση.

Την Τρίτη, η προετοιμασία των «κίτρινων» για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής συνεχίστηκε υπό τις οδηγίες του Χοσέ Κάρλος Φανταγκούσι, καθώς ο Κούπερ θα βρίσκεται έως την Πέμπτη στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Ο Σέζαρ Ορτίθ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Σέρχιο Κόκε έκανε θεραπεία για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Ίαν Ντέιλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντάριο Φερνάντεζ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε και ο Μεντί Ναφτί. Η επόμενη προπόνηση των «κίτρινων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στο Ρύσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: